Moja malenkost hahaharishaaa je napisao/la:Al' najjači mi je ovaj što kaže : Mi iz Gradačca nismo vidjeli plavi oblak od prošle godine![]()
![]()
![]()
Čuj plavi oblak
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
HahahaGarfield je napisao/la:Moja malenkost hahaharishaaa je napisao/la:Al' najjači mi je ovaj što kaže : Mi iz Gradačca nismo vidjeli plavi oblak od prošle godine![]()
![]()
![]()
Čuj plavi oblak
![]()
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ne moze sa na ovome bas neka igra razviti. Po meni Benko i Alispahic ovdje trebaju biti kljucni, a i Rustemovic mi djeluje kao neko ko bi se ovdje mogao dobro snaci.
Prijavljen si!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pravo stanje je ovako...

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 28 feb 2015, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Mislim da smo svi malo vise postali dosadni sa terenom. Igralo se i po gorim mnogo al se igralo,vratimo se realnosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo u Srebreniku. Vrijeme grozno, ali je kisa stala. Ovako los put i trosak, ne odigra li isfurat cu se skroz 
Brate sve postovanje, ali ne vjerujem ili bar se ja ne sjecam da smo ikada igrali na losijem terenu.miky_hz je napisao/la:Mislim da smo svi malo vise postali dosadni sa terenom. Igralo se i po gorim mnogo al se igralo,vratimo se realnosti
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
U gradaccu ponovo kiša.
Stvarno nemamo sreće sa vremenom.
Stvarno nemamo sreće sa vremenom.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Cudi mene da Zvijezda ima ovako los teren a smatra se jedan od boljih terena
Nadam se da ce se odigrat utakmica, igrao sam na vas pa cemo da vidimo, profulo sam temu za komentar al hajd oprostit cete mi 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BoskoAntic
- Kontakt:
Sastav danas:
Dejo, Puzi, Mihojevic, Tatko, Kallasi, Dzemo, Rustemovic, Bekic, Bilbija, Dulja i Benko. 4-2-3-1
Iznenađenje mi je Bekic(danas igra krilo) i Džemo...Hajd Meho zna najbolje
Dejo, Puzi, Mihojevic, Tatko, Kallasi, Dzemo, Rustemovic, Bekic, Bilbija, Dulja i Benko. 4-2-3-1
Zadnja izmjena: BoskoAntic, dana/u 28 feb 2015, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
U INAT SVIMA 1946
BoskoAntic je napisao/la:Sastav danas:
Daleko daleko od najaceg,opet se osvrcem na prvi dio...ovdje je 6 promjena u prvih 11.Iskreno toga me najvise strah tih silnih promjena vezanih za danasnju utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Odakle ti ovo ba ?BoskoAntic je napisao/la:Sastav danas:
1946
Jel ovo sluzbeni sastav?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeste nazalost.hilmo je napisao/la:Jel ovo sluzbeni sastav?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ne bi mene iznenadilo da Rustemovic i Dzemo pocnu u sredini 
- BoskoAntic
- Kontakt:
Cimirot,Baric,Purić,Ostrakovic,Stojcev ostali u Sarajevu...miky_hz je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Sastav danas:
Daleko daleko od najaceg,opet se osvrcem na prvi dio...ovdje je 6 promjena u prvih 11.Iskreno toga me najvise strah tih silnih promjena vezanih za danasnju utakmicu
Stojčev zbog kartona, Cimija mislim da su postedili zbog terena, a ostali višak za ovu tekmu...
U INAT SVIMA 1946
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Teren katastrofa, ovdje se nemoze zagrijavanje obaviti,,,
Jos bih zamolio sve koji su ovdje da utakmica prodje u sporyskom duhu jer nigdje nas vako nisu docekali(na stranu sto je teren ocigledno namjerno unisten)
kakav je ovo sastav ba cuj Bekic
Jos bih zamolio sve koji su ovdje da utakmica prodje u sporyskom duhu jer nigdje nas vako nisu docekali(na stranu sto je teren ocigledno namjerno unisten)
kakav je ovo sastav ba cuj Bekic
hocel biti link (stream) za uatakmicu
Eto vam trenutna