FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Donio je on nama i ključne bodove, ali tanko je to sve za 10ku i kapitena. Mislim da je vrijeme da ga prodamo ili posudba neka. Očigledno je da ima neke bube u glavi koji ga blokiraju ili mi previše očekujemo od njega.
🇵🇸
Apsolutno se slažem. Čovjek je očigledno sposoban i radan, kada su njegovi uposlenici organizivali peticije i proteste u cilju da spriječe njegovu smjenu, onda je valjda to dovoljan dokaz da ima liderske sposobnosti. Još ako uzmeš u obzir da je godinama trenirao u Butmiru, na mjestu gdje je naš trening kamp, pa malo i emocije i nostalgija prorade da se klub diže na veći nivoMaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:41Na ovaj dio sam i mislio. Zato, ako je to stvarno tako, onda zašto ne pružiti momku šansu.Adnan33 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:36Ovako kao karakter dobar momak pravo, sjećam ga se (malo sam mladji od njega) da je trenirao fudbal u Bubamari, bio generacija sa Ledeom Muharemovićem i Dejom Bandovićem, koliko me sjećanje služi kao tinejdžer je bio pitar. Za dio oko menadžerisanja znam ono što je iz javnosti tj. da je Skenderija za vrijeme njegovog upravljanja počela pozitivno poslovati, dok sada opet kuburi sa NS menadžmentom na čelu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:29
Ima mi logike to. Samo je mogao biti malo suptilan.![]()
A ja tog Kapu ne znam, ali čuo sam od dosta ljudi sve najbolje o njemu.

Fazon je sto se za svakog ko igra poziciju 10-ke trazi Rahmanovic u njemu. Tako da necemo bit sretni dok Rahmana ne vratimo 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ilija u Sakhnin FC (Prva Palestinska liga)
-
- Kontakt:
Marko Topić je izuzetno odvratno populističko smeće.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zato treba Đumića zaganjati.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja prvi sam rekao da je super što nema dlake na jeziku za neke stvari, ali ovo je apsurd. Lik pljuje šta stigne, a pri tome kritikuje ljude koji imaju duže staža u tim vodama.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:36Marko Topić je izuzetno odvratno populističko smeće.
Pa čovjek za Ibričića govori da je “nekoliko mjeseci radio u Domžalama nakon završetka karijere”, a on nije jedan jedini dan u nekom klubu obnašao ulogu sportskog direktora.
A pri tome, Ibričić nije “nekoliko mjeseci” radio, nego preko godinu dana.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
meni se cini kao da ga malo radi ljubomora u slucaju IbricicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:45Ja prvi sam rekao da je super što nema dlake na jeziku za neke stvari, ali ovo je apsurd. Lik pljuje šta stigne, a pri tome kritikuje ljude koji imaju duže staža u tim vodama.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:36Marko Topić je izuzetno odvratno populističko smeće.
Pa čovjek za Ibričića govori da je “nekoliko mjeseci radio u Domžalama nakon završetka karijere”, a on nije jedan jedini dan u nekom klubu obnašao ulogu sportskog direktora.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Cuj Palestina

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma Topić je klasični serator. Okej kralju, nemaš dlake na jeziku, oštar si, realan, sve to stoji i poštujem. Non stop kenjati po medijima, praviti se da si Cruyff po znanju, pa moralisanje, pa ovako onako, na to padaju samo ljudi s niskim koeficijentom inteligencije. Njegove priče su upravo pogodne za ovo podneblje fudbalskih analfabeta.
Lik dosad niko nije vodio, nešto pokušao, pa bilo kakva uloga da je. Ti kad ga slušaš, imaš osjećaj da je bio SD u Barci, Unitedu i Bayernu, te da je bio trener Citya. Odavdi legendo malo, niti si najpametniji, niti ćeš biti. Prihvati se neke funkcije, idi po edukacijama, usavršavaj se i peci zanat. Nije ni čudo što niko neće da ga dovede. Koliko je neosnovano prizivanje Barbareza kao selektora, tako je i s Topićem kao SD.
Lik dosad niko nije vodio, nešto pokušao, pa bilo kakva uloga da je. Ti kad ga slušaš, imaš osjećaj da je bio SD u Barci, Unitedu i Bayernu, te da je bio trener Citya. Odavdi legendo malo, niti si najpametniji, niti ćeš biti. Prihvati se neke funkcije, idi po edukacijama, usavršavaj se i peci zanat. Nije ni čudo što niko neće da ga dovede. Koliko je neosnovano prizivanje Barbareza kao selektora, tako je i s Topićem kao SD.
-
- Kontakt:
Marka cijenim kao igraca, ljubio ljiljane kad niko nije htio igrati za BiH.
-
- Kontakt:
Peneranda spreman , Viveros spreman samo jos taj papir iz opstine i to je to
Al najjače mi je ovo za Kodru, kaže cim je napustio klubove u kojima je radio, Servette i Lausanne Ouchy, oni ušli u Superligu Švicarske
Također, Servette za par dana igra i prvu utakmicu treceg pretkola Lige prvaka protiv Rangersa.

Mi da smo doveli Marka savez bi nas osakatio radi jezičine. Serator, iskusan ko i moj tetak.
Za savez se slažem. Treba da odgovaraju za neuspjeh, a ne da troše trenere. Hoćemo repku u Banja Luci.
Za savez se slažem. Treba da odgovaraju za neuspjeh, a ne da troše trenere. Hoćemo repku u Banja Luci.
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 06 avg 2023, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Ovdje se na forumu čovjek priželjkuje kao da ima CV kao Brazzo čovječe. On u zadnje 2-3 godine ide na svaku emisiju, intervju, itd. da sebe promoviše i pljuje druge kako ne valja. Puca ga pravo ljubomora, a najjača mi je ona "on prati sve naše igrače i zna sve o njima" pa znam i ja buraz...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:45Ja prvi sam rekao da je super što nema dlake na jeziku za neke stvari, ali ovo je apsurd. Lik pljuje šta stigne, a pri tome kritikuje ljude koji imaju duže staža u tim vodama.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:36Marko Topić je izuzetno odvratno populističko smeće.
-
- Kontakt:
Nije potpisan FIFA agreement za frendly Match, zato jedni moraju igrati u markerima( uglavnom gosti). Ima neko glupo pravilo u vezi toga, ovo se ne vodi kao prijateljski meč već zajednički trening dvije različite momčadi.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 20:22
Nije mi jasno ovo igranje u markerima, amaterski.
Baš me zanima hoce li ova dvojica Kolumbijaca iz Borca biti u rosteru za Grbavicu naredne subote.HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 avg 2023, 00:05Peneranda spreman , Viveros spreman samo jos taj papir iz opstine i to je to