FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja se nadem da ce odgoditi danas.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sretno SARAJEVO.
bordoakapitar je napisao/la:Sta ima strucnjak? Nismo te prepoznali... Stavi mangupe stoju na poklon, ako si tako siguran! Ja ti kazem 0:2 i to po jedan u oba poluvremena...alexis17 je napisao/la:A koji to igrac moze da okrene utakmicu na ovakvom terenu? To moze samo sreca, a sto se tice fizicke spreme, igraci Zvijezde su fizicki mnogo jaci u duel igri, a igraci Sarajeva na lopti, ali to im ne moze na ovom terenu pomoci. Da se igra na boljem terenu, umjetna trava ili nesto takvo, bilo bi 0:5. I nemojte biti smijesni i misliti da cete se prostetati danas. Zvijezda je domacin, sudije su na njihovoj strani, igrat ce grubo, visak se na ovakvom terenu ne moze napraviti.Ljiljan86 je napisao/la:Danas bi prenos trebao da bude ovdje:
http://sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Arena sport 5
Nadam se da nebude stajalo puno.
Inace sto se tice sastava nebrinite, zna Meho sta radi. Postavio je najbolji tim za ove uslove, morat ce se tuci i on je vjerovatno u Bekicu prepoznao borca. Ako nekrene putem imamo hvala Bogu strasne igrace na klupi koji mogu da okrenu svaku utakmicu u nasu korist.
Hajmo Sarajevo!!
Benko na ovom terenu ne moze nista, mozete ga dizati u nebo koliko hocete, ali ako REALNO GLEDAMO, on da je neka klasa, ne bi bio u Gradačcu i na livadi igrao.
Za kladionicare, prvo poluvrijeme X ili konacni ishod X, poklon
ps. zao mi je raje koja ce gledati boks umjesto fudbala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Polako ba pesimista...jace ekipu su uvijek imale sudije vise naklonjene sebi tako da nebi brino. Nisu ni nasi igraci igrali za jastucicima pod nogama znaju i oni odigrati grubo ako treba. Sta Benko moze? Moze glavom zabiti, u Hrvatskoj bio poznat posnazi u duelima...
Ne razumijem zasto svi mislite da su oni unistili teren?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne moze se ovo igrati nikako.
Nadam se da ce utakmica biti odgodjena.
Nadam se da ce utakmica biti odgodjena.
Drug ,nemoj se praviti mutav. Da ti kazem ukratko,teren se je mogao zastiti da su htjeli. A pod broj 2 nisu morali trenirati na njemu zadnjih dana da su htjeli da ga zastite. Kratko i jasno.alexis17 je napisao/la:Ne razumijem zasto svi mislite da su oni unistili teren?
Tuga od lige.
MUP reketira i gusi sport, savez kaznjava ako pljunes na teren, fudbaleri igraju na oranicama, do jucer jedan od boljih terena izrovljen i pun vode i na njemu se kao treba igrati fudbal, savez se kaznama fura naEngleze a jos mu se ne zna 100% koliko timovi imaju bodova jer su se utakmice igrale na livadama gdje i stoka odbija da pase...
MUP reketira i gusi sport, savez kaznjava ako pljunes na teren, fudbaleri igraju na oranicama, do jucer jedan od boljih terena izrovljen i pun vode i na njemu se kao treba igrati fudbal, savez se kaznama fura naEngleze a jos mu se ne zna 100% koliko timovi imaju bodova jer su se utakmice igrale na livadama gdje i stoka odbija da pase...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jajalo prošle godine bio u Sarajevu, sad u Palermu, to znači da je postao klasa eto samo tako ''preko noći''?alexis17 je napisao/la:Benko na ovom terenu ne moze nista, mozete ga dizati u nebo koliko hocete, ali ako REALNO GLEDAMO, on da je neka klasa, ne bi bio u Gradačcu i na livadi igrao.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
Koja još ekipa trenira na glavnom terenu po kiši i to sve do ligaške utakmice??alexis17 je napisao/la:Ne razumijem zasto svi mislite da su oni unistili teren?
Zvijezda krece sa 2 špica. Oj livado

Ja cirkusa bože šta je ovo, teren za koride, trener nam u čizmama izlazi radi blata. Treba ovu ligu smanjiti na 8 klubova. Ovo je prevršilo i najniži razum čovjeka.
SRETAN BROJ - 1725
Zivim na selu i gledam ovih para njiva oko mene i pri punoj odgovornosti mogu reci da su space shuttle za teren u Gradačcu 

Kao da njima ovo odgovara, pa nisu blentavi da plivaju za bod i imaju sjeban stadion cijelu sezonu. Niti im je stadion dovoljno napucan da se oporavi za 7 dana, ovo ce ih kostati da cijelu sezonu igraju na oraniciSiouxLukavac je napisao/la:Koja još ekipa trenira na glavnom terenu po kiši i to sve do ligaške utakmice??alexis17 je napisao/la:Ne razumijem zasto svi mislite da su oni unistili teren?
Smirite strasti, 15 minuta do početka i sve će se znati čemu svađanje.
NAPRIJED BORDO BIJELI OLE OLE!
NAPRIJED BORDO BIJELI OLE OLE!
Ma ovo ne treba odigrati!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pozdrav braco iz Mostara zelim vam svu srecu danas na jako losem terenu u Gradačcu.RA"81 

Zadnja izmjena: vfc1981, dana/u 28 feb 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Nekad davno je jedan trener mislim Modrice nisam siguran prilikom gostovanja u Zepcu mislim rekao da su uslovi kriminalni, e bas ta rijec najbolje opisuje stanje danas...ne znam ko je kriv, eto necu reci da su iz Zvijezde namjerno teren upropastavali ali ga ocito nisu ni htjeli koliko toliko zastititi, ovo je sramota zaista u kakvim uslovima ce se igrati tekma
Pyro is not a crime !
Covjek koji je odlucivao EL Classico mora tekmu voditi u gumenim cizmama! Dobro dosli u BH Telecom divlju ligu! Skracuj ovo na 6 ekipa!MCMXLVI je napisao/la:Ma ovo ne treba odigrati!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajevo29
- Kontakt:
0-3
)) evo dobar stream sa arene 5
http://nowstream.org/arena-sport-5zvijezda-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;

http://nowstream.org/arena-sport-5zvijezda-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Sarajevo29, dana/u 28 feb 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.