FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Utakmicu treba odgoditi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Hvala drugSarajevo29 je napisao/la:ako nekom treba stream arena 5
http://nowstream.org/arena-sport-5zvijezda-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;

Teško da će se ovo odigrati kako je krenulo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Utakmica je otkazana. Moj zemljak je pomocni. Ja imam takve informacije.
Treba odgoditi tekmu
Upiši nam 3 boda i dovidjenja prijatno ba. 

Najjači kadar haha
"Koji vrag sam ja ovdje došao" kuknjava

"Koji vrag sam ja ovdje došao" kuknjava

"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Sto bih volio da ih unakazimo samo zbog ovog papanluka. Nevjerovatno jbt.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Delegat ipak naredio da nema odgode,da se mora igrati.
- moustapha
- Kontakt:
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ja delegata i go*ana.
Ne mogu da vjerujem.

Ne mogu da vjerujem.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
nervira me samo kad kazes mi omalovazavamo nekoga zato sto je eto Kodro izasao u cizmama...nikog mi ovdje ne omalovazavamo ali stanje je realno kriminalno i umjesto klubovi da se potrude da bude stanje sto bolje oni se ponekad trude da bude jos gore, al eto docekat cemo valjda jednog dana normalne terene, pa ako treba sa umjetnom travom jer ovo je realno nedopustivo...i halali nisam te mislio uvrijediti jednostavno sam nervozan od kako sam vidio gdje ce se igratisigurnoable je napisao/la:Prvo nemoj vrijedjati, nista nisam ruzno rekao u vezi Sarajeva i navijaca Sarajeva vec sam rekao svoje misljenje valjda zbog toga i postoji forum. Pa nije normalno, svaka budala zna da nije normalno ali takvi su nam svi tereni trenutno u drzavi i ne vidim razlog da se odjednom svi ovoliko cudimo situaciji na terenama. Sretno danas protiv Zvijezde.THEC je napisao/la:jesi ti glup ili sta ? kakvo omalovazavanje ? - pa gledaj terena ba, jel ovo normalno ?
Pyro is not a crime !
nasi su trebali vise insistirati na prekidu. rizikujemo da izgubimo 2 i vece su sanse da se neko povrijedi na ovome polju. organizacija je zakazala u svakom smislu. jasno je da se ne moze u potpunosti spasiti teren, ali ovo djeluje kao da nije ulozen znacajniji trud. nakon ovolike pauze, opet te docekaju nehumani uslovi za igru. ligu treba smanjiti obavezno i treba postaviti neke standarde.
Zadnja izmjena: pipko, dana/u 28 feb 2015, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da ne bude 0:0 zbog retardiranog terena.

jel ovo nema prenosa na moja web tv 

Vec se pocelo sa politikom. Puno ce ljudi biti zainteresovano da Sarajevo ne osvoji titulu.uschtipak je napisao/la:Ja delegata i go*ana.![]()
Ne mogu da vjerujem.
Trebali su igraci izaci u cizmama. Kad se moze igrati na ovom blatu, moze se igrati i u cizmama. 
Tatko dobio novu funkciju i odmah bi da se zeni. Zijancer.

Tatko dobio novu funkciju i odmah bi da se zeni. Zijancer.

LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Beli98, benko21, BungaBum, Dave, egocentrik, johntravolta123, Kyle88, nedimmmm1337, Pantelija, Pena, senad82, Uvijeknapravojstrani i 94 gosta.