FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 24 jul 2010, 17:14

Ev ja malo da osinem,kad se svi spremaju za svadbe.A zbog mlade i u bajmok zaglaviti. :mrgreen:
@zuker nam je coek od rjeci.More bit bidne a more i ne bidne.Vjerovatno ce biti ''ono trece'' :lol:
Kad je to tako krenulo posto @zuker veliki isto tako navijac 'Ofen-hajma da mi posalje jedne pumine kupace gacice.i to one slicne speedovim iz osamdesetih :mrgreen:
A mogu i metalik zelene priglavke Vukova bez Ontarija.Iz freiburga i franfurta sam zadovoljan i sa salom za ljetnu upotrebu
Od Bayerna dok ne ''iscerate'' pipi crvenu papriku''iz vidokruga vala ni komplet ''cetiri sezone'' carapa nebih uzeo.
P.S Meho dominira. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 jul 2010, 18:35

Šta je ovo sad, svi bi nešto od Šeće? :lol: Evo da se i ja priključim :mrgreen: ako može, meni nabavi radkapne sa Bayinim grbom. :D
Ovako nešto slika
Ako ćeš zbog mene odustati od kupovine krpica za ostale Bavarce, ja odustajem! :lol:

@doki, čim počneš raditi kao zubar da mi odmah javiš. Dolazim kod tebe uz pristojan poklon. Jao kako me strah tih zubara, to se opisati ne može. Ako budeš odugovlačio, ovako će ti gero izgledati.

slika :mrgreen: :mrgreen: pa ti sad vidi.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2010, 19:09

harishp je napisao/la: Kad je to tako krenulo posto @zuker veliki isto tako navijac 'Ofen-hajma da mi posalje jedne pumine kupace gacice.i to one slicne speedovim iz osamdesetih :mrgreen:
kako to da tinejdjer rodjen ´90 i neke zna sta se nosalo 80-ih?
Šta je ovo sad, svi bi nešto od Šeće? Evo da se i ja priključim ako može, meni nabavi radkapne sa Bayinim grbom.

jaaaao, krkanluka...hihihihi
cuj bayine radkape...ccc..
meni je bitno da ako Bog da obradujem ove momke kojima i pristaju dresovi, a tebe i hareta mogu pokupit pa odvest negdje na jeb...nu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 jul 2010, 20:00

secer je napisao/la: cuj bayine radkape...ccc..
Ja, šta si ti mislio? Da prođeš sa Haretovim priglavkama. :D
a tebe i hareta mogu pokupit pa odvest negdje na jeb...nu.
Et' vidiš kakav si ti kad se iznerviraš. A nismo puno tražili, privjesak (radkapne) sa Bayinim logom i njake priglavke, doduše metalik boje... :(
harishp je napisao/la: Od Bayerna dok ne ''iscerate'' pipi crvenu papriku''iz vidokruga vala ni komplet ''cetiri sezone'' carapa nebih uzeo.
Hajd reci drugu svom, zašto ti je Red Chilli toliko mrzak? Naravno, osim "Abteilung Attacke".

Kada sam već kod štovanog presidenta, da kažem da je opet odlučno stao u odbranu svog "mezimca" Bilala.
Jučer Bayo u prix-meču protiv selekcije Trentina odigrao u sl. sastavu:

Kraft - Tymoshchuk, Kurz (72. Martins), Ottl, Contento - Deul, Pranjic - Olic, Sosa, Mujic - Hajdarovic (46. Sattelmaier) :o
Sattelmaier (pridošlica iz Regensburga) stao na gol da bi Kraft igrao stopera. :mrgreen:
Da dodam da je Bayernov fitnes trener morao uskočiti u igru nekih 20-ak minuta.

Vrle pripreme, nema šta.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jul 2010, 20:50

secer je napisao/la:
harishp je napisao/la: Kad je to tako krenulo posto @zuker veliki isto tako navijac 'Ofen-hajma da mi posalje jedne pumine kupace gacice.i to one slicne speedovim iz osamdesetih :mrgreen:
kako to da tinejdjer rodjen ´90 i neke zna sta se nosalo 80-ih?
Šta je ovo sad, svi bi nešto od Šeće? Evo da se i ja priključim ako može, meni nabavi radkapne sa Bayinim grbom.

jaaaao, krkanluka...hihihihi
cuj bayine radkape...ccc..
meni je bitno da ako Bog da obradujem ove momke kojima i pristaju dresovi, a tebe i hareta mogu pokupit pa odvest negdje na jeb...nu.
Jest 90 isao sa Mulerom u mittelschule i onda cvoke i to zidarske marisao Oliveru Kongu-Kingu K ahnu u kindergartenu.
Ja sam ti ko' onaj iz ''hajglandera''od kosovske bitke za tri minute se nadjem u Ruandi i sra-njima.
Uostalom jel ti to zbog metalik zelene.Ako jeste moze i svjetlo zelena.I da svjetlo plava u vezi O-fenhajma.
izgleda Omeragi i ekipi od sece,''obecanje ludom radovanje.''
@Zuker kad prica onda je slatko,jel treba preci sa price na djelo haman odmah ''Soda So Tuzla''
@Gero duga je to prica moj ti ahbab.
Prvo sam od sebe je sladak ko' secerna bolest.Familijarno sta li.
Drugo covjek je toliko arogantan sa ponasanjem da bi na njega rignuo cak i onda kad bi janje iz Jablanice pohalisao.
Trece definitivno sam sa njim otkopao sjekiru jos onomad kad je trenirao strogocu nad Bracom,uvaljivao Hitzfi i Maghi kloceve,samo da ovaj sto duze ''ljubi''klupu.iako mu je hejbet puta bas on,svojim zalaganjem gujcu spasavao.
ima tu jos price i moze se kasnije napisati u nastavku ali jednostavno vidio njega ili traktoristu iz laktasa.Haman nikakva mi razlika.
Inace protiv Baye ama bas nista nemam,cak mi dodje ko' bivsa treba iz osnovne. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Klare

Post Postao/la Klare » 24 jul 2010, 23:54

NERLINGERU, HOENESU HOĆU POJAČANJA :!: :!: :!: :!:

Nemere vako više :evil: :evil: :evil: :evil:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 jul 2010, 00:33

Ne čuju oni, moj ti Klare, đaba ti vikati iz sveg glasa. :mrgreen:
harishp je napisao/la: Inace protiv Baye ama bas nista nemam,cak mi dodje ko' bivsa treba iz osnovne. 8-)
Znači, stara ljubav zaborava nema. :lol:
Šta reći za Ulinatora osim da je mag, predator, diktator, aždaha, zvijer, besmrtnik ( :oops: )
Oni koji ne vole Bayern, njega bi na lomaču stavili. Mi, koji, k'o biva volimo ovaj klub smo shvatili da je Uli jedan od nas i da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jul 2010, 00:43

geronimo je napisao/la:Ne čuju oni, moj ti Klare, đaba ti vikati iz sveg glasa. :mrgreen:
harishp je napisao/la: Inace protiv Baye ama bas nista nemam,cak mi dodje ko' bivsa treba iz osnovne. 8-)
Znači, stara ljubav zaborava nema. :lol:
Šta reći za Ulinatora osim da je mag, predator, diktator, aždaha, zvijer, besmrtnik ( :oops: )
Oni koji ne vole Bayern, njega bi na lomaču stavili. Mi, koji, k'o biva volimo ovaj klub smo shvatili da je Uli jedan od nas i da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. :P
Mesar mu je tata bio, sve ti je jasno :P
Der Mann für die entscheidenden Tore.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 jul 2010, 00:46

Joj braco jeste navalili na Cukera. Nije ni on Bill Gates. :mrgreen:
Al' znate kako kaze stara kineska izreka: ''Kud svi Turci, tu i mali Hantraga''. Ja bi Seci prepis'o kucu, zajedno sa sumom, avlijom i dvije krave za dres od Super Marija. :lol:
Znam da ga mrzite svi, i da mi ga bas zbog toga nece donijeti, al' eto... Kad svi nesto traze, da i ja.
Bitno je da Mario dominira... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 jul 2010, 01:22

JetSet_Hantraga je napisao/la: Ja bi Seci prepis'o kucu, zajedno sa sumom, avlijom i dvije krave za dres od Super Marija. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Ovo će ga boljeti i bojim se da mu ne pukne film pa da Omo ostane bez prigla... pardon trenerke. :lol:
Bitno je da Mario dominira..
Čudi me što nema Paje, a Paja svuda oko nas. :mrgreen:
Nema ništa od te dominacije, upamti šta sam ti rek'o. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2010, 02:00

Pomalo ba momci. :D U pitanju nije nikakvo trazenje, vec samo molba za prenosenje nekih sitnica preko grane. Naravno na ove sitnice se podrazumijeva dres ili majica, mozda sal ili nesto drugo, ne bitno. Da ko ne pomisli dase radi o necemu drugom, daleko bilo.... :mrgreen: :mrgreen:

Seci hvala, jer znam da ce mi uciniti ovu uslugu, a ovi koji zahtijevaju neki poklon, porucujem da za isti postoji cijena. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 jul 2010, 02:21

Omerbavarac je napisao/la: Seci hvala, jer znam da ce mi uciniti ovu uslugu, a ovi koji zahtijevaju neki poklon, porucujem da za isti postoji cijena. :D :D
Nemoj zahebavati, čuj postoji cijena. :evil: Kako da mu ja platim privjesak koji če on dobiti gratis kada ispuha svoj džep na tvojoj trenerci. :mrgreen: I dokijevim sitnicama.
Umjesto da me vi častite što sam vam našao posrednika kako da dođete do željene robe, vi me nazivate gulaverom (poznatije - grebatorom). :cry:
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 jul 2010, 02:56

geronimo je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la: Ja bi Seci prepis'o kucu, zajedno sa sumom, avlijom i dvije krave za dres od Super Marija. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Ovo će ga boljeti i bojim se da mu ne pukne film pa da Omo ostane bez prigla... pardon trenerke. :lol:
Ma nece ba, fin je Seco. :mrgreen: Neka samo on Omiju donese sto je rekao, a ja cu se vec snaci... :D
geronimo je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Bitno je da Mario dominira..
Čudi me što nema Paje, a Paja svuda oko nas. :mrgreen:
Nema ništa od te dominacije, upamti šta sam ti rek'o. ;)
Cak i Pajin duh dominira ovim forumom. :mrgreen:
A MG33 ce sljedece sezone bit' najbolji strijelac Bayerna i dominirat ce Bundesligom..............bar u mojim ocima :lol: ...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 25 jul 2010, 03:25

Šta ste se razgalamili ba ! Neka vas , evo ja smisljam TEXT , za LP , opet za manchesterovce da mi se ne nabriju ko proslu sezonu :D ! i , one malobrojne talijancice xD
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 jul 2010, 10:12

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:
a tebe i hareta mogu pokupit pa odvest negdje na jeb...nu.
Et' vidiš kakav si ti kad se iznerviraš. A nismo puno tražili, privjesak (radkapne) sa Bayinim logom i njake priglavke, doduše metalik boje
ti bi prije yebene radkape nego da vas-cijelu noc handris mlade ruskinje, poljakinje, cehinje i druge bh-gastarbajterke?
ne zaboravi da bi se to sve zalijevalo sa minimalno 2 litra crnog dzonija ili jd nr.5-po osobi... 8-)
i ti bi prije neki privjescic?
mayku mu, da nisi shupak meraklija :? :lol:
dobro hantraga, kako da dodjem do gomezovog dresa?
ok, pokusacu preko jednog pajde(inace saner) koji se druzi sa volfartom..
sad, kad ce ovaj ici u minhen, stvarno nemam pojma.
doduse ako i bude nesto od toga, racunaj tek za slijedecu godinu.
na raspolaganje dobijem po´ kofera pa ti sad vidi... :)
ps
harise ba, mojne nam lafine prodavat.
hoces da postanes lazov k´o onaj sto je voz´o vehabijku dugih noktiju i sto je palio brade ljudima po cesti :lol:
znamo mi da si ti maloljetan, ali to ne predstavlja nikakav problem. kad priznas, tvoje postove uzimamo za ozbiljno.
pps
sta radite na forumu u dva sahata poslije ponoci :?

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 jul 2010, 11:49

secer je napisao/la: ti bi prije yebene radkape nego da vas-cijelu noc handris mlade ruskinje, poljakinje, cehinje i druge bh-gastarbajterke?
ne zaboravi da bi se to sve zalijevalo sa minimalno 2 litra crnog dzonija ili jd nr.5-po osobi... 8-)
i ti bi prije neki privjescic?
mayku mu, da nisi shupak meraklija :? :lol:
Dobro eto, ubjedio si me nekako. Odustajem od privješčića (tu sam pokazao svoju skromnost) i ne želim da pričam na ovoj temi o nečemu što nema veze sa istom. :?
Pošto si me isprovocirao :evil: moram ti odati je'nu tajnu...i veliki "supermen" je bio derpe. :D Hoćeš da ti gero kaže gdje ima najboljih Nutt(ella)a po švabiji? :mrgreen:
Hehe, čitao si laži o paljevini brada novokomponovanih vjernika. Jesi li se to zabrinuo za svoju bradu? :lol:

Chris izjavio da su mu nudili Diega, da nudili, nit' manje nit' više, nego 8 različitih agenata. :shock:
On je to sve glatko odbio, ostavljajući agente frapirane. :mrgreen:
Mich rufen viele Spielerberater an, die angeblich etwas Besonderes für uns haben. Diego von Juventus Turin wurde mir inzwischen schon von acht verschiedenen Agenten angeboten. Und jeder dachte, ich tanze jetzt im Dreieck vor lauter Glück. Aber wir haben auf seiner Position Thomas Müller und Toni Kroos. Es gibt derzeit keinen Handlungsbedarf. Wir haben keine Baustellen in der Mannschaft.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jul 2010, 12:19

joj ovo mi je za diega bilo bas ludo kad sam procitao.....al osilio se i odvazio nerlinger pravo....al diego je mogao prije izabrat bayerna prije nego sto je otisao u juve...on odabrao juve i zeznuo se i sad su mu ovom izjavom suknuli pravoooo :D :D :D :D a diego jest super igrac, samo na toj poziciji bayern definitivno ne treba pojacanje

a ev na lijevoj strani ce se ipak bayern oslonit na contenta u kojeg i van gaal i nerlinger i cijela bayernova uprava ima puno povjerenje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jul 2010, 13:49

Galonja odlucio,ne treba mu ni VdW ni Coentrao,igrace Contento,za mene ocekivano
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jul 2010, 15:12

@secere.....Ma znas ti ''ku..kac''moj.
Da si malo culturan,trebao bi nam se obracati sa vi.
Ali nakon onog mjenjanja avatara sa h-Ofe na ove lavove.
Os'o si Alija u hendek haman.Sve ti se njesto poremetilo.
@Gero et' jel vidis ko je nagovorio Bilala hairliju na one koje cim dohvate steku opandraci ih neko sa bradom ili bez.
Sve ''njaki supermeni'' :lol: :mrgreen: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 jul 2010, 17:07

hajde, balavac jedan, nije te sramota tako pricati sa covjekom koji ti po godinama mozda moze biti babo.
koji trol u pm. :evil:
djecko, obrisi sline pa s djecom napolje.
ybt. tvoji vrsnjaci ganjaju loptu, imaju prvu simpatiju, setaju se gradom..., a ti?
-ti setas misa i to sa teme na temu.
osim toga, ne mogu vjerovati da jedan balavac moze biti ispunjen s toliko mrznje prema dragom nam klubu(djecja ljubomora ili sta vec).
nadam se da su moderatori shvatili s kojim ciljem dolazis na ovu temu i da ce ubrzo naci nacin da to sankcionisu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.