Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Lazio being Lazio
Brzo ce nam Chini opet otic gledat samo Barcu 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
lazio kao i uvijek, pocinje sezonu u uzasnom fizickom stanju, ne mogu da disu, ne mogu da trce, lecce ih je pregazio trkom i ovaj preokret je posljedica toga i prosto covjek mora da se zapita kako je moguce da ne mijenjaju nacin priprema (ocigledno ne rade dovoljno na kondiciji, vec je fokus na uigravanju ekipe), a ista stvar se desila i prosle sezone na "via del mare" stadionu, kad je lazio vodio 0-1 na poluvremenu i izgubio 2-1
immobile je promasio zicer na 0-1 i mozda bi tekma bila "zavrsena" da je tada zabio, no, u svakom slucaju, apsolutno zasluzena pobjeda lecce-a
immobile je promasio zicer na 0-1 i mozda bi tekma bila "zavrsena" da je tada zabio, no, u svakom slucaju, apsolutno zasluzena pobjeda lecce-a
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pola nas zavrsilo na infuziji...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Vidim ja niđe nikog

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zapata u Romi, navodno 5 miliona plus bonusi, meh.
Marcos Leonardo dolazi na zimu, taman da izborimo Konferencijsku Ligu.
Marcos Leonardo dolazi na zimu, taman da izborimo Konferencijsku Ligu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Gledaj s pozitivne strane, bolje 32-godišnji Zapata za 5 nego 34-godišnji Arnautović za 10

p.s. volim Marka, majstor je al brate nije Lewandowski pa da ga toliko platimo u tim godinama
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Makar znate ko ce Juventusu dati gol 

Šuška se da će Greenwood u Italiju, ko je najbolji fit? Realno Romin adut je Mourinho, a gdje mi se najbolje uklopio to je baš pitanje, možda Milan zbog njihove transfer politike.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
u lazio ne moze, nema mjesta pored immobilea, felipe andersona i isaksena
Vama bi najbolje legao, mlad i talentovan trozubac u napadu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zaboravi.
I dusan ce igrati dok bude trcao u odbranu kao mahnit, cim ne bude, ide vani milik ide na centar da hvata lopte ili da ganja njihove stopere.
Chiesa je tu dokle god pravi 30 sprinteva po mecu, cim ne mogne, a nece moci, ne moze to niko, ide na klupu ulazi kean jer je bolji u gradjenju lopte.
Treci ofanzivac, tipa greenwood...ne postoji mjesto u formaciji 8-2 koju igramo tako da bolje razmisljati o kvalitetnom desnom beku.
Mada, ne igra se evropa, a vec se pocelo pricati o top 4 kao cilju, tako da je roster i preveliki za ciljeve kluba. Ne bi cudila jos jedna prodaja do kraja, npr kostic...
Jedini klub u Italiji gdje bi Greenwood mogao igrati je Lazio jer pretpostavljam da takvim mentalnim sklopovima ne bi smetalo imati silovatelja u timu, za sve ostale bi bio preloš imidž za klub.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Greenwood teško da može igrati bilo gdje u jačim klubovima u Italiji, jedino Lazio. Govorim formacijski i iz razloga popunjenosti igrača.
Inter, Roma i Juve ne igraju takve formacije, pogotovo Inter, dok Milan sad ima opasnu konkurenciju na desnoj strani. A i ako ćemo pošteno lik nije igrao fudbal više od godinu dana, ne znam kome bi takav mogao predstavljati pojačanje.
Inter, Roma i Juve ne igraju takve formacije, pogotovo Inter, dok Milan sad ima opasnu konkurenciju na desnoj strani. A i ako ćemo pošteno lik nije igrao fudbal više od godinu dana, ne znam kome bi takav mogao predstavljati pojačanje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
guendouzi > lazio :hmmmm:
Dajte nam novu anketu, da ne stoji ova od prije dvije sezone, moze i slicna ko ce biti prvak, a moze i koliko ce bodova uzeti Juveu ove godine

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 23 avg 2023, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.