Bobadilla je napisao/la:@nez ispra mozak sa pricom da u SA svi igraju najbolje i najefikasnije sezone u karijeri. Gay medju najnoljim tricasima lige i najefikasnija sezona ikad. Bolje davat 7pts nego 22pts jer ti je bolji procenat suta. Aldridge najefikasniji ikad, sva djeca buduci HOFi. Bertans bio jaci od Klaya u trojci. Kawhi sam dobio Lebrona, Duncan tad bio batura, skauting SA najbolji ikad. Kako ti druze ne omrzne
Sta ti bi?Nisi uzeo terapiju danas?
Znam da tebi tesko pada,ali ja nista ne pisem bez pokrica,nista.
Sto se tice nebuloza koje si napisao,da krenemo redom.
Suterski gledano,Gay imao najbolju sezonu karijere,sto je za covjeka koji se tokom karijere smatrao za volume scorera sa losom efikasnoscu,velika stvar.50/40/80 prosjeci tokom prosle sezone.Dovoljno receno.Tu drugu stvar da je bolje davati 7poena nego 22,si sam sebi iskonstruisao u glavi.Ista stvar i za LMAa.Covjek postavlja NAJBOLJE suterske procente u svojoj karijeri otkako je u SAu.Takodje i carrer high u SA kao i WCF sto u POR nikad nije ostvario.
Bertans jaci od Klaya u trojci?Ko je to ikad pisao?
Kawhi sam dobio Jamesa??Ko je to pisao?Pisalo se da je James nekakav underdog bio protiv ekipe koja je imala 1 AS igraca,2 buduca HOFa u 38oj i 37oj godini,te nedokazanog klinca u Kawhiu koji nije imao ni 23 god.
I za kraj,sto se tice skautinga,treba li ista tu dodati?Ljudi u pikovima s kraja 1.runde pronalaze i razvijaju fantasticne igrace.Parker 28.pik HOF igrac,Murray 29.pik najmladji clan defanzivne petorke IKAD,Whitea evo cijela liga hvali itd itd.
I niko ne pise da ce klinci biti HOF igraci.
To sto se tebi fakti ne svidjaju,to je druga stvar ili imas opciju ignore,pa opleti.