Ovo je pjesma grobara sveznajuci, ta pjesma se zadnji put pjevala za vrijeme agenture i vozdrica ba.TOJEMOJTIM je napisao/la:MOŽDA DELIJA SA SEVERA - VAŠIH IDOLA
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidi dok je Muco bio nije bas bila ova situacija on je onda doveo par provjerenih igraca , ali sada tu lezi druga stvar u pitanju Muco nece moci raditi kao prije imat ce iza sebe ljude koji nece dozvoliti da se kupe pare kako neko zeli , samim tim da su BP zadovoljni onda trebamo biti i miado-hz je napisao/la:Nemam ja nista protiv Blekica i Muce, neka njih 100godina u klubu ako cemo biti sampioni svake godine, samo se nadam da ce dovoditi prave igrace a ne kao do sada polovne i igrace slobodne bez ugovora.Ako zelimo biti najjaci tim u ligi moras biti toliko jak da mozes iz bilo kojeg kluba u ovoj usranoj ligi doesti koga hoces, a mi nismo bili osad u stanju platiti Travniku za nekog igraca i dovesti ga.I Mamic je lopov i budala u Dinamu pa dovodi sve sto valja u njihovoj ligi, e to ja hocu da bude kod nas, ne zanima ne polaganje racuna zelim da dovedemo uvijek sve najbolje i da je svima cast da dodju i igraju za Sarajevo, a ne da zadnji transfer koji smo platili bude Edin Saranovic za 100.00KM iz TOSK-a prije 100god kada je bio Hamo Granov koji zaista nije stedio pare na pojacanja.Zato kazem da je vrijeme da neko dodje ko zeli da napravi pravi klub i odvodi prave igrace, a samim tim i da odrijesi kesu, pa neka i uzme sebi nakon toga dio para kada proda igraca nemam nista protiv, samo mi je dosta vracanja istrosenih nasih igracva koji se vrte u krug zadnjih 10godina i gledamo ih stalno.Eto Blekic ima para pa cemo da vidimo jel on taj koji voli klub i koji ce da ulozi u njega pa neka mu se i vrati kasnije od prodaje igraca, samo jedno je jasno moras platiti nekoga uloziti u njega pa da kasnije mozes traziti nesto vise para kada ga prodajes.Nije niko pesimista toliko samo zelimo najbolje nasem klubu.
Upsut Muco je izrazio zelju da se sastane sa UNFKS i na tom sastanku da se rijese stvari oko njegovog angazmana i da se razjasni kako se moze kako ne i da Muco je podrzao BP i kako sami kazu nece se raditi kao prije jer je sada druga situacija
Na rad ove uprave treba gledati od jucer a proslost ostaviti po strani jer mnogo je bitno da se pruzi sansa da pokazu sta znaju pa cemo da vidimo !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
e dečki nemojte se ba žestiti
samo sam replicirao vašem haveru sa foruma i vi se sad ko hojrati ložite
a za onog što pametuje: pasha jel se kaže rent-a-"auto" ....
neću se pojavljivati na temi jer je samo vi i zaslužujete..
košpice su moj izbor..i da, fakat vam nije lako
Ma kazem ti sve je to ok neka i Muce i Blekica,ako su se dohavizali sada i ako imaju neke ljude koji ce ih nadgledati sta rade i koji ce se takodje nesto pitati....samo se nadam pravim pojacanjima da se dovedu i da ne bude kao prijasnjih godina dovede se Grujic odigra sezonu pa se proda za budi zasto para, ako bude takva politika da se dovede 5-6 pravih igraca pa se to sve proda sljedece sezone jer je stigla dobra ponuda sa Kipra onda smo smijesni pravo opet.Prodavati igrace samo u jake lige i prave klubove, treba ih naravno podrzati i nadam se da ce naci para da plate igraca i da moze otici od nas samo u jaci Evropski klub a ne u neke 2 lige, ili male klubove susjednih drzava kao sto je Split....taj Split ima para to znam, ali eto i kod nas je dosao covjek koji je poznati bizismen pa se nadam da to nece dopustiti da nam se osipa igracki kadar u takve smijesne klubobe.Dirk je napisao/la:Vidi dok je Muco bio nije bas bila ova situacija on je onda doveo par provjerenih igraca , ali sada tu lezi druga stvar u pitanju Muco nece moci raditi kao prije imat ce iza sebe ljude koji nece dozvoliti da se kupe pare kako neko zeli , samim tim da su BP zadovoljni onda trebamo biti i miado-hz je napisao/la:Nemam ja nista protiv Blekica i Muce, neka njih 100godina u klubu ako cemo biti sampioni svake godine, samo se nadam da ce dovoditi prave igrace a ne kao do sada polovne i igrace slobodne bez ugovora.Ako zelimo biti najjaci tim u ligi moras biti toliko jak da mozes iz bilo kojeg kluba u ovoj usranoj ligi doesti koga hoces, a mi nismo bili osad u stanju platiti Travniku za nekog igraca i dovesti ga.I Mamic je lopov i budala u Dinamu pa dovodi sve sto valja u njihovoj ligi, e to ja hocu da bude kod nas, ne zanima ne polaganje racuna zelim da dovedemo uvijek sve najbolje i da je svima cast da dodju i igraju za Sarajevo, a ne da zadnji transfer koji smo platili bude Edin Saranovic za 100.00KM iz TOSK-a prije 100god kada je bio Hamo Granov koji zaista nije stedio pare na pojacanja.Zato kazem da je vrijeme da neko dodje ko zeli da napravi pravi klub i odvodi prave igrace, a samim tim i da odrijesi kesu, pa neka i uzme sebi nakon toga dio para kada proda igraca nemam nista protiv, samo mi je dosta vracanja istrosenih nasih igracva koji se vrte u krug zadnjih 10godina i gledamo ih stalno.Eto Blekic ima para pa cemo da vidimo jel on taj koji voli klub i koji ce da ulozi u njega pa neka mu se i vrati kasnije od prodaje igraca, samo jedno je jasno moras platiti nekoga uloziti u njega pa da kasnije mozes traziti nesto vise para kada ga prodajes.Nije niko pesimista toliko samo zelimo najbolje nasem klubu.
Upsut Muco je izrazio zelju da se sastane sa UNFKS i na tom sastanku da se rijese stvari oko njegovog angazmana i da se razjasni kako se moze kako ne i da Muco je podrzao BP i kako sami kazu nece se raditi kao prije jer je sada druga situacija
Nebrini ti za nas, izgleda da tebi nije lako !TOJEMOJTIM je napisao/la:e dečki nemojte se ba žestiti
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Koliko je ozbiljnja ova uprava dokaz je vec sastanak koji je zakazan za cetvrtak , gdje ce se odmah krenuti sa radom i po pojacanja , ja vjerujem u BP a Blekic je njihov clan ,i kako sami kazu odusevio ih je svojim planovima , novac ima samo trazi podrsku Hz i sviju koju vole FKS i klub ce krenuti na bolje ... sacekaju cetvrtak sve ce biti mnogo jasnije 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Zaboravio staviti

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kolko vidim zadovoljna je velika vecina ljudi sa svim ovim sto se desilo i to je najbitnije,uvijek ce biti par skeptika koji imaju drugacije misljenje i koji nisu u potpunosti zadovoljni ali to je sasvim normalna stvar vrijeme je ispred nas i pokazat ce se dali je uradjena prava stvar...jedno je sigurno promjene su bile neminovne,promjene su se desile a sad svi zajedno trebamo da gledamo naprijed i okrenemo se svi zajedno boljim danima koji aBd dolaze u nas klub
Nek je samo zavrsena ovaj cirkus oko uprave pa da svi zajedno mozemo diskutovati o nekim normalnim stvarima a ne o tome kako otjerati ovoga ili onoga,jos jedna bitka je zavrsena iz koje izlazimo jaci i aBd vec prvu sezonu sa novom upravom da postignemo one rezultate kakve se od naseg kluba i ocekuju
Nek je samo zavrsena ovaj cirkus oko uprave pa da svi zajedno mozemo diskutovati o nekim normalnim stvarima a ne o tome kako otjerati ovoga ili onoga,jos jedna bitka je zavrsena iz koje izlazimo jaci i aBd vec prvu sezonu sa novom upravom da postignemo one rezultate kakve se od naseg kluba i ocekuju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- pirotehnicar
- Kontakt:
1.Vlada FBIH nema nikakve veze sa stadionom AFH i sam si reko da se on nalazi u vlasnistvu Centra za sport i rekreaciju OPSTINE CENTAR (ovo naglasavam) i max nivo vlasti koji bi trebao odlucivati o koncesiji stadiona je Vlada kantona Sarajevo, ali ipak mislim da je to cak na opstinskom nivou(sta meni imaju tamo neki ministri iz drugih kantona odlucivati o stadionu u Sarajevu).bekrija1990 je napisao/la:Prvo platite dug za dosadasnje koristenje gradskog stadiona, pa preuzmite sve obaveze od Centra za sport i rekreaciju, pa zamolite vladu FBiH da prenese nadleznost za dodjelu koncesije na Opstinu Centar, pa tek onda pricajte o koncesiji...koja usput nije besplatna.pirotehnicar je napisao/la:
Sarajevo ce sada najvjerovatnije traziti koncesiju stadiona tj. da stadion AFH postane njihovo vlasnistvo na odredjeni period nesto slicno sto je Zrinjski uradio sa Bjelim brijegom, i kada bi to uspijeli tvoj zeljo bi u slucaju da zeli igrati na AFH morao traziti dozvolu od FKS-a i njima platit, a ne od opcine Centar kako je do sada bilo.
A upravni odbor je solidan nemoj se sekirati oko muce i blekica, nisu oni jedini tu
A moj Zeljo ce do tada uveliko igrati evropske utakmice na svom stadionu. Nemoj se ti nista sekirati, imas ti od jucerasnjeg izbora uprave druge brige.
2.Govoris da koncesija nije besplatna-to ne znam, al' znam da Centar za sport i rekreaciju nije sposoban sam voditi stadion, pa bi u tom slucaju njima odgovaralo da se stadion dodjeli FKS sa svim pratecim obavezama(odrzavanje stadiona, rekonstrukcija itd.) a i spominjala se donacija UEFA-e za rekonstrukciju AFH-a samo u slucaju da FKS bude vlasnik stadiona.
3.Ja vam zelim mnogo srece da sto prije rekonstruirate Grbavicu i da svoje utakmice igrate tamo. I za kraj budi siguran da je ova nasa uprava mnogo bolja od te vase i da ces se ti i tvoji istomisljenici vec sljedece sezone uvjeriti u to.
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Ma nas i kad je Baljak bio tu takomali nisu mogli da pobjede a ne sada!
ukoliko se u prvim danima pokaze da zaista radi u interesu naseg kluba treba mu dati podrsku, jer nam trebaju ozbiljne promjene....Dirk je napisao/la:Koliko je ozbiljnja ova uprava dokaz je vec sastanak koji je zakazan za cetvrtak , gdje ce se odmah krenuti sa radom i po pojacanja , ja vjerujem u BP a Blekic je njihov clan ,i kako sami kazu odusevio ih je svojim planovima , novac ima samo trazi podrsku Hz i sviju koju vole FKS i klub ce krenuti na bolje ... sacekaju cetvrtak sve ce biti mnogo jasnije
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Mislim da ce ta koncesija stadiona ici lagano xD... ipak je clan UO nacelinic opcine centar xD... i onda ce zeljo ubuduce nas moljakati da igra evropske tekme na AFH
... sve se vraca sve se placa...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Zagor je napisao/la:Nebrini ti za nas, izgleda da tebi nije lako !TOJEMOJTIM je napisao/la:e dečki nemojte se ba žestiti
ajdee medvjedicu lagano , odleprsaj u sumarak skriveni .
samo sanjajte zeljo je institucija a vi vi ste rinakaadnan_hzsa je napisao/la:Mislim da ce ta koncesija stadiona ici lagano xD... ipak je clan UO nacelinic opcine centar xD... i onda ce zeljo ubuduce nas moljakati da igra evropske tekme na AFH... sve se vraca sve se placa...
Jasta ba vi ste sila niko vam ravan nijeCuspajz je napisao/la:samo sanjajte zeljo je institucija a vi vi ste rinakaadnan_hzsa je napisao/la:Mislim da ce ta koncesija stadiona ici lagano xD... ipak je clan UO nacelinic opcine centar xD... i onda ce zeljo ubuduce nas moljakati da igra evropske tekme na AFH... sve se vraca sve se placa...
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 
Ovako citam zadnjih par stranica i kontam kako se vec nekim "anamo" tresu gace
od nas i to mi daje za pravo da jos vise vjerujem u ovu novu upravu 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
a ti pauziraš.Cuspajz je napisao/la:samo sanjajte zeljo je institucija a vi vi ste rinakaadnan_hzsa je napisao/la:Mislim da ce ta koncesija stadiona ici lagano xD... ipak je clan UO nacelinic opcine centar xD... i onda ce zeljo ubuduce nas moljakati da igra evropske tekme na AFH... sve se vraca sve se placa...
nadam se da vise necemo skandiratu "uprava napolje" 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
hahahahahahahahahaha vratice se Sarajevo iduce godine tamo gdje pripada a svi znaju gdje pripada na sampionsko postolje i u ligu prvaka ili EL 
Upravo tako, prošle godine nas je djelila stativa, al sljedeće godine uz par dobrih pojačanja možemo daleko dogurati. A glupo mi kad neko kaže : "Ne mogu naši klubovi ući u grupnu fazu LŠ ili EL" to je davno prožvakana priča i vrlo je moguće da se Sarajevo iskupi sljedeće godine i da bar uđemo u tu famoznu grupu bar EL.Samo F.K.S !! je napisao/la:hahahahahahahahahaha vratice se Sarajevo iduce godine tamo gdje pripada a svi znaju gdje pripada na sampionsko postolje i u ligu prvaka ili EL
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.