PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
ccc, sve su iste 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
docekao sam ja tebe na volej i to na tvojoj temiCocaine je napisao/la:Bola fali mi se na temi Veleža kako je medeni mjesec proveo u štali sa ženomPsajdak je napisao/la:Reče predstavnik smajli brigade...![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ti mene docekao na volejstaragarda je napisao/la:docekao sam ja tebe na volej i to na tvojoj temiCocaine je napisao/la:Bola fali mi se na temi Veleža kako je medeni mjesec proveo u štali sa ženomPsajdak je napisao/la:Reče predstavnik smajli brigade...![]()
![]()
![]()
![]()
...vozdrica,pusica,smokvica
![]()
![]()
Dobar.Suti.Psajdak je napisao/la:Reče predstavnik smajli brigade...
Nije spomeno Zelju, sablju, ispadanje, krov..
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Probisvjet
- Kontakt:
Dëgjoj Smurfs vijnë Senijad Ibricic. Kanë një i madh. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Dëgjoj Smurfs vijnë Senijad Ibricic. Kanë një i madh.
dhe ata do të më mirë të mbajtur të qetë për të mos thyer përsëri
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Blu mendoj se ata do të fitojë ligën në pranverë hehe
- Osttribine
- Kontakt:
A vidi tuzlaka sto albanski propricase:D, smoriste vala sa tim Ibricicem i jedni i drugi, pricali ste jedno vrijeme i vi o njemu kao pojacanju Slobode.
Svaki put kad dode prelazni rok pise se o nekom igracu na svim temama, povezuje se sa nekim timovima kao da mesi dolazi
e nisam znao da siptarske krvi imaju

nasa noc traje danima
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj bre deljavu, nemoj ti na nas siptarski, mozes da kazes bre aljbanski!dejavu je napisao/la:e nisam znao da siptarske krvi imaju![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma bolje da nikom i ne dolazi, mozda puno traziOsttribine je napisao/la:A vidi tuzlaka sto albanski propricase:D, smoriste vala sa tim Ibricicem i jedni i drugi, pricali ste jedno vrijeme i vi o njemu kao pojacanju Slobode.
Jel ovo bitici preselio u Tuzlu 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mozda smo i tad igrali protiv kadetaU historiji sarajevskih derbija vječitih rivala, jedan datum posebno je važan. Dvadeset i deveti dan mjeseca decembra uvijek će izmamiti osmijeh navijačima Željezničara.
Jer, upravo je na taj dan daleke 1946. godine plavi tim ostvario najveću pobjedu u historiji ogleda s ljutim rivalom. Rezultat je tada bio 9:1.
Željo ustvari nije pobijedio Sarajevo, klub s Koševa tada se zvao Torpedo, a ime će promijeniti nešto kasnije. Rezultat na poluvremenu glasio je 5:0. Ovo je ujedno i najveća pobjeda Želje nad Sarajevom u historiji gradskih derbija.
Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
Golove za FK Željezničar postigli su: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Ajzea je forumaš godine !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
to je bila c postava sarajeva 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Osttribine
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma bolje da nikom i ne dolazi, mozda puno traziOsttribine je napisao/la:A vidi tuzlaka sto albanski propricase:D, smoriste vala sa tim Ibricicem i jedni i drugi, pricali ste jedno vrijeme i vi o njemu kao pojacanju Slobode.Zeljo sigurno moze dovesti dva "svjezija" igraca, a da su kvalitetni umjesto tih para za njega
Potpuno se slazem, Ibricic iz vremena igranja u Hajduku i sada je nebo i zemlja, a sigurno nije ni jeftin za nase uslove.
- Probisvjet
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ma bolje da nikom i ne dolazi, mozda puno traziOsttribine je napisao/la:A vidi tuzlaka sto albanski propricase:D, smoriste vala sa tim Ibricicem i jedni i drugi, pricali ste jedno vrijeme i vi o njemu kao pojacanju Slobode.Zeljo sigurno moze dovesti dva "svjezija" igraca, a da su kvalitetni umjesto tih para za njega
Potpuno se slazem, Ibricic iz vremena igranja u Hajduku i sada je nebo i zemlja, a sigurno nije ni jeftin za nase uslove.
U Zelji Ibricicici 100%!
haj fino čitajPsajdak je napisao/la:Mozda smo i tad igrali protiv kadetaU historiji sarajevskih derbija vječitih rivala, jedan datum posebno je važan. Dvadeset i deveti dan mjeseca decembra uvijek će izmamiti osmijeh navijačima Željezničara.
Jer, upravo je na taj dan daleke 1946. godine plavi tim ostvario najveću pobjedu u historiji ogleda s ljutim rivalom. Rezultat je tada bio 9:1.
Željo ustvari nije pobijedio Sarajevo, klub s Koševa tada se zvao Torpedo, a ime će promijeniti nešto kasnije. Rezultat na poluvremenu glasio je 5:0. Ovo je ujedno i najveća pobjeda Želje nad Sarajevom u historiji gradskih derbija.
Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
Golove za FK Željezničar postigli su: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:haj fino čitajPsajdak je napisao/la:Mozda smo i tad igrali protiv kadetaU historiji sarajevskih derbija vječitih rivala, jedan datum posebno je važan. Dvadeset i deveti dan mjeseca decembra uvijek će izmamiti osmijeh navijačima Željezničara.
Golove za FK Željezničar postigli su: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.