PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

DoeTz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DoeTz » 28 dec 2015, 23:51

ccc, sve su iste :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2015, 23:56

Cocaine je napisao/la:
Psajdak je napisao/la:Reče predstavnik smajli brigade...
Bola fali mi se na temi Veleža kako je medeni mjesec proveo u štali sa ženom :urnebes: :urnebes:
docekao sam ja tebe na volej i to na tvojoj temi :D :D :urnebes: :urnebes: ...vozdrica,pusica,smokvica :urnebes: :wave: :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 23:58

staragarda je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Bola fali mi se na temi Veleža kako je medeni mjesec proveo u štali sa ženom :urnebes: :urnebes:
docekao sam ja tebe na volej i to na tvojoj temi :D :D :urnebes: :urnebes: ...vozdrica,pusica,smokvica :urnebes: :wave: :wave:
Ti mene docekao na volej :urnebes: :urnebes: bola evo ti peškir obriši se prskam te po cifa evo dvi godine ko Ron Jeremy one rave osamdesetih :urnebes: :urnebes: :wave:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 29 dec 2015, 08:40

Dobar.Suti.
Nije spomeno Zelju, sablju, ispadanje, krov..
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 dec 2015, 09:56

Dëgjoj Smurfs vijnë Senijad Ibricic. Kanë një i madh. :cool:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 dec 2015, 10:11

Probisvjet je napisao/la:Dëgjoj Smurfs vijnë Senijad Ibricic. Kanë një i madh. :cool:

dhe ata do të më mirë të mbajtur të qetë për të mos thyer përsëri
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 dec 2015, 10:31

Blu mendoj se ata do të fitojë ligën në pranverë hehe

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 dec 2015, 10:52

A vidi tuzlaka sto albanski propricase:D, smoriste vala sa tim Ibricicem i jedni i drugi, pricali ste jedno vrijeme i vi o njemu kao pojacanju Slobode.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 29 dec 2015, 10:54

Svaki put kad dode prelazni rok pise se o nekom igracu na svim temama, povezuje se sa nekim timovima kao da mesi dolazi

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 29 dec 2015, 12:18

e nisam znao da siptarske krvi imaju :hmmmmm: :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 dec 2015, 13:37

dejavu je napisao/la:e nisam znao da siptarske krvi imaju :hmmmmm: :mrgreen:
Cuj bre deljavu, nemoj ti na nas siptarski, mozes da kazes bre aljbanski!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 dec 2015, 15:58

Osttribine je napisao/la:A vidi tuzlaka sto albanski propricase:D, smoriste vala sa tim Ibricicem i jedni i drugi, pricali ste jedno vrijeme i vi o njemu kao pojacanju Slobode.
Ma bolje da nikom i ne dolazi, mozda puno trazi :D Zeljo sigurno moze dovesti dva "svjezija" igraca, a da su kvalitetni umjesto tih para za njega :hmmmmm:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 29 dec 2015, 17:54

Jel ovo bitici preselio u Tuzlu :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 29 dec 2015, 18:04

U historiji sarajevskih derbija vječitih rivala, jedan datum posebno je važan. Dvadeset i deveti dan mjeseca decembra uvijek će izmamiti osmijeh navijačima Željezničara.

Jer, upravo je na taj dan daleke 1946. godine plavi tim ostvario najveću pobjedu u historiji ogleda s ljutim rivalom. Rezultat je tada bio 9:1.

Željo ustvari nije pobijedio Sarajevo, klub s Koševa tada se zvao Torpedo, a ime će promijeniti nešto kasnije. Rezultat na poluvremenu glasio je 5:0. Ovo je ujedno i najveća pobjeda Želje nad Sarajevom u historiji gradskih derbija.

Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).

Golove za FK Željezničar postigli su: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Mozda smo i tad igrali protiv kadeta :problem:
Ajzea je forumaš godine !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 dec 2015, 18:19

to je bila c postava sarajeva :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 dec 2015, 21:28

tuzlak1987 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:A vidi tuzlaka sto albanski propricase:D, smoriste vala sa tim Ibricicem i jedni i drugi, pricali ste jedno vrijeme i vi o njemu kao pojacanju Slobode.
Ma bolje da nikom i ne dolazi, mozda puno trazi :D Zeljo sigurno moze dovesti dva "svjezija" igraca, a da su kvalitetni umjesto tih para za njega :hmmmmm:

Potpuno se slazem, Ibricic iz vremena igranja u Hajduku i sada je nebo i zemlja, a sigurno nije ni jeftin za nase uslove.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 dec 2015, 21:32

Osttribine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Potpuno se slazem, Ibricic iz vremena igranja u Hajduku i sada je nebo i zemlja, a sigurno nije ni jeftin za nase uslove.
U Zelji Ibricicici 100%!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 dec 2015, 21:33

Psajdak je napisao/la:
U historiji sarajevskih derbija vječitih rivala, jedan datum posebno je važan. Dvadeset i deveti dan mjeseca decembra uvijek će izmamiti osmijeh navijačima Željezničara.

Jer, upravo je na taj dan daleke 1946. godine plavi tim ostvario najveću pobjedu u historiji ogleda s ljutim rivalom. Rezultat je tada bio 9:1.

Željo ustvari nije pobijedio Sarajevo, klub s Koševa tada se zvao Torpedo, a ime će promijeniti nešto kasnije. Rezultat na poluvremenu glasio je 5:0. Ovo je ujedno i najveća pobjeda Želje nad Sarajevom u historiji gradskih derbija.

Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).

Golove za FK Željezničar postigli su: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
haj fino čitaj :D :lol: :tokralju:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 21:37

DenchiNL je napisao/la:
Psajdak je napisao/la:

haj fino čitaj :D :lol: :tokralju:
slika

:wave:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 dec 2015, 21:43

FaraonTM je napisao/la:
slika

:wave:
slika

:thumbup: :wave: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.