Chinaglia je napisao/la:odovic isprobava nove takticke zamislijoker90 je napisao/la:

Chinaglia je napisao/la:odovic isprobava nove takticke zamislijoker90 je napisao/la:
Ma ta će papci, kad kontaš da ne mogu niže iznenadiš seRaonffa je napisao/la:
Šta je ba ovo Osime, uđem da vidim ima li šta kvalitetno, oni prepravljaju svoje budalaštine i predstavljaju ih kao naše![]()
A o ovim tenkovima da ne pričam, klasični njihov ciganluk
Vidi glupanamma_hz je napisao/la:Oda majstore,oda majstore nagibe glupane nagibe glupane...nagibBeg je napisao/la:SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U BIH, to sto pruga i velez imaju vise titula u ovoj ligi to jeste plus za njih, AL SARAJEVO je BARCELONA BIH FUDBALA.
Samo jedan primjer mi kad smo banane izbacili se vise pisalo i prikazivalo na medima nego zeljo i zrinjski sto su osvoili kup i ligu i sve sto su uradili u le. To ti docoljno govori.
Moja noga nece vise na Grbavicu sve dok nas vodi ova cetnicka ubleha!
Alejkumu Selam.sviunapad1010 je napisao/la:Selam za muhonija. Nesto se izgubio drug večeras.
gluho bilouNbx je napisao/la:Teške riječi.
Ti nisi jedan od tih žohara. Ti si druze mali mrav u sabrinim njedrima nesto.uNbx je napisao/la:Teške riječi.
Đe je krleža da me razapne između sabre i hanele?MocMahale444 je napisao/la:Ti nisi jedan od tih žohara. Ti si druze mali mrav u sabrinim njedrima nesto.uNbx je napisao/la:Teške riječi.
On se pojavi samo kad se ugled teme branit mora.uNbx je napisao/la:Đe je krleža da me razapne između sabre i hanele?MocMahale444 je napisao/la:Ti nisi jedan od tih žohara. Ti si druze mali mrav u sabrinim njedrima nesto.uNbx je napisao/la:Teške riječi.
Gdje si vojvodobihuzur je napisao/la:za koga ce pucanstvo sa grbavice navijati u okrsaju bratskih klubova i športskih prijatelja?
Tobe kakva je prognoza protiv drugaligaspora?bihuzur je napisao/la:za koga ce pucanstvo sa grbavice navijati u okrsaju bratskih klubova i športskih prijatelja?
usro nam se usref usred faceMocMahale444 je napisao/la:Gdje si vojvodobihuzur je napisao/la:za koga ce pucanstvo sa grbavice navijati u okrsaju bratskih klubova i športskih prijatelja?izgubio si se u moru fejk accta.
Proradio sitni vez, rekoH vam ja da prestanete lajati na Usrefa.
0-2 bi bilo sasvim dovoljno.sviunapad1010 je napisao/la:
Tobe kakva je prognoza protiv drugaligaspora?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Bing [Bot], bvsic, HyperOS i 32 gosta.