FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cist gol Alispahica, blato odbranilo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Desole je napisao/la:alexis17 je napisao/la: Benko na ovom terenu ne moze nista, mozete ga dizati u nebo koliko hocete, ali ako REALNO GLEDAMO, on da je neka klasa, ne bi bio u Gradačcu i na livadi igrao.
Za kladionicare, prvo poluvrijeme X ili konacni ishod X, poklon![]()
![]()
![]()

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Stade lopta pola metra od linije 

Zvijezda gubi 3-0 a Segrta boli uvo
hahahah

macahz je napisao/la:Zvijezda gubi 3-0 a Segrta boli uvohahahah

Desole je napisao/la:alexis17 je napisao/la: Benko na ovom terenu ne moze nista, mozete ga dizati u nebo koliko hocete, ali ako REALNO GLEDAMO, on da je neka klasa, ne bi bio u Gradačcu i na livadi igrao.
Za kladionicare, prvo poluvrijeme X ili konacni ishod X, poklon![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- prasovic89
- Kontakt:
macahz je napisao/la:Zvijezda gubi 3-0 a Segrta boli uvohahahah
bikoz in segrt dej biliv

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Što se vi sikirate kol'ko će biti raje na Koševu?
Ako ne bude min 10 hiljada koliko si ti rekao - jel to sramota?
Imate vi svojih problema pa se bavite njima. Nas ostavite da uživamo.

Šteta da jos uvijek ima debila koji žele napraviti problem!!! Sramota!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Pa nemaju vise za sta da se zakace, pa su poceli o posjeti da trabunjaju. Tuga. kuknjava
Meho mozak.
Meho mozak.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Bekic, Bilbija, Benko, Duljevic, Alispahic

-
- Kontakt:
Benko zvijer.
Bez Cimirota, Stojčeva, Velkoskog, Radovca pa i Alispahića još pobjeda od 3:0, sve čestitke.
E sad nek treniraju na glavnom.

Bez Cimirota, Stojčeva, Velkoskog, Radovca pa i Alispahića još pobjeda od 3:0, sve čestitke.
E sad nek treniraju na glavnom.

Hajde dobro, neka je sramota.katakomba je napisao/la:Iskreno, jeste sramota ako vas ne bude bar 10k.. A vi kako hoceteorbit je napisao/la:Što se vi sikirate kol'ko će biti raje na Koševu?Ako ne bude min 10 hiljada koliko si ti rekao - jel to sramota?
![]()

Doći će nas 200 i osramotit' ćemo se i vi ćete se moći smijati, može tako?

Postavljamo standarde nabijamo komplekse !

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svi danas su danas bili odlicni, krenuvsi od Bandovica, preko Benke pa do Kodre.
Nije im ono trebalo ulijetanje i ovo sto se desilo sa Segrtom, ali opet covjek na kraju pokazao da je gospodin i pohvalio navijace, okrivljujuci samo pojedinca.
Nije im ono trebalo ulijetanje i ovo sto se desilo sa Segrtom, ali opet covjek na kraju pokazao da je gospodin i pohvalio navijace, okrivljujuci samo pojedinca.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prošli smo ovu koridu od terena, važno je da povreda nije bilo i 3 bobe su tu. Sljedeće kolo žestoka špica vala su zaslužili 

SRETAN BROJ - 1725
Sve za 10 ..MEHO
...

Igra odlicna. Benko pokazao da vrijedi svojih para. Molim upravu da nadju onog navijaca koji je zelio da uleti u teren i da mu zabrane dozivotno da dolazi na utakmice. Ono je sramota da onako neko navija za Sarajevo.
Ulazes,boris se, pojedinci ginu na terenu i van njega i onakav lik svojom maloumnoscu zeli da ti pokvari sve.
Ulazes,boris se, pojedinci ginu na terenu i van njega i onakav lik svojom maloumnoscu zeli da ti pokvari sve.
Nema se puno sta ni govorit, svi su odradili svoj posao vrhunski i zasluzeno pobijedili. Saraj'vo je sampion. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Slazem se u potpunosti! Onog seljacinu treba protjerati iz grada a ne samo mu zabraniti na tekme! Klosar najobicnij, vodis 2-0 i ono treba da napravi problem da gubimo 3 boda kao protiv Borca onda!xbox je napisao/la:Igra odlicna. Benko pokazao da vrijedi svojih para. Molim upravu da nadju onog navijaca koji je zelio da uleti u teren i da mu zabrane dozivotno da dolazi na utakmice. Ono je sramota da onako neko navija za Sarajevo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, keli, nedimmmm1337, rimljanin90, Varijantas8 i 76 gostiju.