Premijer liga BiH - aktuelno
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari i njihovo 1000 pitanja zasto 1000 odgovora zato 

-
- Kontakt:
mislim da vise i nema smisla prskat po virtualu, volio bih kad bi ga malo izignorisali pa ce prestati pisati ono sto pise od 2011. a jos se nije desilo. covjek koji iskulira kad se izblamira i samo nastavi po svom nije vrijedan nikakve paznje, iako mu je i ja prvi dajem jer se syebem koliko moze covjek ici nisko
Ima li iko od Zeljovaca odgovor na pitanje gore? Ovo ozbiljno pitam jer nije nemoguc scenarij izgubiti od Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva.
Ima li iko od Zeljovaca odgovor na pitanje gore? Ovo ozbiljno pitam jer nije nemoguc scenarij izgubiti od Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Znas i ti da nema ništa od tog samo bezveze ljude lozis. I onda ubaciš kako se šuška.
Vaša realnost je borba za opstanak i napuštanje prvotimaca zbog drugih stvari, a vi stvarate narativ da ćete ih vi rastjerat kao. Krenuli ste u tu kampanju prije 2 mjeseca. Nećete vi nikog Ko hoce da ostane otjerat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nastavniku možeš dovesti pola Real M. al njegov domet ce i dalje biti da stavi stopera u napad i tako upropasti iole neke dobre prilike jer visi u ofsajdu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Možda ima, možda nema, vidjećemo. Do sad se ostvarilo sve što se šuškalo, pa tako možda i ovo.jurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:21Znas i ti da nema ništa od tog samo bezveze ljude lozis. I onda ubaciš kako se šuška.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TurkishAirlines
Najbogatiji arapi zaratili izmedju sebe zbog ulaganja u NK Zeljeznicar City.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TMmanija2012
- Kontakt:
A sta ako dobije na proljeca sve tekme , a moze se desiti odigra sve nerijeseno , sve su opcije otvorenekillafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:20mislim da vise i nema smisla prskat po virtualu, volio bih kad bi ga malo izignorisali pa ce prestati pisati ono sto pise od 2011. a jos se nije desilo. covjek koji iskulira kad se izblamira i samo nastavi po svom nije vrijedan nikakve paznje, iako mu je i ja prvi dajem jer se syebem koliko moze covjek ici nisko

- TurkishAirlines
Jel taj broj u nicku godiste rodjenja, zadnja titula osvojena ili nesto trece?TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:19Pitari i njihovo 1000 pitanja zasto 1000 odgovora zato![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Odlicno po vas, lose po ostatak lige jer ce to biti ozbiljna serija. I vjerovatno onda ide nastavak saradnje sa Arapima i dogodine.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:24A sta ako dobije na proljeca sve tekme , a moze se desiti odigra sve nerijeseno , sve su opcije otvorenekillafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:20mislim da vise i nema smisla prskat po virtualu, volio bih kad bi ga malo izignorisali pa ce prestati pisati ono sto pise od 2011. a jos se nije desilo. covjek koji iskulira kad se izblamira i samo nastavi po svom nije vrijedan nikakve paznje, iako mu je i ja prvi dajem jer se syebem koliko moze covjek ici nisko
Ima li iko od Zeljovaca odgovor na pitanje gore? Ovo ozbiljno pitam jer nije nemoguc scenarij izgubiti od Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva.![]()
A vjerovatno je tebi realnije da otresete svo troje, pa ne treba plan B? I to tebe kao navijaca ne interesuje pretjerano jel?

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Samo mu postavi realizaciju budžeta HNK, Grada Mostara, kao i onog federalnog. Vjeruj mi, skinućeš ga sa vrata i samo će da sikće i da laje onako iz daljine.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:24
A sta ako dobije na proljeca sve tekme , a moze se desiti odigra sve nerijeseno , sve su opcije otvorene![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Koga? Citiraj toga sto ce da sikce piqketino
Znaci, plan B ne postoji. Dobro vam je rekao momak, sve ste stavili na ovu ruku a karte i nisu bas najbolje. Sretno

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 dec 2023, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
InshAllah kulu shay' sayakun ealaa ma yuramu, la taqlaq ya sadiqikillafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:29Odlicno po vas, lose po ostatak lige jer ce to biti ozbiljna serija. I vjerovatno onda ide nastavak saradnje sa Arapima i dogodine.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:24A sta ako dobije na proljeca sve tekme , a moze se desiti odigra sve nerijeseno , sve su opcije otvorenekillafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:20mislim da vise i nema smisla prskat po virtualu, volio bih kad bi ga malo izignorisali pa ce prestati pisati ono sto pise od 2011. a jos se nije desilo. covjek koji iskulira kad se izblamira i samo nastavi po svom nije vrijedan nikakve paznje, iako mu je i ja prvi dajem jer se syebem koliko moze covjek ici nisko
Ima li iko od Zeljovaca odgovor na pitanje gore? Ovo ozbiljno pitam jer nije nemoguc scenarij izgubiti od Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva.![]()
A vjerovatno je tebi realnije da otresete svo troje, pa ne treba plan B? I to tebe kao navijaca ne interesuje pretjerano jel?![]()

- MocMahale444
esselamu alejkum ve rahmetullah ve berekatuhu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
joker90
BUTTON_REPORTCitiraj
Post 28 maj 2023, 19:01
Sezona zavrsena onako kako je vecinom i tekla, brukom i sramotom. Od dolaska Mirvaha i Kurve smo postali bruka, klub bez obraza i casti. Yebem li im rod i porod! Onaj period kad sam govorio da **** mozzartuje su nas isto ovako tukli levati iz donjeg doma, gdje nema sanse da je slucajno. Ovo danas je preofirno, fino pocastise ove na tribinama.
Maj 2023 al eto Zeljo im trn u oku
BUTTON_REPORTCitiraj
Post 28 maj 2023, 19:01
Sezona zavrsena onako kako je vecinom i tekla, brukom i sramotom. Od dolaska Mirvaha i Kurve smo postali bruka, klub bez obraza i casti. Yebem li im rod i porod! Onaj period kad sam govorio da **** mozzartuje su nas isto ovako tukli levati iz donjeg doma, gdje nema sanse da je slucajno. Ovo danas je preofirno, fino pocastise ove na tribinama.
Maj 2023 al eto Zeljo im trn u oku
-
- Kontakt:
ovako su se i Zenicani sprdali, a i Travnik je bio na pripremama u Svicarskoj 

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Njima će biti za.ebano za opstanak, bio on ili ne. Sumnjam da ga mogu otjerati prije kraja sezone, osim da on ode sam.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2023, 17:51To sam procitao, ali sta ako zareda 4 poraza i Zeljo potone na zadnje/predzadnje mjesto? Da li tada i prije isteka sezone mogu raskinuti ugovor i saradnju, ili trpi pa i pod cijenu ispadanja?fks74 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 17:37Ugovor je do kraja tekuće sezone, poslije toga se mogu razići ili produžiti još 1 godinu.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2023, 17:32Jedno sad ozbiljno pitanje: da li, ako kojim slučajem Al Tuwairi ne klikne s ekipom, a rezultati budu kritični - UO Željezničara može razriješiti dužnosti glavnog trenera i pomoćnike, s obzirom da ih oni ne plaćaju? Ako zagusti i trebao neki Mulalić da to isčupa, da li to moze Zeljo uraditi?
Nije da nije bilo trofeja.Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:15Ne. Nije krenuo o ligi prvaka, samo logično razmišlja.PeppermintSA je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:11bore se za opstanak, arapi im poslali trenera da kod njih stažira i zauzvrat im plaćaju dio priprema, a ovi već krenuli o Ligi prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi se dobro sjećamo ko je nekad davno krenuo o ligi prvaka uz onu čuvenu "imaćemo jedan tim za domaće prvenstvo a drugi za Evropu". Bosanski Dinamo.
Danas, deset godina poslije, niste napredovali ni milimetra, mijenjali se vlasnici na vama kao na redaljci, osvojili jednu regularnu titulu, jednu vam poklonio Vico i jednu kupili Ibraković i Selimović. O stadionu ste prestali i da maštate. Dakle prodali se za ništa.