FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja se sjecam jednog derbija na Grbavici kada su pitari "Kunica" VENTILOM ZA VODU sa istoka pogodili. Kod nas se ventilom gadalo, a kod njih kovanicama...
Ima i ono kad je biscevic dobio kamen sa istoka na derbiju.
- inacefindecko
- Kontakt:
ama znam da je bomba za turea, nego mi simpatičan tekst, realno ja ga prvi put vidim, izvinjavam se na trolanju teme..
Ma dajte pogodio ga penijem, koji **** ide eprovocirati protivničke navijače.
- Ultras1921
- Kontakt:
"Bosanskohercegovački reprezentativni veznjak Zvjezdan Misimović na izlaznim je vratima moskovskog Dinama."
Evo nam zamjene za Zebu
Evo nam zamjene za Zebu
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nebi njeg Osim trpioUltras1921 je napisao/la:"Bosanskohercegovački reprezentativni veznjak Zvjezdan Misimović na izlaznim je vratima moskovskog Dinama."
Evo nam zamjene za Zebu
- SarajlijaTM
Kakav miske,jeste vi normalni?

Ja sam se šalio, a isto mislim i za @Ultras1921SarajlijaTM je napisao/la:Kakav miske,jeste vi normalni?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Miske i Muslimovic u Zelji, a Drente i Bilbija na Kosevu... E sto moze nas narod mastati to ne moze niko vala...

- ASD
- Kontakt:
Za ocekivati je da se Bilbija vrati u ovu ligu.DzoleZeljo je napisao/la:Miske i Muslimovic u Zelji, a Drente i Bilbija na Kosevu... E sto moze nas narod mastati to ne moze niko vala...![]()
- SarajlijaTM
Al ni kod nas,ni kod pitara nece sigurno...ASD je napisao/la:Za ocekivati je da se Bilbija vrati u ovu ligu.DzoleZeljo je napisao/la:Miske i Muslimovic u Zelji, a Drente i Bilbija na Kosevu... E sto moze nas narod mastati to ne moze niko vala...![]()
- champions1921
Kada bi mu dali Zebinu platu mozda bi i bilo izvodivo.. Borac mu sigurno toliko ne moze dati..SarajlijaTM je napisao/la:Al ni kod nas,ni kod pitara nece sigurno...ASD je napisao/la:Za ocekivati je da se Bilbija vrati u ovu ligu.DzoleZeljo je napisao/la:Miske i Muslimovic u Zelji, a Drente i Bilbija na Kosevu... E sto moze nas narod mastati to ne moze niko vala...![]()
BUDI ŽELJO !!!
Hoće li se početi skidat snijeg sa ovih krovova na stadionu, da ne bude kao prošle godine blagodet.. ? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- ASD
- Kontakt:
Ne vjerujem da ima vecu platu u Vojvodini nego sto ju je Zeba imao u Zelji.champions1921 je napisao/la: Kada bi mu dali Zebinu platu mozda bi i bilo izvodivo.. Borac mu sigurno toliko ne moze dati..
Ne bih rekao ni da je blizu.
Lose mislis.ASD je napisao/la:Ne vjerujem da ima vecu platu u Vojvodini nego sto ju je Zeba imao u Zelji.champions1921 je napisao/la: Kada bi mu dali Zebinu platu mozda bi i bilo izvodivo.. Borac mu sigurno toliko ne moze dati..
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- champions1921
Smijem se kladiti da ce zaigrati u Olimpiku ako se vrati u nasu ligu.. Mogu mu dati solidnu platu a i izlaze u susret fudbalerima sto se ugovora tice.. A oni i onako pokupe vecinu ovih igraca o kojima mi raspravljamoASD je napisao/la:Ne vjerujem da ima vecu platu u Vojvodini nego sto ju je Zeba imao u Zelji.champions1921 je napisao/la: Kada bi mu dali Zebinu platu mozda bi i bilo izvodivo.. Borac mu sigurno toliko ne moze dati..
BUDI ŽELJO !!!
I kad bi se vratio u ovu ligu to bi bio samo Borac i niko više.
- champions1921
Nemaju oni za kifle.. Do duse ni mi nismo u puno boljoj situaciji ali ako se neki prodaju tada bi se moglo pricati i o pojacanjima..Kuruz je napisao/la:I kad bi se vratio u ovu ligu to bi bio samo Borac i niko više.
BUDI ŽELJO !!!
Grad će im sad dati više novca,otpisati nešto dugova a i Grahovac je na pragu odlaska(fine pare bi mogle kapnuti).
Poznajem Bikija i znam da bi se vratio i za manje pare u Borac makar na pola godine ili godinu dok ne nadje drugi aranžman.
Poznajem Bikija i znam da bi se vratio i za manje pare u Borac makar na pola godine ili godinu dok ne nadje drugi aranžman.
- champions1921
To na pola godine ok.. Mi takve ugovore i ne razmatramo..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 11 dec 2012, 11:11, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.