FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Sta serete toliko u Luciu? Jel vas stid da pljujete igracu koji je toliko radosti donio u proslosti?! Nije on kriv sto ga glupan i kreten od trenera Ranieri gura u prvih 11, a ovaj vise nije onaj stari. Godine su ga pritisnule vise. Ovdje je jedino lriv Ranieri. Lucio nikad ne bi namjerno ostetio klub. FORZA INTER.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Poslije Reala najvise gotivim Talijanske ekipe posebno Inter, Juventus i Napoli, a u zadnje vrijeme i rimske klubove zbog nasih igraca, fakat mi je zao sto je Inter ispao. Nekako sam prizeljkivao utakmicu Real-Inter zbog Mourinha, ali sta je tu je, svi klubovi imaju uspone i padove. Nadam se da ce Inter iz ovog izaci samo jaci i da ce se uskoro vratiti na pravi nivo.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
ja mislim da su svi jedva docekali ovaj krah intera da pljuju po njima.
to je dokaz koliko smo velik klub.
nema veze idemo dalje,nadams e da ce na ljeto doci do velikih promjena u ekipi tako i na nasoj klupi
da ce se radit na podmladjivanju ekipe i dovodjenje novih mladih igraca buducih zvijezda.
mislim da ce MM sad izvaditi asa iz rukava i dovest jednog velikog trenera(pepa gvardiolu).
samo se sjetite kako je MOU dosao.
zivi bili pa vidili
bolje iduce godine igrat samo serie A i napravit sampionsku ekipu nego sa ovim starcima opet isto dozivit
ne treba pljuvat po dejanu luciu samuelu cambiasu(samo se sjetite njegovih suza-to je znak koliko voli ovaj klub),
i ostalih
oni su nasi junaci
jesmo izgubili ali prije 2 god su bili BOGOVI
STA RECI NAKON SVEGA
INTERISTA SAM I PONOSAN SAM NA TO.GRADNE INTER
to je dokaz koliko smo velik klub.
nema veze idemo dalje,nadams e da ce na ljeto doci do velikih promjena u ekipi tako i na nasoj klupi
da ce se radit na podmladjivanju ekipe i dovodjenje novih mladih igraca buducih zvijezda.
mislim da ce MM sad izvaditi asa iz rukava i dovest jednog velikog trenera(pepa gvardiolu).
samo se sjetite kako je MOU dosao.
zivi bili pa vidili
bolje iduce godine igrat samo serie A i napravit sampionsku ekipu nego sa ovim starcima opet isto dozivit
ne treba pljuvat po dejanu luciu samuelu cambiasu(samo se sjetite njegovih suza-to je znak koliko voli ovaj klub),
i ostalih
oni su nasi junaci
jesmo izgubili ali prije 2 god su bili BOGOVI
STA RECI NAKON SVEGA
INTERISTA SAM I PONOSAN SAM NA TO.GRADNE INTER

Sta reci za Zanettia

Moratti izjavio da Tinki ostaje do ljeta i da nece sada nista mijenjati. Dakle od ljeta novi trener, pa valjda onda krenemo sa tim podmladjivanjem...
Nesretan poraz u teškoj i nesretnoj sezoni.Ovaj poraz i ispadanje iz LP predstavlja kraj jedne generacije ( na euro sceni )koja je puno dobroga dala Interu i koja će biti upamćena zlatnim slovima kod svih navijača i simpatizera Intera.
O samoj tekmi se nema šta reći, igra Intera je bila kao i u većini utakmica pod Tinkijem, ništa novo nismo vidjeli i ono što boli jeste da nas je izbacio još gori klub u ovom momentu.
Da je Moratti imao sluha pa Tinkija potjerao odmah nakon Novare možda bi neke stvari bile i drugačije, no Il Presidente je odlučio da ne mijenja 2 trenera u sezoni i na kraju imamo ovakav rezultat i iskreno se nadam da zna ime trenera koji će nas voditi u narednoj sezoni iako Tinkiju ne bi bilo mrsko nastaviti dalje upropaštavanje kluba.
Igračima nemam neke zamjerke, Lucio je krivac za gol ali je to već posljedica godina i bilo je za očekivati neki kiks njega, Chivua ( ne misleći pri tome na sinoćnju tekmu ) , Samuela i ostalih starijih igrača jer ih je pritislo breme godina.Remont se mora uraditi i dovesti 4-5 kvalitetnih igrača ( ne tipa Kucka i co ).
Glavu gore te nastavimo i dalje bodriti voljeni klub.
FORZA INTER
O samoj tekmi se nema šta reći, igra Intera je bila kao i u većini utakmica pod Tinkijem, ništa novo nismo vidjeli i ono što boli jeste da nas je izbacio još gori klub u ovom momentu.
Da je Moratti imao sluha pa Tinkija potjerao odmah nakon Novare možda bi neke stvari bile i drugačije, no Il Presidente je odlučio da ne mijenja 2 trenera u sezoni i na kraju imamo ovakav rezultat i iskreno se nadam da zna ime trenera koji će nas voditi u narednoj sezoni iako Tinkiju ne bi bilo mrsko nastaviti dalje upropaštavanje kluba.
Igračima nemam neke zamjerke, Lucio je krivac za gol ali je to već posljedica godina i bilo je za očekivati neki kiks njega, Chivua ( ne misleći pri tome na sinoćnju tekmu ) , Samuela i ostalih starijih igrača jer ih je pritislo breme godina.Remont se mora uraditi i dovesti 4-5 kvalitetnih igrača ( ne tipa Kucka i co ).
Glavu gore te nastavimo i dalje bodriti voljeni klub.
FORZA INTER
-
- Kontakt:
koja tuga braco mila
ali k'o sto Tinki sinoc rece ove dvije utakmice s OM su razglednica ove sezone
sinoc sudija drama, kao da je imao instrukcije da malo pogura Marsej( nije to sto je platini francuz a jos i veliki mrzitelj Intera
)
nemojte mi na Lucia, ono je bio ocigledan prekrsaj...
Yuto opet dominira

ali k'o sto Tinki sinoc rece ove dvije utakmice s OM su razglednica ove sezone

sinoc sudija drama, kao da je imao instrukcije da malo pogura Marsej( nije to sto je platini francuz a jos i veliki mrzitelj Intera

nemojte mi na Lucia, ono je bio ocigledan prekrsaj...
Yuto opet dominira

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
another fakin day 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moratti’s thoughts on a new Inter

Massimo Moratti has admitted that Inter will consider seriously rejuvenating their ageing squad over the summer.
The Nerazzurri’s Champions League elimination last night, coupled with their domestic struggles, is being widely seen as the end of a winning era at the club.
It now leaves President Moratti and his fellow club officials with some decisions to make about the direction of the Beneamata.
“It would be a wise idea to start thinking about the long-term future of the side, to build a team that will be essentially young,” Moratti noted.
“But the problem is that if things don’t go well after three games then there will be regrets…
“As well as the ability of the new players with fresh legs, the team needs experience. Several players will remain, but we’ll bring in something new.
“It will all depend on the project which we’ll plan with the Coach.”
There is a possibility that Inter could follow the example set by Roma who transformed their squad and style over the summer.
“It all depends on the realistic ambitions and habits that you have,” Moratti continued.
“It would be a good idea to reconstruct from the base with the intention of immediately achieving important results and getting all of your transfers right.”
The oil baron was also asked whether a failure to qualify for next season’s Champions League – third is currently eight points away – may actually be an advantage in their rebuilding plans.
“It could be, but I don’t know what to hope for. It is almost impossible to qualify for next season’s Champions League, but we hope we can do it as it would be a demonstration of character.”![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Nakon pomnog posmatranja gola Marseilla vidio sam da je Brandao napravio cist faul nad Luciom, tako da vam ne treba to toliko pljuvanje po njemu.Drugo je sto danas svaka budala moze da sudi utakmice CL.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Razumijem da mrzis ovaj klub. Ali kako s ovakvom recenicom ocekujes da te bilo ko uvazava? Jos,kao, neki moderator. Svasta!sarajlija89 je napisao/la:Pa ne znam sta bih rekao...
Ispala je malo losija i nesretnija ekipa...
Marseille je kontrolisao igru do gola, Inter nije imao sanse da zabije. Bezveze su primili, bezveze i dali...
Sretnija ekipa ide dalje, ali ce svejedno ispast sa bilo kim da se sastane, ne racunajuci APOEL...
ovo gore cu izbrisat
Kazi brate lijepo,nisam gledao cijelu utakmicu i cini mi se da Inter nije bilo nista bolji. Ovako se samo provaljujes!
@Bianconeri,de vise odskakutaj,zivota ti... Konstantno dajes komentare balavca.
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u 14 mar 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Steta za Inter,al i Julio Cezar je mogao malo bolje reagovati,a Lucio jeste bio pod prekrsajem.....
Bilo bi lijepo da su prosli i veceras Napoli abd da prodje velika stavr bi bila da su svi talijanski klubovi prosli do 1/4 finala ali eto...steta.
Bilo bi lijepo da su prosli i veceras Napoli abd da prodje velika stavr bi bila da su svi talijanski klubovi prosli do 1/4 finala ali eto...steta.
ono uopste nije trebao Lucio da rijesi nego je greska Samuela,,gdje je on bio ako nije na onom mjestu gdje je trebao da bude?dobro je da je Lucio uopste bio tamo pa bar kolko-tolko zasmetao,,al gotovo je sad,,iebajiga,,anima me samo koja nam je gora kopija:Pancev-Vampeta ili Zarate-Forlan? 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Jojjjj jugoslovenska cobra hehhee,dosao covjek u Inter i poginuo hahhahaadointer je napisao/la:ono uopste nije trebao Lucio da rijesi nego je greska Samuela,,gdje je on bio ako nije na onom mjestu gdje je trebao da bude?dobro je da je Lucio uopste bio tamo pa bar kolko-tolko zasmetao,,al gotovo je sad,,iebajiga,,anima me samo koja nam je gora kopija:Pancev-Vampeta ili Zarate-Forlan?
Samo je steta sto Pape Susic nije uspio zaigrati za Inter sreca pa se Moggi upetljao

- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
2 puta sam odgledo utakmicu i jednostavno se pokazalo da nije to taj Inter,koji bi prolaskom u 1/4F dozivio katastrofu izvlacenjem Barce ili Reala,i neka na katastrofalnu sezonu se nadovezalo i ovo nesretno ispadanje i bolje je tako jer da smo kojim slucajem prosli pa dobili Apoel i igrali 1/2F opet bi vjerovatno na neke zasluge gledali par staronja i slijedece sezone
o remontu pricamo svi vec duze vremena a valjda je i MM konacno slozio kockice u glavi i vidio da ovako vise ne moze,sad kad vidim nije toliko ni do Tinkija jer kad mi u utakmici u kojoj smo "nabrijani" ne uspijemo samljeti ovakav OM onda se vidi da je ovo krah ekipe koja nam je dala puno zadovoljstva i to ne treba zaboraviti
@Yuto nema potrebe za takvim rjecima prema Luciu,puno nam je dao,po meni on i Samuel su i najvise doprinjeli osvajanju CL,a covjek namjerno nece sigurno pogrijesiti,faul je bio nad njim i jbg ovo je greska kompletne ekipe da u 90+ min uopste Brandao dodje u ovakvu situaciju,a od njega boljeg nemamo,Andrea ocigledno nije nacisto sa nekim stvarima i napravio je previse gresaka da bi mu se dala sansa u ovakvoj utakmici,a drugo je sto je nas problem sto nemamo nikakvog povjerenja u mlade igrace
ako cemo o kretenu i idiotu,bolje malo spomenuti ovog Japaneza,gluplji igrac nije nosio dres Intera,ovaj polako nadmasuje Greska svojom glupocom,i ponavljam on moze igrati samo u ovakvom Interu,pa on kod Josea ne bi lopte mogo dodavat na treningu
nista valjda se ekipa uspije sabrati i da nekim cudom udjemo u borbu za trece mjesto,a Ranieri nek zavrsi ovo do ljeta,a poslije toliko vezanih trenerskih promasaja valjda sansu dobije nas Interista ZENGA pa nek sa nekim mladim snagama krene u stvaranje novog tima na duze staze,jer od ovih ostalih trenera nijedan se nece uhvatit posla bez 100M u rekonstrukciju ekipe,a te pare MM nece dati...

o remontu pricamo svi vec duze vremena a valjda je i MM konacno slozio kockice u glavi i vidio da ovako vise ne moze,sad kad vidim nije toliko ni do Tinkija jer kad mi u utakmici u kojoj smo "nabrijani" ne uspijemo samljeti ovakav OM onda se vidi da je ovo krah ekipe koja nam je dala puno zadovoljstva i to ne treba zaboraviti

@Yuto nema potrebe za takvim rjecima prema Luciu,puno nam je dao,po meni on i Samuel su i najvise doprinjeli osvajanju CL,a covjek namjerno nece sigurno pogrijesiti,faul je bio nad njim i jbg ovo je greska kompletne ekipe da u 90+ min uopste Brandao dodje u ovakvu situaciju,a od njega boljeg nemamo,Andrea ocigledno nije nacisto sa nekim stvarima i napravio je previse gresaka da bi mu se dala sansa u ovakvoj utakmici,a drugo je sto je nas problem sto nemamo nikakvog povjerenja u mlade igrace

ako cemo o kretenu i idiotu,bolje malo spomenuti ovog Japaneza,gluplji igrac nije nosio dres Intera,ovaj polako nadmasuje Greska svojom glupocom,i ponavljam on moze igrati samo u ovakvom Interu,pa on kod Josea ne bi lopte mogo dodavat na treningu

nista valjda se ekipa uspije sabrati i da nekim cudom udjemo u borbu za trece mjesto,a Ranieri nek zavrsi ovo do ljeta,a poslije toliko vezanih trenerskih promasaja valjda sansu dobije nas Interista ZENGA pa nek sa nekim mladim snagama krene u stvaranje novog tima na duze staze,jer od ovih ostalih trenera nijedan se nece uhvatit posla bez 100M u rekonstrukciju ekipe,a te pare MM nece dati...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Nece nikad @Ado zato im i ostaje da prosipaju zuc i g'ovna koja ce kad tad morat pojest.
Ljubomora govori iz njih, 7 godina bez trofeja je jako, mnogo, puno previse vremena, pa i u ovoj sezoni kad su napokon nesto bolji od nas im ostaje da se vesele nasim posrtajima. To su ti kompleksi, ali razumim ih i ja bi bio vjerojatno takav da je bilo meni 7 godina "zero tituli". Ups zaboravio sam diga se jedan pokal serie b.
puoi soltanto sfotterci
non abbiamo limiti
fate mille calcoli
siamo irraggiungibili
sai cos'è la dignità
di chi è stato sempre in A
di chi ha vinto e vincera
e mai non ruberà
Ljubomora govori iz njih, 7 godina bez trofeja je jako, mnogo, puno previse vremena, pa i u ovoj sezoni kad su napokon nesto bolji od nas im ostaje da se vesele nasim posrtajima. To su ti kompleksi, ali razumim ih i ja bi bio vjerojatno takav da je bilo meni 7 godina "zero tituli". Ups zaboravio sam diga se jedan pokal serie b.
puoi soltanto sfotterci
non abbiamo limiti
fate mille calcoli
siamo irraggiungibili
sai cos'è la dignità
di chi è stato sempre in A
di chi ha vinto e vincera
e mai non ruberà
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- sarajlija89
- Kontakt:
Citaj malo...neroazzuro je napisao/la:Razumijem da mrzis ovaj klub. Ali kako s ovakvom recenicom ocekujes da te bilo ko uvazava? Jos,kao, neki moderator. Svasta!sarajlija89 je napisao/la:Pa ne znam sta bih rekao...
Ispala je malo losija i nesretnija ekipa...
Marseille je kontrolisao igru do gola, Inter nije imao sanse da zabije. Bezveze su primili, bezveze i dali...
Sretnija ekipa ide dalje, ali ce svejedno ispast sa bilo kim da se sastane, ne racunajuci APOEL...
ovo gore cu izbrisat
Kazi brate lijepo,nisam gledao cijelu utakmicu i cini mi se da Inter nije bilo nista bolji. Ovako se samo provaljujes!
@Bianconeri,de vise odskakutaj,zivota ti... Konstantno dajes komentare balavca.
Govorim za drugo poluvrijeme, kad niste akcije napravili do gola... i da nije bilo greske odbrane Marseillea, nikad ga ne bi dali. Jesam nesto slagao?
Prvo poluvrijeme sam također komenatarisao, imali ste dvije sanse na pocetku, sjajne, do kraja poluvremena nista, jer je Marseille odlicno zatvorio prilaze..
Marseille je bio odlicno postavljen i uz dosta srece ide dalje...
Nemojte me bezveze prozivat. Gledam Inter vise nego vecina vas koji uletite tek kad treba nesto prigovorit i komenatrisem obicno na poluvremenu i na kraju utakmice, a to je bio komentar drugog poluvremena.
Uglavnom, ovo je i definitivni kraj ere FARSOPOLIJA, bar sto se tice vaseg osvajanja...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mislis ovo je kraj drugog "Grande Intera" koji je 7 godina uvijek osvojio neki trofej,,uostalom nije bio Farsopoli nego Calciopoli u kojem je Juventus zasluzeno izbacen u Serie B(koju Inter nikada u zivotu nije igrao) i vecina vasih radnika osudjeno,,nego kakvo je to razmisljanje prvo poluvrijeme-drugo poluvrijeme,mogao si tako i da napises da Inter od 47'53" do 68'38" nije prisao golu i da nije bilo Interovog golmana primili bi 15 golova odnosno da nije bilo Milita ne bi dali nijedan gol itd,,Inter je kada se sagleda cijela utakmica bio/bila bolji/bolja(ipak je Inter zensko nije musko
) i treba reci da su ovi iz Marseja sretno prosli(em dali u zadnjoj minuti em faul bio),,to bi bila objektivnost od koje si ti daleko bio sa ovim postom 

Sto se tice idiota Lucia nisam pretjero. Najgori igrac Intera ove sezone koji igra u kontinuitetu. Ubjedljivo najgori, bez dileme. A opet ce iducu utakmicu pocet. Zanimljivo je da je danas u anketi jedino on (sa 72% cini mi se) uz Sneijdera izglasan za odlazak. Zasto ?
Sve kontam vidjet cu da je idiot nogu slomio il barem da je neka koscica napukla da mi dan uljepsa a ono nista...
Pominje se i Prandelli za novog trenera. I njega bih prije AVB...
Sve kontam vidjet cu da je idiot nogu slomio il barem da je neka koscica napukla da mi dan uljepsa a ono nista...
Pominje se i Prandelli za novog trenera. I njega bih prije AVB...
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 14 mar 2012, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Nebi ja Prandellia ne hvala, dosta je bilo juventina na klupi.
Zelim vidit Zengu na klupi a pomocnik Matrix pa ces vidit kako ce grist na terenu.
Btw @Yuto - ti samo minjas te potpise
Prvo je treba Chivu umrit, pa Tinki a eo sad Lucio

Zelim vidit Zengu na klupi a pomocnik Matrix pa ces vidit kako ce grist na terenu.
Btw @Yuto - ti samo minjas te potpise

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.