Sere lik malo, hoce da je humble. Apsolutni je favorit, ako je kojim slucajem ne osvoji, krađa razmjera Sneijder 2010 ili koja vec godinalet3 je napisao/la:Nema od tog ništa, svjestan je i sam Van Dijk:Nitro je napisao/la:Van Dijk balon de oro?
Virgil van Dijk (na konferenciji za medije nakon večerašnjeg finala Lige prvaka): "Smatram da je Leo Messi najbolji fudbaler svijeta i on treba osvojiti Zlatnu loptu ove godine, tako da ja i ne razmišljam o toj nagradi. Međutim, ako je osvojim, normalno da ću je prihvatiti. Ipak, još jednom naglašavam da bi je Leo trebao osvojiti. On je najbolji na svijetu, bez obzira na to je li igrao u finalu Lige prvaka ili ne."
Mada je momcina poput Virgila zaslužio Balon, kakav igrac![]()
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- branimir85
- Kontakt:
Hvala Kinsey Wolanski sto je spasila smor od tekme 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- akisarajevo92
- Kontakt:

Don't believe the hype.
Onda nije ni gol ako prvo pogodi prečku ili stativu.Lillard je napisao/la:Boli me qrac drug, ono penal nije i kraj priče. Mogu oni navuć jbena pravila, ali lopta ga pogađa u tijelo jbem ih ustaHordasOdMalena je napisao/la:Drug, u VAR sobi sjede profesionalci, ljudi koji poznaju pravila, jel stvarno misliš da forumaši znaju bolje?Lillard je napisao/la:Jel realno da postoje debili koji misle da je ono penal, pa yebote nogomet u pichku
Sinoć sam bio na meču. Loš meč, a najgore je pun grad pijanih Engleza. A to je vjerujte mi odvratan prizor.
Mislim da je najveća krađa što je Ronaldo dobio 2013 godine bez ijednog osvojenog trofeja. U ligi bili 15 bodova iza Barcelone, u LP ispali od Dortmunda gdje nije napravio ništa, a u finalu kupa izgube od Atletica, a on dobije crveni karton zbog udaranja Gabija. I na kraju svega dobije ZLNitro je napisao/la:Sere lik malo, hoce da je humble. Apsolutni je favorit, ako je kojim slucajem ne osvoji, krađa razmjera Sneijder 2010 ili koja vec godinalet3 je napisao/la:Nema od tog ništa, svjestan je i sam Van Dijk:Nitro je napisao/la:Van Dijk balon de oro?
Virgil van Dijk (na konferenciji za medije nakon večerašnjeg finala Lige prvaka): "Smatram da je Leo Messi najbolji fudbaler svijeta i on treba osvojiti Zlatnu loptu ove godine, tako da ja i ne razmišljam o toj nagradi. Međutim, ako je osvojim, normalno da ću je prihvatiti. Ipak, još jednom naglašavam da bi je Leo trebao osvojiti. On je najbolji na svijetu, bez obzira na to je li igrao u finalu Lige prvaka ili ne."
Mada je momcina poput Virgila zaslužio Balon, kakav igrac![]()

Što se tiče van Dijka, kad je nije dobio Ramos 2014 godine kada je odveo Real u finale sa 2 gola protiv Bayerna i kada je zabio u tom finalu u 93 minuti gol za produžetke jasno je da je neće dobiti ni van Dijk. Meni je Ramos uz Pepea jedan od najodvratnijih i najljigavijih igrača ali kakva bi to nepravda bila prema njemu ako je sada daju van Dijku

klopp postavio pasivnu igru nakon što je godinu dana napadao i to svakoga uključujući i barsu ...ajde de, uzeo je taj trofej ali nije baš morao na ovaj način
inače najgore finale lige šampiona ododavno .... elem dogodine može samo biti bolje ...
inače najgore finale lige šampiona ododavno .... elem dogodine može samo biti bolje ...
Loša utakmica jest bila, ali ko te pita, slavi Klop i Liverpul , i zaslužili su.
Totenhem 90 minuta nije čestite prilike napravio.
Penal je bio, nemojmo se zezati, daleko ruka od tijela.
Totenhem 90 minuta nije čestite prilike napravio.
Penal je bio, nemojmo se zezati, daleko ruka od tijela.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
A Liverpool je ovo zasluženo osvojio. Ovaj Totenhem je trebao ispasti još u grupi kada ih je u zadnjem kolu Moura (opet) odveo dalje golom na Camp Nou-u u 85oj minuti. Zapravo, prošli su što jadni Inter nije uspio pobjediti PSV na svom stadionu. Pas im mater i dalje ronim suze zbog promašenog tiketa 

- forza_juve
- Kontakt:
Sta je trebao?jestamaji je napisao/la:klopp postavio pasivnu igru nakon što je godinu dana napadao i to svakoga uključujući i barsu ...ajde de, uzeo je taj trofej ali nije baš morao na ovaj način
Mozda tebe ili mene nazvati i pitati da li ljepsi fudbal da igra?
Covjek je postavio kako je postavio i dobio je trofej
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Smece od penala, smece od utakmice! Ko da su igrali za 3. mjesto.
Jedino dostojno finale bi bilo City-Barca ali nazalost bez srece u 2019-toj.
Pobjednik koji je zijanio od C. Zvezde.

4-IN-A-ROW
Ova Barcelona nije dostojna nicega a kamo li finala, skupina pizdi koju predvodi jos veca pizda.Oba tima su sinoc zasluzeno bila tu gdje jesu, utakmica **** bila ali kako god Liverpool uzeo titulu i to je jedino bitno.Bilo je vrijeme da Klop dobije u finalu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čestitke navijačima Liverpoola, potpuno zasluženo. 
Tottenham se realno nije trebao ni naći u finalu.

Tottenham se realno nije trebao ni naći u finalu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
emir_ je napisao/la:Smece od penala, smece od utakmice! Ko da su igrali za 3. mjesto.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moglo se igrati jos 3 dana Tottshit neb dao gola, ocajni ljudi.emir_ je napisao/la:Smece od penala, smece od utakmice! Ko da su igrali za 3. mjesto.![]()
i takvi opet bolja ekipa na terenu, da su njim poklonili penal u prvoj minut, možda bi Liverpool morao stalno napadat. yebote, neki ko da ne kontaju kakvu ulogu psiha igra nakon toga.nerkolfc je napisao/la:Moglo se igrati jos 3 dana Tottshit neb dao gola, ocajni ljudi.emir_ je napisao/la:Smece od penala, smece od utakmice! Ko da su igrali za 3. mjesto.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ekipa koja prokocka prednost od 3:0 nije dostojna finala niti ga zasluzuje.. A taj City je ispao bas od Totenhama u dvije utakmice.emir_ je napisao/la:Smece od penala, smece od utakmice! Ko da su igrali za 3. mjesto.![]()
Ne vidim poentu u tim pricama nezasluzeno, itd...
"slabu" utakmicu je uslovio penal, koji po sudijama jeste regularan.
utakmica je ličila na meč city-liverpul s puno nepreciznih dodavanja u prvom dijelu. ( po meni je to "najlošija" tekma top 6 u epl)
napao je totenhem koliko je mogao u drugom al branio je lik na liverpulovom golu.
kad imas prrednost od prve minute naraavno da ćeš pokušati maksimalno kontrolisati meč u defanzivnom smislu, po cijenu prepuštanja posjeda protivniku i odričući se "svoje" igre, a imaš brze napadače koji potencijalno mogu završiti meč.
mi ćemo reći slaba utakmica ali znaju oni koji su igrali koliko je tu bilo zadatakaa koji su odrađeni perfektno ili dobro, može se reći da je liverpul odrađivao utakmicu a totenhem u grču i strahu ipak nešto pokušavao. kad si pod dojmom polufinala i cijele sezone oba kluba reći ćeš loša tekma ali tri sedmice ne igranja takmičarske utakmice isto tako utiču na predstavu.
čestitke klopu - zaslužio je. ( po cijenu "antipropagande fudbala" - koja to ipak nije)
utakmica je ličila na meč city-liverpul s puno nepreciznih dodavanja u prvom dijelu. ( po meni je to "najlošija" tekma top 6 u epl)
napao je totenhem koliko je mogao u drugom al branio je lik na liverpulovom golu.
kad imas prrednost od prve minute naraavno da ćeš pokušati maksimalno kontrolisati meč u defanzivnom smislu, po cijenu prepuštanja posjeda protivniku i odričući se "svoje" igre, a imaš brze napadače koji potencijalno mogu završiti meč.
mi ćemo reći slaba utakmica ali znaju oni koji su igrali koliko je tu bilo zadatakaa koji su odrađeni perfektno ili dobro, može se reći da je liverpul odrađivao utakmicu a totenhem u grču i strahu ipak nešto pokušavao. kad si pod dojmom polufinala i cijele sezone oba kluba reći ćeš loša tekma ali tri sedmice ne igranja takmičarske utakmice isto tako utiču na predstavu.
čestitke klopu - zaslužio je. ( po cijenu "antipropagande fudbala" - koja to ipak nije)
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ahahahahahahahahahahhaahahha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Citiram: Osvajanje Lige prvaka je izuzetno skupo koštalo klub s Liverpoola. Juergen Klopp je konačno osvojio svoj prvi trofej s Redsima i to s igračima na čije je dovođenje potrošeno 638.3 miliona eura.Ponos Torina je napisao/la:Mozda uz dodatnu milijardu nekad dodjete do finalaemir_ je napisao/la:ja finala, ekipa, igre, sudije i qrca![]()

4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.