NK Zvijezda Gradačac

mavi
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mavi » 27 avg 2012, 15:42

zmajevac je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Cujem da se sprema smjena trenera, Pestalic je navodno vec kontaktirao jednog trenera, ceka se Nurdin mig i naravno sto laksi raskid sa ovim ublehasom.
Hocel i taj bit iz Spartaka.
Dovedite, bolan, našeg trenera iz BiH koji valja, a ne neke ublehaše. Trenutno su slobodni Musemija, Oda, Malkočević, Ninković. To su, po meni, treneri koji mogu unaprijediti igru vaše ekipe.
Pozdrav iz šehera.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 avg 2012, 15:43

husein veličanstveni je napisao/la:A da li je moguće i da igrači bojkotuju trenera jer sam čuo da ima dosta trzavica na relaciji igrači-trener kao i trener-pojedini zaposlenici u Zvijezdi :?:
O tome sam vec pisao,a to se desavalo i u vrijeme Curguza .

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 avg 2012, 15:45

mavi je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Cujem da se sprema smjena trenera, Pestalic je navodno vec kontaktirao jednog trenera, ceka se Nurdin mig i naravno sto laksi raskid sa ovim ublehasom.
Hocel i taj bit iz Spartaka.
Dovedite, bolan, našeg trenera iz BiH koji valja, a ne neke ublehaše. Trenutno su slobodni Musemija, Oda, Malkočević, Ninković. To su, po meni, treneri koji mogu unaprijediti igru vaše ekipe.
Pozdrav iz šehera.
Citav Gradacac bi volio na klupi ponovo vidjeti Ninkovica,kao i pomocnika Taletovica.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 27 avg 2012, 15:59

[/quote]
Citav Gradacac bi volio na klupi ponovo vidjeti Ninkovica,kao i pomocnika Taletovica.[/quote]
KAKO bi ja volio vidjeti Ninkovica na klupi Zvijezde... :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 27 avg 2012, 16:21

KO ILI STA JE NURDO????
>>No body likes us but we dont care<<

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 27 avg 2012, 16:48

D€LUX je napisao/la:Eh za ovo sam bio cuo al nisam vjerovao... Jel vama sumnjivo da neki igraci koji su dosli i igraju za 400 KM , stalno su u prvih 11 :D a primaju od 1200 do 1800 KM , gdje ostatak para... zna se a predpostavljam da i vi znate ... ;)
odakle ti ta informacija?!? Vjerovatno Nurdo i Fadil kradu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 avg 2012, 16:49

D€LUX je napisao/la:KO ILI STA JE NURDO????
nurdo i fadil jedan te isti u klubu su ti bog i batina...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 27 avg 2012, 16:54

Težak jest raspored treba Kuntiću dat još jednu tekmu da vodi pa ako tu izgubi, dotužit će i njemu, jest da je covjek hladan po karakteru al dat ce ostavku sam. Istina i raspored je bio težak to stoji, ja bih volio da nas krene( ne volim otkaze). A ako će ga smijenit ja bih volio da to bude Ninković nikad neću zaboravit njegovu sezonu kad smo usli u PL na polusezoni nam je GOŠK bježao 8 bodova i svi su mislili da ce oni uci. Ninković ili Slišković (ako je još uvijek slobodan).

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 avg 2012, 17:03

Kapetan je napisao/la:Težak jest raspored treba Kuntiću dat još jednu tekmu da vodi pa ako tu izgubi, dotužit će i njemu, jest da je covjek hladan po karakteru al dat ce ostavku sam. Istina i raspored je bio težak to stoji, ja bih volio da nas krene( ne volim otkaze). A ako će ga smijenit ja bih volio da to bude Ninković nikad neću zaboravit njegovu sezonu kad smo usli u PL na polusezoni nam je GOŠK bježao 8 bodova i svi su mislili da ce oni uci. Ninković ili Slišković (ako je još uvijek slobodan).
to za raspored stoji al primit 9 golova a postigli samo jedan i da nas golmani spasavaju vecih blamaza :oops: :oops: :oops:!!!Neko se opasno igra sa ugledom kluba :evil:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 avg 2012, 17:15

mozel se gdje izvjestaj pogledat????

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 27 avg 2012, 17:19

Kapetan je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Eh za ovo sam bio cuo al nisam vjerovao... Jel vama sumnjivo da neki igraci koji su dosli i igraju za 400 KM , stalno su u prvih 11 :D a primaju od 1200 do 1800 KM , gdje ostatak para... zna se a predpostavljam da i vi znate ... ;)
odakle ti ta informacija?!? Vjerovatno Nurdo i Fadil kradu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Ne samo pitam ko je Nurdo ,jer vidim da se non stop spominje....

Odnosi se na onog ko ih je doveo....
>>No body likes us but we dont care<<

Maxi
Kontakt:

NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Maxi » 27 avg 2012, 17:23

Izgleda da Ninković vodi Hašk Zagreb! :?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 avg 2012, 17:39

Kakav Ninkovic covjek je lijepo izjavio da vise nikad nece vodit neki klub u BIH PL, ne sto voli Zvijezdu ili nesto tako vec zbog sudijskih lakrdija.....a neznam stvarno ko bi mogo doc, doves ce opet nekog u rangu Kuntica, a nekog boljeg da dovedu kad mu ispadne neka prilika ostavit ce nas u pola sezone.... ja bi ostavio Kuntu da vidim protiv zrinskog kako ce bit a imam neki osjecaj da bi se tu mogli raspucat nije ni igracima svejedno jbg

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 avg 2012, 18:20

Tkanton je napisao/la:Kakav Ninkovic covjek je lijepo izjavio da vise nikad nece vodit neki klub u BIH PL, ne sto voli Zvijezdu ili nesto tako vec zbog sudijskih lakrdija.....a neznam stvarno ko bi mogo doc, doves ce opet nekog u rangu Kuntica, a nekog boljeg da dovedu kad mu ispadne neka prilika ostavit ce nas u pola sezone.... ja bi ostavio Kuntu da vidim protiv zrinskog kako ce bit a imam neki osjecaj da bi se tu mogli raspucat nije ni igracima svejedno jbg
ne mogu da skontam kuntica zasto savic i pandza nisu igrali od prve minute i dali su uopste igrali frajer definitivno pravi kardinalne greske zagutio s navijacima izrazio se tako da svi znamo da je njegova zadnja... :shock: eh sad imal on tu podlogu da se moze ponasat kao ovo sto sam vec naveo...volio bi da s kunticem probaju jos koju utakmicu prosle sezone je bio odlican,jedino mi je to ostalo pozetivno od njega

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 27 avg 2012, 19:04

Ma i ja se nadam ostanku Kuntića volio bih da nas krene, prošle godine smo razvaljivali. Čovjek jednostavno voli da koristi više igrača i ja ga u tome razumijem i mislim da je to dobro da se igrači ne umisle kako ekipa ne moze bez njih. Zašto Vehabović e to baš ne razumijem, za Milovanovića mi je nekako OK momak ima 19 godina i ima priliku stasat u igračinu. Kojić je odlično odigrao u BL bio je požetvovan vraćao se nazad i bacao na loptu al ove zadnje tekme igra loše. Sve će se znat u Subotu, volio bih da pobijedimo :P

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 27 avg 2012, 19:29

Bas me zanima koliko Vehabovic placa Kunticu da igra u prvih 11 :)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 avg 2012, 19:40

Sta nam je sa @astre nema ga ovih dana

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 avg 2012, 19:50

Tkanton je napisao/la:Sta nam je sa @astre nema ga ovih dana
astra i kuntić razrađuju taktiku za Zrinjski :D provjereno

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 27 avg 2012, 20:00

emir_dj je napisao/la:
I ja mislim.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 20:03

emir_dj je napisao/la:
Koji je sledeći avatar astra :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.