ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Bice ovo dosta zanimljiv GS jako puno dobrih igraca, Nole i Andy su prvi favoriti, ali poslije njih jako puno igraca koji su tu negdje, Raonic ,Stan, Kei,Marin,Rafa,Roger pa onda iz drugog plana Dimitrov,Zverev,Theim,Batista Agut
Stvarno ocekujem dosta dobrih meceva na AO,da skoro zaboravih Tsongu i Monfilsa koji su uvijek dobri na slamovima
Stvarno ocekujem dosta dobrih meceva na AO,da skoro zaboravih Tsongu i Monfilsa koji su uvijek dobri na slamovima
Gdje ti je Berdych?ronaldo99 je napisao/la:Bice ovo dosta zanimljiv GS jako puno dobrih igraca, Nole i Andy su prvi favoriti, ali poslije njih jako puno igraca koji su tu negdje, Raonic ,Stan, Kei,Marin,Rafa,Roger pa onda iz drugog plana Dimitrov,Zverev,Theim,Batista Agut

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
On je prevara od igraca
Eto deff bi trebao biti odlican turnir i jes pocetak godine svi bi trebali biti u dobroj formi osim naseg pulena koji samo objavljuje slike gradova po instagramu, docepao se malo para i uziva

Eto deff bi trebao biti odlican turnir i jes pocetak godine svi bi trebali biti u dobroj formi osim naseg pulena koji samo objavljuje slike gradova po instagramu, docepao se malo para i uziva

Pa po onome malo sto sam u Dohi vidio nije Berdych toliko los, ali previse ovisan o servi, kako god nije neki pretendent, ali moze biti opasan ako ga usere servis, ne bi ja sad njega toliko omalovazavo. A Damir ´ta ce on, on ce cekati ili da neko ga toliko potcijeni da dodje pjan ili mamuran igrati protiv njega ili neko ko je bas van forme da ugleda drugu rundu manje vise svakog ozbiljnijeg turnira. On je bas prevara.ronaldo99 je napisao/la:On je prevara od igraca![]()
Coronados de gloria vivamos,
Dobar je Ceh, Goran ce mu sig popraviti servis a i sig igru, i Marina je Goran dosta popravio i svim segmentima igre samo sam ga bio zaboravio skroz jer po obicaju kad najvise treba on se ukenja 

@Effenberg Dimi je pichkopaćenjik evo bio 8 godina. Zverev je dijete, njemu je sad pichka sve. Ali čim se malo nauživa uživaće i u tenisu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nek se i ja jednom slozim sa tobomEffenberg je napisao/la:Pa po onome malo sto sam u Dohi vidio nije Berdych toliko los, ali previse ovisan o servi, kako god nije neki pretendent, ali moze biti opasan ako ga usere servis, ne bi ja sad njega toliko omalovazavo. A Damir ´ta ce on, on ce cekati ili da neko ga toliko potcijeni da dodje pjan ili mamuran igrati protiv njega ili neko ko je bas van forme da ugleda drugu rundu manje vise svakog ozbiljnijeg turnira. On je bas prevara.ronaldo99 je napisao/la:On je prevara od igraca![]()

Da dodam rijetko odvratan sportista, nije nimalo korektan. Jedini nas sportista koji me uopste ne zanima.
ZZ
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako vas ne zanima nemojte ga ni komentarisati. Ali ako napravi na AO dobar svi će te doći na temu i govoriti ponosu naš. Ako vas već ne zanima onda neka vas i tad ne zanima. Ne korektan? Jeste temperamentan, najviše šteti sebi i on to zna, tenis nije kao fudbal da kad pogriješiš može neko tvoju grešku i ispraviti, imaš još šansi, u tenisu si sam, sve se skupo plaća i ovdje imaš puno više situacija gdje odlučuješ nešto, dok je u timskim sportovima to drugačije. Svi se teniseri nerviraju, prirodno, a Damir je naš najbolji tenis ikad i pitanje hoćemo li više ikad i dobit tenisera njegovog kalibra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ja ne govorim nista protiv njega samo kazem da je sad malo vise paznje posvetio instagramu nego inace, svaki svoj korak stavlja docepao se malo para i odmah mu udarilo u glavu,ali haj neka je
Ja sam.zadovoljan i samim tim sto je u prvom kolu AO to je vec uspjeh
Ja sam.zadovoljan i samim tim sto je u prvom kolu AO to je vec uspjeh

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam mislio na tebe
U suštini nisam mislio ni na koga, jednostavno u tenisu je puno teže emocije zadržati nego u timskom sportu.
Naravno da moramo biti zadovoljni, čovjek nas je stavio na tenisku mapu, pobjeđivao je najbolje, svijet je vidio da i BiH postoji u tenisu, a tek je počeo.

Naravno da moramo biti zadovoljni, čovjek nas je stavio na tenisku mapu, pobjeđivao je najbolje, svijet je vidio da i BiH postoji u tenisu, a tek je počeo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima uskoro idu prijave.Mig_Mig je napisao/la:Ima li tiping ove godine ?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moze. mozeUnofficialpage je napisao/la:Ima uskoro idu prijave.Mig_Mig je napisao/la:Ima li tiping ove godine ?

Max Allegri
Kad je zrijeb AO?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Qualifying draw: Tuesday, January 10, TBAronaldo99 je napisao/la:Kad je zrijeb AO?
Main draw: Friday, January 13, TBA
Men's doubles draw: TBA
Mixed doubles draw: Wednesday, January 18, 4:00 p.m.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zahvaljujem 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=26&t=11362DANTES je napisao/la:Kakav tiping?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Igramol dantes 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Naravno, samo me podsjetite kad krene:DEdin TM87 je napisao/la:Igramol dantes
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.