BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 28 apr 2013, 18:38

Sudija je po mom ćejfu. Najbolji sudija u Evropi. Nadam se da ga neću ureć'. :mrgreen:

Balotelli izjavio ako Real prođe dalje da će Realovim igračima dati da spavaju s njegovom djevojkom. :lol: Mario je kralj. :lol:

Inače Atleticovi navijači sinoć u gradskom derbiju protiv Reala malo provocirali Mourinha:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 apr 2013, 18:45

Interesantno kako UEFA dodijeli ovog sudiju za ovako bitnu utakmicu, a čovjek u svojoj državi popio kaznu od saveza..... :)
Iako po meni Webb ima i dobrih i loših strana.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 28 apr 2013, 19:40

Naši emisari sinoć u Portu pratili Jamesa Rodrigueza i Jacksona Martineza, a navodno smo bacili udicu i na Papiss Demba Cisséa, nije loše ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 apr 2013, 19:58

Gledam danas St. Pauli protiv Herthe i zapao mi je za oko jedan mladic.

Vjerujem da znate ko je u pitanju?

http://www.transfermarkt.de/de/daniel-g ... 79501.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vratite ovog momka, ne treba vam nikakav napadac a vase dijete.
Bice paklen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 apr 2013, 23:07

Džeko na svom twitter profilu napisao "Otišao sam" te okačio sliku aviona.
https://twitter.com/EdDzeko" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako se navodi ta TM forumu, izgleda da je sletio u Dusseldorf nedaleko od Dortmunda. Neki forumaši pišu da je to zbog potpisa ugovora s BVB-om za koji bi uskoro trebala doći potvrda. :?

Jbg sve su to nagađanja, ali eto da napišemo nešto i o Dijamantu. ;)
Inače ponedjeljak je najbolji da se saznaju važne stvari. Tako je uvijek bilo pa ćemo sutra vidjeti da li ima nešto od ovoga. ;)

Također sam na ovo naletio :arrow: Marco Reus: " Ne želim napustiti Borussiju.Nije me briga za Barcelonu, Madrid, Chelsea, Bayern ili neke druge.Želim da budem legenda svog tima, kao Maldini ili Totti". ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 apr 2013, 23:13

Džekson je vjerujem naš. A sjetite se kako su nam se smijali Jajernovci ovdje kad smo spominjali tu opciju. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 apr 2013, 23:29

Edin Džeko is set to sign for Borussia Dortmund. Fee rumoured to be around £22m.

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 28 apr 2013, 23:30

Onako kako ste se vi smijali na opciju Gotzea u Bayernu. :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 apr 2013, 23:36

Nagađa se da će Bild obajviti u ponoć neku važnu vijest. :lol:

raphael honigstein ‏@
there's also a rumour that @Bild are breaking another big story at 24h MEZ tonight
https://twitter.com/honigstein" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajde sačekat' ćemo i to pa da vidimo ima li veze s Džekom :!:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 apr 2013, 23:37

Volio bih praavo da Dzeko dodje u BVB i koliko god Lewat trenutno zabija i hit je u Evropi, mislim da je Dzeko malo bolji od njega. Plus sto se kao golgeter vec dokazao u BL. Jedino sto ne bih volio da dodje je to sto bih se lako mogao izbrisati sa foruma, jer sad kad pocnu dolaziti novi clanovi koji "navijaju" za BVB radi Dzeke, otici ce nam tema u qupac krasni. Neces vise nista konkretno i normalno moci procitati ovdje... :roll:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 apr 2013, 23:43

El diario "BILD" publica que Dzeko es nuevo jugador del Dortmund para la próxima temporada y Reus del Manchester City

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 apr 2013, 23:46

Ozren je napisao/la:El diario "BILD" publica que Dzeko es nuevo jugador del Dortmund para la próxima temporada y Reus del Manchester City
slika

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 apr 2013, 23:47

kraljttbvb je napisao/la: Jedino sto ne bih volio da dodje je to sto bih se lako mogao izbrisati sa foruma, jer sad kad pocnu dolaziti novi clanovi koji "navijaju" za BVB radi Dzeke, otici ce nam tema u qupac krasni. Neces vise nista konkretno i normalno moci procitati ovdje... :roll:
Ma ne piše se niti na temi Citya puno zbog njega. Ima on svoju posebnu temu pa je tamo sve vezano za njega. Ne vjerujem da će se tema baš toliko uzurpirati. :mrgreen:
Ozren je napisao/la:El diario "BILD" publica que Dzeko es nuevo jugador del Dortmund para la próxima temporada y Reus del Manchester City
Džeko u BVB, a Reus u City. :o :roll: Ma nema od toga ništa. Zapravo još ništa BILD nije objavio,a nema nikakve šanse da BVB pusti Reusa niti bi Marco išao gdje. ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 apr 2013, 23:48

kraljttbvb je napisao/la:Volio bih praavo da Dzeko dodje u BVB i koliko god Lewat trenutno zabija i hit je u Evropi, mislim da je Dzeko malo bolji od njega. Plus sto se kao golgeter vec dokazao u BL. Jedino sto ne bih volio da dodje je to sto bih se lako mogao izbrisati sa foruma, jer sad kad pocnu dolaziti novi clanovi koji "navijaju" za BVB radi Dzeke, otici ce nam tema u qupac krasni. Neces vise nista konkretno i normalno moci procitati ovdje... :roll:
Dzekin nedostatak u odnosu na Levandovskog je kretanje i igra bez lopte. Postoji bojazan da se ne bi uklopio iz istog razloga zbog kojeg se Ibrahimovic nije uklopio u igru Barse. Barsa i Dortmund igraju brz fudbal, sa puno kretanja, brzih kontri, duplih pasova itd... Vidjeli smo da Barsi nikako ne odgovaraju visoki i manje pokretljivi igraci, a vidjet cemo kako ce to izgledati u Dortmundu ako dodje Dzeko.

Ono sto ulijeva optimizam je cinjenica da Dzeki savrseno odgovara njemacki fudbal. U Dortmundu vlada zdrava atmosfera, bio bi skoro 'bog i batina' u ekipi. Moglo bi mu to odgovarati, mogao bi zablistati.

Smatram da je za njega bez obzira na gore iznesenu bojazan Dortmund najbolja moguca opcija. Uvijek i svugdje postoji sansa da neces uspjeti.

Pomenut je dvojac iz Porta. Meni se Dzekson svidio u par utakmica koje sam odgledao. Mislim da bi se odlicno uklopio u igru Dortmunda. Rodrigez je soler sa odlicnim individualnim karakteristikama. Ne znam da li bi narusio timski duh. Ne vjerujem da on moze doci, skup je kao djavo, bas kao Isko (da je njega).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 apr 2013, 23:50

Semir bvb je napisao/la: Također sam na ovo naletio :arrow: Marco Reus: " Ne želim napustiti Borussiju.Nije me briga za Barcelonu, Madrid, Chelsea, Bayern ili neke druge.Želim da budem legenda svog tima, kao Maldini ili Totti". ;)
Bolje da se ne primas na ove izjave. Slicno je izjavio Gece.

Nadam se da je ova razmjena dezinformacija. To bi znacilo potpuno razvaljivanje tima. Budale jesu, ali ne vjerujem da su tolike...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 apr 2013, 23:59

Valencia je napisao/la:Dzekin nedostatak u odnosu na Levandovskog je kretanje i igra bez lopte. Postoji bojazan da se ne bi uklopio iz istog razloga zbog kojeg se Ibrahimovic nije uklopio u igru Barse. Barsa i Dortmund igraju brz fudbal, sa puno kretanja, brzih kontri, duplih pasova itd... Vidjeli smo da Barsi nikako ne odgovaraju visoki i manje pokretljivi igraci, a vidjet cemo kako ce to izgledati u Dortmundu ako dodje Dzeko.

Ono sto ulijeva optimizam je cinjenica da Dzeki savrseno odgovara njemacki fudbal. U Dortmundu vlada zdrava atmosfera, bio bi skoro 'bog i batina' u ekipi. Moglo bi mu to odgovarati, mogao bi zablistati.

Smatram da je za njega bez obzira na gore iznesenu bojazan Dortmund najbolja moguca opcija. Uvijek i svugdje postoji sansa da neces uspjeti.
Po meni nema neke velike razlike izmedju Dzeke i Lewata. Lewat je dio tima i uigranost sa ovom ekipom je njegova trenutna prednost u odnosu na Dzeku, dok sa druge strane Dzeko za razliku od Lewe zabija glavom i puno manje masi zicera. Lewa je uzasan kad izadje 1 na 1 sa golmanom.
Pored toga Dzeko se vec dokazao u Njemackoj, redovno zabijao i bio jedan od boljih napadaca. Meni je bilo cudno sto je otisao u Englesku. Za njega su ove mekse lige - Ita, Spa, Ger, gdje se malo zesci kontakti sviraju. Dzeko kad je dosao u englesku odbijao se od odbrambenih igraca ko od kakvo drvo, dok se nije malo ustelio i nabildao. Zato mislim da je sada puno bolji i spremniji nego kad je otisao iako je dosta bio na klupi. Kad si dobar napadac i znas zabijati, onda ti sa veznim redom kakav ima BVB nece biti problem davati puno golova ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 apr 2013, 00:20

Necekajte bezveze neku informaciju BILD-a...Isti su prije par trenutaka objavili na Twitteru sljedeci status:
Unser Spätdienst hat sich soeben in den Feierabend verabschiedet. Ich hoffe, das beruhigt den Puls von einigen hier. Schönen Abend.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 apr 2013, 00:30

amerosm je napisao/la:Necekajte bezveze neku informaciju BILD-a...Isti su prije par trenutaka objavili na Twitteru sljedeci status:
Unser Spätdienst hat sich soeben in den Feierabend verabschiedet. Ich hoffe, das beruhigt den Puls von einigen hier. Schönen Abend.
slikaslika

Laku noć...slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 apr 2013, 01:02

koliko sam upratio, za novac od gecea i lewandowskog, bez ikakvih problema dortmund bi mogao dovesti dzeku, isca i recimo pjanica, za tu dvojicu mozete dobiti trojicu odlicnih igraca plus i nekog back-up napadaca jeftinijeg ali dobrog, tako da nije nimalo lose po ekipu, klopp ce sve to ionako brzo uigrati.

porediti dzeku i levandowskog je nezahvalno, dzeko je bolji realizator, jaci, korpulentniji, puno jaci u skoku i duelima, dok je lewandovski opet pokretniji, tehnicki jaci i sl, sve kad se oduzme i sabere tu je to negdje,mozda je dzeko cak i nesto bolji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2013, 01:28

Reus u City :lol: Nemoguće, ama baš nemoguće.

Džeko će najvjerovatnije doći u BvB, Lewandowski ode u City ili United.

Zanimljivo.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.