Evo spominje se "Il Principe" kao novi napadač Real
mana mu je što ne može igrati LP...a ni forma nije bog zna kakva al opet bolji je nego Almeida
€15,16 miliona sve više bio bi poklon Interu...
sutra ćemo vidjeti koje je novi napadač koji se povezuje sa Realom...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Najbolja opcija bi on bio dok je Pipita povrijeđen,a poslije da grije klupu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Raul_64 je napisao/la:Normalno LBJ shvataš ironiju tu
Evo spominje se "Il Principe" kao novi napadač Real
mana mu je što ne može igrati LP...a ni forma nije bog zna kakva al opet bolji je nego Almeida
€15,16 miliona sve više bio bi poklon Interu...
sutra ćemo vidjeti koje je novi napadač koji se povezuje sa Realom...
Ma dovest će nekog napadača koji nije prijavljen za LP, najviše šansi imaju Llorente i Džeko, neko od njih dvojice će 100% doći, samo ko?
ma ljudi jednostavno na silu nešto hoće da dokažu a snimak i slike govore drugačije:)) mislim da se ne vrijedi oko tog raspravljat, ruka je bila, a ja kažem, sudija je mogao i progledat kroz prste, ali isto tako i svirat. ni jedno nije greška.
a to za žute što ih je valencia dobila, hm, pa niko ne komentariše što onaj naš Ramo(s) haman svake utakmice zaradi po jedan.
ali ja se još sjećam, a i zapisano negdje ima, da je Mourinjo rekao kad je došao na klupu reala da je to dugotrajan proces i da tek 2012. godine očekuje da real bude na vrhuncu. zato mu svaka čast za ovo sad. zeznuo se u taktici protiv barce, ali ga ni igrači vjerovatno nisu pravo poslušali, neki jednostavno prvi put igraju u tom derbiju, a jedni su od najvažnijih igrača (ozil, kedira) pa šta se moglo očekivat protiv igrača koji igraju već dugi niz godina zajedno. znaš, možež napadača ubacit da igra prvi put i da zabije, ali bogami sredina ti mora malo duže da se uigrava, ako ona funkiconiše, napadačima je lahko.
treba realno gledati stvari i samo tako se može do uspjeha.
ZidaneZ je napisao/la:
po meni, realu treba del boske. nikad mi neće biti jasno što je morao otići, kako se to sve dogodilo. tad je real igrao najljepši fudbal i imao i rezultata dobrih.
hmm, istina je da kad je on predsjednik za real igraju najveći igraći i to mi se sviđa, ali ako je on šutnuo del boskea, baš je tvrdoglav tip.
Toxicity je napisao/la:Ma daj Džeksa odmah! .. Samo da im se uprava ne pravi pametna i ne traži neku astronomsku cijenu.. Mislim da bi se dobro adaptirao
I ja isto želim Džeku u Realu, napredovao bih strava, uz Mourinha, auuu, još iza sebe bih imao igračine, Cristiana, Kaku, Ozila, Alonsa, ma neverovatno.. Samo Hoeness se*e, bolje mu je da ga proda na vreme, dok mu ugovor ne istikne, onda neće ni feninga dobiti..
Toxicity je napisao/la:Ma daj Džeksa odmah! .. Samo da im se uprava ne pravi pametna i ne traži neku astronomsku cijenu.. Mislim da bi se dobro adaptirao
I ja isto želim Džeku u Realu, napredovao bih strava, uz Mourinha, auuu, još iza sebe bih imao igračine, Cristiana, Kaku, Ozila, Alonsa, ma neverovatno.. Samo Hoeness se*e, bolje mu je da ga proda na vreme, dok mu ugovor ne istikne, onda neće ni feninga dobiti..
Al od svega toga najviše ovog želim vidjeti u pravo formi
Andres je napisao/la:Ma onaj crveni je komican ! Prvo covjek nije uopste igrao rukom , a drugo i da je igrao a odlicno se vidi da mu je ruka bila na ledjima , ono se nemoze davat karton , jer je bkvalno lopta bil upcena 1 metar od igraca koj nemoz reagovat , iako su albeldine ruke bile na ledjima ! Ovaj put nema penala ali ia veceg poklona , smjesno ste pobjedili, pricaj ti sta hoces za taj penal , da nije bilo ovog smijesnog crvenog ocima vi nebi vidjeli taj penal ! Jadno ! I Dalje ste 3 levela ispod katalonskog Diva !
Andres je napisao/la:cuj nije hendikepirana ekipa.Nego sta je kad dobijes smijesan crveni ocito si pod hendikepom....Neznas sta pricas....Da nisu dobili crveni nebi vi vidjeli no tog penala niti ista ......bilo bi 0:0 na kraju,.....
ako je riejc o penalima pa onda se stidi sto to spominjes.Prvi penal koji je Barcelona izvela i to na 2:0
Vi na 1:1 izvedete dva penala za redom u jdnoj utakmici i nije te stid pricat !Vasa snaga i nemoc pokazala se u najbitnijoj utakmici, jednostavno smo vas sazvakali !
Moras li se ti uvijek ponasati kao dijete? Pa kako ti znas sta bi se desilo da nije bilo tog crvenog. Mozda bi bio korner za Real pa Albelda sam sebi zabije?
Sta sad s tim sto ste nas sazvakali? Jeste, nikom nista. Real je jucer nadigrao Valenciju koja moze biti sretna sto nije na Bernabeu prosla kao Real na Nou Campu. Je li tebi toliko stalo do tih provokacija, ili sta vec, do svadje? Pa pobogu ako ti je 15-16 godina sta ces ovdje, hajd uci, ili sta vec radis. Nemoj ovo shvatiti kao uvredu ili nesto, nego pretjerujes, ali stvarno.
Pogledaj ovaj video, naletices na crveni Albelde. Ti si vidio samo na Youtube isjecak. Sudac je dosudio igranje rukom, neko bi, neko ne bi, ne mogu ni sudije sve vidjeti dobro, i nije mi zatim nista ni pokazao. Albelda je vjerovatno razvezao jezik pa je dobio i zuti. Osvrsni se malo na to:
A_d_0 je napisao/la:Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?
Nema sanse. Do kraja ovog mjeseca ostale su jos cetiri utakmice, posljednja s Levanteom u kupu. Kaki je receno da prije januara zaigrati nece, sad je u zavrsnoj fazi oporavka. I ja jedva cekam da se maestro vrati. Ako ne bude mjesta u prvom sastavu, tj. ako Di Maria i Khedira budu previse dobri, odmah Ozila van, jer kralj iz Brazila mora igrati!
@RAul_64 - ne vjerujem ja u to vezano za Milita. Pogotovo ako ne moze igrati u Ligi Prvaka jer je vec registrovan s Interom, ali znam nesto za ono pravilo da mozemo registrovati jednog koji je vec igrao u UEFA-inim natjecanjima, ili se samo odnosi na Evropa ligu? Sjeti se slucaja Huntelaar-Lass. Oba su igrala u Evropi ako se ne varam, ali Kup UEFA pa me to buni. Ako ne moze, onda nista od Milita.
Harrison je napisao/la:Evo kruzi prica da bi legendarni Diego Milito mogao preci u Real... on je lisac skoro kao i Pipo
http://www.****/vijesti.aspx?id=23775
Istina je da nije brz i da je u godinama, ali ne moze mu se osporiti na realizaciji, ima njuh za gol da bi mu pozavidila sva pascad ovog svijeta...
ovo je laz nevidjena, nije Real lud da dovodi igraca od 31 godinu. Nije to toliki problem koliki je taj sto Milito ne bi mogao igrati u LP. Llorente ili Dzekson, trece opcije nema
Harrison je napisao/la:Evo kruzi prica da bi legendarni Diego Milito mogao preci u Real... on je lisac skoro kao i Pipo
Istina je da nije brz i da je u godinama, ali ne moze mu se osporiti na realizaciji, ima njuh za gol da bi mu pozavidila sva pascad ovog svijeta...
ovo je laz nevidjena, nije Real lud da dovodi igraca od 31 godinu. Nije to toliki problem koliki je taj sto Milito ne bi mogao igrati u LP. Llorente ili Dzekson, trece opcije nema
Pa jebote moras imati 2-3 iskusna igraca ... ja bi njega najvise volio...
On ima velik ugovor sa klubom koji ga previse cijeni. Samim tim to je za nas neisplativo, plus on ne bi mogao igrati u Ligi Prvaka, a ko nam garantuje da nece nastaviti los niz jer je ove sezone slavio samo tri puta, odnosno tri puta je zabio gol.
Dzeko preskup, Llorente takodjer. Ako hocemo tu alternativu i ako ne zelimo mijenjati momcad previse, onda nam treba neko od 6-7 miliona.
Igraci iz skole ne dolaze u obzir. Kao sto je sam Mourinho rekao, ako zelimo da odmah ostvarimo ciljeve treba nam neko provjeren jer nemamo vremena da adaptiramo omladince iz skole u pola sezone.
Nije sto je nas covjek, ali Dzeko bi zabijao po 20 golova u Realu i to hladno.
Kad zabija u nekavkom wolfsburgu pored lopata tipa Pekarika,Dejagah,Josue i slicni njima..ne znam ni izgovoriti ta imena yebote šta bi on tek radio u Realu . Ali dzabe kad majmun na celu wolfsburga glumi da mu je klub neki nivo Reala,Manchestera,Intera pa diže nenormalne cijene
Pa jebote moras imati 2-3 iskusna igraca ... ja bi njega najvise volio...
to je samo trac, ni blizu glasine, onda vam je bolje da vratite Raula, on je samo malo stariji..to je to kako bi vam sad Raul dobro dosao, a ne neki sto ga zovete Panjzema jedini izbor
Ma šta ima veze što je Džeks skup? Kao da bi nam prvi put bilo da platimo skupo igrača.. Uostalom ako je Di Maria plaćen 25 mil € zašto ne bi i Džeki toliko ponudili.. Isplatit će se..
Toxicity je napisao/la:Ma šta ima veze što je Džeks skup? Kao da bi nam prvi put bilo da platimo skupo igrača.. Uostalom ako je Di Maria plaćen 25 mil € zašto ne bi i Džeki toliko ponudili.. Isplatit će se..
Dje ces dati 40 miliona eura za igraca za kojeg nemate garanciju da ce uspjeti. Uostalom, nema ni Real para na bacanje, potrosili smo previse 2009. godine, takodjer puno 2010. godine, sta bi bilo kad bismo tako nastavili i u narednoj godini?
Gdje bi onda zavrsili Higuain i Benzema? Na klupi? Pitanje je da li bi Dzeko uopste mogao istisnuti Pipitu na klupu, jer ja ne vidim namjeru Mourinha da prestane igrati s dva defanzivna vezna.
Glupo je pricati o napadacu vrijednom 40 miliona eura, a ne spomenuti Almeidu koji je spreman riskirati, preuzeti ulogu drugog napadaca, kosta 5-6 miliona eura, Portugalac je, zabija puno ove sezone u domacoj ligi i unatoc cinjenici da mu je klub vrlo los, zna neke igrace Reala i trenirao ga je Mourinho. Ne moze garantovati da ce biti dobar kao sto ne moze ni Dzeko, ali je 35 miliona jeftiniji i ima svoje prednosti.
Trosili smo iracionalno godinama, vrijeme je da se tome stane na kraj!