PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Al najjači su mi ovi forumaši koji prozivaju nekog za neka navijačka ganjanja, a po pdf-u traže linkove za stream utakmica
I ovi koji idu na utakmice, da mi je znat' koga ste vi ganjali. Prvi nisam u tom ultra fazonu i te tuče/ganjanja/sačekuše su mi glupost neviđena, a još veći idioti oni koji kao nekog prozivaju za to, a nisu dio toga nit' su kad bili. Al haj daj da se šta naglaba, puno da vas yebe neko za Krupu do nedelje.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
manjejaci u zadnje vrijeme uvjek nekog ganjaju.. tako su njih devetorica ganjali oko 400 svedskih huligana i nisu ih stigli ali su dosli kuci u sljivama..ganjali robijase po zenici pa u toj silnoj jurnjavi odletjeli u policijsku stanicu moliti za pomoc..onda ganjali lesinare pa jos uvjek placaju ljudima da ne objavljuju video na kom se vidi kako se ovi izivljavaju na njima. jednom nisu platili na vrijeme pa je procurio jedan mali dio na kom se vidi kako mole da ih vise ne tuku..sad evo ganjaju horde a niko od njih ne smije u grad izaciSarajevoJeBordo je napisao/la:Al najjači su mi ovi forumaši koji prozivaju nekog za neka navijačka ganjanja, a po pdf-u traže linkove za stream utakmicaI ovi koji idu na utakmice, da mi je znat' koga ste vi ganjali. Prvi nisam u tom ultra fazonu i te tuče/ganjanja/sačekuše su mi glupost neviđena, a još veći idioti oni koji kao nekog prozivaju za to, a nisu dio toga nit' su kad bili. Al haj daj da se šta naglaba, puno da vas yebe neko za Krupu do nedelje.

Pozdravio te Indir, on je vas ganjaobihuzur je napisao/la:manjejaci u zadnje vrijeme uvjek nekog ganjaju.. tako su njih devetorica ganjali oko 400 svedskih huligana i nisu ih stigli ali su dosli kuci u sljivama..ganjali robijase po zenici pa u toj silnoj jurnjavi odletjeli u policijsku stanicu moliti za pomoc..onda ganjali lesinare pa jos uvjek placaju ljudima da ne objavljuju video na kom se vidi kako se ovi izivljavaju na njima. jednom nisu platili na vrijeme pa je procurio jedan mali dio na kom se vidi kako mole da ih vise ne tuku..sad evo ganjaju horde a niko od njih ne smije u grad izaciSarajevoJeBordo je napisao/la:Al najjači su mi ovi forumaši koji prozivaju nekog za neka navijačka ganjanja, a po pdf-u traže linkove za stream utakmicaI ovi koji idu na utakmice, da mi je znat' koga ste vi ganjali. Prvi nisam u tom ultra fazonu i te tuče/ganjanja/sačekuše su mi glupost neviđena, a još veći idioti oni koji kao nekog prozivaju za to, a nisu dio toga nit' su kad bili. Al haj daj da se šta naglaba, puno da vas yebe neko za Krupu do nedelje.
THE MITOMANI
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
sliko nam se u kucama, sa tetovazom fukaraRokoko87 je napisao/la:Pozdravio te Indir, on je vas ganjaobihuzur je napisao/la:manjejaci u zadnje vrijeme uvjek nekog ganjaju.. tako su njih devetorica ganjali oko 400 svedskih huligana i nisu ih stigli ali su dosli kuci u sljivama..ganjali robijase po zenici pa u toj silnoj jurnjavi odletjeli u policijsku stanicu moliti za pomoc..onda ganjali lesinare pa jos uvjek placaju ljudima da ne objavljuju video na kom se vidi kako se ovi izivljavaju na njima. jednom nisu platili na vrijeme pa je procurio jedan mali dio na kom se vidi kako mole da ih vise ne tuku..sad evo ganjaju horde a niko od njih ne smije u grad izaciSarajevoJeBordo je napisao/la:Al najjači su mi ovi forumaši koji prozivaju nekog za neka navijačka ganjanja, a po pdf-u traže linkove za stream utakmicaI ovi koji idu na utakmice, da mi je znat' koga ste vi ganjali. Prvi nisam u tom ultra fazonu i te tuče/ganjanja/sačekuše su mi glupost neviđena, a još veći idioti oni koji kao nekog prozivaju za to, a nisu dio toga nit' su kad bili. Al haj daj da se šta naglaba, puno da vas yebe neko za Krupu do nedelje.
THE MITOMANI
![]()

Hvala jarane, zbog ovoga ću navijati za vas na velikom derbiju Skutoristana. Jeste ista pogan kao Listicani, ali barem niste ubice.Osim13 je napisao/la:Evo quote da te nagradim za trud, pošto te niko ne primjećuje.Beton je napisao/la:Da bi bio Manijak moraš:
-biti seljacina kao Damir Džumhur
-biti lijep kao Amar Osim
-biti pogan kao Ivica Osim
-biti nepismen kao Sanel Jahić i u biti cijela južna tribina
To naučilo ovce po Magliću i Prokletijama ganjati.bihuzur je napisao/la:manjejaci u zadnje vrijeme uvjek nekog ganjaju.. tako su njih devetorica ganjali oko 400 svedskih huligana i nisu ih stigli ali su dosli kuci u sljivama..ganjali robijase po zenici pa u toj silnoj jurnjavi odletjeli u policijsku stanicu moliti za pomoc..onda ganjali lesinare pa jos uvjek placaju ljudima da ne objavljuju video na kom se vidi kako se ovi izivljavaju na njima. jednom nisu platili na vrijeme pa je procurio jedan mali dio na kom se vidi kako mole da ih vise ne tuku..sad evo ganjaju horde a niko od njih ne smije u grad izaciSarajevoJeBordo je napisao/la:Al najjači su mi ovi forumaši koji prozivaju nekog za neka navijačka ganjanja, a po pdf-u traže linkove za stream utakmicaI ovi koji idu na utakmice, da mi je znat' koga ste vi ganjali. Prvi nisam u tom ultra fazonu i te tuče/ganjanja/sačekuše su mi glupost neviđena, a još veći idioti oni koji kao nekog prozivaju za to, a nisu dio toga nit' su kad bili. Al haj daj da se šta naglaba, puno da vas yebe neko za Krupu do nedelje.
THE MITOMANI
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaBeton je napisao/la:Hvala jarane, zbog ovoga ću navijati za vas na velikom derbiju Skutoristana. Jeste ista pogan kao Listicani, ali barem niste ubice.Osim13 je napisao/la:Evo quote da te nagradim za trud, pošto te niko ne primjećuje.Beton je napisao/la:Da bi bio Manijak moraš:
-biti seljacina kao Damir Džumhur
-biti lijep kao Amar Osim
-biti pogan kao Ivica Osim
-biti nepismen kao Sanel Jahić i u biti cijela južna tribina
svrakino brate pored stadiona vašeg sam jeo grah i rakiju ne izdaju fiskalni reguliši to
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jel de dobraPenaltiky je napisao/la:svrakino brate pored stadiona vašeg sam jeo grah i rakiju ne izdaju fiskalni reguliši to

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidim neki pocese pravit sprdacinu na moje pitanje da li grobari imaju udruzenje navijaca u zenici.Ovako ugaseni da vam kazem nesto dodjite vi ispred naseg stadiona pa pocinete pjevat vas 20-tak otprilike je nas toliko bilo u zenici tad.Nema veze sto se nismo dobro proveli bilo je i logicno da necemo ali ipak za te stvari trebas imat neku stvar koju vi nemate.Kontas odes jednom od najvecih rivala ispred stadiona i pjevas pjesme 10 minuta ne moze to svaka grupa.Nismo samo tu imali takav izlet bilo je jos par puta u tuzli u mostaru 2/3 puta u banja luci u istocno kad se sjetim uh to je bilo nesto prejako.Grupa smo sa najvise ovakvih ludih akcija i vi svi kad se zajedno spojite niste nam ni do koljena.I nemoj mi molim te o policiji
SABANE VRATI BALVANE !!!

23
Zar vi niste ugašeni 88-89? Kako ugašeni mogu nekoga koga ugasiti.GOAT je napisao/la:Vidim neki pocese pravit sprdacinu na moje pitanje da li grobari imaju udruzenje navijaca u zenici.Ovako ugaseni da vam kazem nesto dodjite vi ispred naseg stadiona pa pocinete pjevat vas 20-tak otprilike je nas toliko bilo u zenici tad.Nema veze sto se nismo dobro proveli bilo je i logicno da necemo ali ipak za te stvari trebas imat neku stvar koju vi nemate.Kontas odes jednom od najvecih rivala ispred stadiona i pjevas pjesme 10 minuta ne moze to svaka grupa.Nismo samo tu imali takav izlet bilo je jos par puta u tuzli u mostaru 2/3 puta u banja luci u istocno kad se sjetim uh to je bilo nesto prejako.Grupa smo sa najvise ovakvih ludih akcija i vi svi kad se zajedno spojite niste nam ni do koljena.I nemoj mi molim te o policijiSABANE VRATI BALVANE !!!
Kako se ono tove zaboravio sam. Elem najbolji grah u Sa.Osim13 je napisao/la:Jel de dobraPenaltiky je napisao/la:svrakino brate pored stadiona vašeg sam jeo grah i rakiju ne izdaju fiskalni reguliši to
- MocMahale444
Suti ti hljeba ti, nisi se pobio ni s rodjacima a ne neku ozbiljnu tucu a kamoli sta drugo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:Vidim neki pocese pravit sprdacinu na moje pitanje da li grobari imaju udruzenje navijaca u zenici.Ovako ugaseni da vam kazem nesto dodjite vi ispred naseg stadiona pa pocinete pjevat vas 20-tak otprilike je nas toliko bilo u zenici tad.Nema veze sto se nismo dobro proveli bilo je i logicno da necemo ali ipak za te stvari trebas imat neku stvar koju vi nemate.Kontas odes jednom od najvecih rivala ispred stadiona i pjevas pjesme 10 minuta ne moze to svaka grupa.Nismo samo tu imali takav izlet bilo je jos par puta u tuzli u mostaru 2/3 puta u banja luci u istocno kad se sjetim uh to je bilo nesto prejako.Grupa smo sa najvise ovakvih ludih akcija i vi svi kad se zajedno spojite niste nam ni do koljena.I nemoj mi molim te o policijiSABANE VRATI BALVANE !!!
Trans koji je ukraden tj. oduzet tako sto se provalilo u prostorije, ne moze bit nikako nikakav navijacki trofej. Realno
-
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Zar vi niste ugašeni 88-89? Kako ugašeni mogu nekoga koga ugasiti.GOAT je napisao/la:Vidim neki pocese pravit sprdacinu na moje pitanje da li grobari imaju udruzenje navijaca u zenici.Ovako ugaseni da vam kazem nesto dodjite vi ispred naseg stadiona pa pocinete pjevat vas 20-tak otprilike je nas toliko bilo u zenici tad.Nema veze sto se nismo dobro proveli bilo je i logicno da necemo ali ipak za te stvari trebas imat neku stvar koju vi nemate.Kontas odes jednom od najvecih rivala ispred stadiona i pjevas pjesme 10 minuta ne moze to svaka grupa.Nismo samo tu imali takav izlet bilo je jos par puta u tuzli u mostaru 2/3 puta u banja luci u istocno kad se sjetim uh to je bilo nesto prejako.Grupa smo sa najvise ovakvih ludih akcija i vi svi kad se zajedno spojite niste nam ni do koljena.I nemoj mi molim te o policijiSABANE VRATI BALVANE !!!
K.rci te se kupljenim transom ali razumijem ne znate drugacijeKako se ono tove zaboravio sam. Elem najbolji grah u Sa.Osim13 je napisao/la:Jel de dobraPenaltiky je napisao/la:svrakino brate pored stadiona vašeg sam jeo grah i rakiju ne izdaju fiskalni reguliši to
A ovi što laprdaju sve go Green Street Hooligan. Nemoj zajebavat Muhamede. Štaš se udarat to je za glupane. Pogotovo s rođacima, nisam Pljosko. Nego de nam ispričaj o gašenju Manjejaka.MocMahale444 je napisao/la:Suti ti hljeba ti, nisi se pobio ni s rodjacima a ne neku ozbiljnu tucu a kamoli sta drugo.
- MocMahale444
Kakvi hooligans bolan.Penaltiky je napisao/la:A ovi što laprdaju sve go Green Street Hooligan. Nemoj zajebavat Muhamede. Štaš se udarat to je za glupane. Pogotovo s rođacima, nisam Pljosko. Nego de nam ispričaj o gašenju Manjejaka.MocMahale444 je napisao/la:Suti ti hljeba ti, nisi se pobio ni s rodjacima a ne neku ozbiljnu tucu a kamoli sta drugo.
Mi smo Bosanci. Mozes biti mangup ili levat kao ti. Cuj nije se mlatio

Znaci ti nisi za ove teme. Vase navijace fukare sam licno spasio prije dugo vremena. Odma crkOoo ako nisam.
Musafa mi.
Mislili smo da su robovi pa ih ShCheli vaspitati

Robovi ko robovi eno pogledaj onaj video s memishom i sve ce ti se samo reci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Otkad THC i tuča idu zajedno. Ja kad se spušim to je zadnja stvar koja mi padne na pamet.MocMahale444 je napisao/la:Kakvi hooligans bolan.Penaltiky je napisao/la:A ovi što laprdaju sve go Green Street Hooligan. Nemoj zajebavat Muhamede. Štaš se udarat to je za glupane. Pogotovo s rođacima, nisam Pljosko. Nego de nam ispričaj o gašenju Manjejaka.MocMahale444 je napisao/la:Suti ti hljeba ti, nisi se pobio ni s rodjacima a ne neku ozbiljnu tucu a kamoli sta drugo.
Mi smo Bosanci. Mozes biti mangup ili levat kao ti. Cuj nije se mlatiothc mu stran.
Znaci ti nisi za ove teme. Vase navijace fukare sam licno spasio prije dugo vremena. Odma crkOoo ako nisam.
Musafa mi.
Mislili smo da su robovi pa ih ShCheli vaspitati![]()
Robovi ko robovi eno pogledaj onaj video s memishom i sve ce ti se samo reci.
A to vi niste seljaci s Kobilje glave,Vogosce,Pofalica i raznoraznih brda što zovete glavnim gradomchily-rz je napisao/la:Pazi ti spike a nafuraju se na gostovanje u Zenicu kao da Paoku gostuju,popara se složi hemikalijama i šeta se kabrioletom dvjesta na sat kroz Zenicu,.Inijesta je napisao/la: I meni je to toliko licemjerno da nema mjera, gdje god Sarajevo da dodje dogadjaj godine, nafuraju se seljaci na noz te docekaju,
Brat bratu,biće ih više na sjeveru Bilinog nego što ih je bilo na Koševu ove sezone,.

::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.