FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li ko brani li Sehic sada u kupu turske ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Brani,imaš tekmu na SPORTKLUBUzeljeznicar1 je napisao/la:Zna li ko brani li Sehic sada u kupu turske ?
Einigkeit und Recht und Freiheit
nakon ovog zeljo bi mogao dovest kakvo pojacanje ,da se prestanu dovodit dzabni i skoro pa dzabni igraci,moze se dat 100-200 000 za pojacanje,naumpade mi kad osim rece u jednoj emisiji ,u smislu ako bi platili igraca neku vecu cifru kao kako bi ljudi reagovali,navijaci itdAnelZ je napisao/la:Evo odakleBuu je napisao/la:Odakle vam da nam je budzet 4.7 mil ? Koliko se sjecam bio je ispod 4 mil.
http://sportsport.ba/tekst/odrzana-skup ... cara/72064" onclick="window.open(this.href);return false;
"Iznesene su brojke prema kojima je Željezničar u prošloj godini (2011) ostvario finansijsku dobit od 3,7 miliona KM, a planirani budžet za tekucu godinu iznosi 4,7 miliona KM."
Znaci planirani budzet za ovu godinu iznosi, odnosno iznosio je 4,7 miliona KM. Sada, jeli na kraju bio toliki, nemam pojmauskoro bi trebala opet biti godisnja skupstina pretpostavljma opet u prvoj polovini januara, ako neko zna tacniji podatak neka podjeli sa nama.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 12 dec 2012, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
@ciza gdje živiš ti ? Ne zezam se, ne provociram, čisto informativno te pitam.
DRUG NEBI TI PUNCA
Budžet je plan prihoda i rashoda za određeno razdoblje. Obično se planira za jednu kalendarsku godinu, a da li će se prihodi od planiranog budžeta i ostvariti, zavisi od mnogo faktora.
Kao i u porodici, imaš neke fiksne /stalne/ prihode - plata, penzija, socijalna pomoć, dječji dodatak, invalidnina i sl. potom imaš i stalne troškove - struja, voda, PTT, dugovi, hrana, higijena ... Kada sve to sabereš i oduzmeš, na kraju godine bi trebao minimalno biti na nuli. Da se ne zadužiš! Tako ti je i kod Želje.
Ja sam jednom na ovoj temi napisao da se u Želji ne radi transparentno, a osvrćući se na Izvještaj o izvršenju budžeta za, čini mi se, prošlu kalendarsku godinu. Žujo je tada govorio samo o prihodima, ali nije naveo rashode. Odnosno, nije naveo gdje su otišla sredstava od prihoda. To je po meni bilo automatski netransparentno, a to ne valja.
Što se tiče tekuće kalendarske godine, čisto sumnjam, da su planirana sredstva /prihodi/ ostvareni. Mislim da je budžet na nivo prošle godine, ako nije i manji.
Možda sam malo odlutao od teme, al' rekoh da malo pojasnim, jer ovdje ima pojedinaca, kojima ova oblast i nije baš najjasnija. Pozdrav i još jednom izvinjenje.
Kao i u porodici, imaš neke fiksne /stalne/ prihode - plata, penzija, socijalna pomoć, dječji dodatak, invalidnina i sl. potom imaš i stalne troškove - struja, voda, PTT, dugovi, hrana, higijena ... Kada sve to sabereš i oduzmeš, na kraju godine bi trebao minimalno biti na nuli. Da se ne zadužiš! Tako ti je i kod Želje.
Ja sam jednom na ovoj temi napisao da se u Želji ne radi transparentno, a osvrćući se na Izvještaj o izvršenju budžeta za, čini mi se, prošlu kalendarsku godinu. Žujo je tada govorio samo o prihodima, ali nije naveo rashode. Odnosno, nije naveo gdje su otišla sredstava od prihoda. To je po meni bilo automatski netransparentno, a to ne valja.
Što se tiče tekuće kalendarske godine, čisto sumnjam, da su planirana sredstva /prihodi/ ostvareni. Mislim da je budžet na nivo prošle godine, ako nije i manji.
Možda sam malo odlutao od teme, al' rekoh da malo pojasnim, jer ovdje ima pojedinaca, kojima ova oblast i nije baš najjasnija. Pozdrav i još jednom izvinjenje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Molim te da imenuješ bar jednog igrača koji bi bio pojačanje, a da ga možeš dovesti za 100-200.000.ciza je napisao/la:nakon ovog zeljo bi mogao dovest kakvo pojacanje ,da se prestanu dovodit dzabni i skoro pa dzabni igraci,moze se dat 100-200 000 za pojacanje,naumpade mi kad osim rece u jednoj emisiji ,u smislu ako bi platili igraca neku vecu cifru kao kako bi ljudi reagovali,navijaci itdAnelZ je napisao/la:Evo odakleBuu je napisao/la:Odakle vam da nam je budzet 4.7 mil ? Koliko se sjecam bio je ispod 4 mil.
http://sportsport.ba/tekst/odrzana-skup ... cara/72064" onclick="window.open(this.href);return false;
"Iznesene su brojke prema kojima je Željezničar u prošloj godini (2011) ostvario finansijsku dobit od 3,7 miliona KM, a planirani budžet za tekucu godinu iznosi 4,7 miliona KM."
Znaci planirani budzet za ovu godinu iznosi, odnosno iznosio je 4,7 miliona KM. Sada, jeli na kraju bio toliki, nemam pojmauskoro bi trebala opet biti godisnja skupstina pretpostavljma opet u prvoj polovini januara, ako neko zna tacniji podatak neka podjeli sa nama.
-
sancez1921
- Kontakt:
Sto ga Šeha u.s.r.a

na cem gledas ?sancez1921 je napisao/la:Sto ga Šeha u.s.r.a![]()
![]()
-
sancez1921
- Kontakt:
Sport klubterabajt je napisao/la:na cem gledas ?sancez1921 je napisao/la:Sto ga Šeha u.s.r.a![]()
![]()
Druženja na Sarajevo Holiday Marketu
http://fkzeljeznicar.ba/druzenja-na-sar ... ketu/3098/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/druzenja-na-sar ... ketu/3098/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Zasto nasa uprava nije aplicirala sa drzavnu pomoc? Razvoj sporta ha hu. 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
To ćeš pitati gosta na Holiday Marketu u UTORAK, on je krivac za ovo....zlaya_tm87 je napisao/la:Zasto nasa uprava nije aplicirala sa drzavnu pomoc? Razvoj sporta ha hu.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
http://www.****" onclick="window.open(this.href);return false;. ba/novost/97129/procitajte-pismo-novosadanina-koji-navija-za-zelju
(radio sarajevo . ba.)
(radio sarajevo . ba.)
Direktor zaboravio apliciratizlaya_tm87 je napisao/la:Zasto nasa uprava nije aplicirala sa drzavnu pomoc? Razvoj sporta ha hu.
- Ultras1921
- Kontakt:
Jest njegovo,na upit zašto nije predao aplikaciju,kaže zaboravio.Zeman je napisao/la:Zaboravio? To je zvanično objašnjenje?
Strasno sta radi ovaj covjek,i on sa zujom treba da ide dosta je vise.
Za one koji ne znaju - i Novi Sad ima naselje Grbavica koje je pravljeno baš na osnovu naše Grbavice. Bilo bi mi drago čuti da ovaj živi na Grbavici, al' u Novom Sadu.terabajt je napisao/la:http://www.****. ba/novost/97129/procitajte-pismo-novosadanina-koji-navija-za-zelju
(radio sarajevo . ba.)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
@Čamac svaka čast za tekst. Nadam se da su ga pročitali oni koji su trebali i kojima je bio namjenjen a ne samo @Boccacio, @Avlami i slični. Nisam htio da te citiram da ne budem dosadan ali ga treba stavljati svaku petu stranicu dok mangupi na baterije ne nauče.
Trenutno korisnika/ca: EDobric1997 i 12 gostiju.