To tvoje pripada na ovu temu:
viewtopic.php?f=77&t=5254&start=860
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Vidi stvarno hahah, al nema veze, dokurac popusi mi svakakoDonRamiz je napisao/la: ↑14 jul 2020, 22:58Redbullu na krivu temu si to postavio,ovo je tema o Premijer ligi
To tvoje pripada na ovu temu:
viewtopic.php?f=77&t=5254&start=860
![]()
Svakako su probili rok koji je bio predvidjenfeniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:00Jos 17 dana do pocetka lige i jos nema sluzbenih informacija o tome ko prenosi ko je sponzor. Mozda bi se neki nasli koji su bas ludi za nasim fudbalom pa maksuz promjenili operatera ako je potrebno a ovi iz saveza nista. Profesionalnost na nivou
1. Cuvamo ga za bitne tekmeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
Opet ti...BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
Čuvate ga, nema šta, haman bitnijih tekmi više nećete imat a i dugo ih već nemate.footballfan1921 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:181. Cuvamo ga za bitne tekmeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
2. Napadamo duplu krunu.
Hvala.
Ovo nije bila provokacija ni sekunde, samo me zanimalo vaše mišljenje a ti se odmah upali. Dotiče me, pratim konkurente, i mišljenja sam da će biti žestoka borba za titulu, i bit ćete nam glavni konkurent al ako bude suđenje pošteno, morat ćete još pričekat.LjoZee je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:18Opet ti...BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
Stvarno ne znam sta tebe boli briga sto nama u prijateljskim ne igra neko ni sto ce nama tri napadaca. Stvarno ne znam kako tebe to dotice i treba da zanima.
footballfan1921 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:181. Cuvamo ga za bitne tekmeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
2. Napadamo duplu krunu.
Hvala.
Pogledaj svoje zadnje postove o kome i sta si pisao pa ce ti biti jasnije sto sam ti odgovorio ovako kako sam odgovorio. Malo pocni pisati o svom klubu za promjenu, a ne kako neko saznaje nezvanicno da se mi nismo testirali prije pocetka priprema i slicne stvari.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:24Ovo nije bila provokacija ni sekunde, samo me zanimalo vaše mišljenje a ti se odmah upali. Dotiče me, pratim konkurente, i mišljenja sam da će biti žestoka borba za titulu, i bit ćete nam glavni konkurent al ako bude suđenje pošteno, morat ćete još pričekat.
Pa s obzirom da vas razbijamo redovno, haman nam i ne treba. Mozda za Evropu bude bar spreman.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:22Čuvate ga, nema šta, haman bitnijih tekmi više nećete imat a i dugo ih već nemate.footballfan1921 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:181. Cuvamo ga za bitne tekmeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
2. Napadamo duplu krunu.
Hvala.
Samo napadajte.
Koliko sam cuo ima odlicnih ponuda. Vise nego prije. Kombinacija. Boljih od bhtelecoma i za ligu i sve al ko da vidim da bi mogli talovi opet bit i kao i prije da ostanefeniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:00
Jos 17 dana do pocetka lige i jos nema sluzbenih informacija o tome ko prenosi ko je sponzor. Mozda bi se neki nasli koji su bas ludi za nasim fudbalom pa maksuz promjenili operatera ako je potrebno a ovi iz saveza nista. Profesionalnost na nivou
Sušić igra za 30 milja, a čisto sumnjam da će i ovaj za manje od toga1921boy je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:53Ako je istina da je Beqiraj novi igrač FKS znači da naša liga napreduje (u smislu dovođenja igrača) čim klubovi mogu sebi priuštiti jednog Štilića,Sušića,Beqiraja
Vranješa,Zeca,Džafića,Ibaneza koji su za našu ligu stvarno klase a koji sigurno ne igraju ispod 7-8 milja minimum
Je l se zezas il stvarno ?? Za 7-8 ti igraju manje vise svi u boljim klubovima u BiH1921boy je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:53Ako je istina da je Beqiraj novi igrač FKS znači da naša liga napreduje (u smislu dovođenja igrača) čim klubovi mogu sebi priuštiti jednog Štilića,Sušića,Beqiraja
Vranješa,Zeca,Džafića,Ibaneza koji su za našu ligu stvarno klase a koji sigurno ne igraju ispod 7-8 milja minimum
Šušić 30k1921boy je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:53Ako je istina da je Beqiraj novi igrač FKS znači da naša liga napreduje (u smislu dovođenja igrača) čim klubovi mogu sebi priuštiti jednog Štilića,Sušića,Beqiraja
15.000 eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.