FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
raja, jel onda ostaje ibro hodzic kao trener golmana
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bojan Jorgačević je trener golmana meni se čini
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svako ko misli da se ovdje igrači mogu spremiti do krajnjih granica, grdno se vara. Zašto? Zato što je rijetko ko od njih profesionalac i rijetko ko brine o svom tijelu svakodnevno. Druga stvar, Bog sami zna kako se hrane, garantujem da je to brza hrana, pekare, pite itd.
Onaj ko je profesionalac, taj brine o sebi 24h dnevno, od ishrane, treninga, odmora itd. Nažalost, to su rijetki kod nas i u kompletnoj ligi, zato i imamo ovakve rezultste kakve imamo. Da ulažu u sebe kao što ne ulažu, igrali bi oni u boljim ligama. Možeš doveati hiljadu nutricionista, kad oni ne shvataju stvari ozbiljno kad su van terena i kampa, džaba onda.
Promijenili smo more kondicionih trenera, ja ne znam je li nam bar jedan valjao, tako da nije sve do njih. Ovaj Seferović mi se čini kao bezveze lik, dok mi je recimo Jelešković jako dobar čovjek s čvrstim znanjem. Stamatović, koji je bio tu s pokojnim Ješićem je bio dobar, čini mi se.
Tako da, ima tu dosta do igrača.
Kud ćete dalje, Oremuš jeo po pekarama, Santos se opija, Dupovac redovan na nargili na Malti, pa Bacchus boysi itd.
Onaj ko je profesionalac, taj brine o sebi 24h dnevno, od ishrane, treninga, odmora itd. Nažalost, to su rijetki kod nas i u kompletnoj ligi, zato i imamo ovakve rezultste kakve imamo. Da ulažu u sebe kao što ne ulažu, igrali bi oni u boljim ligama. Možeš doveati hiljadu nutricionista, kad oni ne shvataju stvari ozbiljno kad su van terena i kampa, džaba onda.
Promijenili smo more kondicionih trenera, ja ne znam je li nam bar jedan valjao, tako da nije sve do njih. Ovaj Seferović mi se čini kao bezveze lik, dok mi je recimo Jelešković jako dobar čovjek s čvrstim znanjem. Stamatović, koji je bio tu s pokojnim Ješićem je bio dobar, čini mi se.
Tako da, ima tu dosta do igrača.
Kud ćete dalje, Oremuš jeo po pekarama, Santos se opija, Dupovac redovan na nargili na Malti, pa Bacchus boysi itd.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lagano sa ovim dream team fazonima. Step by step rodjaciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:09
Evo ga, novi stručni štab. Napokon bez navodnika da se može napisati ova riječ stručni![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja sam Ibru izbacio iz ekipe sada nemoj da ga moram vratiti. 

Izgleda profesionalno mora se priznatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:09
Evo ga, novi stručni štab. Napokon bez navodnika da se može napisati ova riječ stručni![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Da su neki talenti pa hajde da kazemo i ok, ali ovde se ocigledno radi o nekim talovima, jer ovaj niti se sta isticao u Slobodi niti bilo sta. I sta ce Mirvic dogovarati igraca kada u tom momentu nije imao ni trenera, a pored toga u tom momentu je imao vec 2 lijeva beka, od kojih evo pišu da trenutno najbolji lijevi bek (Radovic) bi trebao dobiti nogu. Ne znam, meni nije normalno placati odstete za igrace koji ce biti rezerva ili treci izbor. Sve sto ovaj investitor oko fudbalskih stvari radi, radi pogresno to i rezultati u zadnje dvije sezone pokazuju. Ne mozes svaki prelazni rok dovoditi po autobus igraca i zveknut mu 5 puta vecu platu nego sto je imao u nekom drugom klubu u nasoj ligi i misliti da ce on time biti bolji igrac.Amcho1 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:38Prijatelju jedan solidan nov automobil košta 80 K KM, šta je 80 K KM u svijetu fudbala danas. Ne dovode se igrači samo da bi igrali i bili u prvih 11, mladi igrači se dovode kao prilika za zaradu klubu, kako bi u budućnosti mogao napraviti neki solidan transfer, a opcionalno ga imaš i ako ti zatreba. Nek ga za godinu - dvije prodaš za 200 - 300 K ti si dobar. Za takvog igrača je najbitnije da igra, jer samo na taj način može mu cijena rasti, a ako ne može da igra kod tebe, onda hvala Bogu postoji i posudba. LpOsttribine je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:29Ponavljam, totalno bespotreban igrac i kakva je svrha dovodjenja uz odstete pa slanje na posudbe, sve potezi da te Bog sacuva. A cisto sumnjam da ce i igrati pa taman i zbog tog u21 pravila, ali eto opravdavajte svaki potez ovog amerikanca jer da njega nema mi bi se ugasili kako kazete, a šatro ugašeni klubovi te preskacu na tabeli. I ne spominji taj je.beni Dinamo zbog kojeg smo postali predmet šprdancije sto na forumu sto na ulici, poželjan smo poslodavac zbog bogovskih plata i to je sve, a sve ostalo nam je upitno.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:19
Bezvrjednost akademije, a vec sad imas 3-4 igraca iz akademije u prvih 18 igraca..Drugo koji akademac sa 0 odigranih utakmica u pl bh u SENIORSKOM fudbalu na lijevom beku je bolji od igraca koji je odigrao 47 utakmica SENIORSKOG fudbala i to defanzivac u veoma slaboj Slobodi. Sto znaci da je taj malac bio na teskom rostilju svaku utakmicu. Nisam upratio da je pravio gluposti tipa ziljkuc da tuce navijace da je pravio penale da je koristio mma na fudvalskim utakmicama bio ok igrac koji definitivno moze uspjet (ispunjava u 21 pravilo na naj manje bitnoj pozici ako bude los najmanje kosta itd)) utom slucaju lahkoga he posudit (zamjenit nazimu sa akademcom) ako pogodimo imamo u21 standardnog igraca jos 2 godine, automaski si oslobidio Rogica/Delaca da bude na golu
Takodje nebi me cudilo da se pokusa izgradit neka saradnja sa slobodom u vidu posudjivanja i uzimanha igraca nesto sto je Dinamo radio sa lokomotivom itd
80 k km sad ces slabo jakvo djete dovest sa 15 godina u akademiju bez 30 k km i plus 5 godina ce bit na klupski
Jaslama
A ovi sto o titulama i trofejima u ovoj sezoni pišu pa mislim da to ne bi ni Anceloti uspio prvo zbog nas samih jer treba vremena da se ovo poslozi ako se i posloziti moze, a druga stvar su neke nefudbalske stvari svi znamo. Naravno da mi kao navijaci FK Sarajeva uvijek i trebamo da trazimo najvise ciljeve tj trofeje, imamo i uslove (finansijske, logisticke) za to ali pogotovo za ovu sezonu nisam optimistican.
- feniksptica
- Kontakt:
Svaka cast ko nešto vidi u Ibričiću. Na stranu za koga navija..je beš to.
Nego cisto profesionalno vezano za trenutnu funkciju
Nego cisto profesionalno vezano za trenutnu funkciju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pustite ljude neka rade u miru, ocijeniti ih nakon dva-tri prelazna roka. Nemoguće je tri propale sezone popraviti za par mjeseci. Podrška !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Nadam se da su ovi raskidi u dogovoru sa štabom, mada ne vidim šta su mogli vidjeti u 7 dana. Sumnjiv je ovoliki promet igrača, dovođenja, raskidi...
Ne znam šta bih mislio
Ne znam šta bih mislio
- feniksptica
- Kontakt:
Ma **** ja podršku svakom. Prodje mi zivot dajuci podršku svakom.
Ima l ko da ga ne moramo cekat da ocjenimo pozitivno..jer obično tako nikad nismo docekali
Ima l ko da ga ne moramo cekat da ocjenimo pozitivno..jer obično tako nikad nismo docekali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako slavisa ode, to znaci 100 k km, tomasevic otiso to znaci 40 k km, kapetanovic dosao 80 k km=220 k km za jednog beka. Mirvicu ako ti ovo sve kesiras, molim te dovedi sd i reci covjeku evo ti 400 k km godisnje nemogu vise da se igram igrica, ako je ovo pokeraj sa Tanovim parama onda smo ga i mi i ti podoili jer cim kinez to provali otice glavom gez obzira.. MIRZA REPUH OBUCA 100 k km, plus osteta za ibricica i novog trenera 400-500 k km minimum, bolje bi prosli DA SMO ANGAZOVALI MAMICA jer nio on nebi trazio vise od 700 k km godisnje..
Sto se tice kondicionog trenera i kondicije nasih igraca, tacno je da su neprofesionalci i da je te ljude nemoguce zakucat sa fizickom spremom, ali nisu u slozi konjicu vracama vrapcicu simin hanu igraci iz barselone vec jos vece prevare, i nas kondicioni trener mora imat neki recept da nas niko u pl bh nemoze pretrcat, jer imamo kvalitetnije igrace od tih sela..
Nemoguceje da sloga moze vise trcat od nas..U euro tekmama ok
Sto se tice kondicionog trenera i kondicije nasih igraca, tacno je da su neprofesionalci i da je te ljude nemoguce zakucat sa fizickom spremom, ali nisu u slozi konjicu vracama vrapcicu simin hanu igraci iz barselone vec jos vece prevare, i nas kondicioni trener mora imat neki recept da nas niko u pl bh nemoze pretrcat, jer imamo kvalitetnije igrace od tih sela..
Nemoguceje da sloga moze vise trcat od nas..U euro tekmama ok
Gdje je otisao salcin?
I ja sam slicnog mišljenja ali moras razumjeti da ti nijedan trener niti igrač ne garantuje uspjeh, zato se podrška zbog kluba mora dati, a rezultatima se nadatifeniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:56Ma **** ja podršku svakom. Prodje mi zivot dajuci podršku svakom.
NEMA NAZAD
Mi smo titule osvajali sa Šabanovićem i Pidrom na bekovims, ali ovi trenutni ne ulijevaju povjerenje. Da me demantuju ako Bog da…
Da mi je samo znati kako ovi nasi vrli forumski strucnjaci dodju do zakljucka i cak tvrde da ne valja neki E Pipo ili Jeleskovic ili peti deseti. Cast nekima koji imaju nekakve veze s klubom pa znaju nesto konkretno. Ali 90% vas lupeta o necemo o cemu veze sa zivotom nema.
Sad ce biti, sta imam znati, vidi se iz aviona da nemaju snage u 60minuti
Nema nekih crnjaka pa daj izvadi nesto iz naftalina. Znate recimo da Radovic recimo nije sam trazio da ide, da mu nije to to da se bori za prvih 11?? Osim toga na Radovicu ces zaraditi mudo labudovo ikad, na ovom malom Kapetanovicu moozda i hoces. Kao sto rekoh jedina logika ovog poteza dovodjenja Tarika je ako Radovic ide.
Sad ce biti, sta imam znati, vidi se iz aviona da nemaju snage u 60minuti

Nema nekih crnjaka pa daj izvadi nesto iz naftalina. Znate recimo da Radovic recimo nije sam trazio da ide, da mu nije to to da se bori za prvih 11?? Osim toga na Radovicu ces zaraditi mudo labudovo ikad, na ovom malom Kapetanovicu moozda i hoces. Kao sto rekoh jedina logika ovog poteza dovodjenja Tarika je ako Radovic ide.
samo se jos malo strpiti da beganovic i durakovic nadodju, navedenu dvojicu tesko da je iko u mogucnosti bio dovesti osim nas i zrinje.
Novi trener, golman, stoper, oba beka, zadnji vezni, treba vremena da se sve uklopi na zvanicnoj tekmi
Novi trener, golman, stoper, oba beka, zadnji vezni, treba vremena da se sve uklopi na zvanicnoj tekmi
NEMA NAZAD
Obojica su bila tu od prvog dana priprema (12. juna), a mjesec i kusur kasnije u dvomeču protiv Torpeda (13. i 20. jula) su izgledali kao dva amatera iz Vrbanjuše. Opet je sve do trenera, da ih je pripremao Jakirović ili recimo Milojević, a ne ona ubleha, bili bi kao Lahm i Alaba.
istina mada mi se vise svidio beganovic koji je bez najave stigao. Durakovic se toliko najavljivao i toliko se pregovaralo ko da je Maicon, on bi kao birao inostranstvo ako ne bude dobre ponude odavde + pozvan u reprezentaciju, iskreno sam mislio da je malo agilniji, okretniji, eksplozivniji, da ima centarsut ali izgleda ko ovdje dodje karijera mu prema dole kreneLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:45Obojica su bila tu od prvog dana priprema (12. juna), a mjesec i kusur kasnije u dvomeču protiv Torpeda (13. i 20. jula) su izgledali kao dva amatera iz Vrbanjuše. Opet je sve do trenera, da ih je pripremao Jakirović ili recimo Milojević, a ne ona ubleha, bili bi kao Lahm i Alaba.

NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.