P.S Nije do konekcije, nesto pretrazivac zeza !

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam imao sa firefoxomElegant je napisao/la:Imate li vi poteskoca sa pretrazivacem Cromom u zadnjih 10-20 min, kao da nesto ne radi sporo otvara.
P.S Nije do konekcije, nesto pretrazivac zeza !
Dokle god ti placas svejedno im je.Puma je napisao/la:Dolaze mi neki rodjaci, ocekuju od mene da ih vodam po cijelom gradu, ja pojma nemam gdje bi ih vodio, imaju li sarajevski jet-seteri sa foruma kakvih ideja ?![]()
p.s nema rodica, muskarci su samo, odmah da sasjecem
Zamisli taj handjob... Otkinula bi ti ga!Cartman je napisao/la:A gledaj ovu momcino:
Ovoj ni Seo momciluk ne moze nista.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Nerminovac![]()
![]()
kakva je to momcina i ljudina, pravi momciluko, aferim momak, jedva cekam ljeto, ti, majstor i ja u rusiljende
![]()
Cak se i u Bosni moze dobiti pos'o poznavanjem francuskog.Bosniacum Lilium je napisao/la:francuski, ima nekih instituta. Francuski se govori van francuske, za razliku od talijanskog koji je ogranicen na Italiju i dio Svice. Francuski -> Kanada, Francuska, Luxembourg, Belgija, Svicarska, Arapske zemlje...
Slazem se takodjer Francuski. Dok sam sad trazio posao za ljeto, na dva mjesta sam dobio odbijenicu jer ne znam Francuski jezik, jer kao sto rece Bosniacum, Francuski je zastupljen u hrpu zemalja, i jednostavno ako vec mozes birati izmedju ta dva, najbolje izabrati Francuski.Sabinho je napisao/la:Cak se i u Bosni moze dobiti pos'o poznavanjem francuskog.Bosniacum Lilium je napisao/la:francuski, ima nekih instituta. Francuski se govori van francuske, za razliku od talijanskog koji je ogranicen na Italiju i dio Svice. Francuski -> Kanada, Francuska, Luxembourg, Belgija, Svicarska, Arapske zemlje...
Vitkovici **** dio Gorazda.......GracanicaAA je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAH umirem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajdin Pozderovic Igrac Nk Azota Prebio 4 redara na utakmici protiv Nk Pobjede
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.