FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 dec 2012, 23:00

storm_raider je napisao/la:
FCS je napisao/la:Ja sam zagriženi navijač sarajeva, ali me stid svih onih idiota koji su pogrdno nazivali najveću legendu fudbala na ovim prostorima, uz Haseta, IVICU OSIMA. Njegova inteligencija, velikodušnost, pedantnost, nisu karakteristika ovih prostora, on je neka vrsta njemca sa dušom balkanca. Hvala mu na svemu i da ga zdravlje što duže posluži. Ono što je on uspio za godinu dana poliitičari nisu za 20, dogovoriti se nešto.
Pozdrav i tebi, i tvom normalnom misljenju. Da se najezi covjek kakvi idioti su ispirali usta Osimovim i Hasetovim imenom. Sto je najgore, to ni nisu samo djeca, vec i stariji ljudi, cesto situirani, ali dzaba - u glavi bukova daska.
Da ne spominjem ove danas "alternativce".
A znas sta je najgore,kad cujes takve gluposti,a vidis nije "papak".

jbt znas ih 100g i bili normala,sve zajedno prezivili ovdje i sad ono odjednom,hebe mrtvog onog,slagiranog ovog,mrzi ovo,mrzi ono. Jel uticaj primitivizma toliki ili sta jbt,virus neki mozda

@FCS-svaka cast

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 dec 2012, 23:13

pacovi_tu_ima je napisao/la:stranica prije, kao da je tema fk sarajevo a ne fk željezničar. iskompleksirani pridošli štrumfovi iz foče i sandžaka iz dna duše mrze fk sarajevo jer ih ne prihvata okolina kao svoje a dobro znaju da prave sarajlije navijaju za fks.
divno rečeno, inteligencija prosto frca iz tebe Isa beže Ishakoviću
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 dec 2012, 23:16

Ima jedna izreka koja kaze: "Tesko je vjerovat nekom da govori istinu u trenutku u kojem bi ti lagao."
Ista stvar je i sa ovom Ivicinom ulogom u Savezu, Komitetu... Svi ljudi koji znaju ko je Ivica Osim su znali da on ima samo ciste i postene namjere, da unaprijedi bh. fudbal. Al tesko je sitnim dusama, kojih ima od najvecih sela do glavnog grada, da shvate da Ivica nema ni slican mentalni sklop kao i oni i da ne ulazi u ovo da bi pokrao, nastelio, kupio, podmitio... Da je po jedan Ivica Osim u svakom aspektu drustva i zivota u BiH, ova drzava bi napravila puno veci progres.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 13 dec 2012, 23:22

pa nije valjda ovaj novi pitar, to bi u prevodu značilo da su izgurali svoje a sve ostalo je šuplja
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 dec 2012, 23:34

The Maniacs '87 je napisao/la:pa nije valjda ovaj novi pitar, to bi u prevodu značilo da su izgurali svoje a sve ostalo je šuplja
Toliko nam je Begic valjao i ima namjeru da nam valja u buducnosti u zivotu da se Dino S. kandidovao za poziciju kojom je mogao (da je prosao) izbaciti Begice iz utrke za predsjednika.Sumnjam da mu je motiv bio to, ili podrska Bevandi (sto je javno demantirano).Dino je vjerovatno vidio da u tom savezu nema niko ko bi mogao stajat iza nas pa se imao potrebu da se kandiduje,,, ili cak nije znao da bi svojim prolaskom Begica izbacio iz utrke za predsjednika, ko ce ti ga znam, ali sam siguran da gore navedeno nije.

A i bilo je prica da nas je taj covjek,Begic, kocio oko zadnje licence i da nam nije bas neki prijatelj a deklarise se kao pitar - to je istina, ali mi smo navikli na to.Imamo puno "legendi" , navijaca, "pitara" koji to zapravo nisu i od Sarajeva vide samo korist....ali je.baji ga, borimo se protiv toga kolko mozemo.
Mislim, bolji je od ustaše Bevande sigurno, makar po nas sve ostale koji nismo Hrvati...

champions1921 je napisao/la:Bio je kandidat za IO i nije prosao.. Bice opet teorija zavjere
A sta bi da je prosao i samim tim ucinio Bevandu novim predsjednikom 99%?

LP i LN

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 dec 2012, 23:38

pacovi_tu_ima je napisao/la:stranica prije, kao da je tema fk sarajevo a ne fk željezničar. iskompleksirani pridošli štrumfovi iz foče i sandžaka iz dna duše mrze fk sarajevo jer ih ne prihvata okolina kao svoje a dobro znaju da prave sarajlije navijaju za fks.
Steta sto nije Bevanda, pa da ni Evrope vise ne vidite.
NO PYRO NO PARTY

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 13 dec 2012, 23:44

samosarajvo je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:pa nije valjda ovaj novi pitar, to bi u prevodu značilo da su izgurali svoje a sve ostalo je šuplja
Toliko nam je Begic valjao i ima namjeru da nam valja u buducnosti u zivotu da se Dino S. kandidovao za poziciju kojom je mogao (da je prosao) izbaciti Begice iz utrke za predsjednika.Sumnjam da mu je motiv bio to, ili podrska Bevandi (sto je javno demantirano).Dino je vjerovatno vidio da u tom savezu nema niko ko bi mogao stajat iza nas pa se imao potrebu da se kandiduje,,, ili cak nije znao da bi svojim prolaskom Begica izbacio iz utrke za predsjednika, ko ce ti ga znam, ali sam siguran da gore navedeno nije.

A i bilo je prica da nas je taj covjek,Begic, kocio oko zadnje licence i da nam nije bas neki prijatelj a deklarise se kao pitar - to je istina, ali mi smo navikli na to.Imamo puno "legendi" , navijaca, "pitara" koji to zapravo nisu i od Sarajeva vide samo korist....ali je.baji ga, borimo se protiv toga kolko mozemo.
Mislim, bolji je od ustaše Bevande sigurno, makar po nas sve ostale koji nismo Hrvati...

Ma pusti te nacionalističke priče nama je bolji i crni ciganin ( bez uvrede karikiram ) nego da je pitar pa znate valjda istoriju
champions1921 je napisao/la:Bio je kandidat za IO i nije prosao.. Bice opet teorija zavjere
A sta bi da je prosao i samim tim ucinio Bevandu novim predsjednikom 99%?

LP i LN

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 13 dec 2012, 23:49

ja mislim da bi za nas bio bolji bevanda nego bilo koji pitar. na kraju krajeva mi smo multietnički klub a oni musimanski priznao to neko ili ne i to je ta razlika a normalno da smo za bosnu i to više od njih

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 dec 2012, 00:29

za ovog @pacova

O tome za koga navijaju prave Sarajlije besmisleno je pricati i uvjek ce i jedni i drugi govoriti da navijaju za njihov klub.Ali ako si ti zaista pravi Sarajlija ja se kao osma muska generacija moje porodice rodjene u ovom gradu stidim takvih sugradjana i njihovih iskompleksiranih,degenericnih i kretenskih komentara koji dokazuju po ko zna koji put da pojam PAPAK nije stvar geografije vec mentalnog sklopa.Treba da znas dok su navijaci igraci Zelje setali carsijom i seherom vas nije ni bilo i vi ste bili upravo ti koje je okolina trebala prihvatiti jer oni koji su vas stvarali unistavali su sve sveto u ovom gradu,ne mislim na fudbalske klubove vec na mnoge objekte i institucije i radi tih tvojih <pravih Sarajlija> u srcu sehera smo imali ulice raznoraznih vojvoda Stepa,Putnika ili <junacine> Milosa Obilica>,ali i pored toga meni ne pada na pamet da vrijedam ljude bilo iz svog grada ili nekog drugog(oni koji navijaju za Zelju za mene licno su uvjek dobrodosli jer odlika velikih klubova i jest da imaju dosta navijaca van svoga grada) samo zato sto navijaju za Sarajevo.Da li svjestan da ovakvim postom vrijedjas i pljujes(umjesto da ih cijenis i postujes) po velikim broju navijaca tvog kluba koji dolaze iz nekih drugih manjih gradova i sredina a koji mozda vise vole FK Sarajevo i od tebe i tebi slicnih.I za kraj nema potrebe da ti vodis brigu o tome ko navija za Zelju(mi se nikokaga ne stidimo) jer imas mnogo veci problem a to je tvoj mentalni sklop i za tebe ona izreka Boze sacuvaj me sopsvene pameti je legla kao budali samar.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 14 dec 2012, 00:43

dino lj je napisao/la:za ovog @pacova

O tome za koga navijaju prave Sarajlije besmisleno je pricati i uvjek ce i jedni i drugi govoriti da navijaju za njihov klub.Ali ako si ti zaista pravi Sarajlija ja se kao osma muska generacija moje porodice rodjene u ovom gradu stidim takvih sugradjana i njihovih iskompleksiranih,degenericnih i kretenskih komentara koji dokazuju po ko zna koji put da pojam PAPAK nije stvar geografije vec mentalnog sklopa.Treba da znas dok su navijaci igraci Zelje setali carsijom i seherom vas nije ni bilo i vi ste bili upravo ti koje je okolina trebala prihvatiti jer oni koji su vas stvarali unistavali su sve sveto u ovom gradu,ne mislim na fudbalske klubove vec na mnoge objekte i institucije i radi tih tvojih <pravih Sarajlija> u srcu sehera smo imali ulice raznoraznih vojvoda Stepa,Putnika ili <junacine> Milosa Obilica>,ali i pored toga meni ne pada na pamet da vrijedam ljude bilo iz svog grada ili nekog drugog(oni koji navijaju za Zelju za mene licno su uvjek dobrodosli jer odlika velikih klubova i jest da imaju dosta navijaca van svoga grada) samo zato sto navijaju za Sarajevo.Da li svjestan da ovakvim postom vrijedjas i pljujes(umjesto da ih cijenis i postujes) po velikim broju navijaca tvog kluba koji dolaze iz nekih drugih manjih gradova i sredina a koji mozda vise vole FK Sarajevo i od tebe i tebi slicnih.I za kraj nema potrebe da ti vodis brigu o tome ko navija za Zelju(mi se nikokaga ne stidimo) jer imas mnogo veci problem a to je tvoj mentalni sklop i za tebe ona izreka Boze sacuvaj me sopsvene pameti je legla kao budali samar.
potpisujem dino, možda je malo glupa priča ali ipak postoje određene razlike između njih i nas a pošto sam i ja neznam više koja ( x 10 ) generacija u sarajevu mi znamo koja je to

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 dec 2012, 00:48

Ma izgleda da je jadnom Osimu ovo sve na glavu skocilo vise. Skontao je on davno sa kakvom poganoscu ima posla, ali se opet borio i borio, i zaista SVAKA MU CAST ZA TO. Ja njega najvise i cijenim i volim upravo radi ovoga. Ako nesto imas na umu, i ako mislis da tako treba, reci u kost, bez okolisanja. ;)

Ja bih stvarno voliio da Svabo dode za predsjednika, ali vjerujte da se mi prije moramo rijesiti unutrasnjih zohara u klubu, pa da covjeku damo cisto da radi... (Ovo ako je tacno za Dzelo, ja ga stvarno ne mogo svatiti. Pa tu si majku mu ***** i zaboravis odraditi duznost za klub. Dakle nisi spreman izvrsavati svoju duznost 100%.... Objasnjenje zaboravio... Pa sta si radio pa si zaboravio 30.000 KM? Izgleda nama para nisu problem, ili bar tako Dzelo misli i slicni Zohari....)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 dec 2012, 01:13

U pravu si 100%, moj post je samo odgovor na njegov kako smo mi muslimanski klub.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 14 dec 2012, 01:15

Ignorisite ovu pacovcinu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 dec 2012, 02:37

The Maniacs '87 je napisao/la:ja mislim da bi za nas bio bolji bevanda nego bilo koji pitar. na kraju krajeva mi smo multietnički klub a oni musimanski priznao to neko ili ne i to je ta razlika a normalno da smo za bosnu i to više od njih
Pretjera ga ti jarane al bas.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 dec 2012, 11:02

Sta mislite hoce li Dzelo snositi kakvu odgovornost za ovih 30.000 KM, odnosno hoce li dobiti pedalu na skupstini koja slijedi?
BUDI ŽELJO !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 dec 2012, 11:29

Po meni, kada se mogu igrači kažnjavati zbog lošijih partija, kada se Željo kao klub može kazniti zbog propusta u organizaciji utakmice, onda se može i ovaj nesposobnjaković kazniti i to po sistemu ili da namiri taj novac koji se mogao dobiti ili da se fino povuče s pozicije koju očito ne zna obavljati.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 dec 2012, 11:40

voltron30 je napisao/la:Po meni, kada se mogu igrači kažnjavati zbog lošijih partija, kada se Željo kao klub može kazniti zbog propusta u organizaciji utakmice, onda se može i ovaj nesposobnjaković kazniti i to po sistemu ili da namiri taj novac koji se mogao dobiti ili da se fino povuče s pozicije koju očito ne zna obavljati.
slazem se ! mora za ovo odgovarati ...
Željeznicar za život cijeli !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 dec 2012, 15:07

Igrači Želje u Plavom kutku Sarajevo Holiday Marketa

Fudbalski klub Željezničar, u cilju promocije kluba, će u sklopu Sarajevo Holiday Marketa danas u 17:00 sati otvoriti svoja dva štanda sa mnogobrojnim artiklima klupskog Fan shopa, a svi zainteresovani moći će dobiti i najnovije informacije o narednim aktivnostima kluba.

Za najmlađe navijače najtrofejnijeg kluba u BiH organizovat će se i dodjela paketića 29.12.2012. u 11:00 sati, koje će im uručiti plavi Deda Mraz, uz prigodan zabavni program.

Vrijedi spomenuti i da će posjetioci imati priliku za svakodnevna neobavezna druženja sa prvotimcima osvajača duple krune, na manifestaciji, koja će se i ove godine održati na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović.

Prvo ovakvo druženje održat će se u subotu, u periodu od 14:00 do 16:00 sati, kada će svi zainteresovani moći razgovarati sa delegacijom FK Željezničar, koju će činiti igrači i članovi stručnog štaba plavog tima.

Nakon toga druženja će se održavati prema sljedećem rasporedu:
16.12., nedjelja – Muamer Svraka
17.12., ponedjeljak – Semir Kerla
18.12., utorak – Dželaludin Muharemović
19.12., srijeda – Srđan Stanić
20.12., četvrtak – Nermin Zolotić

Štandovi FK Željezničar radit će svakog dana od 10:00 do 22:00 sata.
Evo nam prilike da ga malo posavjetujemo :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 dec 2012, 15:40

dolazim u utorak da zaboravim grudvu mu jednu 8-)
inace jedva cekam da vidim plavog djeda mraza , kad krenu po fb da se slike stavljaju krmak od 120 kila na krilu plavog djeda mrza xD

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 dec 2012, 17:18

Eki Stanića na BHT što kuha :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Taree i 22 gosta.