FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- champions1921
Re: FK Željezničar
Ma jok.. Nisu oni "skloni" alkoholuHead je napisao/la:Izlaze li Svraka i Jamak iz jeza.Kad god odem u Jez oni tu cugaju.
BUDI ŽELJO !!!
Ma nisu oni takvi....champions1921 je napisao/la:Ma jok.. Nisu oni "skloni" alkoholuHead je napisao/la:Izlaze li Svraka i Jamak iz jeza.Kad god odem u Jez oni tu cugaju.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Pocisti ispred svojih vrata. AdiooHead je napisao/la:Izlaze li Svraka i Jamak iz jeza.Kad god odem u Jez oni tu cugaju.
Otkud ti to da oni piju cccccccc.Head je napisao/la:Izlaze li Svraka i Jamak iz jeza.Kad god odem u Jez oni tu cugaju.
Glasajte za boccaccia na temi forumas godine.
Mislim oni koji nisu u toku.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
.......sam, Zeljo me nosi, imam te u svojoj kosi, Zeljo, Zeljooooooooooooooo
Dobro dosaoMaslacak je napisao/la:.......sam, Zeljo me nosi, imam te u svojoj kosi, Zeljo, Zeljooooooooooooooo
-
xxl basket
- Kontakt:
gdje se glasa ??malta071 je napisao/la:Glasajte za boccaccia na temi forumas godine.
šta će ba čistit nije on fudbaler 'profesionalac' ...lev77 je napisao/la:Pocisti ispred svojih vrata. AdiooHead je napisao/la:Izlaze li Svraka i Jamak iz jeza.Kad god odem u Jez oni tu cugaju.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=6949" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasajte !
Glasajte !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
http://****/vijest/47609" onclick="window.open(this.href);return false; izbrisat tacku izmedju "sc" i "sport"
Hocel biti kakvih postotaka?!
i kolko ako neko zna. 
Hocel biti kakvih postotaka?!
Razumijes ti mene burazere moj 
3% od njegovog transfera imamo...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Sminka!ipetm je napisao/la:3% od njegovog transfera imamo...
Ja bi iskreno volio da ostane ovu zimu u Kortijku, a na ljeto da se proda. Skupit će još koji nastup za repku cijenu će mu povećati. Ipak sad u zimu teško da se može prodat za 1 milion, prije bih rek'o 500,600 eura....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Genk je ponudio 500 000 € , oni se nasmijali i odbiliipetm je napisao/la:Ja bi iskreno volio da ostane ovu zimu u Kortijku, a na ljeto da se proda. Skupit će još koji nastup za repku cijenu će mu povećati. Ipak sad u zimu teško da se može prodat za 1 milion, prije bih rek'o 500,600 eura....
I onda kada više ne bude me ovdje
"Belgijski Gent je ranije ponudio oko pola miliona eura za Zukanovića, ali je ova ponuda ismijana od strane čelnika Kortrijka."ipetm je napisao/la:Ja bi iskreno volio da ostane ovu zimu u Kortijku, a na ljeto da se proda. Skupit će još koji nastup za repku cijenu će mu povećati. Ipak sad u zimu teško da se može prodat za 1 milion, prije bih rek'o 500,600 eura....
Znaci minimialna ponuda za koju bi mogoao otici Ervin je oko 800 000 €, a ako bi otiso na ljeto, mozda i nebi uzeli vise od pomenutog iznosa. Prvo sto bi bio "kraci" za pola godine ugovora, drugo sto je ovaj njegov klub u finansiskim belajima, pa ce biti primorani da ga prodaju za "sicu" a sto se tice para jos se drze, sto ne znaci da ce jos dugo.
prvi uradiomalta071 je napisao/la:Glasajte za boccaccia na temi forumas godine.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Koji ce mu djavo "qurac od ovce. Zlatni."malta071 je napisao/la:Glasajte za boccaccia na temi forumas godine.
DevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Lik, MukiBek i 43 gosta.