Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Na kraju ce Klopp, ma nebitna je ovo utakmica, previse je meceva zgusnuto, morali smo rotirati...
Sramota Bgm, pa u onakvoj 18/19 sezoni ce na kraju Chelsea imati vise trofeja. Al' haj da se priceka kraj...
Sramota Bgm, pa u onakvoj 18/19 sezoni ce na kraju Chelsea imati vise trofeja. Al' haj da se priceka kraj...
Smiješno je propuštati bilo kakvu priliku za trofej, nije ovo klub koji svake sezone uzme 5 trofeja pa mu sad bezze ovo. Haj CS i igralo se dobro, al ovo preseravanje sa sastavom aj bježi.
I najviše se nerviram zato što znam da će se ovo desiti u sred sezone kad se bude lomilo u PL pa kad random vidimo opet Hendersona ko desnog beka i Lallanu rahmetli na krilu.
I najviše se nerviram zato što znam da će se ovo desiti u sred sezone kad se bude lomilo u PL pa kad random vidimo opet Hendersona ko desnog beka i Lallanu rahmetli na krilu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kante ko Messi izgleda po nasoj lijevoj strani
e sad hoce li Klopp napraviti čudo pa vadit odma Oxa i Milnera ili ce cekat 60i minut. Sto je jos gore sva tri štopera su nam u igri a Lovrena planiraju prodat 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hoce da proda Lovrena a da dovede na FreeStevieG8 je napisao/la:Kante ko Messi izgleda po nasoj lijevoj stranie sad hoce li Klopp napraviti čudo pa vadit odma Oxa i Milnera ili ce cekat 60i minut. Sto je jos gore sva tri štopera su nam u igri a Lovrena planiraju prodat

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sad će ubaciti Šiptara u 89-oj minuti, ovaj neće logično ništa uraditi i sljedeću priliku će dobiti na boxing day.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ide Bobby

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jedna izmjena ni blizu dovoljna da se ovo pokrene.Ponos Torina je napisao/la:Ide Bobby![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma kako nije falio nam je nenormalno,niko da pokupi loptu na 20-25 metara pa da je proslijedi na krilo kako treba..Bice ovo dobroStevieG8 je napisao/la:Jedna izmjena ni blizu dovoljna da se ovo pokrene.Ponos Torina je napisao/la:Ide Bobby![]()

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 avg 2019, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Meni više na qrc ide Mane kad ga ne ide nego Salah
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sram te bilo,Salaha svakako nikad ne ide..Osim13 je napisao/la:Meni više na qrc ide Mane kad ga ne ide nego Salah

Kazem ti jaStevieG8 je napisao/la:

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 avg 2019, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sadio je najbolji igrač Liverpoola, uvijek sam to govorio.
Fabinho
Fabinho

najbolji definitivno ako ne racunamo firmina, on je svakako druga dimenzijaOsim13 je napisao/la:Sadio je najbolji igrač Liverpoola, uvijek sam to govorio.
Fabinho

You are someone else I am still right here
Ja kako vidim i dalje nam prolaze sredinu i GomezaPonos Torina je napisao/la:Sram te bilo,Salaha svakako nikad ne ide..Osim13 je napisao/la:Meni više na qrc ide Mane kad ga ne ide nego Salah![]()
Kazem ti jaStevieG8 je napisao/la:

Joj Hendersona pa daj jednom pogodi gol iz šuta

- Ponos Torina
- Kontakt:
I onda cudjenje zasto ima malo Engleza u prvih 11 u PL timovima..Koliko Gini fali 

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 avg 2019, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko bi Bruno legao ovom veznom redu 

Na ovom stadionu Karius brani, nije ni čudo što ide malo teže
Izgleda da je vaskrsnuo Salah iz Rome koji neda lopte ni za zivu glavu

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Origi ulazi umjesto Manea i daje odlucujuci gol.
Kvota 1,03
Kvota 1,03
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.