FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Suska se o razmjeni igraca na relaciji Inter-City. Nudi se Robinho za maturanta Balotellija. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
napadacka linija nam je fenomenalna, tako da se tu nema sta mjenjati i Robinho bi samo smetao, Mario- gledano sa igrackog aspekta on je dragulj i mislim da bi trebao ostati, jer prije svega talijani polazu najvece nade u njega sto se tice buducnosti repkeOmerbavarac je napisao/la:Suska se o razmjeni igraca na relaciji Inter-City. Nudi se Robinho za maturanta Balotellija.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ja mislim da nam upravo fali jedan Robinho da bude fenomenalna...
po meni Balonja može ići jer ja mu nikad neću oprostit ono što je uradio protiv Barce i boli me ćoša da u Cityju bude ko Messi.... momak je glup i pun sebe i mislim da ne zaslužuje da igra u svetom dresu...
Robinho bi itekako lego na poziciju Pandeva i mislim da bi se brzo adaptirao na talijanski nogomet...
iako bi ja više volio Teveza radi borbenosti i trke, al ajde..
po meni Balonja može ići jer ja mu nikad neću oprostit ono što je uradio protiv Barce i boli me ćoša da u Cityju bude ko Messi.... momak je glup i pun sebe i mislim da ne zaslužuje da igra u svetom dresu...
Robinho bi itekako lego na poziciju Pandeva i mislim da bi se brzo adaptirao na talijanski nogomet...
iako bi ja više volio Teveza radi borbenosti i trke, al ajde..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Interista di cuore
- Kontakt:
ako Balonja ode,najbolja opcija po meni bi bio Cassano...Interista je,uzbiljio se u zadnje vrijeme,al problem je sto se on nikako ne spominje.
iako ja mislim da ce Maicon da ide a ne Balonja,al vidjet cemo...

iako ja mislim da ce Maicon da ide a ne Balonja,al vidjet cemo...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ozenio se nas Wesley !! Cestitamo!!!!!! Kakva godina za njega, neka i zasluzio je!

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
coutinho i sluzbeno predstavljen , mladi brazilac je igrac sredine terena i kako sam kaze najvise voli igrati iza napadaca ,
eventualnim odlaskom super marija otvara se mjesto u napadu i vec je puno igraca povezivano sa interom ali danas se pojavila i prica o dzeki , iako znam da voli milan volio bih ga vidjeti u crnoplavom , a posebno bi mi bilo drago da ga kupimo milanu i juventusu ispred nosa
eventualnim odlaskom super marija otvara se mjesto u napadu i vec je puno igraca povezivano sa interom ali danas se pojavila i prica o dzeki , iako znam da voli milan volio bih ga vidjeti u crnoplavom , a posebno bi mi bilo drago da ga kupimo milanu i juventusu ispred nosa
kako sad stvari stoje izgledno je da Balotelli odlazi u City za 36 miliona €...
sad da li će iz Citya doći keš ili će biti netko poslan u razmjenu za Balotellija ostaje da vidimo...
sad se odjednom i Džeko dovodi u kontakt s nama gdje se govori ako City iskešira Balotellija da će Inter te pare proslijedit Wolfsburgu.... ostaje da vidimo oće li bit išta od ovoga...
sad da li će iz Citya doći keš ili će biti netko poslan u razmjenu za Balotellija ostaje da vidimo...
sad se odjednom i Džeko dovodi u kontakt s nama gdje se govori ako City iskešira Balotellija da će Inter te pare proslijedit Wolfsburgu.... ostaje da vidimo oće li bit išta od ovoga...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
bilo tko da dodje samo da se smradotellia rijesimo...i ja bih najvise volio Cassana, jos je momak Interista, tako da bolje ne moze...za pare sto bi dobili za smradotellia mogli bi dovesti Cassana i Rannochiu bez problema, jos im uvalis rivasa ili nekog drugog kao gratis 

kad bi dosao nas dzeko u inter to bi bilo fenomenalno,al bas.al nesto sam skeptican po pitanju toga jer zbog svega sto se desava oko dzeke mislim da on ipak nece otici u inter
gledaj novopecenih 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
sta ti to znaci ? ovdje ocigledno moras biti non stop prisutan jer u protivnom gledacemo takve postove,...ocigledno ti nesto smeta, mislis da ako se tek neko registruje na ovaj forum da od juce navija za taj klub-....i nemoj se zezati vise zvacu ti suntu jeuaItalia je napisao/la:gledaj novopecenih

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Coutinho službeno predstavljen
Danas je u Appiano Gentileu u Sportskom centru “Angelo Moratti” službeno predstavljen Philippe Coutinho Correia. Sa Coutinhom je na pressici bio trener Benitez.
Coutinho, što za vas znači biti u majici nerazzurra?
“Vrlo sam sretan što sam ovdje, nadam se da ću osvojiti puno trofeja ovdje i učiniti veliko zadovoljstvo za Interove navijače.”
Možete li nam reći kako je ovih prvih dana u Interu?
“Ovi prvi dani su prošli u miru, zatim tu su i drugi brazilski igrači ovdje, pa je lakše za mene, pomažu mi puno. I ja ću pokušati naučiti što je prije moguće talijanski: nešto već shvaćam ako se govori polako.”
Za koji tip igrača te smatraju? Priča se da je to pozicija koju igra Wesley Sneijder.
“Ja sam vezni igrač, volim igrati u veznom redu, iza napadača. Volim napad. Kao Sneijder? Može (smijeh)”
Kako se osjećaš igrati ovdje sa Juliom Cesarom, Maiconom, Luciom, koji su divovi u Brazilu?
“To je ostvarenje sna, igrači kojima sam se uvijek divio gledajući ih na televiziji a sada biti uz njih je stvarno san.”
Kako se osjećate kad vas neki uspoređuju sa Patom?
“Naravno da mi laska ova usporedba, ali u svakom slučaju mi smo dva različita tipa igrača. Ja sam vezni igrač, Pato je više napadač.”
Tko te inspirira? Koji je vaš idol?
“Ja sam inspiriran sa Sneijderom. Brazilci? Najviše Kaka i Robinho.”
U Milanu ima puno brazilskih igrače, koji se ponekad izgube u noćnom životu. Kakve su vaše namjere u tom pogledu?
“Ne volim previše izlaske, radije ostanem kod kuće sa svojom obitelji, mojim prijateljima i mojom djevojkom. Ja sam jako zaljubljen. Volim miran život.”
Jeste li izabrali broj majice?
“Ne, ne još. Još uvijek nismo mislili o tome.”
Na vašoj osobnoj razini, što je cilj ove sezone?
“Volio bih postati poznato lice u talijanskom nogometu, želim pokazati moje kvalitete.”
Što ste mislili u ovo vrijeme prije dolaska u Inter? Što ste mislili o svojoj budućnosti u Interu?
“Kada sam čuo za interes Intera prije dvije godine, bio sam vrlo polaskan. Za mene je to bio san doći u tako veliki europski Inter.”
Frizura je vaša ideje ili vam je nametnuta od strane Rafaela Beniteza i Marca Brance?
“To je moja ideja, s vremena na vrijeme ću rezati malo (osmijeh).”
On je govorio o mogućnosti da se vratite u Brazil. Što imate još nešto obaviti? Jeste li razgovarali s klubom?
“Želim ostati ovdje i uklopiti se u što kraćem roku uz ovu skupinu.”
Predviđate li nastup za Brazil 2014, kao mogući igrač. Kako se osjećate?
“Prije svega mislim na Inter, što će mi dati priliku da igram ovdje u Serie A. Nakon toga ostalo će doći s vremenom, vidjet ćemo. No, igrati za nacionalnu selekciju je isto moj san.”

Danas je u Appiano Gentileu u Sportskom centru “Angelo Moratti” službeno predstavljen Philippe Coutinho Correia. Sa Coutinhom je na pressici bio trener Benitez.
Coutinho, što za vas znači biti u majici nerazzurra?
“Vrlo sam sretan što sam ovdje, nadam se da ću osvojiti puno trofeja ovdje i učiniti veliko zadovoljstvo za Interove navijače.”
Možete li nam reći kako je ovih prvih dana u Interu?
“Ovi prvi dani su prošli u miru, zatim tu su i drugi brazilski igrači ovdje, pa je lakše za mene, pomažu mi puno. I ja ću pokušati naučiti što je prije moguće talijanski: nešto već shvaćam ako se govori polako.”
Za koji tip igrača te smatraju? Priča se da je to pozicija koju igra Wesley Sneijder.
“Ja sam vezni igrač, volim igrati u veznom redu, iza napadača. Volim napad. Kao Sneijder? Može (smijeh)”
Kako se osjećaš igrati ovdje sa Juliom Cesarom, Maiconom, Luciom, koji su divovi u Brazilu?
“To je ostvarenje sna, igrači kojima sam se uvijek divio gledajući ih na televiziji a sada biti uz njih je stvarno san.”
Kako se osjećate kad vas neki uspoređuju sa Patom?
“Naravno da mi laska ova usporedba, ali u svakom slučaju mi smo dva različita tipa igrača. Ja sam vezni igrač, Pato je više napadač.”
Tko te inspirira? Koji je vaš idol?
“Ja sam inspiriran sa Sneijderom. Brazilci? Najviše Kaka i Robinho.”
U Milanu ima puno brazilskih igrače, koji se ponekad izgube u noćnom životu. Kakve su vaše namjere u tom pogledu?
“Ne volim previše izlaske, radije ostanem kod kuće sa svojom obitelji, mojim prijateljima i mojom djevojkom. Ja sam jako zaljubljen. Volim miran život.”
Jeste li izabrali broj majice?
“Ne, ne još. Još uvijek nismo mislili o tome.”
Na vašoj osobnoj razini, što je cilj ove sezone?
“Volio bih postati poznato lice u talijanskom nogometu, želim pokazati moje kvalitete.”
Što ste mislili u ovo vrijeme prije dolaska u Inter? Što ste mislili o svojoj budućnosti u Interu?
“Kada sam čuo za interes Intera prije dvije godine, bio sam vrlo polaskan. Za mene je to bio san doći u tako veliki europski Inter.”
Frizura je vaša ideje ili vam je nametnuta od strane Rafaela Beniteza i Marca Brance?
“To je moja ideja, s vremena na vrijeme ću rezati malo (osmijeh).”
On je govorio o mogućnosti da se vratite u Brazil. Što imate još nešto obaviti? Jeste li razgovarali s klubom?
“Želim ostati ovdje i uklopiti se u što kraćem roku uz ovu skupinu.”
Predviđate li nastup za Brazil 2014, kao mogući igrač. Kako se osjećate?
“Prije svega mislim na Inter, što će mi dati priliku da igram ovdje u Serie A. Nakon toga ostalo će doći s vremenom, vidjet ćemo. No, igrati za nacionalnu selekciju je isto moj san.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
joj Huska pa svugdje ti ista prica,samo da se balonje rijesis.hahahahha.JALA...Huska je napisao/la:bilo tko da dodje samo da se smradotellia rijesimo...i ja bih najvise volio Cassana, jos je momak Interista, tako da bolje ne moze...za pare sto bi dobili za smradotellia mogli bi dovesti Cassana i Rannochiu bez problema, jos im uvalis rivasa ili nekog drugog kao gratis

@Italia nije novopeceni,ako nije bio registrovan na ovom forumu ne mora znacit da nije navijac Intera,ne kaki svega ti...a Coutinho ce da bude CUDO

hahhaha znao sam da si ti dok sam vidio potpisInterista di cuore je napisao/la:joj Huska pa svugdje ti ista prica,samo da se balonje rijesis.hahahahha.JALA...Huska je napisao/la:bilo tko da dodje samo da se smradotellia rijesimo...i ja bih najvise volio Cassana, jos je momak Interista, tako da bolje ne moze...za pare sto bi dobili za smradotellia mogli bi dovesti Cassana i Rannochiu bez problema, jos im uvalis rivasa ili nekog drugog kao gratis![]()
![]()
![]()
@Italia nije novopeceni,ako nije bio registrovan na ovom forumu ne mora znacit da nije navijac Intera,ne kaki svega ti...a Coutinho ce da bude CUDO

nego rijesili smo u vezi Rannochie sve...http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23429

- Interista di cuore
- Kontakt:
da,da Huska Ranocchia je nas za 6,5 miliona eura smo kupili pola ugovora,al ce Ranocchia ostat u Genoi do januara ili do kraja sezone ovisno o oporavku...odlican transfer,ovaj ce momak bit buducnost Intera... a i ja sam znao da si ti 

odlično za Ranocchiu... extra klasa za budućnost...
zna li itko šta ćemo sa Kerlonom.... hoće li ostat ili će ponovo bit šutnut na posudbu..
zna li itko šta ćemo sa Kerlonom.... hoće li ostat ili će ponovo bit šutnut na posudbu..
- Interista di cuore
- Kontakt:
on je izjavio da bi se zelio pokusati nametnuti Rafi,al kako sam cito on ce ponovo na posudbu i to ako bude moguce u Italiji negdje...silenT. je napisao/la:odlično za Ranocchiu... extra klasa za budućnost...
Destro je otisao na posudbu u Genou u dilu za Ranocchiu...od ovog momka ocekujem da bude najbolji italijanski napadac za 3,4 godine...

Kerlona i Rivasa dajemo gratis tko kupi Suaza, Obinnu, Mancinia ili Muntaria 

Rafa Benitez: Inter će igrati još bolje!
Novi trener Intera Rafael Benitez rekao je danas da očekuje kako će njegova momčad u predstojećoj sezoni igrati bolje nego prethodne.
“Nerazzurri” su prošle sezone osvojili tri trofeja - prvenstvo, Kup Italije i Ligu Prvaka, ali je ekipa često kritikovana zbog stila igre koji se uglavnom bazirao na kontranapadima.
“Ovaj tim želi učiti. Još nismo kompletna momčad, ali igrači su pokazali da su pametni i da mogu uraditi ono što tražim od njih”, rekao je Benitez za list Gazzetta dello Sport.
Španjolac je na kraju prošle sezone, nakon šest godina u Liverpoolu, potpisao dvogodišnji ugovor sa Interom. Sa engleskim klubom osvojio je Ligu Prvaka 2005. godine i FA Kup godinu dana kasnije.
“Želio bih da igramo bolje, da ekipa što duže zadrži loptu u posjedu. Igrači su to tražili od mene, ali to će biti težak zadatak”, rekao je Benitez, koji se proslavio trenirajući Valenciju, sa kojom je osvojio dve titule prvaka i Kup UEFA.
“Proučio sam tim i vidjeo da Inter pobjeđuje kada organizuje brze kontranapade. Ekipa ne drži dugo loptu, ali brzo prelazi u napad kada je ponovo osvoji”, dodao je španjolski trener.
On je rekao i da bi želio da pružiti priliku mladim igračima Intera.
Tim koji je osvojio Ligu Prvaka kritikovan je jer nije imao nijednog Talijana u startnoj postavi.
Veterani Marco Materazzi i Francesko Toldo bili su na klupi, zajedno sa napadačem Mariom Balotellijem.
“Cilj je da pružimo šansu mladima. Svi pričaju o tome, ali u stvari svi samo žele da pobjeđuju i nitko nema hrabrosti čekati”, rekao je Benitez.
Novi trener Intera Rafael Benitez rekao je danas da očekuje kako će njegova momčad u predstojećoj sezoni igrati bolje nego prethodne.
“Nerazzurri” su prošle sezone osvojili tri trofeja - prvenstvo, Kup Italije i Ligu Prvaka, ali je ekipa često kritikovana zbog stila igre koji se uglavnom bazirao na kontranapadima.
“Ovaj tim želi učiti. Još nismo kompletna momčad, ali igrači su pokazali da su pametni i da mogu uraditi ono što tražim od njih”, rekao je Benitez za list Gazzetta dello Sport.
Španjolac je na kraju prošle sezone, nakon šest godina u Liverpoolu, potpisao dvogodišnji ugovor sa Interom. Sa engleskim klubom osvojio je Ligu Prvaka 2005. godine i FA Kup godinu dana kasnije.
“Želio bih da igramo bolje, da ekipa što duže zadrži loptu u posjedu. Igrači su to tražili od mene, ali to će biti težak zadatak”, rekao je Benitez, koji se proslavio trenirajući Valenciju, sa kojom je osvojio dve titule prvaka i Kup UEFA.
“Proučio sam tim i vidjeo da Inter pobjeđuje kada organizuje brze kontranapade. Ekipa ne drži dugo loptu, ali brzo prelazi u napad kada je ponovo osvoji”, dodao je španjolski trener.
On je rekao i da bi želio da pružiti priliku mladim igračima Intera.
Tim koji je osvojio Ligu Prvaka kritikovan je jer nije imao nijednog Talijana u startnoj postavi.
Veterani Marco Materazzi i Francesko Toldo bili su na klupi, zajedno sa napadačem Mariom Balotellijem.
“Cilj je da pružimo šansu mladima. Svi pričaju o tome, ali u stvari svi samo žele da pobjeđuju i nitko nema hrabrosti čekati”, rekao je Benitez.
ok ta prva trojka ali Muntarija ne bi prodavao, a u ostalom i rekao je da ostaje tako da neka gaHuska je napisao/la:Kerlona i Rivasa dajemo gratis tko kupi Suaza, Obinnu, Mancinia ili Muntaria

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.