Sarajevo vs Zeljeznicar

MocMahale444

Re: Sarajevo vs Zeljeznicar

Post Postao/la MocMahale444 » 13 avg 2017, 20:07

High je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:High zar si i ti bahat kao ovi tvoji divici. Nemoj letit pred rudu sokole.
Taj let pred rudu ima najbolji primjer - tvoj tim pred prethodni derbi. Vi ste najavljivali pobjede, crtali koreografije sa peharom, etc. Mi nismo ništa.
Prenese ih ko laku. Sta ces ja sam znao da nam je fajront kad nismo uzeli 3 boda u Krupi.

Ja imam druze bolji primjer a to je " pitanje je samo s koliko razlike" :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

High

Post Postao/la High » 13 avg 2017, 20:10

MocMahale444 je napisao/la:
High je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:High zar si i ti bahat kao ovi tvoji divici. Nemoj letit pred rudu sokole.
Taj let pred rudu ima najbolji primjer - tvoj tim pred prethodni derbi. Vi ste najavljivali pobjede, crtali koreografije sa peharom, etc. Mi nismo ništa.
Prenese ih ko laku. Sta ces ja sam znao da nam je fajront kad nismo uzeli 3 boda u Krupi.

Ja imam druze bolji primjer a to je " pitanje je samo s koliko razlike" :kafa:
Bolji je primjer nacrtani pehar i doček ispred Vječne, i to 100 tisuća. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 avg 2017, 20:21

High znas sta, bice kako Allah bude zelio. Mozemo do trasu mlatit praznu slamu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 avg 2017, 20:22

A najbolji je primjer kada konstatuješ da si najorganizovaniji klub u regionu i da u narednim godinama očekuješ dominaciju poput Dinamove i naravno, grupne faze europskih natjecanja.:kafa;
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 13 avg 2017, 21:26

joker90 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:ko se smije u avatar kladiti?
:kafa:
escobarpablo je napisao/la:
nudim mu i naramak smilja gratis :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 avg 2017, 21:36

Trenutno postoji scenario u kojem je najskuplja ekipa lige zakucana za dno na kraju sestog kola. Anblivbl. :kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

High

Post Postao/la High » 13 avg 2017, 22:35

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 avg 2017, 08:56

Po igri koju prikazuju oba kluba, atmosferi oko klubova, rasulu na navijačkim tribinama ovo bi mogao biti nejneposjećeniji derbi ikada. Još ako rezultat na kraju bude 0:0 :cry:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 11:45

:bih:

Samo da ne bude zbodeva noževima.

josmenijeproslo
Kontakt:

Post Postao/la josmenijeproslo » 14 avg 2017, 12:29

nase tribine su jug,sjever,istok i zapad, uvijek smo tu rasporedeni sjever pravili isto ko i istok, i sad bas za tu tekmu nekakvi bordo prijetalji odlucili da derbi gledaju sa juga, a citavu sezone jug i veci dio zapada zjape prazni, to je jos jedan dokaz koliko smo mi napaceni ljudi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 12:34

josmenijeproslo je napisao/la:nase tribine su jug,sjever,istok i zapad, uvijek smo tu rasporedeni sjever pravili isto ko i istok, i sad bas za tu tekmu nekakvi bordo prijetalji odlucili da derbi gledaju sa juga, a citavu sezone jug i veci dio zapada zjape prazni, to je jos jedan dokaz koliko smo mi napaceni ljudi.
Koliko, odnosno bolje da pitam koji dio tacno stadiona, mislis da trebaju dobiti navijaci Sarajeva na Grbavici?
Bez onog dijela zdenke do bar prve stative, ne treba ni razgovarati sa vama. To je minimum minimuma.
Znaci, E LJ O i zdenka.
Ako je to ok, onda vama gospodski dati cijeli jug i trecinu zapada.

Bez toga, 5% i kraj price :kafa:

josmenijeproslo
Kontakt:

Post Postao/la josmenijeproslo » 14 avg 2017, 12:39

uredu to, al smijesno je ovo sto rade, pa sjever realno nemozete napunit i sad nesta glume hoce pratit derbi sa juga smijesno bgm.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 12:43

josmenijeproslo je napisao/la:uredu to, al smijesno je ovo sto rade, pa sjever realno nemozete napunit i sad nesta glume hoce pratit derbi sa juga smijesno bgm.
Smjesno jeste, ako cete i vi "zrtvovati se" da dovedemo derbi na neki normalan nivo.
Ako su ovi nasi uhljupi dali vama jug, a da nama bude kao i prije sto je bilo, onda je ovo dobar potez BP.
Neka se javno ocituju sta je dogovoreno za oba derbija, pa se onda svi mozemo izjasniti.
Moje predvidjanje je da su vama dali jug, vi nama par stotina karata vise i to je to. To je za navijace Sarajeva neprihvatljivo.
Radije cemo ostati na onom sto je bilo prosle godine, nego pristajati na stetne kompromise.

Mislim, fudbal u Sarajevu je otisao nepovratno u qrac, ako i ovo shebemo, onda pocnimo pratiti druge sportove.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 avg 2017, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

josmenijeproslo
Kontakt:

Post Postao/la josmenijeproslo » 14 avg 2017, 12:46

Evander je napisao/la:
josmenijeproslo je napisao/la:uredu to, al smijesno je ovo sto rade, pa sjever realno nemozete napunit i sad nesta glume hoce pratit derbi sa juga smijesno bgm.
Smjesno jeste, ako cete i vi "zrtvovati se" da dovedemo derbi na neki normalan nivo.
Ako su ovi nasi uhljupi dali vama jug, a da nama bude kao i prije sto je bilo, onda je ovo dobar potez BP.
Neka se javno ocituju sta je dogovoreno za oba derbija, pa se onda svi mozemo izjasniti.
Moje predvidjanje je da su vama dali jug, vi nama par stotina karata vise i to je to. To je za navijace Sarajeva neprihvatljivo.
Radije cemo ostati na onom sto je bilo prosle godine, nego pristajati na stetne kompromise.
Al realno ovo je od onoga isovica sve nekakav kapric, da su oni tu na jugu citavu sezone, uredu, al bas za taj derbi oni to odluce

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 12:50

Naravno da jeste kapric. Stvar je u tome da se i nasa strana nesto pita. Da se gradski derbi igra na oba stadiona, ne samo kad je na Kosevu.
Ja prvi nisam otisao na gostujuci derbi 13 godina. Imam bolje uslove pratiti svoju ekipu po nekim selima nego protiv gradskog rivala.
Je li to OK?

Javno neka se kaze sta je dogovoreno za oba derbija. Ako je ponudjeno rijesenje na obostrano zadovoljstvo, svi cemo to podrzati.
Ne zelim ni ja derbi na Kosevu bez navijaca Zelje. Ali ako nema nasih navijaca na Grbavici, onda ni vas ne treba biti na Kosevu.

NikicN
Kontakt:

Post Postao/la NikicN » 14 avg 2017, 12:58

Evander je napisao/la:Naravno da jeste kapric. Stvar je u tome da se i nasa strana nesto pita. Da se gradski derbi igra na oba stadiona, ne samo kad je na Kosevu.
Ja prvi nisam otisao na gostujuci derbi 13 godina. Imam bolje uslove pratiti svoju ekipu po nekim selima nego protiv gradskog rivala.
Je li to OK?

Javno neka se kaze sta je dogovoreno za oba derbija. Ako je ponudjeno rijesenje na obostrano zadovoljstvo, svi cemo to podrzati.
Ne zelim ni ja derbi na Kosevu bez navijaca Zelje. Ali ako nema nasih navijaca na Grbavici, onda ni vas ne treba biti na Kosevu.
Ko kaze da nasa uprava ne bi dala toliko ulaznica da vasi navijaci nisu sranje napravili prosle sezone u prvom kolu? Drugo ne mozes porediti Kosevo i i Grbavicu jer gradski stadion ima gostujucu tribinu, prima 30+ hiljada i mnogo je lakse organizovati utakmicu. Trece previse je to sto zahtjevas E LJ O i zdenku jer je sjever tribina za koju je kupljeno najvise godisnjih ulaznica a kad uracunas tampon zonu to nije izvodljivo nikako ;)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 avg 2017, 13:14

Da ne rušite, lomite i ne pravite sranja općenito, možda bi i dobili više karata na Grbavici, ovako vam je i tih 5% premija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 13:26

NikicN je napisao/la:
Evander je napisao/la:Naravno da jeste kapric. Stvar je u tome da se i nasa strana nesto pita. Da se gradski derbi igra na oba stadiona, ne samo kad je na Kosevu.
Je li to OK?

Ko kaze da nasa uprava ne bi dala toliko ulaznica da vasi navijaci nisu sranje napravili prosle sezone u prvom kolu? Drugo ne mozes porediti Kosevo i i Grbavicu jer gradski stadion ima gostujucu tribinu, prima 30+ hiljada i mnogo je lakse organizovati utakmicu. Trece previse je to sto zahtjevas E LJ O i zdenku jer je sjever tribina za koju je kupljeno najvise godisnjih ulaznica a kad uracunas tampon zonu to nije izvodljivo nikako ;)
Jeste li vi pravili sranja po Kosevu, u Krupi, u Kaknju? Mani me se suplje.
Bili 500 ili 2500 ulaznica za nas, ti sto prave sranje ce doci. Ostali koji su direktno pogodjeni vasom ciganskom politikom nisu oni koji prave sranja.
U ostalom, za sranja postoje i rijesenje. Hem policija, hem je klub duzan nadoknaditi svu stetu.
Je li FK Sarajevo ostalo duzno iti jedne marke za nastalu stetu?

Derbi ce se igrati na oba stadiona ili ga ne treba biti nikako!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921 i 12 gostiju.