Orlando - New York
Konačni pobjednik, uključujući produžetke
Tip:2 2,09
Carmelo i društvo po izjavama vjeruju da mogu u playoff,po meni će biti blizu playoffa ali greške kroz sezonu će ih koštati tog playoffa.Orlando mogu pobijediti jer Carmelo igra u odličnoj formi,Orlando loše brani poziciju SF,pogotovu nakon promjena startne petorke.U koliko Gordon bude OUT za utakmicu mislim da će kvota na NY biti dosta niža pa po ovoj kvoti se isplati odigrati jer NY je kvalitetniji dok se Orlando sada okreće razvoju Hezonje i ostaih igrača koji su imali manju minutažu tokom sezone što će NY pomoći da dobiju utakmicu.
New Orleans - Detroit
Konačni pobjednik, uključujući produžetke
Tip:1 1,76
Nema Cousinsa a po meni Davis bolje igra kad nema Cousinsa i sigurno će večeras briljirati protiv Detroita koji lako znaju ući u probleme s osobnim pogreškama i onda od silnih rotacija počnu igrati svatko za sebe a ne momčadski i nakon toga slijedi poraz.Detroit sinoc igrao produžetke,polako gube mjesto u playoffu,po meni NO može da ih dobije jer Detroit je ekipa koja igra toplo-hladno,teško ih je prognozirati ali Davisa nema tko zaustaviti pa zbog njega tipujem na NO.
Utah - Minnesota
Broj koševa Minnesota (95.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,61
Ove sezone su igrali dva puta,jednom je Minnesota išla preko ove granice a jednom su stali na 92 koša.Towns,Wiggins u odličnoj formi,Rubio također,obrana kod Minnesote standardno loša što znači da će obe ekipe ići na više koševa,očekujem da bude oko 205-210 koševa.Minnesota nakon allstara podigla formu,lijepo igraju u ofanzivnom dijelu tako da bi bez problema trebali ići preko ove granice.
Atlanta - Dallas
Broj koševa Dallas (93.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,65
Atlanta čudna ekipa,za prognozirati po meni među najtežim ali večeras ova granica Dallasa mi se čini idealnom zbog lošeg branjenja pozicije PG od strane Atlanta,te dopuštaju velik broj šuteva s poludistance što je najjača napadačka opcija Dallasa.Atlanta je zadnjih 9 utakmica primila više od 93 koša.
BONUS TIP:
L.A. Clippers - Houston
2. četvrtina - pobjednik bez nerješenog
Tip:2 1,92
OMJER 1/2
http://prnt.sc/eevc2s
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly