Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Đe ih držiš? U dnevnoj sobi ili imaš neku posebno za to?anonymousHD je napisao/la:Al zašto nas ovoliko mrzite?![]()
Pa imamo samo 22 titule prvaka Europe.
Čast izuzecima ali sa Real navijaju uglavnom kukavice. Ono najbolje da navijam za real jer najviše je prilike da ću se radovati trofejima. Znači od svih velikih klubova izabereš najveći i ti si kao faca. Posle se malo qrčiš, i ono što je zanimljivo sem tebe i Epija vrlo malo ih se razumije u sport, košarku pogotovo. To veze nema.Raul_64 je napisao/la:Orgijanje madridista 10/10.
Uvijek skromni u pobjedi.
Zaboravio si nadodat, "mi osvajamo", a ne Real Madrid, i po tome, "mi" smo veći, jači, bolji od tebe.LAZARUS2000 je napisao/la:Čast izuzecima ali sa Real navijaju uglavnom kukavice. Ono najbolje da navijam za real jer najviše je prilike da ću se radovati trofejima. Znači od svih velikih klubova izabereš najveći i ti si kao faca. Posle se malo qrčiš, i ono što je zanimljivo sem tebe i Epija vrlo malo ih se razumije u sport, košarku pogotovo. To veze nema.Raul_64 je napisao/la:Orgijanje madridista 10/10.
Uvijek skromni u pobjedi.
O daaLillard je napisao/la:Zaboravio si nadodat, "mi osvajamo", a ne Real Madrid, i po tome, "mi" smo veći, jači, bolji od tebe.LAZARUS2000 je napisao/la:Čast izuzecima ali sa Real navijaju uglavnom kukavice. Ono najbolje da navijam za real jer najviše je prilike da ću se radovati trofejima. Znači od svih velikih klubova izabereš najveći i ti si kao faca. Posle se malo qrčiš, i ono što je zanimljivo sem tebe i Epija vrlo malo ih se razumije u sport, košarku pogotovo. To veze nema.Raul_64 je napisao/la:Orgijanje madridista 10/10.
Uvijek skromni u pobjedi.![]()
100 puta ponovi laž i neće postat istinaKawhi je napisao/la:Lillard odani, covjek koji navija za 10 klubova i svaki podjednako voli. Tu se ne treba nista dodati.
Ovdje. Jedino fali ova iz BG, ali i ona će uskoro da bude tu, moraju je malo reklamirati po gradu, standardno.LAZARUS2000 je napisao/la:Đe ih držiš? U dnevnoj sobi ili imaš neku posebno za to?
Opet si uzeo bakine pilule za izmokravanje?Kawhi je napisao/la:Dantula hrabri, postao navijac Milana dok su bili daleko najjaci na svijetu. Sad ostario, pa mu se qrac jedino dize kad Madrid i Juventus izgube. Inace je njegovo misljenje cijenjeno u sportskim krugovima. Najbolji primjer za to je ovo:Usput je postao i navijac Partizana za vrijeme njegove hegemonije u Srbiji.
Lillard odani, covjek koji navija za 10 klubova i svaki podjednako voli. Tu se ne treba nista dodati.
Ali, ali pa igrao za real bulok.. To ti je bio ovako jedan košarkaš u kolicima.Lillard je napisao/la:Jedan navija za Real i Spurse, drugi za Real i Lakerse![]()
Da stvarno,kako ih nije stidLillard je napisao/la:Jedan navija za Real i Spurse, drugi za Real i Lakerse![]()
Pušti đavole, sad mogu samo da kukumečuL-Train je napisao/la:Da stvarno,kako ih nije stidLillard je napisao/la:Jedan navija za Real i Spurse, drugi za Real i Lakerse![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.