Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DeepPurple
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la DeepPurple » 01 feb 2010, 17:01

nick je napisao/la:meni ovj medunjanin izgleda extra dobar igrac mislim da je bolji od misketa samo mu treba prilika...
:o :shock: kako mi znamo zakopati ziva igraca,duboko u zemlju. :roll:
nije ni cudo,sto igraci bjeze od ove repke i odustaju od bih repke ma sta ucinili oni na kraju najgori,a samo dobijamo igrace koje druge repke sutiraju ili igraju u losim repkama pa im nije veliki izbor.
ovo je ocit dokaz.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 01 feb 2010, 18:11

DeepPurple je napisao/la:
nick je napisao/la:meni ovj medunjanin izgleda extra dobar igrac mislim da je bolji od misketa samo mu treba prilika...
:o :shock: kako mi znamo zakopati ziva igraca,duboko u zemlju. :roll:
nije ni cudo,sto igraci bjeze od ove repke i odustaju od bih repke ma sta ucinili oni na kraju najgori,a samo dobijamo igrace koje druge repke sutiraju ili igraju u losim repkama pa im nije veliki izbor.
ovo je ocit dokaz.
pazi,necu nista da kazem,ali sjeti se kako je miske odigrao one cini mi se dvije prve sezone u bajernu i nezsjecam se tacno jos gdje????mala minutaza,bez nekih bljeskova...a onda......odjednom ekspllodirao........
e sad medunjanin stvarno pokazuje da zna i umije,sada je sve stvar ekipe u kojoj igra,trenutka srece( napr dobra partija protiv barse,reala valnsije) i puno rada i moze doci na misketov nivo...trenutno,nema ono sto miske ima a to je minutaza iskustvo i ime
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2010, 18:22

Ime,minutaza,iskustvo samo pa kud ces vise.To se ne stice od have a isto tako i ne gubi.
Uostalom Zvjezdan je vec u svom drugom mecu u repci zabio.I odigrao puno,puno kvalitetnih utakmica.
I u Bochumu i u Nunbergu je bio jedan od najboljih.i nije bas dobijao minutazu 7,8 minuta tokom tekme.
Igrac koji je rekorder od svih ostalih igraca u BL sto se tice asistencija IKAD.
I proce jos godina i godina da se to stigne.Ne mozes ti eksplodirati ako ne znas :mrgreen:
A jos uz to Medunjanin je stariji od Pjanica i ako bi iko trebao da bude zamjena za Misketa to je Pjanic a ne ovaj zamalo Holandjanin. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2010, 18:25

harishp je napisao/la:Ime,minutaza,iskustvo samo pa kud ces vise.To se ne stice od have a isto tako i ne gubi.
Uostalom Miske je vec u svom drugom mecu u repci zabio.I odigrao puno,puno kvalitetnih utakmica.
I u Bochumu i u Nunbergu je bio jedan od najboljih.i nije bas dobijao minutazu 7,8 minuta tokom tekme.
Igrac koji je rekorder od svih ostalih igraca u BL sto se tice asistencija IKAD.
I proce jos godina i godina da se to stigne.Ne mozes ti eksplodirati ako ne znas :mrgreen:
A jos uz to Medunjanin je stariji od Pjanica i ako bi iko trebao da bude zamjena za Misketa to je Pjanic a ne ovaj zamalo Holandjanin. :roll:
Bas slucajno bi ovaj Holandjanin mogao igrati umjesto Salihovica. 4 utakmice nije malo, a nama fali ljevak???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 01 feb 2010, 18:31

@omerbavarac eh upravo je to ono sta ce nam imamo dovljno dobrih na njegovoj poziciji. Nikad se ne zna ko se moze povrijedit, oprostit, suspenziju zaradit...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 01 feb 2010, 18:32

uh pa ovo hariship....zavrsavam raspravu on mrzi ove NASE STRANCE :D tako da je mali bolji od ronaldinja on bi rekao da je los ....
bas tako,hare bi mogao zamjeniti salihovica,a i pomagati misimovicu kojeg ocito protivnici markiraju,stavljaju flastera,pa cak i dva......to je takodjer prilika i pjanicu da pokaze sta zna....ali ipak mislim da nece biti mjesta za sve te tehnicare.... sve u svemu,hare je strasan potencijal a velika prednost mu je sto je ljevak i sto je mlad...
seha@ nemoj biti siguran da neki u skoroj buducnosti nece bitinjegova zamjena kada obuce dres nekog velikana (ako bog da )
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 01 feb 2010, 18:34

medo je za njih sve maradona nista nisu pokazali u jacim tekmama pogotovo miske ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2010, 18:35

Vrlo vjerovatno ,to i jeste problem.Sto se u Valladolidu i nije mogao nametnuti kao defanzivac i poslije toga izgubio pocetnu poziciju iako ga je trener stavljao od prvih minuta na pocetku sezone.
Medunjanin je igrac koji zna prevrnuti igraca i zabiti gol to jest sto blize protivnickom golu ali ga mozes za.........boraviti u defanzivi.
Bas to @Seha dobar zlu ne trebalo al za klupe :mrgreen:
@JohnyHZ i Pjanic je nas stranac kao i Miske jos vise nego onaj tako da ''ne naginji se kroz prozor Selma''.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 feb 2010, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 01 feb 2010, 22:36

Smjena na klupi Valladolida
Medunjanin dobio novog trenera

Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 01.02.10. 21:38.

Španjolski prvoligaš Valladolid u kojem igra naš reprezentativac Haris Medunjanin, nakon serije loših rezultata smijenio je trenera Jose Luis Mendilibara i na njegov mjesto doveo trenera B momčadi Onesimu Sancheza.
Ova smijena na klupi Valladolida, nadamo se, ponajviše će odgovarati našem reprezentativcu kojeg je Mendilibar iz samo njemu znanih razloga držao na klupi za rezerve, iako, mu je Medunjanin nekoliko puta "spasio glavu".

Mendilibar je na klupi Valladolida sjedio od 2006. godine, a 2007. ekipu je uveo u Primeru, ali doista loši rezultati u posljednje vrijeme primorali su čelnike kluba da mu daju otkaz.

"Na drastičnu se mjeru klub odlučio zbog niza loših rezultata koji predugo traje. U posljednjoj 31 prvenstvenoj utakmici momčad je pobijedila tek tri puta", stoji na zvaničnim internetskim stranicama kluba.
Evo sanse za medunjanina!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 01 feb 2010, 23:28

Jos malo ce Haris da prestigne DZEKU :mrgreen: po postovima koliko je popularan :lol: :lol: a za repku jos nije nista uradio...ocekujem i to sa vremenom..ali netreba dizati ni gore ni spustati dole momka..sve sa vremenom ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 feb 2010, 09:55

omerbavarac je napisao/la:Bas slucajno bi ovaj Holandjanin mogao igrati umjesto Salihovica. 4 utakmice nije malo, a nama fali ljevak???
naravno, moj omere, samo sto treba doci bavarac da to rastabiri nasem harisburgu iliti wolfsisu, tj. ljubitelju lika i djela f. magata :D fino sam ga upitao nesto a on se kobajagi otima :)
sto ba harise ne´s u suru nego se vazda izmigoljis k´o klizav kabash :)
hajde, da ne pisem neki kilometarski post, nego cu se pridruziti onima koji kazu da medo ne moze igrati umjesto misketa.
ali, moj haro, zasto takve genijalce ne posloziti u prvu ekipu?
zar si misljenja da medo, miske i pjana ne mogu igrati zajedno?
ocigledno je(portugal) da taktika "yebacemo im mayku", taktika "ispucavanje lopte od jednog do drugoga gola" ima NEKU falinku :oops: 8-)
nego, bas mi je drago so je bas saft izabran za selektora...ofanzivno, ofanzivno..
mi u repci nemamo krkana, naprotiv :!: nasi momci vezu...heklaju...pletu... :D
nasa repka ce biti ala hofenhajm prosle godine, ala barca.. :oops: ili malko slabiji :)
:idea: to ce da bude fudbal od noge do noge, samo kratki pasovi i sretan ce biti protivnik koji ne primi tricu ili peticu.
jaha-------nadar--------spaha---------papac(k-ako odbije da igra)
-----------------rahima--------salihaga----------------
pjana-----------------miske----------------medjumu.. :D ovaj, medo
-------------------------dzekson------------------------------
ili
-----------------------rahima---------------------
pjana------------------------------------salihaga
-------------------------miske--------------------
------------------dzeko----ibi(haris) ili da mijenja, ili da se doda-znas, kada se gonja rezultat pa vadis zadnjeg veznog ;)
za moju idealnu(ona prva) problem ce biti salihaga i konacna odluka onih ku-rvara.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 02 feb 2010, 14:55

secer je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Bas slucajno bi ovaj Holandjanin mogao igrati umjesto Salihovica. 4 utakmice nije malo, a nama fali ljevak???
naravno, moj omere, samo sto treba doci bavarac da to rastabiri nasem harisburgu iliti wolfsisu, tj. ljubitelju lika i djela f. magata :D fino sam ga upitao nesto a on se kobajagi otima :)
sto ba harise ne´s u suru nego se vazda izmigoljis k´o klizav kabash :)
hajde, da ne pisem neki kilometarski post, nego cu se pridruziti onima koji kazu da medo ne moze igrati umjesto misketa.
ali, moj haro, zasto takve genijalce ne posloziti u prvu ekipu?
zar si misljenja da medo, miske i pjana ne mogu igrati zajedno?
ocigledno je(portugal) da taktika "yebacemo im mayku", taktika "ispucavanje lopte od jednog do drugoga gola" ima NEKU falinku :oops: 8-)
nego, bas mi je drago so je bas saft izabran za selektora...ofanzivno, ofanzivno..
mi u repci nemamo krkana, naprotiv :!: nasi momci vezu...heklaju...pletu... :D
nasa repka ce biti ala hofenhajm prosle godine, ala barca.. :oops: ili malko slabiji :)
:idea: to ce da bude fudbal od noge do noge, samo kratki pasovi i sretan ce biti protivnik koji ne primi tricu ili peticu.
jaha-------nadar--------spaha---------papac(k-ako odbije da igra)
-----------------rahima--------salihaga----------------
pjana-----------------miske----------------medjumu.. :D ovaj, medo
-------------------------dzekson------------------------------
ili
-----------------------rahima---------------------
pjana------------------------------------salihaga
-------------------------miske--------------------
------------------dzeko----ibi(haris) ili da mijenja, ili da se doda-znas, kada se gonja rezultat pa vadis zadnjeg veznog ;)
za moju idealnu(ona prva) problem ce biti salihaga i konacna odluka onih ku-rvara.
amin seceru, iz tvojih usta u bozije usi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2010, 15:10

harishp je napisao/la:
secer je napisao/la:na kojoj ga poziciji vidis kad tvrdis da bi imali previse ofanzivnu formaciju?
Njegova pozicija gdje se i dokazao u prijasnjim ekipama i relativno dobar je tacno na onom mjestu gdje igra Misimovic a Pjanic ceka k'o zapeta puska na toj istoj poziciji zar ne.
Sve ostale druge pozicije su ga gurnuli na klupu ili ga poslale u druge ekipe i REPKE.
@seceru drugi put tu kapicu sa avatara digni da ti ne pada na oci ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 feb 2010, 16:34

:oops: :oops:
kad ono medjutim :twisted:
nisam te pitao koja mu pozicija najvise godi, niti sam te pitao gdje se dokazao, nego sam te pitao "na kojoj ga TI(mere i Vi) poziciji vidis" jer sigurno je da ce medo igrati ;)
novo pitanje:
moze li ili pak merel medjumud... zvani medo, tj. onaj vrhunski tehnicar, prosipac puyola i ostalih super-branica, igrati na lijevoj strani, miske u sredini a pjana desno :?:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 feb 2010, 16:42

secer je napisao/la::oops: :oops:
kad ono medjutim :twisted:
nisam te pitao koja mu pozicija najvise godi, niti sam te pitao gdje se dokazao, nego sam te pitao "na kojoj ga TI(mere i Vi) poziciji vidis" jer sigurno je da ce medo igrati ;)
novo pitanje:
moze li ili pak merel medjumud... zvani medo, tj. onaj vrhunski tehnicar, prosipac puyola i ostalih super-branica, igrati na lijevoj strani, miske u sredini a pjana desno :?:
Mozda covjek sve to vidi kroz onu formaciju koju je Ciro preferirao. Nigdje nepise da moramo igrati sa dva napadaca. Ako Medu i Pjanica stavimo da driblaju po strani, onda ih mozemo upariti sa Misketom i Dzekom. Uostalom, siguran sam da ce Pape naci nacina da iskoristi sve nase super tehnicare.
#divovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2010, 16:49

Staro pitanje i jos stariji odgovor.@secer
Udji u sferu citanja i figurativnog izrazavanja budes nasao odgovor''izmedju redova''
Novo pitanje i novi odgovor.''Mere on probati ''ali ne zaboravi da ni Salihovica a vrlo vjerovatno ni Papca nema da mu ''cuva'' ledja tojest da cuvaju ledja repci sa te strane.Jahic ce vjerovatno biti prijeko potreban u defanzivnoj sredini.
Zavisno od Papetove kombinatorike.
Sve u svemu treba nam sto prije prijateljski mec da se vidi '' sta ,ko i kuda mere a ko ne mere''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 feb 2010, 17:45

don Ciro je napisao/la:Jos malo ce Haris da prestigne DZEKU :mrgreen: po postovima koliko je popularan :lol: :lol: a za repku jos nije nista uradio...ocekujem i to sa vremenom..ali netreba dizati ni gore ni spustati dole momka..sve sa vremenom ;)
Ima vremena da se dokaze u repci. Tek je odigrao jedno poluvrijme, sta ces ocekivati da uradi ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 06 feb 2010, 17:28

hare igra protiv valensije

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 06 feb 2010, 18:12

A i vrijeme je bilo,zasluzio je momak prvu postavu,harishp mislim u Valladolidu,nemoj opet napisati"umjesto koga ce igrati,da nece umjesto Misimovića" :shock: :oops: :lol: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 feb 2010, 18:20

Evo ga napokon od prve minute , dobro mu je dosla ova smjena trenera ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.