Ima li 6 titula?

Sto je tradicija?tavorenje u federalnoj ili sjecanje na komunisticku jugoslaviju?
Ima li 6 titula?
Naravno kolega
A historija??Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:50Tradicija je prije svega usmena predaja znanja, vještina, načina ponašanja i običajaunutar jedne kulture ili skupine ljudi. No, korištenje te riječi nije uvijek jednoznačno. Između ostalog, pod tradicijom se podrazumijeva
usmena predaja kao takvaprenošenje znanja o uobičajenomobičaji, konvencije, starodavni narodni običaji
Tradicija je u tom smislu kulturno nasljeđe koje se prenosi s generacije na generaciju. Tu spadaju i naučeno znanje, i umjetnički zanatikao i rituali, moralna pravila i hranidbeni običaji.
Tradicijom podrazumijevamo očuvanje kulture i običaja jednog naroda.
Vidis ja sam vec svojoj mladoj generaciji usadio da je normalno da Zrinjski svako malo osvoji prvenstvo BiH dok komsija usadjuje svojoj djeci da je normalno slaviti osvajanje federalne lige...postujmo svacije tradicije
nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:06A historija??Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:50Tradicija je prije svega usmena predaja znanja, vještina, načina ponašanja i običajaunutar jedne kulture ili skupine ljudi. No, korištenje te riječi nije uvijek jednoznačno. Između ostalog, pod tradicijom se podrazumijeva
usmena predaja kao takvaprenošenje znanja o uobičajenomobičaji, konvencije, starodavni narodni običaji
Tradicija je u tom smislu kulturno nasljeđe koje se prenosi s generacije na generaciju. Tu spadaju i naučeno znanje, i umjetnički zanatikao i rituali, moralna pravila i hranidbeni običaji.
Vidis ja sam vec svojoj mladoj generaciji usadio da je normalno da Zrinjski svako malo osvoji prvenstvo BiH dok komsija usadjuje svojoj djeci da je normalno slaviti osvajanje federalne lige...postujmo svacije tradicije
Samo to kaze historija ili nisi sve napisao??Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:11nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:06A historija??Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:50Tradicija je prije svega usmena predaja znanja, vještina, načina ponašanja i običajaunutar jedne kulture ili skupine ljudi. No, korištenje te riječi nije uvijek jednoznačno. Između ostalog, pod tradicijom se podrazumijeva
Historija npr biljezi bitne datume tako da ce u historiji Mostara ostati vjecno zapisano 6 titula koje je osvoji iskljucivo jedan klub i kao i jedan kup te jos dva kupa jednog manjeg kluba koji je nastupa u bivsoj drzavi naravno sa zlocinackom petokrakom na prsima.
Historija kaze da poslije taj klub je osvajao nekakve druge lige i nije imao znacajniju ulogu od kad su hrvati izasli iz upravnog odbora kluba.
Zlocinacka petokraka e moj skutore blago ti pametiAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:11nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:06A historija??Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:50Tradicija je prije svega usmena predaja znanja, vještina, načina ponašanja i običajaunutar jedne kulture ili skupine ljudi. No, korištenje te riječi nije uvijek jednoznačno. Između ostalog, pod tradicijom se podrazumijeva
Historija npr biljezi bitne datume tako da ce u historiji Mostara ostati vjecno zapisano 6 titula koje je osvoji iskljucivo jedan klub i kao i jedan kup te jos dva kupa jednog manjeg kluba koji je nastupa u bivsoj drzavi naravno sa zlocinackom petokrakom na prsima.
Historija kaze da poslije taj klub je osvajao nekakve druge lige i nije imao znacajniju ulogu od kad su hrvati izasli iz upravnog odbora kluba.
Sto i Stipe nije legitiman?
naravno da nije jer nije "podoban" rvat...
Koja ironija ime mu Antipolitika a klub za koji navija stvorila politika,sluzi politici i funkcijonise uz pomoc politike, a ovo za Stipu me ne cudi sigurno je i on ucio iz ovih knjiga tankih korica sto ih Stipe spominje.oldschool72 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:32naravno da nije jer nije "podoban" rvat...
Prošlo kolo je bilo 3.000 ljudi a sada je otprilike x10 manje.
Ma tuzno izgleda brate, ono fakat sam zaprepascen. Na stranu rezultati, ali BP je ovo. Bice da nema ni 500 ljudi.
Nema 100% ni 500 ljudi ali će delegat to malo zaokružiti.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46 i 19 gostiju.