Ja čekam 03.01. da se učlanim. Ne volim ovo online nikako.
FK Sarajevo - Članstvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Članstvo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Upravo, u gradu imas dijaspore koja bi se uclanila, a nema priliku.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Kontam sutra da idem uclaniti sebe i porodicu pa zna li neko odgovor na moja pitanja?!Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 17:19Ima li neki porodicni paket?
I je li ista cijena za djecu i odrasle?
Ima popust ja sam online za 4 clana porodice platio 85KM. Za mene, dva sina i zenu. 25 ja, jedan sin 22,5, drugi 22, a zena 17,5. Vjerujem da je isto i licno.
krenuli smo prije nove godine sa clanstvom, produzenje ugovora Guliu, odavno nije bila bolja polusezona i mi stignemo do 500 clanova.
tuzno
tuzno
Krenut ce to jace. Ovo je samo online varijanta. Jako puno raje ceka mogucnos da odu u fan shop i da se uclane.
- FKS -
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Je li iko dobio članske poštom? Ja svoje online naručih prvi dan kad je krenulo, a još nisu došle. Bukvalno sam 100 metara od shopa u Titovoj (nisu imali opciju za lično kupit).
SARAJEVO SIAMO NOI
Uvijek je tako, očekujem tek sredinom januara isporuku.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑02 jan 2025, 12:34Je li iko dobio članske poštom? Ja svoje online naručih prvi dan kad je krenulo, a još nisu došle. Bukvalno sam 100 metara od shopa u Titovoj (nisu imali opciju za lično kupit).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
"Preuzimanje članskih kartica i slanje istih počinje 3. januara 2025. godine, kada će biti započetko i fizičko učlanjenje u FKS Official Store Ferhadija i Titova."
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vjerujem da ce od sutra krenuti nagli rast jer ide uzivo uclanjivanje.Ako ne bude nista od nas ove godine...
Meni ne smeta ali vjerujem i da je ovo poskupljenje odbilo dosta raje.Stani kod stadiona pitaj nekoga hoces li da djaba udjes na 3 utakmice ili clansku pa ces vidjeti odgovor
+izgubili smo puno dijaspore i ljudi sa strane od 25.12 do sada
Meni ne smeta ali vjerujem i da je ovo poskupljenje odbilo dosta raje.Stani kod stadiona pitaj nekoga hoces li da djaba udjes na 3 utakmice ili clansku pa ces vidjeti odgovor
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo je ključno. Ja i dalje ne vjerujem kakav su kiks napravili. Samo bih volio da saznam koji intelektualac je došao na tu idejuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jan 2025, 00:20Vjerujem da ce od sutra krenuti nagli rast jer ide uzivo uclanjivanje.Ako ne bude nista od nas ove godine...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jest se štrumfova nakotilo na našim pdf-ovima. Semper, Nodi, Švrakino... Oboljeli od Sarajeva, kompleksi nabijeni.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- egocentrik
- Kontakt:
Ma nema ovaj veze s dijasporom na forumu se svako moze predstavljati ko ovaj onajZutti je napisao/la: ↑03 jan 2025, 10:11Mislim Nodi da ti nisi uopšte kompetentan za diskusiju oko naših klubova obzirom koliko dugo nisi gledao svoj klub.NoDi80 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 10:04I nodi je dijaspora pa sam se u Zeljeznicar odmah uclanio i to nisam dolazio u BiH nikako od augusta 2024NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jan 2025, 00:20Vjerujem da ce od sutra krenuti nagli rast jer ide uzivo uclanjivanje.Ako ne bude nista od nas ove godine...
Niste atraktivni, niste brend
Dzabe svi transferi, pare, avioni…
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Zašto pišete sa članovima sarajevske četvorke?
Nema potrebe trošiti vrijeme na njih.
Nema potrebe trošiti vrijeme na njih.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.