RSD Velež - Evropa
Re: RSD Velež - Evropa
Ako neko cita od igraca ovaj forum, samo da kazem sledece:
"Sramite se ne prodje te li ove sa Andore, bruku ce te prirediti bh fudbalu i sramotu na nas navijace, pa vi vidite sta vam je ciniti dolje."
"Sramite se ne prodje te li ove sa Andore, bruku ce te prirediti bh fudbalu i sramotu na nas navijace, pa vi vidite sta vam je ciniti dolje."
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
A niko neće da pogleda istini u lice i da kaze : Pa vidis ta ekipa iz Andore vrijedi vise nego pojedini klubovi iz naše lige i ne igraju za njih konobari i ribari i moleri..Nego se ulaze lova u ekipu,svake godine su bolji...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Kakve gluposti se pisu ovdje cuj sramota ako ne izbacimo klub koji je bio nosioc u prvom pretkolu sa koeficijentom 6000 za razliku od nas koji smo nenosioci sa koeficijentom 3500
Kao da je taj njihov koeficijent napumpan eto tako a ne konstantnim igrama u evropi zadnjih godina za razliku od nas
Evo Santa Coloma pobjedila Balkani u Pristini koji je igrao grupnu fazu i ne postoje vise lose ekipe. Mi precjenjujemo sebe a medju najretardiranijim fudbalskim drzavama smo u evropi. Potuci se u Andori pa sta nam bog da valjda je Canadi u onoj prvoj utakmici dobro snimio njihovu igru posto nismo pojma imali o njima

Kao da je taj njihov koeficijent napumpan eto tako a ne konstantnim igrama u evropi zadnjih godina za razliku od nas
Evo Santa Coloma pobjedila Balkani u Pristini koji je igrao grupnu fazu i ne postoje vise lose ekipe. Mi precjenjujemo sebe a medju najretardiranijim fudbalskim drzavama smo u evropi. Potuci se u Andori pa sta nam bog da valjda je Canadi u onoj prvoj utakmici dobro snimio njihovu igru posto nismo pojma imali o njima
Jasta je nego sramota. Ako ce nam biti normalno da ispadamo od predstavnika Andore ne treba ni putovati na evropske utakmice i trositi se nek pisu 0-3.
-
- Kontakt:
Konstantnim igrama u Evropi ali i ne bas uspjesnim, gdje su dobili Cluja i Hibernians pa ih prvi dobili 3:0 a drugi 6:1 u uzvratu. Ispadali redovno od, Drite, Pristine, Teute i Dundalka.
Tako da, naravno da je sramota koliko god se mi opirali, pricamo o Andori ni o kakvoj fudbalskoj velesili, koliko god i kakvi god da smo bili, uvijek smo bili level iznad Andore. Zato jako izaci presingom i pokusati ovo rijesiti
Tako da, naravno da je sramota koliko god se mi opirali, pricamo o Andori ni o kakvoj fudbalskoj velesili, koliko god i kakvi god da smo bili, uvijek smo bili level iznad Andore. Zato jako izaci presingom i pokusati ovo rijesiti
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 16 jul 2024, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa moras sebi skontati u glavi da je proslo vrijeme amaterskog fudbala u Europi...Ako odigraju s jednim Clujom 1-1 i pobijede Hibernian onda ti to valjda nesto govori,da napreduju... Uefa je smisljeno napravila ovo takmicenje da upravo malo sredine u razvoju,mogu iznenadit i uzet neki keš u Europi... E sad to sto ti mislis da smo mi Real Madrid za Inter iz Andore,to je neka druga prica...
-
- Kontakt:
A Cluj i Hibernians ih nabiju 3:0 i 6:1. Hebiga ne mozemo uzimati samo ono sto nama odgovara, slazem se da vise nisu kanta koja se prolazi u obje po 5:0 i mogu iznenaditi u jednoj tekmi ali iole ozbiljna ekipa ce ih raznijeti u drugoj kad ih skenirarishovski je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:10Pa moras sebi skontati u glavi da je proslo vrijeme amaterskog fudbala u Europi...Ako odigraju s jednim Clujom 1-1 i pobijede Hibernian onda ti to valjda nesto govori,da napreduju... Uefa je smisljeno napravila ovo takmicenje da upravo malo sredine u razvoju,mogu iznenadit i uzet neki keš u Europi... E sad to sto ti mislis da smo mi Real Madrid za Inter iz Andore,to je neka druga prica...
Sad je pitanje koliko smo mi ozbiljna ekipa trenutno samo s jednim spicem i to Haskicem od 35 godina, te s 4 5 nespremnih igraca
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Danas svi igraju lopte. Proslo je vrijeme kada si mogao sigurno pobijediti ove pod " male ekipe". Svi igraju za pare.
Ono nase lahko cemo vise ne postoji. Jer ili ces dobro zapeti i pobijediti ili gubis glat. Malo opustanje moze biti kobno.
Ono nase lahko cemo vise ne postoji. Jer ili ces dobro zapeti i pobijediti ili gubis glat. Malo opustanje moze biti kobno.
Uozbilji se, ne mislim da smo Real, ni da su oni amateri, ali naravno da mislim da je SRAMOTA da nas izbaci klub iz Andore.rishovski je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:10Pa moras sebi skontati u glavi da je proslo vrijeme amaterskog fudbala u Europi...Ako odigraju s jednim Clujom 1-1 i pobijede Hibernian onda ti to valjda nesto govori,da napreduju... Uefa je smisljeno napravila ovo takmicenje da upravo malo sredine u razvoju,mogu iznenadit i uzet neki keš u Europi... E sad to sto ti mislis da smo mi Real Madrid za Inter iz Andore,to je neka druga prica...
Covjek govori da moramo biti max oprezni i niposto misliti da ce pobjeda doci sama.Rodjeni81 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:20Uozbilji se, ne mislim da smo Real, ni da su oni amateri, ali naravno da mislim da je SRAMOTA da nas izbaci klub iz Andore.rishovski je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:10Pa moras sebi skontati u glavi da je proslo vrijeme amaterskog fudbala u Europi...Ako odigraju s jednim Clujom 1-1 i pobijede Hibernian onda ti to valjda nesto govori,da napreduju... Uefa je smisljeno napravila ovo takmicenje da upravo malo sredine u razvoju,mogu iznenadit i uzet neki keš u Europi... E sad to sto ti mislis da smo mi Real Madrid za Inter iz Andore,to je neka druga prica...
Edo ce biti spreman za 15 dana i u punom pogonu. Taman pred prvenstvo. Orec i Haskic jos vuku povrede ali ce i oni ubrzo biti u formi.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:15A Cluj i Hibernians ih nabiju 3:0 i 6:1. Hebiga ne mozemo uzimati samo ono sto nama odgovara, slazem se da vise nisu kanta koja se prolazi u obje po 5:0 i mogu iznenaditi u jednoj tekmi ali iole ozbiljna ekipa ce ih raznijeti u drugoj kad ih skenirarishovski je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:10Pa moras sebi skontati u glavi da je proslo vrijeme amaterskog fudbala u Europi...Ako odigraju s jednim Clujom 1-1 i pobijede Hibernian onda ti to valjda nesto govori,da napreduju... Uefa je smisljeno napravila ovo takmicenje da upravo malo sredine u razvoju,mogu iznenadit i uzet neki keš u Europi... E sad to sto ti mislis da smo mi Real Madrid za Inter iz Andore,to je neka druga prica...
Sad je pitanje koliko smo mi ozbiljna ekipa trenutno samo s jednim spicem i to Haskicem od 35 godina, te s 4 5 nespremnih igraca
Zato i jesmo bili losi u prvoj tekmi a i sparno vrijeme je uzrocnik.
Maloprije zavrsen trening Veleza u Hrasnici, na Famosovom stadionu. Nocit ce u Sarajevu i sutra abd put Andore.
Edit: Prelazni rok jos nije zavrsen. Toliko.
-
- Kontakt:
Tako i oni tebra za nas govore sramota je ako ne prodjemo one degenerike iz jedne od najnesportskijih zemalja evrope

Vidi ovo normala sve uvjeren sam da 90% prolazimo ali nismo daleko od tog nivoa na kojem su oni
A zar ne pisu vidi ovih izbacili Grcki Aek, remizirali u Svedskoj sa ElfsborgomCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:39Tako i oni tebra za nas govore sramota je ako ne prodjemo one degenerike iz jedne od najnesportskijih zemalja evrope![]()
Vidi ovo normala sve uvjeren sam da 90% prolazimo ali nismo daleko od tog nivoa na kojem su oni

Pa jbg,to su drugi odlucili da Haskića od 35 imas u napadu,jer su potcijenili tim iz Andore,ja ti upravo o tome i govorim,mnogi su mislili da je Velež za njih Real,ali realno kad gledas na terenu,djeluju kao solidna ekipa... Isto sto je AEK naletio na nas i potcijenio,a vidjet ces ako se opet sretnemo koliko ce biti ozbiljnije s njihove strane...killafrommanilla je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:15A Cluj i Hibernians ih nabiju 3:0 i 6:1. Hebiga ne mozemo uzimati samo ono sto nama odgovara, slazem se da vise nisu kanta koja se prolazi u obje po 5:0 i mogu iznenaditi u jednoj tekmi ali iole ozbiljna ekipa ce ih raznijeti u drugoj kad ih skenirarishovski je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:10Pa moras sebi skontati u glavi da je proslo vrijeme amaterskog fudbala u Europi...Ako odigraju s jednim Clujom 1-1 i pobijede Hibernian onda ti to valjda nesto govori,da napreduju... Uefa je smisljeno napravila ovo takmicenje da upravo malo sredine u razvoju,mogu iznenadit i uzet neki keš u Europi... E sad to sto ti mislis da smo mi Real Madrid za Inter iz Andore,to je neka druga prica...
-
- Kontakt:
Da se igra za nekih par sedmica ove bi sigurno prosli al kako trenutno stoje stvari bit ce uspjeh ako prodjemo.
Ne treba praviti dramu ako ne prodjemo idemo dalje graditi ekipu za ovu sezonu.
Ne treba praviti dramu ako ne prodjemo idemo dalje graditi ekipu za ovu sezonu.
Zna li neko kakva je situacija sa prenosom? Jel` definitivno nema ništa dogovoreno?
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
kakav prenos, treba to platiti ako ko da plaća za hiljadu i kusur članova nekog kluba. budite ozbiljni.treba nahraniti gladna usta političara da ojačaju da bolje narod qaraju. kad bude deset hiljada članova onda je to nešto za naše prilike a do tada bujrum vam roncanje.
-
- Kontakt:
Sramota je i nasa, jer nisu bili spremili materijal za skautiranje protivnika. Oni jesu amateri, bolji sigurno jesmo od njih, iako to nismo pokazali u prvoj utakmici. Nadam se prolazu, imam neki pozitivan osjecaj.
Forza Velez
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Vodjo **** clanove nego posto si u poznijim godinama i kao svjedok bravuroza Halduna Hrvica uzivo kako ti duras po ovoj vatriSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:23kakav prenos, treba to platiti ako ko da plaća za hiljadu i kusur članova nekog kluba. budite ozbiljni.treba nahraniti gladna usta političara da ojačaju da bolje narod qaraju. kad bude deset hiljada članova onda je to nešto za naše prilike a do tada bujrum vam roncanje.
-
- Kontakt:
Direktan prenos je obezbijedila TV Arena Sport, a prenos će ići na Arena Sport 1 Premium kanalu.
Utakmica Inter Escaldes - Velež igra se sutra od 18 sati.
Utakmica Inter Escaldes - Velež igra se sutra od 18 sati.