-Paja je napisao/la:Vas ce antitalentovani politicar Xavi uveliko odraditi dva mandata u parlamentu katalonije nakon penzionisanja a Fabregas jos uvijek nece biti igrac Barcelone, naravno ti sebe mozes tjesiti da je to drugacije ali istina je takva kakva je i meni je zao jer vidim da je malim kataloncima stalo ali premali su oni svi za velikog Wengera.thenaturalone je napisao/la:Ne nego gigant Barcelona pusti igraca koji ne moze igrati u prvom timu u neki manji klub tipa Arsenal na kaljenje, i onda kad Xavi ne mogne dati sebe 100% dovest ce Cesca, ali samo u slucaju da se ovaj drugi jos malo iskali i da prije toga izlazira neku povredu da bi ga kvarnjak Wenger mogao pustiti![]()
A i da bude stvarno povrijedjen nije problem, mi i sa hronicno povrijedjenim igracima osvajamo titule, zato smo cool!![]()
Bit ce te i vi malo "coolji" ako bi ove sezone osvojili neki kup, ali prije toga vas mora drugoligas Leeds pustiti
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
nema potpisa
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Faraon iz Visokog je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..
Ali istinitomandraX je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..žaLosno...
Pa nije toliko daleko Marcelo. Evra, Cole i Abidal su ispred po meni. Ali koliko se sad mogu sjetit, nije niko drugi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- the scouser
- Kontakt:
Nema nijedan World-class lijevi bek danas na svijetu.Evra je mozda najbolji,ali uopste nije svjetska klasa...nakon Carlosa ja se ne mogu dosjetiti nijednog WC LB-a.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ni sam Carlos nije bio nešto posebno u usporedbi sa recimo Evrom ali u pravu si uvijek i u svakom klubu je najveći deficit bio upravo na toj poziciji. Ali po mom skromnom mišljenju (možda i previše subjektivnom) u Engleskoj Premier ligi su najbolji bekovi današnjice.the scouser je napisao/la:Nema nijedan World-class lijevi bek danas na svijetu.Evra je mozda najbolji,ali uopste nije svjetska klasa...nakon Carlosa ja se ne mogu dosjetiti nijednog WC LB-a.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pretvorila se tema u Lijeve bekove
E ako ce mo tako po meni Clichy izrasta u vrhunskog lijevog bocnog on mi se najvise svidja na toj poziciji,brz,jak,misli mozgom,netrci samo u prazno,odlicno obavlja odbranbene zadatke....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
brazzo je napisao/la:ni sam Carlos nije bio nešto posebno u usporedbi sa recimo Evrom ali u pravu si uvijek i u svakom klubu je najveći deficit bio upravo na toj poziciji. Ali po mom skromnom mišljenju (možda i previše subjektivnom) u Engleskoj Premier ligi su najbolji bekovi današnjice.the scouser je napisao/la:Nema nijedan World-class lijevi bek danas na svijetu.Evra je mozda najbolji,ali uopste nije svjetska klasa...nakon Carlosa ja se ne mogu dosjetiti nijednog WC LB-a.
taj post si napiso bas gdje treba
u najsmijesnije postove
Thomas Müller - Fußballgott
Možda na PES-u ako ga maLo u Edit-u doradiš...iako sumnjam i u to...L_blancos je napisao/la:Ali istinitomandraX je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..žaLosno...
ne griješiš, da sam napisao u Bundes ligi onda bi to bilo adekvatno za ovakvu temudon_burza je napisao/la:brazzo je napisao/la: ni sam Carlos nije bio nešto posebno u usporedbi sa recimo Evrom ali u pravu si uvijek i u svakom klubu je najveći deficit bio upravo na toj poziciji. Ali po mom skromnom mišljenju (možda i previše subjektivnom) u Engleskoj Premier ligi su najbolji bekovi današnjice.
taj post si napiso bas gdje treba
u najsmijesnije postove
nisam mislio na to sto si napisao za EPL
nego za Carlosa samo to
hehe pa znas ti koliko hljeba mora da jede evra da bi stigao jednog Carlosa ili Lizarazua
nego za Carlosa samo to
hehe pa znas ti koliko hljeba mora da jede evra da bi stigao jednog Carlosa ili Lizarazua
- Sir Matt
- Kontakt:
don_burza je napisao/la: hehe pa znas ti koliko hljeba mora da jede evra da bi stigao jednog Carlosa ili Lizarazua
Došao da sam sebe ismijava . Uživaj ...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Najsmješniji post dana. Bravo, @don_burza..Sir Matt je napisao/la:don_burza je napisao/la: hehe pa znas ti koliko hljeba mora da jede evra da bi stigao jednog Carlosa ili Lizarazua
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sexmachineboy je napisao/la:Najsmješniji post dana. Bravo, @don_burza..Sir Matt je napisao/la:don_burza je napisao/la: hehe pa znas ti koliko hljeba mora da jede evra da bi stigao jednog Carlosa ili Lizarazua
uredu je znam da pratite fudbal od 2008
evo ja ga pratim od 1998 i apsolutno se ne slažem sa tvojim razmišljanjem da je jedan Lizarazu bolji i kompletniji igrač od Evre.Iako je nezahvalno upoređivati igrače koji su igrali u različitim periodima jer fudbal više definitivno nije isti ipak mislim da će ipak većina stati na stranu Evre u poređenju sa Bixente-om.don_burza je napisao/la: uredu je znam da pratite fudbal od 2008
- Sir Matt
- Kontakt:
Kako možeš imati stav na tako invalidnim nazovi argumentima ? Eto još jedan smiješan post si upravo ostavio ...don_burza je napisao/la:
uredu je znam da pratite fudbal od 2008
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
brazzo je napisao/la:evo ja ga pratim od 1998 i apsolutno se ne slažem sa tvojim razmišljanjem da je jedan Lizarazu bolji i kompletniji igrač od Evre.Iako je nezahvalno upoređivati igrače koji su igrali u različitim periodima jer fudbal više definitivno nije isti ipak mislim da će ipak većina stati na stranu Evre u poređenju sa Bixente-om.don_burza je napisao/la: uredu je znam da pratite fudbal od 2008
uredu to tebi se vise svidja evra meni Bixi mi mozemo ovako deset dana
al reci za jednog igraca da nije nista posebno u poredjenju sa evrom??
to je isto sad Platini vs Zidane
ja bi uveo pravilo kad se spomene zidan da se mora ustati na noge al opet nemozemo reci da platini nije nista posebno u odnosu na njega
- VolimLiverpool
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..žaLosno...
WTF?
Marcelo?Reci da se šališ.
You'll never walk alone.
Konceskyvolimliverpool je napisao/la:mandraX je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..žaLosno...
WTF?
Marcelo?Reci da se šališ.![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.