FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la alan_kardec » 26 jul 2011, 14:50

Devil je napisao/la:Odakle ti taj sastav ? :?

Medo,Babovic,Ilic,Vukic,Markovic,i kako oni misle da sa tim "ultra brzim veznim redom" uzmu Genk. :lol: :roll:
Nadao sam se da ce Stanojevic ispasti pametniji. :(

Pa možda im to i jest taktika, da maksimalno uspore igru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2011, 14:57

alan_kardec je napisao/la:

Medo,Babovic,Ilic,Vukic,Markovic,i kako oni misle da sa tim "ultra brzim veznim redom" uzmu Genk. :lol: :roll:

On ovakvim veznim redom usporava svoju igru, nikako igru Genka! Vukic i Ilic nebi smjeli u ovoj tekmi igrati zajedno. Stariji su oboica, istroseni dosta i ne mogu se trkacki nositi sa mladim veznim redom Belgijanaca tako da se ja nebih odlucio za oboicu od prve minute ali mozda Stanojevic ima neku ludu zamisao pa cemo vidjeti. Sretno veceras! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Стјепан Косанчић
Kontakt:

Post Postao/la Стјепан Косанчић » 26 jul 2011, 16:45

Marković je iznenadjenje. ;)
Što se ostalih tiče čak bi i Ranković mogao na štopera ponovo. :roll: Doduše onda bi Rnić zauzeo tu desnu,nzm koliko je to realno,mali Aksentijević nema iskustva,bar prema nekim najavama na našim forumima. Što se ostalog tiče,igrači su spremni i svjesni,Medo je sam naglasio da je ovo prva utakmica ove godine gdje igrači imaju motiv više. :) Ja se nadam da ćemo im dati gol sigurno,msm da je remi trenutno najrealniji,a onda zasigurno,bar se tako priča na našim forumima dovodimo štopera,Markeš neće bit spreman sigurno do početka prvenstva. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jul 2011, 18:06

Marković se već dva tri dana spominje posrpskim medijima spominje da bi mogao početi od prve minute u Genku tako da on ne može biti nikakvo iznenađenje. Volkov i Ivanov su sigurni u prvih 11, a dal će na drugog štopera ranković ili rnić veliko je pitanje. ako bude na štoperu ranković (koji protiv škendije nije pokazao baš neku sigurnost) desni beć će biti rnić koji je opet tek došao i ima sa ekipom tek par treninga. Aksentijević je na desnom beku odigrao vrlo dobro protiv škendije, ali je i neiskusan. U svakom slučaju, glavobolje za stanojevića.
Srećno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 18:24

alan_kardec je napisao/la:

Samo svoju igru mogu da uspore,a kada se Genk docepa lopte onda im je samo Bog na pomoci jer oni ne mogu sa ovakvom postavkom cestitog presinga odigrati inace na poluvremenu ce i Vukic i ilic biti neupotrebljivi.
Ja se iskreno nadam da ovo nije tacna postavka i da ili Ilic ili Vukic(ovo je sigurnije) nece igrati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jul 2011, 20:09

Da li ce biti prenos na RTS ili RTRS ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Стјепан Косанчић
Kontakt:

Post Postao/la Стјепан Косанчић » 26 jul 2011, 20:38

Megamon je napisao/la:Da li ce biti prenos na RTS ili RTRS ?
Prenos imaš na RTS 1 20:45. ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 jul 2011, 20:48

imal igdje stream? ja imam RTS, al ocito neki krivi, nema prijenos na njemu...

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 26 jul 2011, 20:50

gospodin Seljakovic je napisao/la:imal igdje stream? ja imam RTS, al ocito neki krivi, nema prijenos na njemu...
http://tashsporttv.****/

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 jul 2011, 20:53

mirza_9 je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:imal igdje stream? ja imam RTS, al ocito neki krivi, nema prijenos na njemu...
malo steka, al ipak hvala

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 26 jul 2011, 20:59

gospodin Seljakovic je napisao/la:
mirza_9 je napisao/la:
malo steka, al ipak hvala
Meni je taj OK...Probaj ovdje nać` neki da ti ne štopa

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 jul 2011, 21:06

mirza_9 je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:
mirza_9 je napisao/la: http://tashsporttv.****/
malo steka, al ipak hvala
Meni je taj OK...Probaj ovdje nać` neki da ti ne štopa

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
evo nasao sam :D ...hvala

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 jul 2011, 21:09

Fino igra Partizan...Kombinuju lagano, trebali bi oni uzeti ovo...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2011, 21:15

Bolji Partizan za sada. Nije bilo onih 100% sansi ali Genk nije prisao golu kako treba. Vukic i Ilic dobro stoje na terenu ali do kada je pitanje. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Стјепан Косанчић
Kontakt:

Post Postao/la Стјепан Косанчић » 26 jul 2011, 21:32

Ne znam hoćet li se sa mnom složit,al Partizan igra pametno. Dakle prosto i jednostavno,bolji smo i kvalitetniji rival to je sigurno.Iskreno se nadam da ćemo u nastavku pokušat dat taj jedan gol jer rezultat 0-0 je najgori mogući u ovoj situaciji. Ranković drugi čovjek na beku :) , Zvone igra najbolju utakmicu otkad se vratio, Šćepovića odmah napolje,šansu dat Markoviću il Jovančiću. Kao što sam i mislio bolji smo tim i to ćemo pokazati u ove dvije utakmice.

p.s. navijačka scena Belgije je u rangu sa navijačkom scenom Makedonije,možda i slabij. :lol: :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2011, 21:41

Стјепан " je napisao/la:Ne znam hoćet li se sa mnom složit,al Partizan igra pametno. Dakle prosto i jednostavno,bolji smo i kvalitetniji rival to je sigurno.Iskreno se nadam da ćemo u nastavku pokušat dat taj jedan gol jer rezultat 0-0 je najgori mogući u ovoj situaciji. Ranković drugi čovjek na beku :) , Zvone igra najbolju utakmicu otkad se vratio, Šćepovića odmah napolje,šansu dat Markoviću il Jovančiću. Kao što sam i mislio bolji smo tim i to ćemo pokazati u ove dvije utakmice.

p.s. navijačka scena Belgije je u rangu sa navijačkom scenom Makedonije,možda i slabij. :lol: :lol:
Tacno! Za sada prilicno disciplinovana igra Partizana ali nekako nemogu da se otmem dojmu da se moglo do gola sa samo malo hrabrijom igrom prema naprijed al` hajd` budi pametan pa reci sta da je Partizan ubacio u brzinu vise? Treba snage i za drugih 45 minuta gdje ocekujem napade Genka, vrijeme je! U prvom dijelu su imali onaj jedan centarsut i nista vise. Moglo je biti opasno kod greske Kamare ali ju je brzo ispravio. Scepovic me razocarao zaista, podrzavao sam ga u dosta slucajeva ali veceras nije na nivou. Neprimjetan, spor i nekako na tenane mi djeluje nezainteresovano, daj boze da grijesim. :? Jovancic u drugom dijelu zasluzuje sansu. Eduardo moze uzeti na trku svaki put Nadsona i to bi mozda mogla biti sansa u drugom dijelu + Genkov Brazilac ima vec zuti karton tako da mora biti oprezniji. Sve u svemu u drugom dijelu ocekujem odlucnije napade Partizana ali i budjenje Genka pa cemo vidjeti kako ce to sve izgledati na terenu.

To za navijacku scenu se slazem. Grobari se cuju cijelo vrijeme a od ovih samo bubanj onako lupa bezveze. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 26 jul 2011, 21:49

Kako je glup Babovic :roll:
AMAR OSIM!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2011, 21:49

Koji idiotski potez Babovica majko draga. :o :o :o

Nemogu da vjerujem! Zasluzen crveni karton ali glupost da nemoze biti veca. Prvo je izgubio loptu u cistoj situaciji. Dobar prvi dribling a onda je imao Vukica, cini mi se, samog a on je krenuo opet na dribling. Gubi loptu i u nastavku ostar i nepotreban start za drugi zuti. Debilno strasno! :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 26 jul 2011, 21:51

joj babovića :roll: igro dvicu na partizan
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 jul 2011, 22:05

Tomić! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.