Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 25 mar 2011, 13:44

slika-slika

Srbija-Severna Irska
Petak 25.mart,20:30
Stadion:Marakana
Prenos:RTS 1,2.

Veceras pred praznom Marakanom,nakon sramne odluke UEFE moramo da odigramo ovaj mec kao na gostujucem terenu jer ce Irci,opet zahvaljujuci UEFI imati pomoc 250 ljudi,satro prijatelja saveza. :lol:
Pored prazne Marakane imamo dosta problema sa povredama,nema redom Jorgacevica,Kuzmanovica,Vidica,Mrdje,Zigica...ali ipak moramo stisnuti zube u mecu gde nas samo pobeda ostavlja za plasman dalje,i onda da se nadamo da ce nam Italijani olaksati posao pobedom u Ljubljani.
Sto se tice sastava,nista jos nije sigurno koja ce ekipa istrcati na Marakanu,ali verovatno ce to da bude nesta ovako:
_----------------Brkic---------------------

----Ivanovic----Subotic----Bisevac---Kolarov------

----------Ninkovic---------Stankovic-----------------

--Krasic------------Ljajic-------------------Tosic-------

------------------Pantelopoulos---------------------

Irci u ovaj mec ulaze sa nekoliko izostanaka,pre svega tu mislim na Patersona,Johnsona,McCartneya te sa 2-3 rovita igraca za koje je nastup bio upitan.Kroz neke njihove sajtove najverovatni sastav ce im biti.

--------------Camp :? :roll: ------------------

--Baird---Craigan-------McAuley----Evans----

--Brunt---Evans---------McCann----McGinn--

-------------Healy----LAfferty-----------------

Ako ovako bude nekoliko neocekivanih izmena kod njih za mene bar.Na golu Camp kome ce ovo da bude debi,u odbrani nema Hughesa,kapitena igraca Fulhama,u vezi nema Davisa iz Rangersa a igra McGinn.Ali za nas nadam se bolje.
Poslednji put sa Severnim Ircima igrali smo u novembru 2009.kada smo u BElfastu golom Lazovica pobedili 1:0.
Pravdu na ovome mecu ce da deli relativno nepoznati sudija iz Belgije Serge Gummieny,a pomocnici su Simon,te Frank Bleyen.

SRETNO ORLOVI!!!!!!!!!!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 mar 2011, 13:49

? су ово " " " $ - на ? " пажње & ".
" & $ $ % састав,а " $ ? " ? прва постава % " ' сретан јер то " $ " 22 $ ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 25 mar 2011, 13:59

Imamo i srece sto kod Iraca dosta igraca ne igra al kako god bolji smo i veceras uzimamo 3 boda.
Melburnski Lesinar

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 14:03

Italija ce povest u Sloveniji u prvom poluvremenu, Srbija ce pasti na Marakani i Irci ovo dobijaju a Slo-Ita ce zavrsiti remijem.....Dakle dvica na Irsku i X na Sloveniju

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 mar 2011, 14:05

RacitilanA je napisao/la:Italija ce povest u Sloveniji u prvom poluvremenu, Srbija ce pasti na Marakani i Irci ovo dobijaju a Slo-Ita ce zavrsiti remijem.....Dakle dvica na Irsku i X na Sloveniju
" " нас $ ' :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
" ово $,а & зна $ се $ - " ? узет $ ? ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

republika+srpska
Kontakt:

Post Postao/la republika+srpska » 25 mar 2011, 14:09

$ ".
Ево $ " ја " став $ ову важну $ ".
Она $ ? ¥ у " по $ ". " се - " $ " " УЕФА " "," је јасно % је " ",јер " " " су " $ " је " најгора у $ 25 $. $ ' на ову %,? $ "," $,празан $,% је % горе ? " & ' са ".
$ свега тога ја ' " " $ се / " ' на пар " " 1-1 " $ се $ - се " ".
? " ' у " " " ?,$ ? $ " & са $ $ " " " Естонаца $ $.
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 mar 2011, 14:18

republika+srpska je napisao/la:$ ".
Ево $ " ја " став $ ову важну $ ".
Она $ ? ¥ у " по $ ". " се - " $ " " УЕФА " "," је јасно % је " ",јер " " " су " $ " је " најгора у $ 25 $. $ ' на ову %,? $ "," $,празан $,% је % горе ? " & ' са ".
$ свега тога ја ' " " $ се / " ' на пар " " 1-1 " $ се $ - се " ".
? " ' у " " " ?,$ ? $ " & са $ $ " " " Естонаца $ $.
То за ? " у "," " ' $ ",вјероватно " ? на " " ? &?
А " ' $ " са " 6 $ & " ? ? ? не " ",јер ? $ је ' " " ? она у ?,ту & $ $ $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 mar 2011, 14:20

Devil je napisao/la:slika-slika

Srbija-Severna Irska
Petak 25.mart,20:30
Stadion:Marakana
Prenos:RTS 1,2.

Veceras pred praznom Marakanom,nakon sramne odluke UEFE moramo da odigramo ovaj mec kao na gostujucem terenu jer ce Irci,opet zahvaljujuci UEFI imati pomoc 250 ljudi,satro prijatelja saveza. :lol:
Pored prazne Marakane imamo dosta problema sa povredama,nema redom Jorgacevica,Kuzmanovica,Vidica,Mrdje,Zigica...ali ipak moramo stisnuti zube u mecu gde nas samo pobeda ostavlja za plasman dalje,i onda da se nadamo da ce nam Italijani olaksati posao pobedom u Ljubljani.
Sto se tice sastava,nista jos nije sigurno koja ce ekipa istrcati na Marakanu,ali verovatno ce to da bude nesta ovako:
_----------------Brkic---------------------

----Ivanovic----Subotic----Bisevac---Kolarov------

----------Ninkovic---------Stankovic-----------------

--Krasic------------Ljajic-------------------Tosic-------

------------------Pantelopoulos---------------------

Irci u ovaj mec ulaze sa nekoliko izostanaka,pre svega tu mislim na Patersona,Johnsona,McCartneya te sa 2-3 rovita igraca za koje je nastup bio upitan.Kroz neke njihove sajtove najverovatni sastav ce im biti.

--------------Camp :? :roll: ------------------

--Baird---Craigan-------McAuley----Evans----

--Brunt---Evans---------McCann----McGinn--

-------------Healy----LAfferty-----------------

Ako ovako bude nekoliko neocekivanih izmena kod njih za mene bar.Na golu Camp kome ce ovo da bude debi,u odbrani nema Hughesa,kapitena igraca Fulhama,u vezi nema Davisa iz Rangersa a igra McGinn.Ali za nas nadam se bolje.
Poslednji put sa Severnim Ircima igrali smo u novembru 2009.kada smo u BElfastu golom Lazovica pobedili 1:0.
Pravdu na ovome mecu ce da deli relativno nepoznati sudija iz Belgije Serge Gummieny,a pomocnici su Simon,te Frank Bleyen.

SRETNO ORLOVI!!!!!!!!!!!!
Boga ti šta je sramno u toj odluci UEFE :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

republika+srpska
Kontakt:

Post Postao/la republika+srpska » 25 mar 2011, 14:22

" ? на " $ су " " ?," ' " $ је ? ? $ ".
% се & " па $ $ " $ ' " $ - га позват,поготову " у $ ? $,$ " " су ? то % он у ХСВ ' " на терену &.
$ ' " $ је звао ? (" њега &)& не ",' $ он ' $ $ на " ",? " ? па $ % - " ¥.
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2011, 14:28

A sta nije,vrati se na psotove posle tekme i videces.
Dovoljno je reci Italija moze igrati pred publikom a mi ne mozemo.

p.s.Upravo pocinje mec Orlica u Indjiji protiv Bugarske,ima prenos na RTS 1.

Sretno Orlici!!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 mar 2011, 14:35

Devil je napisao/la:A sta nije,vrati se na psotove posle tekme i videces.
Dovoljno je reci Italija moze igrati pred publikom a mi ne mozemo.

p.s.Upravo pocinje mec Orlica u Indjiji protiv Bugarske,ima prenos na RTS 1.

Sretno Orlici!!!!!!!!
Šuti dobro ste i prošli,(ne možemo se mi ravnati sa Italijom)
A da je Uefa realna ,košto nije ,trebala je Srbiju izbaciti iz kvalifikacija ,a Italijane kazniti zbog loše organizacije
pa nisu Talijani počeli incidente ,nego Ivan Bogdanov i kompanija ;)

Ima li prenos na RTS Sat ,te utakmice ili one večeras sa Ircima

A što se tiče utakmice večeras ,ovaj sastav Srbije mi ne ulijeva neko povjerenje ,tako da ih obilazim u širokom luku ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 mar 2011, 14:37

A da je Uefa realna ,košto nije ,trebala je Srbiju izbaciti iz kvalifikacija ,a Italijane kazniti zbog loše organizacije
pa nisu Talijani počeli incidente ,nego Ivan Bogdanov i kompanija
Не ? $ јер $ " у ' ' " " " позната ". ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 mar 2011, 14:51

drinin vuk je napisao/la:
pa nisu Talijani počeli incidente ,nego Ivan Bogdanov i kompanija
Не ? $ јер $ " у ' ' " " " позната ". ;)
Šta sam ja lupno ,ovdje ,valjda je svakom poznato či su navijači divljali ,po Italiji

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 mar 2011, 15:08

Šta sam ja lupno ,ovdje ,valjda je svakom poznato či su navijači divljali ,po Italiji
Не ' те ? & " " ',? се $ $ се $ о / ?,' " ? " ? процеса у ".

& - % " $ је & за % " & " ",а ' " познавање " ".
Наравно $ је $ ",? ' " $ је ? са $ " ? % & ".$ " не & $ ? " ? " " &,",$,?.
" & & ? се " % " ' ? $ - " & " " ".
$ " је онај $ $ ?,оно % су " " ? не " ? " " на $ у ' ",а не на " $ " УЕФА.
' " ? $ су $ " " % су " $ су ? ? " " $ " на $.
' ? савез је " у " & навео $ је " " ? ?,а о ' " $ " ",% пуно тога," $ наравно ? ' је страх ? $ се - ? на ЕП,јер су ? " $ нас,$ " " нас су се ? ?,% $ се ' ' $ $ у ' савјету УЕФА ' & ? зато ? " ",? % наравно / је $ на првенству " / & " 50 ? него / са 8,9 ?.
? $ " " ' $ $ су ? / у ' старту ? на " " ? ",$ су " " те ? & се праве по " " ' ?,& ?".
& $ - & " - & - &
ФСРС

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 mar 2011, 15:17

drinin vuk je napisao/la:
Не ' те ? & " " ',? се $ $ се $ о / ?,' " ? " ? процеса у ".

& - % " $ је & за % " & " ",а ' " познавање " ".
Наравно $ је $ ",? ' " $ је ? са $ " ? % & ".$ " не & $ ? " ? " " &,",$,?.
" & & ? се " % " ' ? $ - " & " " ".
$ " је онај $ $ ?,оно % су " " ? не " ? " " на $ у ' ",а не на " $ " УЕФА.
' " ? $ су $ " " % су " $ су ? ? " " $ " на $.
' ? савез је " у " & навео $ је " " ? ?,а о ' " $ " ",% пуно тога," $ наравно ? ' је страх ? $ се - ? на ЕП,јер су ? " $ нас,$ " " нас су се ? ?,% $ се ' ' $ $ у ' савјету УЕФА ' & ? зато ? " ",? % наравно / је $ на првенству " / & " 50 ? него / са 8,9 ?.
? $ " " ' $ $ су ? / у ' старту ? на " " ? ",$ су " " те ? & се праве по " " ' ?,& ?".
Slažem se ja sa svim ovim što si ti napisao ,i znam da se uvijek velikim reprezentacijama pomagalo i pomagaće ,
Sad ko je kriv za one nerede ne zna se ,jer Italijani nisu smjeli dozvoliti unošenje pirotehnike na stadion ,ali ni Srbi nisu smjeli raditi one stvari
Nakon što si ovo sve napisao ,dođo do zaključka ,da su Talijani Srbima poturili a ovi naletili i zajebali stvari ,

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2011, 15:23

Nakon prvog poluvremena,veoma dobro izdanje Orlica.Vodimo 3:1 golovima Lazovica x2,te Scepovica,strelac jedinog gola za Bugarsku je Tzvetanov.
Dobro igramo,imamo ideju i lepo to izgleda na terenu,prvi gol je plod odlicnog suta Lazovica sa 17-18 metara,drugi gol je odlicno ukradena lopta u 16 Bugarske i pas za Lazovica koji sa visine penala lepo gadja,a treci gol postignut nakon lepog centarsuta Lazovica vanjskim delom desne noge sa leve strane i egzekucije Scepovic Jr.Imali smo jos jednu veliku priliku kada je Rodic sa nekih 40 metara poslao odlicnu loptu u prostor za Djuricica,koji sve uradi fudbalski ali preko gola.Na tribinama sta znam nikako da prikazu i ovu drugu tribinu,ali mislim nekih 500-ak ljudi,medju kojima dosta poznatih likova(krstajic,Babovic,Iliev,Smiljanic...)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 16:28

Devil je napisao/la:Nakon prvog poluvremena,veoma dobro izdanje Orlica.Vodimo 3:1 golovima Lazovica x2,te Scepovica,strelac jedinog gola za Bugarsku je Tzvetanov.
Dobro igramo,imamo ideju i lepo to izgleda na terenu,prvi gol je plod odlicnog suta Lazovica sa 17-18 metara,drugi gol je odlicno ukradena lopta u 16 Bugarske i pas za Lazovica koji sa visine penala lepo gadja,a treci gol postignut nakon lepog centarsuta Lazovica vanjskim delom desne noge sa leve strane i egzekucije Scepovic Jr.Imali smo jos jednu veliku priliku kada je Rodic sa nekih 40 metara poslao odlicnu loptu u prostor za Djuricica,koji sve uradi fudbalski ali preko gola.Na tribinama sta znam nikako da prikazu i ovu drugu tribinu,ali mislim nekih 500-ak ljudi,medju kojima dosta poznatih likova(krstajic,Babovic,Iliev,Smiljanic...)
Jbga, nije svako Dujkovic, pa da usere mladu repku. Ima i modernijih i pametnijih ljudi od ispusenih mustikla, ali dzaba kad mafiosi iz saveza samo vlastite interese gledaju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2011, 16:29

4:1 na kraju,u utakmici gde smo mogli da uzivamo u igri Srbije.Od prvog do poslednjeg minuta nista se nije prepustalo slucaju.Prvo poluvreme je po meni bilo dosta bolje i sadrzajnije,u drugom delu mi imali stativu Scepovica,jednu lepu priliku kada je Medojevic sa vrha 16 sutirao pored gola,te gol Markovica koji je usao u igru u drugom delu.
Vidi se da ova reprezentacija ima stofa,vecina igraca iz ove reprezentacije bi mogla konkurisati vec sada za prvi tim,osim njih par(Miljkovic,Rodic,Mitosevic,Aleksic)i to me veoma raduje.Najbolji igrac danas Lazovic,odlicno odigrao utakmicu,ali ipak pokretacka snaga je Djuricic,paklen igrac i velika buducnost naseg fudbala.Aleksic me ponovo razocarao,od onakvog talenta koji je prosao kampove velikih svetskih klubova,dosli smo do tek prosecnog napadaca iz Greuther Furtha iz koga i on zeli da ode,definitivno igrac koji me iz meca u mec sve vise razocaruje.

Orlici su napravili odlicnu uvertiru,i neka veceras Orlovi bar u pola ovako odigraju.
Sledeci mec igramo u utorak sa U23 reprezentacijom Ukrajine u Novom Sadu.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 mar 2011, 18:17

" $ прво ?,$ ' ' $,% " $ " ' $ $ &.
% " & $ се $ о " с &,? & је $ " " ? ? $ " на / ' & &.
& $ - & " - & - &
ФСРС

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 25 mar 2011, 19:09

Lazović je igračina.

Evo nama Pante koji će dati 2 komada večeras

slika
- " $...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.