Od 0:11 kreće Ben Arfin prodor i eurogol.

Pobjedu je ovjerio Jonas golom u stošezdesetpetoj minuti.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
kakva golčinaMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Od 0:11 kreće Ben Arfin prodor i eurogol.Postavljeno onima koji nisu imali priliku vidjeti ovo mekRe-djelo.
![]()
za ovaj je gol pardew rekao da je to najbolji koji je on ikad vidio, nema sta prelijepo je to uradio hatemMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Od 0:11 kreće Ben Arfin prodor i eurogol.Postavljeno onima koji nisu imali priliku vidjeti ovo mekRe-djelo.
![]()
A, evo šta je na Twitteru objavio Demba:'Before we did it alone, and now we do it with his brother. Obviously he is doing very well at Newcastle, and a lot of clubs are showing interest but there is nothing concrete. It is true Manchester United, but nothing concrete.
'No manager has called me and said, "Armand, can we sit down," and everybody is asking how much his release clause is, but nothing concrete.'
Doorn confirmed the buy-out clause but said activating it was complicated. 'There is a clause but it is not simple. PSG did show interest, maybe more concrete too but this is because I know a lot of people know Demba already, since he was young.
'So it is easier for them to talk to the brother, to the family and there is a possibility but nothing concrete.
Također, spominje se interes Fulhama za Simpsona, a i dalje je aktivan (yeap), trasfer Erdinga iz PSG-a. Mah, sve se nešto piše, a ništa još konkretno.I don’t want to talk to other clubs, and I am only focused on Newcastle and the African Cup of Nations.
Spominje se da će preći u Liverpool za 10 miliona funtirio_Ferdy88 je napisao/la:evo ovaj zaha iz crystal palacea bi mogao doci kod vas..on je ubio nas drugi tim na old traffordu u carling kupu kad smo ispali...nije los igrac, mlad je i brz..mogao bi biti dobro pojacanje za svrake..
finalista ide u evropu ukoliko je pobjednik već osigurao mjesto tamo, dakle cardiff ili palace.Henderson je napisao/la:Spominje se da će preći u Liverpool za 10 miliona funtirio_Ferdy88 je napisao/la:evo ovaj zaha iz crystal palacea bi mogao doci kod vas..on je ubio nas drugi tim na old traffordu u carling kupu kad smo ispali...nije los igrac, mlad je i brz..mogao bi biti dobro pojacanje za svrake..Ali sve su to tračevi.
Nego da se mi vratimo Newcastlu, ako je ikome drago zbog pobjede sinoć Liverpoola to su onda navijači Newcastla. Ukoliko Liverpool prođe dalje vama se smiješi EL, biće tu znači još para za pojačanja. Zaista bi bilo šteta da ostanete bez evorpskih takmičenja ove sezone kada ste evorpu zaslužili.
I ja to mislim.Ako se ne varam, to pravilo vrijedi samo za FA kupmexy_whites je napisao/la:Mislim da poražena ekipa u finalu liga kupa ne dobiva mjesto u EL, bez obzira što osvajač ima osiguran plasman u nekom evropskom takmičenju na osnovu lige.
Jeste, vrijedi samo za FA kup.Shanks je napisao/la:I ja to mislim.Ako se ne varam, to pravilo vrijedi samo za FA kupmexy_whites je napisao/la:Mislim da poražena ekipa u finalu liga kupa ne dobiva mjesto u EL, bez obzira što osvajač ima osiguran plasman u nekom evropskom takmičenju na osnovu lige.
Gledajući Arsenal i Liverpool mislim da bi svrake mogle ugrabiti to mjesto koje vodi u Europu.vm22 je napisao/la:Eto pobijedili smo, Liverpool i Arsenal kiksali. Nije moglo bolje