Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

YNWA
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la YNWA » 12 feb 2009, 22:02

RiNo je napisao/la:
nama je jedna spanija dala samo jedan gol, spanija koja je trenutno najjaca ekipa na svijetu
a vi se bojite jedne belgije koja nije nista bolja od nas
Nama je Rijeka dala samo 3 gola, Rijeka koja je trenutno 5. u HNL-u...
Ali uvijek igramo dobro protiv favorita tako da u Genku 3 point goes to Bosnia And Herzegovina :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 12 feb 2009, 22:03

ne znam dal se isplati ići s ovakim timom,obranom, i teletabisima :twisted:
nek se stožer zapita????? :twisted:Ćiro napravi bar 10 sposobnih igrača na popisu ,ovo je prejadno!
Belgija je jaka ! ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 12 feb 2009, 22:14

kokoroko je napisao/la:
Sličan napad je bio odigran juče protiv Slovenaca ali na kraju je Handanovič obranio.
Ja se samo nadam da je za ovo stvarno kriv teren i Čirino testiranje novih igrača i da će za naredne 2 utakmice pozvat več isprobane igrače koji trebaju dobit poziv u repku, a ne kao što je neko prije mene napiso heroje iz hrvatske, srbske, bosanske lige koji nisu čak ni standardni u sovijm klubovima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 feb 2009, 00:52

Evo vam utakmice reprezentacije Belgije protiv Luxemburga. Tada je bilo 1-1.

Evo tekme protiv Slovenije koja je izgubila 2-0 od Belgije.

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 13 feb 2009, 16:00

Čiro vrača Nadareviča. Šanse za pobjed su nam odma narasle za barem 30-40%. Još samo da nebude povrijeda i da bude kompletna obrana i Hasagič da bude na golu. U vezi ili napadu i ako bude jedna ili dvi povrijede to se može zamijeniti, samo da nebude povreda u zadnjim vrstama.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 13 feb 2009, 17:27

ljudi sad posle ove sramotne utakmice protiv rijeke ja mislim da imamo vece sanse da dobijemo belgijance u genku nego da smo kojim slucajem rasturili rijeku.a zasto to?zato sto je se sad euforija stisala i svi misle negativno a bas kad tako mislimo onda i pobjedimo,sjetite se samo danske na parkenu kad smo otisli sa 13 igraca i mlatnuli ih 2:0 a niko se ziv nije nado pobjedi pa one utakmice u norveskoj kad je 13 igraca bojkotovalo pa ih dobismo sa 2:1ni tom se niko nije nado,pa one utakmice u spaniji kad smo odigrali 1:1 ni tad se niko nije nado jer mi kad se najmanje nadamo onda i pobjedimo a kad stvorimo euforiju i ufuramo se da cemo pobjediti ili kad smo favoriti mi bas tad i kiksamo naprimjer protiv belgije u briselu kad smo se svi nadali pobjedi oni nas demolirase sa 4:1 pa ona utakmica protiv danske na kosevu tolika euforija je bila i niko nije sumnjo u pobjedu i nakraju jadnih 1:1 ima tu jos primjera recimo poraz na kosevu od moldavije,nerijeseno sa luksemburgom itd itd. i zato kazem sad cemo mozda i dobiti belgiju na strani zato sto niko skoro ne vjeruje u to ali sta ce biti poslije onda bi garant zasrali na bilinom polju protiv njih zato sto bi svi vjerovali u pobjedu ili cemo izgubiti od armenije i estonije u gostima zato sto smo mi nepredvidljivi i kad to sve saberes i oduzmes opet nas nema nigdje niti cemo otici na sp a opet ce nam malo faliti kao i dosad sto je bilo.

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 13 feb 2009, 19:10

evo za belgiju vraca i nadarevica a valjda i papca ako nije suplja prica................................

Selektor Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević izjavio je kako je pod uticajem svojih izabranika, a prvenstveno Emira Spahića te Zvjezdana Misimovića, za susret protiv Belgije odlučio pozvati Safeta Nadarevića. Pored te vijesti, sa zadovoljstvom najavljujemo obećanje selektora Blaževića kako će u narednom periodu otputovati u Glasgow kako bi Sašu Papca pridobio za ponovne nastupe u našoj najboljoj selekciji.

Nadamo se da će Papac shvatiti da nastupajući za reprezentaciju ne daje podršku čelnicima Fudbalskog saveza

nego direktnu podršku običnom bosansko-hercegovačkom čovjeku, kojemu uspjesi fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine predstavljaju jedan od rijetkih svijetlih momenata u sivoj svakodnevnici, a za koje je također nerijetko uskraćen.

"Znam da sam rekao da sam prekrižio Papca, ali nekada je jezik brži od pameti. Saša je izuzetno značajan za našu misiju u kvalifikacijama i moramo ga pridobiti da igra za reprezentaciju, te zato prvom prilikom idem u Glasgow na razgovor." kaže selektor Blažević.

bihfanaticos
Kontakt:

Post Postao/la bihfanaticos » 13 feb 2009, 20:09

pa eto kako vidim i slovenija je dobro igrala protiv belgije imali su 100 postotne sanse ali nisu znali iskoristit.
da je tu dzeko bio u napadu to bi bilo makar 2 gola.
ali i belgija je dala 2 fina gola i imala jos sansi.
ali bosna ce njih jednu dva razlike sigurno . samo da mi je znati imaju li karte za belgiju iz francuske.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 feb 2009, 00:39

Nema se ovdje sta puno reci, osim: UZET CEMO BELGIJI 6 BODOVA AKOBOGDA, mislim da to nasi momci mogu i da hoce to, pustite Rijeku i poredjenje te utakmice sa Belgijom, Rijeka je bila samo okupljanje i nista vise, a Belgija ce biti kvalifikaciona utakmica
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2009, 00:45

amir je napisao/la:Nema se ovdje sta puno reci, osim: UZET CEMO BELGIJI 6 BODOVA AKOBOGDA, mislim da to nasi momci mogu i da hoce to, pustite Rijeku i poredjenje te utakmice sa Belgijom, Rijeka je bila samo okupljanje i nista vise, a Belgija ce biti kvalifikaciona utakmica
Bilo je "okupljanje" koje je oznaceno kao glavna priprema za susret protiv Belgijanaca. :|

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 feb 2009, 19:37

bh fanatik je napisao/la:ljudi sad posle ove sramotne utakmice protiv rijeke ja mislim da imamo vece sanse da dobijemo belgijance u genku nego da smo kojim slucajem rasturili rijeku.a zasto to?zato sto je se sad euforija stisala i svi misle negativno a bas kad tako mislimo onda i pobjedimo,sjetite se samo danske na parkenu kad smo otisli sa 13 igraca i mlatnuli ih 2:0 a niko se ziv nije nado pobjedi pa one utakmice u norveskoj kad je 13 igraca bojkotovalo pa ih dobismo sa 2:1ni tom se niko nije nado,pa one utakmice u spaniji kad smo odigrali 1:1 ni tad se niko nije nado jer mi kad se najmanje nadamo onda i pobjedimo a kad stvorimo euforiju i ufuramo se da cemo pobjediti ili kad smo favoriti mi bas tad i kiksamo naprimjer protiv belgije u briselu kad smo se svi nadali pobjedi oni nas demolirase sa 4:1 pa ona utakmica protiv danske na kosevu tolika euforija je bila i niko nije sumnjo u pobjedu i nakraju jadnih 1:1 ima tu jos primjera recimo poraz na kosevu od moldavije,nerijeseno sa luksemburgom itd itd. i zato kazem sad cemo mozda i dobiti belgiju na strani zato sto niko skoro ne vjeruje u to ali sta ce biti poslije onda bi garant zasrali na bilinom polju protiv njih zato sto bi svi vjerovali u pobjedu ili cemo izgubiti od armenije i estonije u gostima zato sto smo mi nepredvidljivi i kad to sve saberes i oduzmes opet nas nema nigdje niti cemo otici na sp a opet ce nam malo faliti kao i dosad sto je bilo.
Potpuno se slazem uz ovo, cim pobjedimo odmah nam stize poraz, a cim izgubimo pobjeda tako je i protiv spanije estonije turske i armenije !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 feb 2009, 19:44

Nista onda nakon svake pobjede jedna prijateljska sa Rijekom da izgubimo i onda opet sledece utakmica pobjedimo i opet sa Rijekom,jedino tako mozemo na SP... :lol: :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 14 feb 2009, 19:45

Bosnier je napisao/la:
bh fanatik je napisao/la:ljudi sad posle ove sramotne utakmice protiv rijeke ja mislim da imamo vece sanse da dobijemo belgijance u genku nego da smo kojim slucajem rasturili rijeku.a zasto to?zato sto je se sad euforija stisala i svi misle negativno a bas kad tako mislimo onda i pobjedimo,sjetite se samo danske na parkenu kad smo otisli sa 13 igraca i mlatnuli ih 2:0 a niko se ziv nije nado pobjedi pa one utakmice u norveskoj kad je 13 igraca bojkotovalo pa ih dobismo sa 2:1ni tom se niko nije nado,pa one utakmice u spaniji kad smo odigrali 1:1 ni tad se niko nije nado jer mi kad se najmanje nadamo onda i pobjedimo a kad stvorimo euforiju i ufuramo se da cemo pobjediti ili kad smo favoriti mi bas tad i kiksamo naprimjer protiv belgije u briselu kad smo se svi nadali pobjedi oni nas demolirase sa 4:1 pa ona utakmica protiv danske na kosevu tolika euforija je bila i niko nije sumnjo u pobjedu i nakraju jadnih 1:1 ima tu jos primjera recimo poraz na kosevu od moldavije,nerijeseno sa luksemburgom itd itd. i zato kazem sad cemo mozda i dobiti belgiju na strani zato sto niko skoro ne vjeruje u to ali sta ce biti poslije onda bi garant zasrali na bilinom polju protiv njih zato sto bi svi vjerovali u pobjedu ili cemo izgubiti od armenije i estonije u gostima zato sto smo mi nepredvidljivi i kad to sve saberes i oduzmes opet nas nema nigdje niti cemo otici na sp a opet ce nam malo faliti kao i dosad sto je bilo.
Potpuno se slazem uz ovo, cim pobjedimo odmah nam stize poraz, a cim izgubimo pobjeda tako je i protiv spanije estonije turske i armenije !
znaci dobijamo belgijance tamo, a tu gubimo :mrgreen:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 feb 2009, 23:15

Ja nikada ne pomisljam ili da kazem da ce nasi izgubiti od nekoga, uvijek govorim da ce mo pobijediti pa kad bi igrali i protiv Brazila ja bih rekao da ce mo pobijediti a ne da kazem da ce mo izgubiti od Belgije, Boze sacuvaj nikada to necu reci, mi ce mo akoBogda pobijediti i za mene nepostoji drugi rezultat osim nasih dviju pobijeda protiv Belgije, imam pravo da se nadam tome jer imamo odlicne igrace( pogotovo sa Nadarevicem, Papcem(nadam se) Jahicem, Stilicem ) a o protivniku i ne razmisljam, neka oni brinu o sebi, bitni su nasi igraci koji blistaju, bolji smo od Belgije i pobijedit ce mo,
zar nije ljepota cuti kada nasi igraci igraju dobro i kada se upisu u listu strijelaca, ačli nemoraju ni biti strijelci ali mogu igrati dobro.
A ova utakmica ce biti od velike vaznosti za BiH i pobijedit ce mo

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2009, 23:19

Eh ovako posto je ostalo malo vremena do utakmice sa Belgijom, zelio bi vidjeti koga bi vi pozvali za utakmicu u Genku. Evo mog spiska

Golmani: Hasagic, Nurkovic
Odbrana: Berberovic, Spahic, Nadarevic, Damijanovic, Papac (ja se nadam, mada ne vjerujem), Radeljic
Vezni red: Misimovic, Salihovic, Rahimic, Muratovic, Vladavic, Pjanic, Ibricic
Napad: Dzeko, Muslimovic, Custovic, Topic

A poslao bi sljedecih 11 na teren:

----------------------Hasagic---------------------

Berberovic----Spahic-----Nadarevic------Papac

------------Damijanovic--Rahimic----------------

---------Misimovic----------Salihovic------------

------------Dzeko----------Muslimovic-----------
"My Favorite Ring is Always the Next One"

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 feb 2009, 23:26

amerosm je napisao/la:Eh ovako posto je ostalo malo vremena do utakmice sa Belgijom, zelio bi vidjeti koga bi vi pozvali za utakmicu u Genku. Evo mog spiska

Golmani: Hasagic, Nurkovic
Odbrana: Berberovic, Spahic, Nadarevic, Damijanovic, Papac (ja se nadam, mada ne vjerujem), Radeljic
Vezni red: Misimovic, Salihovic, Rahimic, Muratovic, Vladavic, Pjanic, Ibricic
Napad: Dzeko, Muslimovic, Custovic, Topic

A poslao bi sljedecih 11 na teren:

----------------------Hasagic---------------------

Berberovic----Spahic-----Nadarevic------Papac

------------Damijanovic--Rahimic----------------

---------Misimovic----------Salihovic------------

------------Dzeko----------Muslimovic-----------
Potpis isti spisak ista prva postava mozda bi samo stavio Muratovica umjesto Damijanovica i to je to...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 feb 2009, 23:47

Da se mogu pozvati svi ovi ja bi pozvao Sljedece u prvih 11
-------------------Hasagic-------------
--Salihamidzic-----Hibic--------Spahic---------Papac--
--Beslija---Rahimic---Barbarez---Misimovic---
------------Ibisevic-----Dzeko--------
ali to je samo zelja, ali od toga normalno nema nista, e sada pravi sastav koji bi ja pozvao a kad bi htjeli svi igrati, neracunam na Salihamidzica jer je povrijedjen i Ibisevica, Bajramovica
-------------------Hasagic--------------
--Jahic-----Spahic----Nadarevic----Papac
---Vladavic---Rahimic---Misimovic---Salihovic---
-----Dzeko-----Muslimovic-----

Rezerva:
Begovic, Mravac, Milenkovic, Berberovic, Ibricic, Pjanic, Muratovic, Custovic, Zec, Damjanovic

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 feb 2009, 00:44

Posto me zaboli glava od Amirovog pametnovanja, evo da i ja napisem sastav, koji ce Piro Ceder forsirati protiv Belgije jer on ipak najvise voli taktiku "kukavica" (a i posto od Papcovog povratka nema nista ;)):

___________________Hasagic____________________

_____Nadarevic______Spahic____Damjanovic_______

Berberovic______________________________Salihovic
______________Rahimic____Muratovic_____________

___________________Misimovic___________________

_________Dzeko_______________Muslimovic________

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 feb 2009, 01:16

CheGuevara je napisao/la:Posto me zaboli glava od Amirovog pametnovanja, evo da i ja napisem sastav, koji ce Piro Ceder forsirati protiv Belgije jer on ipak najvise voli taktiku "kukavica" (a i posto od Papcovog povratka nema nista ;)):

___________________Hasagic____________________

_____Nadarevic______Spahic____Damjanovic_______

Berberovic______________________________Salihovic
______________Rahimic____Muratovic_____________

___________________Misimovic___________________

_________Dzeko_______________Muslimovic________
Nisam te prepoznao :lol: :lol: :lol:

denny
Kontakt:

Post Postao/la denny » 15 feb 2009, 01:18

amir je napisao/la:Da se mogu pozvati svi ovi ja bi pozvao Sljedece u prvih 11
-------------------Hasagic-------------
--Salihamidzic-----Hibic--------Spahic---------Papac--
--Beslija---Rahimic---Barbarez---Misimovic---
------------Ibisevic-----Dzeko--------
ali to je samo zelja, ali od toga normalno nema nista, e sada pravi sastav koji bi ja pozvao a kad bi htjeli svi igrati, neracunam na Salihamidzica jer je povrijedjen i Ibisevica, Bajramovica
-------------------Hasagic--------------
--Jahic-----Spahic----Nadarevic----Papac
---Vladavic---Rahimic---Misimovic---Salihovic---
-----Dzeko-----Muslimovic-----

Rezerva:
Begovic, Mravac, Milenkovic, Berberovic, Ibricic, Pjanic, Muratovic, Custovic, Zec, Damjanovic
hibic ti je neiskusan, trebo si na njegovu poziciju stavit katalinskog :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.