evo vam perkovica kriv za gol a ja fino napiso da zna ukopavat tako je i u iskri ukopavaoFanVitez je napisao/la:Ekipa koja je osvojila prvi povijesni bod u Premijer ligiMlad sastav
NK Vitez
Re: NK Vitez
srcu draga boja plava
-
- Kontakt:
Ne bih se baš slozio s ovom konstatacijom.Golman Viteza je imao par odličnih reakcija.Šut Heće je odlično zaustavio ,i u par navrata odlično zatvorio ugao igračima Travnika koji su išli direktno i iskosa malte ne 1-1 sa njim.Kod gola je kiksao ali ipak po meni ima itekako prolaznu ocjenu u prvom kolu.evo vam perkovica kriv za gol a ja fino napiso da zna ukopavat tako je i u iskri ukopavao
moze bit da je branio sve al on je pogrijesio i zalite sada sto sa potankim sastavom niste uzeli sva 3 boda.fudbal je takavslobodnjak je napisao/la:Ne bih se baš slozio s ovom konstatacijom.Golman Viteza je imao par odličnih reakcija.Šut Heće je odlično zaustavio ,i u par navrata odlično zatvorio ugao igračima Travnika koji su išli direktno i iskosa malte ne 1-1 sa njim.Kod gola je kiksao ali ipak po meni ima itekako prolaznu ocjenu u prvom kolu.evo vam perkovica kriv za gol a ja fino napiso da zna ukopavat tako je i u iskri ukopavao
srcu draga boja plava
modecom je napisao/la:moze bit da je branio sve al on je pogrijesio i zalite sada sto sa potankim sastavom niste uzeli sva 3 boda.fudbal je takavslobodnjak je napisao/la:Ne bih se baš slozio s ovom konstatacijom.Golman Viteza je imao par odličnih reakcija.Šut Heće je odlično zaustavio ,i u par navrata odlično zatvorio ugao igračima Travnika koji su išli direktno i iskosa malte ne 1-1 sa njim.Kod gola je kiksao ali ipak po meni ima itekako prolaznu ocjenu u prvom kolu.evo vam perkovica kriv za gol a ja fino napiso da zna ukopavat tako je i u iskri ukopavao
ajde sad znalac nesto o Perkoviću.......
Nema sta reci o Perkovicu jer nema argumenata! Perkovic je odlican golman i kada je bio u Iskri pogrijesio dva puta u 2, 5 godine, a spasiio je Iskru stotine puta! Vrijeme ce pokazati da ce postati jedan od najbokih golmana u PL! Sinoc sta je vadio U BL svaka mu cast!
Makavelii je napisao/la:Nema sta reci o Perkovicu jer nema argumenata! Perkovic je odlican golman i kada je bio u Iskri pogrijesio dva puta u 2, 5 godine, a spasiio je Iskru stotine puta! Vrijeme ce pokazati da ce postati jedan od najbokih golmana u PL! Sinoc sta je vadio U BL svaka mu cast!
Mogao je onda i penal obraniti

Godine prolaze jubav ostaje...
Jesu igrali prinove iz Sirokog za Vitez Brekalo i Kožulj i kako su odigrali 

Brekalo promasio ili bolje receno obranio mu golman 100% priliku u 90+ min.nisam gledao utakmicu,tako sam čuo!
Mogao bi i ti mozga malo imati!white1950 je napisao/la:Makavelii je napisao/la:Nema sta reci o Perkovicu jer nema argumenata! Perkovic je odlican golman i kada je bio u Iskri pogrijesio dva puta u 2, 5 godine, a spasiio je Iskru stotine puta! Vrijeme ce pokazati da ce postati jedan od najbokih golmana u PL! Sinoc sta je vadio U BL svaka mu cast!
Makavelii je napisao/la:Mogao bi i ti mozga malo imati!white1950 je napisao/la:Makavelii je napisao/la:Nema sta reci o Perkovicu jer nema argumenata! Perkovic je odlican golman i kada je bio u Iskri pogrijesio dva puta u 2, 5 godine, a spasiio je Iskru stotine puta! Vrijeme ce pokazati da ce postati jedan od najbokih golmana u PL! Sinoc sta je vadio U BL svaka mu cast!
Bas bi mogao malo realan biti.. Decko brani za 10. A ti ako imas nesto protiv njega lijeci se, ili da mozda nije nesto i s tvojom curom imao posto je u Bugojnu bi faca....
Ja ne znam u čemu je tvoj problem makaveli?!Jel ti Perković rođak ili šta pa si tako osjetljiv na njega?
Dečko je dobro branio,ali da je još penal obranio bio bi legenda!!
Dečko je dobro branio,ali da je još penal obranio bio bi legenda!!
-
- Kontakt:
Taj golman je u BL branio odlicno i najzasluzniji je za to sto jos koja lopta nije zavrsila u mrezi. Ako tako brani konstantno onda je jadan od boljih golmana u PL.
Ekipa Viteza djeluje jako kompaktno i cvrsto i oni koji ih neshvate krajnje ozbiljno bice iznenadjeni i to neugodno. Moja procjena je da necete imati problema sa opstankom, jer ima puno gorih, ali i da nema kvaliteta za nesto vise.
Ekipa Viteza djeluje jako kompaktno i cvrsto i oni koji ih neshvate krajnje ozbiljno bice iznenadjeni i to neugodno. Moja procjena je da necete imati problema sa opstankom, jer ima puno gorih, ali i da nema kvaliteta za nesto vise.
"JOŠ OD 1926"
Jel postoji kakvo Bratstvo iz Novog Travnika xD... Citam sutra Vitez igra prijateljsku s Bratstvom u Novom Travniku a ne znam je li to sa nasim klubom ili sa kakvim drugim xD 

www.nkbratstvogracanica.com
Borac 1-0 Vitez
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... o-bod-ov-a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... o-bod-ov-a" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Vitežani u najjačem sastavu protiv Željezničara
Nogometaši Viteza nakon dva odigrana kola u Premijer ligi na svom kontu imaju jedan osvojeni bod, a igra koju su izabranici Valentina Plavčića pokazali na gostujućim terenima protiv Travnika i Borca može da raduje sve ljubitelje nogometa koji simpatišu ovaj klub.
Naredno kolo će za mnoge Vitežane biti poslastica o kojoj su prije par sezona mogli samo maštati, utakmica protiv Željezničara aktuelnog prvaka i najbolje ekipe posljednjih godina u našem nogometu svakako je veliki motiv kako za trenera, tako i za igrače Viteza.
Utakmica će kao što smo već pisali biti odigrana u subotu na stadionu Kamberovića polje u Zenici, a tribine ovog stadiona će sigurno biti premale da prime sve one koji žele na djelu vidjeti sa jedne strane Dedića, Pranjkovića, Dilavera, te sa druge strane Adilovića, Jamaka, Hadžića.
Nogometaši Viteza žele protiv aktuelnog prvaka pružiti što bolju partiju, a u prilog im ide i to što će trener Valentin Plavčić moći računati na sve igrače.
Stoper i jedan od najzaslužnijih igrača što je Vitez prošle sezone ušao u viši rang Almir Hasanović, oporavio se od povrede i on će svojim iskustvom igranja u Premijer ligi biti svakako veliki dobitak za posljednju liniju Viteza.
Nogometaši Viteza nakon dva odigrana kola u Premijer ligi na svom kontu imaju jedan osvojeni bod, a igra koju su izabranici Valentina Plavčića pokazali na gostujućim terenima protiv Travnika i Borca može da raduje sve ljubitelje nogometa koji simpatišu ovaj klub.
Naredno kolo će za mnoge Vitežane biti poslastica o kojoj su prije par sezona mogli samo maštati, utakmica protiv Željezničara aktuelnog prvaka i najbolje ekipe posljednjih godina u našem nogometu svakako je veliki motiv kako za trenera, tako i za igrače Viteza.
Utakmica će kao što smo već pisali biti odigrana u subotu na stadionu Kamberovića polje u Zenici, a tribine ovog stadiona će sigurno biti premale da prime sve one koji žele na djelu vidjeti sa jedne strane Dedića, Pranjkovića, Dilavera, te sa druge strane Adilovića, Jamaka, Hadžića.
Nogometaši Viteza žele protiv aktuelnog prvaka pružiti što bolju partiju, a u prilog im ide i to što će trener Valentin Plavčić moći računati na sve igrače.
Stoper i jedan od najzaslužnijih igrača što je Vitez prošle sezone ušao u viši rang Almir Hasanović, oporavio se od povrede i on će svojim iskustvom igranja u Premijer ligi biti svakako veliki dobitak za posljednju liniju Viteza.
TH 1950
Koliko ce Vitezana u subotu doci u Zenicu, ja se nadam da ce vas biti najmanje 500 i iz Zenice negdje oko 1500, Manijaka 500 i to ti je pun stadion. Mogao bi Vitez iznenaditi Zelju ako bude igrao cvrsto i agresivno
Limvo Likce
Sretno Vitez, bolji ste, imate bolju ekipu i trenera, ali mi možemo uz puno sreće i zalaganja izvući bod.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovo si malo sarkazam ukljucio ?bagrcavi je napisao/la:Sretno Vitez, bolji ste, imate bolju ekipu i trenera, ali mi možemo uz puno sreće i zalaganja izvući bod.

TH 1950
bagra je napisao/la:Koliko ce Vitezana u subotu doci u Zenicu, ja se nadam da ce vas biti najmanje 500 i iz Zenice negdje oko 1500, Manijaka 500 i to ti je pun stadion. Mogao bi Vitez iznenaditi Zelju ako bude igrao cvrsto i agresivno
Iskreno necu prezaliti sto u Vitezu ne igramo s ovako jakim klubovima tipa Zelje,Čelika,Sirokog ,Zrinjskog i tako tih,al boze moj sta je tu je

TH 1950
samo mi reci da se zezas?bagrcavi je napisao/la:Sretno Vitez, bolji ste, imate bolju ekipu i trenera, ali mi možemo uz puno sreće i zalaganja izvući bod.

Vidimo se u Zenici nek bolji pobjedi bice i nas minimalno 400..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.