UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Sad će da bude krvavo, imam osjećaj da će jedan zaleć  Kako je otišao GSP i kako ga je Big Rig "dobio" sad svi vide svoju šansu za tron i ova kategorija će bit strašno interesantna za ubuduće
 Kako je otišao GSP i kako ga je Big Rig "dobio" sad svi vide svoju šansu za tron i ova kategorija će bit strašno interesantna za ubuduće
Edit: ode koljeno Conditu, i prije ovog low kicka prilikom take downa ga je povrijedio (vidi se po izrazu na licu). Šteta što ovako završi borba ali Woodley zasluženo, bio je bolji od početka.
Condit stoji na nogama ali nije baš dobro, za nadat se da nije neka teža povreda

Kako je otišao GSP i kako ga je Big Rig "dobio" sad svi vide svoju šansu za tron i ova kategorija će bit strašno interesantna za ubuduće
 Kako je otišao GSP i kako ga je Big Rig "dobio" sad svi vide svoju šansu za tron i ova kategorija će bit strašno interesantna za ubudućeEdit: ode koljeno Conditu, i prije ovog low kicka prilikom take downa ga je povrijedio (vidi se po izrazu na licu). Šteta što ovako završi borba ali Woodley zasluženo, bio je bolji od početka.
Condit stoji na nogama ali nije baš dobro, za nadat se da nije neka teža povreda
Koja šteta, baš mi je žao Condita, koju bradu lik ima, a o kondiciji da ne pričam, da nije otišlo koljeno ko zna šta bi bilo jer je woodley već počeo lagano usporavat zbog Conditovog nenormalnog tempa.Thranduil je napisao/la:Sad će da bude krvavo, imam osjećaj da će jedan zalećKako je otišao GSP i kako ga je Big Rig "dobio" sad svi vide svoju šansu za tron i ova kategorija će bit strašno interesantna za ubuduće
Edit: ode koljeno Conditu, i prije ovog low kicka prilikom take downa ga je povrijedio (vidi se po izrazu na licu). Šteta što ovako završi borba ali Woodley zasluženo, bio je bolji od početka.
Condit stoji na nogama tako da je dobro, barem nije nešto strašno otišlo (za nadat se)
Najvjerovatnije Woodley sljedeći izazivač
					Zadnja izmjena: stokton, dana/u 16 mar 2014, 04:57, ukupno mijenjano 1 put.

Šteta stvarno jer condit postaje bolji kako se borba oduži...
*bummer* nadam se da nije strasno al onako kako je noga popustila, izgleda kao ACL
 nadam se da nije strasno al onako kako je noga popustila, izgleda kao ACL   

Sad ce Lawler spasiti event, WAR LAWLER

*bummer*

Sad ce Lawler spasiti event, WAR LAWLER
A sada poluteškaši  za velter pojas
 za velter pojas

za velter pojas
 za velter pojasRe: UFC
Lol 

runda 1. 50-50, možda blago za Hendricksa, runda 2 hendricks, runda 3 Lawler. Ono što je zabrinjavajuće je to što su obojica ostali dosta popraznog "gas tank" još tokom treće runde.
Pravi box match u trećoj rundi

Pravi box match u trećoj rundi
2:2 i kome ode ova zadnja runda taj je pobjednik. Ja bi je dao Hendricksu, pogotvo drugu polovinu zadnje runde.
3:2 za Big Riga po mom nekom sudu. Jbt. pa u velteru su oni već od treće runde down nešto će se morat poduzet s ovim skidanjem kg
  nešto će se morat poduzet s ovim skidanjem kg

3:2 za Big Riga po mom nekom sudu. Jbt. pa u velteru su oni već od treće runde down
 nešto će se morat poduzet s ovim skidanjem kg
  nešto će se morat poduzet s ovim skidanjem kgRe: UFC
Što bi rekli namjerio se junak na junaka ili ti ga teškaš na teškaša  

Kakva borba niko neće da pane od ovih bombi.
 od ovih bombi. 
Sve u svemu strašna borba i Debeli zasluženo prvak, izvukla ga zadnja minuta pete runde.
Raja budite pozdravljeni odo spavat

Kakva borba niko neće da pane
 od ovih bombi.
 od ovih bombi. Sve u svemu strašna borba i Debeli zasluženo prvak, izvukla ga zadnja minuta pete runde.
Raja budite pozdravljeni odo spavat

Izvukao ga GSP potez na kraju 
*govori tihim glasom*
GSP
GSP
GSP
GSP

*govori tihim glasom*
GSP
GSP
GSP
GSP

Odlična borba u mainu, šteta što je neko morao izgubiti. Upravo što smo pričali sinoć, Hendricks lips'o u trećoj i samo ga je snaga volje i jaka brada spasila u petoj. Lawler je odlično odradio borbu, ali ni on nije bio potpuno spreman. Da sam na Hendricksovom mjestu onaj "nutricionsta" ili "fitnes trener", šta i je već bi letio iste sekunde. Mnogo bolje je bio spremljen za borbu protiv GSP-a, mada je tu bilo dosta hrvanja, a ovdje standupa, a znamo da je za to potrebna različita sprema.
Nema šanse da woodley bude sljedeći izazivač, shields ga istresao nedavno. Neka se razračunaju Rory, Woodley, Brown(Ako dobioje silvu, neka mu odmah daju shot) i Hector za to. Svakako Hendricksu slijedi mala pauza jer je pretrpio dosta udaraca u glavu.

Nema šanse da woodley bude sljedeći izazivač, shields ga istresao nedavno. Neka se razračunaju Rory, Woodley, Brown(Ako dobioje silvu, neka mu odmah daju shot) i Hector za to. Svakako Hendricksu slijedi mala pauza jer je pretrpio dosta udaraca u glavu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
A vidi Woodley je bio pokraden protiv Shieldsa,tako da mu to kao poraz Dana i ne računa nego kao sudijsku grešku.work je napisao/la:Odlična borba u mainu, šteta što je neko morao izgubiti. Upravo što smo pričali sinoć, Hendricks lips'o u trećoj i samo ga je snaga volje i jaka brada spasila u petoj. Lawler je odlično odradio borbu, ali ni on nije bio potpuno spreman. Da sam na Hendricksovom mjestu onaj "nutricionsta" ili "fitnes trener", šta i je već bi letio iste sekunde. Mnogo bolje je bio spremljen za borbu protiv GSP-a, mada je tu bilo dosta hrvanja, a ovdje standupa, a znamo da je za to potrebna različita sprema.
Browne je dobivao samo kante i mora nekoga dobit iz top 5 ili bar top 10 da napane titulu.
Sve zavisi koliko će Henriks biti odsutan.
Glavna borba iako je bila prepuna udaraca,nije po mom ukusu.
Zalosno je da jedan sportista "umre" vec u 2 rundi,gledam borbu a samo mislim na Velasqueza 

I jedan i drugi su servirali glavu za udarce,a niti jedan nije znao to iskoristit,pogotovo Hendriks u zadnjoj minuti meca,nakon serije udaraca umjesto da dokrajci protivnika koji se jedva drzi na nogama,on se odlucuje za take down 

Cardio 0 bodova!

Zalosno je da jedan sportista "umre" vec u 2 rundi,gledam borbu a samo mislim na Velasqueza

I jedan i drugi su servirali glavu za udarce,a niti jedan nije znao to iskoristit,pogotovo Hendriks u zadnjoj minuti meca,nakon serije udaraca umjesto da dokrajci protivnika koji se jedva drzi na nogama,on se odlucuje za take down

Cardio 0 bodova!
jao bezobrazluka pravite dernek na temi a mene niko ne zove...   

odlican event mozda i najbolji do sada ove godine.
cestitke hendricksu na naslovu al meni je bas zao lowlera, ovako se u borbi za titulu skoro niko ne bori svi nesto taktiziraju... covjek je zamalo srcem naslov uzeo 

mislim da woodley ne zasluzuje naslov jer ova pobjeda nije toliko rezultat njegovog kvaliteta koliko lose srece i povrede condita.
jury pokazao jos jednom da je veliki potencijal mada pobjeda nad sanchezom ne znaci puno jer nejga ce dobiti svaki borac koji se bori pametno.
lombard se uvjerljivom pobjedom nad shieldsom primakao sansi za pojas, mada po meni on nema puno sansi u mecevima od 5 rundi.
st. preux me iznenadio sjajnim submissionom. nikita me bas razocarao mislio sam da ce mu puno bolje ici sad kad se spustio u lhw i jos me bonusa oborio na kladionici 

i prelimsi su bili odlicni
gastelum upisao jos jednu pobjedu, meni je drag borac al mora biti oprezniji jer story ga je zamalo zavrsio nakon sto mu je opala koncentracija.
bermudez nastavio da gazi sve pred sobom. a garcia i spencer su odradili prelud mec, mislim da bi je garcia dobio pobjedu najvise zbog toga sto dolazi iz tristara.
i bellator 112 je bio jako interesantan, moje preporuke za one sto nisu gledali.

odlican event mozda i najbolji do sada ove godine.
cestitke hendricksu na naslovu al meni je bas zao lowlera, ovako se u borbi za titulu skoro niko ne bori svi nesto taktiziraju... covjek je zamalo srcem naslov uzeo

mislim da woodley ne zasluzuje naslov jer ova pobjeda nije toliko rezultat njegovog kvaliteta koliko lose srece i povrede condita.
jury pokazao jos jednom da je veliki potencijal mada pobjeda nad sanchezom ne znaci puno jer nejga ce dobiti svaki borac koji se bori pametno.
lombard se uvjerljivom pobjedom nad shieldsom primakao sansi za pojas, mada po meni on nema puno sansi u mecevima od 5 rundi.
st. preux me iznenadio sjajnim submissionom. nikita me bas razocarao mislio sam da ce mu puno bolje ici sad kad se spustio u lhw i jos me bonusa oborio na kladionici

i prelimsi su bili odlicni
gastelum upisao jos jednu pobjedu, meni je drag borac al mora biti oprezniji jer story ga je zamalo zavrsio nakon sto mu je opala koncentracija.
bermudez nastavio da gazi sve pred sobom. a garcia i spencer su odradili prelud mec, mislim da bi je garcia dobio pobjedu najvise zbog toga sto dolazi iz tristara.
i bellator 112 je bio jako interesantan, moje preporuke za one sto nisu gledali.
You are someone else I am still right here
Slažem se oko Lombarda, al po mom misljenju ne zasluzuje shot za titulu, covjek je masina, izdominirao Shieldsa i pokazao fantastican judo. To na stranu nije uradio sve da se proda kao prvi izazivač, isao je samo na pobjedu pa u trećoj rundi njegovi treneri su se derali na njega zbog inaktivnosti. Imao je idealnu priliku i nije iskoristio imo. Tyron je impresivan u momentu, al ne krasi se historijom pa cak i ova pobjeda nad Conditom ostavlja los ukus zbog povrede i onog varanja kad je Carlos bio blizu da kompletuje triangle. Šteta što je Ref bio u najgorem mogućem uglu da vidi.   
Da ja biram ko ce iduci protiv Hendricksa, to je Tyron samo zato sto su Lawler, Tyron i Lombard svi u ATT pa nece se međusobno boriti ako nije za titulu al iskreno niko nije jos zasluzio tu borbu. Rory je skoro bio manhandled od Lawlera. Sa strane ima i Nick Diaz, al ja to ne zelim gledati Diaz ce ici napred a Hendricks praviti lagana obaranja.

Da ja biram ko ce iduci protiv Hendricksa, to je Tyron samo zato sto su Lawler, Tyron i Lombard svi u ATT pa nece se međusobno boriti ako nije za titulu al iskreno niko nije jos zasluzio tu borbu. Rory je skoro bio manhandled od Lawlera. Sa strane ima i Nick Diaz, al ja to ne zelim gledati Diaz ce ici napred a Hendricks praviti lagana obaranja.
ma otvorena divizija totalno. ima jako puno boraca koji sad mogu dobiti sansu za titulualevkov je napisao/la:Slažem se oko Lombarda, al po mom misljenju ne zasluzuje shot za titulu, covjek je masina, izdominirao Shieldsa i pokazao fantastican judo. To na stranu nije uradio sve da se proda kao prvi izazivač, isao je samo na pobjedu pa u trećoj rundi njegovi treneri su se derali na njega zbog inaktivnosti. Imao je idealnu priliku i nije iskoristio imo. Tyron je impresivan u momentu, al ne krasi se historijom pa cak i ova pobjeda nad Conditom ostavlja los ukus zbog povrede i onog varanja kad je Carlos bio blizu da kompletuje triangle. Šteta što je Ref bio u najgorem mogućem uglu da vidi.
You are someone else I am still right here
Wow, super vijesti. Sad baš vidim da trenira u ATT-u, sigurno jedan od jačih gymova za  MMA. Bit ću iskren, ne znam kakvi su mu tu partneri za njegovu težinsku kategoriju, ali ako su i približno kao u ostalim kategorijama, sigurno neće biti mačiji kašalj.
Čisto informativno, pod čijom zastavom se bori, njemačka, amaerička?

Čisto informativno, pod čijom zastavom se bori, njemačka, amaerička?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.