28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Hoce da mi se dusa rascjepi na dva dijela zbog ovog poraza. Kako mi je samo krivo
. Nije Papac kriv, nego je jednostavno nas gubicki mentalitet, koji nam je jednostavno urodjen.

- el-fighter
- Kontakt:
Mogu reci samo jedno:Ako je BRAZIL spao na to da nas pobjedjuje u sudijskoj nadoknadi autogolom, onda je sve otislo u pm
Ipak smo mi veceras postigli 2 gola, a oni samo 1. Malo sale
Veceras odlicna igra nasih reprezentativaca, iako je moglo puno bolje. Brazil nije pokazao neku posebnu igru i dokazali su da to nije onaj Brazil koji je nekada harao. Momci su dobro odigrali i prava je steta sto nismo uspjeli iskoristiti barem jednu sansu i doci do drugog gola. Takodjer se foramcija sa 2 napadaca pokazala dobrom i sada znamo da i protiv "velikih" mozemo igrati sa dva spica. Jedina zamjerka veceras je bilo to sto je Salihovic ostao na klupi, a po mom misljenju puno bolje bi odigrao na lijeovj strani od Medunjanina, kome to nije prirodna pozicija, a i nije bas u takmicarskoj formi. Ostal oej sve bilo super, rezultat zadovoljavajuci, jos kad se vrate Lulic i Mujdza, bit ce to lijepa reprezentacija.
Ponosni na Zmajeve
Ipak smo mi veceras postigli 2 gola, a oni samo 1. Malo sale
Veceras odlicna igra nasih reprezentativaca, iako je moglo puno bolje. Brazil nije pokazao neku posebnu igru i dokazali su da to nije onaj Brazil koji je nekada harao. Momci su dobro odigrali i prava je steta sto nismo uspjeli iskoristiti barem jednu sansu i doci do drugog gola. Takodjer se foramcija sa 2 napadaca pokazala dobrom i sada znamo da i protiv "velikih" mozemo igrati sa dva spica. Jedina zamjerka veceras je bilo to sto je Salihovic ostao na klupi, a po mom misljenju puno bolje bi odigrao na lijeovj strani od Medunjanina, kome to nije prirodna pozicija, a i nije bas u takmicarskoj formi. Ostal oej sve bilo super, rezultat zadovoljavajuci, jos kad se vrate Lulic i Mujdza, bit ce to lijepa reprezentacija.
Ponosni na Zmajeve
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
dobra igra, ali opet nasa hebena nesreca pobjedi na kraju, u 91. min autogolom, mislim WTF ? mozel gore ?
al bravo igraci, bravo Pape
al bravo igraci, bravo Pape

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
ja sam ponosam na nase moke!! a jeli stavrno da smo mi podigli nasu igru na velik nivo ili je jedan veliki Brazil onako oslabio da nijedne min nisu nesto extra pokazali
Šta Neymar pjeva poslije utakmice s BiH ? -Gazio me jedan Englez ,gazio me jedan Spanac ,ali niko k'o Bosanac.. Bravo Spahiću majstore
Taj ne izlazi ni kad bi ga puskom tjerao jos kad je i u ''istvichu''ko kengur bio na posudbi.AÐ_Official je napisao/la:Hare, u kojoj to je situaciji Beg bio prikovan za liniju? mislis na onom autogolu? Njegovo je da brani blizi ugao. Da je bio tamo gdje se lopta od Papca odbila Hulk bi loptu plasirao u mrezu isto kao sto je Maicon na SP onom Korejancu. Na centar sut Marcela Begovic je dobro izletio i pokupio loptu a na kornerima je bio tu gdje treba da bude, na/oko gol linije, jer niti jedan korner on nije mogao izletjeti i izbit jer bi mu ista sudbina bila kao Paul Robinson-u protiv Man City-a kad je lopta legla na nogu Agueru. Ja sam vise nego zadovoljan Begovicem.harishp je napisao/la:Lulic i Mujdze nije bilo,jos se ceka na Stevanovic,Visca itd.Taman......
Zalaganje igraca na nivou.
-Begovic par odbrana i na mjestu,mana hronicna zaljepljen na gol liniji.
-Spahic odigrao kao Spahic.
-Pandza mjesto mu je uz Spahica i u kvalifikacijama
-Papac ne tako lose njemu je hronicna mana kiks mora napraviti kad je je najvaznije da ga ne napravi.
-Pjanic kako se sa povredom nosio,odigrao kako igra i u romi.
-Rahimic fakat odlican,cak je i napad zapocinjao![]()
-Misimovic borio se ko lav,nije mu bilo mrsko se vracati nazad i pored sto ga je cuvao jedan od najboljih defanzivnih
-Jahic borben,ali zna ispasti do bola.
-Mudonja-dobio sansu ali neigranje u Makabiu se itekako pokazalo.
-ibisevic iskoristio sansu i zabio gol,ponekad bio traljav u duelima.
-Dzeko razbaca Brazilce stvori sansu i onda lagano ugasis tv da ne gledas kud ce lopta.

Imas skoro dva metra u sebi a i u sirinu si pofajn,onda to iskoristi i razgrni oko sebe a ne da ti peterci protivnicki igrac moze birati gdje ce je suknuti.
Ili nasim defanzivcima dodije kao Papcu i hukne je sam sebi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 feb 2012, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja zadovoljan igrom reprezentativaca, samo fali elana ekipi, brzine, to je bilo vise nego ocito
nego, ima li neko link za sliku kada je bila razvucena ona velika zastava sa ljiljanima na plavoj podlozi?

Harishp je za Bega fakat u pravu, linijas je pravi, al' moze se to popraviti, malkice.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
kad se prije ulogov'o ?tanzla je napisao/la:Asmir Begovic @asmir1
Velika steta za rezultat veceras, ali pokazali smo da mozemo igrati sa svima. Publika je bila super. Hajmo Bosna.
Asmir na svom twitteru prije 2 min.

ugl, ja sam ponosan !!
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Lopta se iz kornera ubacuje u peterac, a on zakovan na liniji. To su uvijek bile golmanske lopte. A odavno je poznato da je Begovic linijski golman i da se ne snalazi najbolje sa izlijetanjem.AÐ_Official je napisao/la: Hare, u kojoj to je situaciji Beg bio prikovan za liniju? mislis na onom autogolu? Njegovo je da brani blizi ugao. Da je bio tamo gdje se lopta od Papca odbila Hulk bi loptu plasirao u mrezu isto kao sto je Maicon na SP onom Korejancu. Na centar sut Marcela Begovic je dobro izletio i pokupio loptu a na kornerima je bio tu gdje treba da bude, na/oko gol linije, jer niti jedan korner on nije mogao izletjeti i izbit jer bi mu ista sudbina bila kao Paul Robinson-u protiv Man City-a kad je lopta legla na nogu Agueru. Ja sam vise nego zadovoljan Begovicem.
Jos mu je kriticno izbijanje. Vazda je mora stopati prije nego ce je izbiti i onda mu neko uleti i izbije je u aut. A ako je izbije iz prve uvijek bude preniska.
Bolje i sad ovako da gubimo nego u kvalifikacijama
Thomas Müller - Fußballgott
ili je ovaj Brazil los ili smo mi dobri 

S moba vjerovatno, account je 100% genuine. Ma pravi je twitter freak majke mi, smijem se kladit da je pod tusem tipk'o ovo.Limuntos je napisao/la:kad se prije ulogov'o ?tanzla je napisao/la:Asmir Begovic @asmir1
Velika steta za rezultat veceras, ali pokazali smo da mozemo igrati sa svima. Publika je bila super. Hajmo Bosna.
Asmir na svom twitteru prije 2 min.![]()
![]()
ugl, ja sam ponosan !!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Utakmica super burazeri,samo kada vidimo Brazil kako se raduje mislim da treba da budemo zadovoljni.Svi su dobri bit ce to ok,Svaka cast momcima!!!!don_burza je napisao/la:Bolje i sad ovako da gubimo nego u kvalifikacijama
-
- Kontakt:
Asmir pravo lebditanzla je napisao/la:S moba vjerovatno, account je 100% genuine. Ma pravi je twitter freak majke mi, smijem se kladit da je pod tusem tipk'o ovo.Limuntos je napisao/la:kad se prije ulogov'o ?tanzla je napisao/la:Asmir Begovic @asmir1
Asmir na svom twitteru prije 2 min.![]()
![]()
ugl, ja sam ponosan !!

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Jest da je treb`o bolje reagovati ali lopta Hulka nije bila prelagana za uhvatiti ni okrznuti.Poznata su ova njegova prizemna,snazna ubacivanja u sesnaesterac.Hart je jedan od najboljih golmana na svijetu,pa sjetite se opet utakmice iz Porta,identicna situacija kao ova.Reagirao je poput Asmira tj.isprativsi pogledom loptu.
Treba biti zadovoljan.Ja bih potpisao prije meca,poraz od 2-1 ,jer ipak je kontra nas bila reprezentacija koja je pojam fudbala.
Vjerujem da su oni iznenađeni na cvrstoj i neugodnoj Bosni o kojoj su imali mišljenje ravnom nuli
Gdje je bio dos Santos Averinos Luizao Nazario de Lima Ricardo NEYMAR ?
Treba biti zadovoljan.Ja bih potpisao prije meca,poraz od 2-1 ,jer ipak je kontra nas bila reprezentacija koja je pojam fudbala.
Vjerujem da su oni iznenađeni na cvrstoj i neugodnoj Bosni o kojoj su imali mišljenje ravnom nuli

Gdje je bio dos Santos Averinos Luizao Nazario de Lima Ricardo NEYMAR ?

Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 28 feb 2012, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Chelsea F.C.
hvala, jbte koja smo mi baksuzna nacijamaxuz baxuz je napisao/la:Evo: http://****.cc.cc/p/stream3.htmlseha je napisao/la:imal ko link sa nasim komentatorom
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Eh da se sad onako malo smiren osvrnem i na samu utakmice. Ova utakmica nije nikakvo mjerilo, niti moze posluziti za bilo sta, ova utakmica je data BiH kao nagrada za dosadasnje neuspjehe u kvalifikacijama. Kada krenemo od toga sasvim je jasno da ni Brazil nije igrao 100%, Dani Alves ni Marcelo NISU htjeli praviti prodore, to se dalo primjetiti, Dani Alves, mozda i najbrzi igrac na terenu da ne pokusa pretrcati ubjedljivo najsporijeg igraca Misimovica je pomalo smijesno, evidentno da nas ljudi nisu htjeli razbiti, eh sad zasto, to je vec pitanje na koje nemam ni sam odgovor. Mozda nam je Platini narucio Brazil, kao nagradu sto su Francuzi morali na Euro 2012. Mozda je problem i u nemotivisanosti igraca Brazila, ne bih ni to iskljucio kao mogucnost, ali sasvim je evidentno da ovaj Brazil nije odigrao 100% svojih mogucnosti.
Sto se tice igraca, izdvojio bih Misimovica, tacnije njegovu fizicku spremu koja se popela na fizicku spremu jednog profesionalnog igraca. Pjanic sazrjeva, Dzeko mora u Italiju gdje ce postati WC igrac. Sa Lulicem i Mujdzom smo mi itekako ozbiljna reprezentacija i sasvim sigurno se mozemo ravnopravno boriti za prvo mjesto.
Papac je prefinjen igrac, sa Spahicem ce ciniti za nase mogucnosti fenomenalan stoperski par, ima tu jos kvalitete mali Visca bi morao naci svoje mjesto, Zahirovic umjesto Rahimica itd. ( barem u utakmicama manjeg znacaja ).
Sto se tice igraca, izdvojio bih Misimovica, tacnije njegovu fizicku spremu koja se popela na fizicku spremu jednog profesionalnog igraca. Pjanic sazrjeva, Dzeko mora u Italiju gdje ce postati WC igrac. Sa Lulicem i Mujdzom smo mi itekako ozbiljna reprezentacija i sasvim sigurno se mozemo ravnopravno boriti za prvo mjesto.
Papac je prefinjen igrac, sa Spahicem ce ciniti za nase mogucnosti fenomenalan stoperski par, ima tu jos kvalitete mali Visca bi morao naci svoje mjesto, Zahirovic umjesto Rahimica itd. ( barem u utakmicama manjeg znacaja ).
Šteta samo što nije bilo Mujdže i Lule, vjerujem da su oni bili, mi bi sad slavili pobjedu.
Ja sam ponosan, odlična igra i trud. Sve više vjerujem da ćemo biti prvi u kvalifikacijama, sazreli smo dosta.
Ja sam ponosan, odlična igra i trud. Sve više vjerujem da ćemo biti prvi u kvalifikacijama, sazreli smo dosta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzarovski jesi to ti?juveboy je napisao/la:Eh da se sad onako malo smiren osvrnem i na samu utakmice. Ova utakmica nije nikakvo mjerilo, niti moze posluziti za bilo sta, ova utakmica je data BiH kao nagrada za dosadasnje neuspjehe u kvalifikacijama. Kada krenemo od toga sasvim je jasno da ni Brazil nije igrao 100%, Dani Alves ni Marcelo NISU htjeli praviti prodore, to se dalo primjetiti, Dani Alves, mozda i najbrzi igrac na terenu da ne pokusa pretrcati ubjedljivo najsporijeg igraca Misimovica je pomalo smijesno, evidentno da nas ljudi nisu htjeli razbiti, eh sad zasto, to je vec pitanje na koje nemam ni sam odgovor. Mozda nam je Platini narucio Brazil, kao nagradu sto su Francuzi morali na Euro 2012. Mozda je problem i u nemotivisanosti igraca Brazila, ne bih ni to iskljucio kao mogucnost, ali sasvim je evidentno da ovaj Brazil nije odigrao 100% svojih mogucnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.