sta nisu ovo dresovii za sljedecu sezonu? samo sto ce pisat fly emirates umjesto bwin. jedan je obicni, a drugi je techfit verzija.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

svima nabrojanim će se zahvaliti, osim inzagiju za kojeg se još ne zna ali i ako produže biće na još samo 1 godinu i biće tek 4 ili možda 5 napadač i on je svjestan toga, a što se tiče kladionica pa pola premier lige (eng ne ove naše) ima kladionice za sponzore, u španiji valencija i sevilja, nije to ništa neobično, al eto milanu je novi fly emirates, extra uslovi, plus taj neki šeik se nudio da kupi i paket dionica al silvio se zainatio i ne prodaje ništa, a neće da ulaže jer u vrijeme recesije bi izgubio glasače da troši na luksuz kakav je sigurno fudbalski klubMonolog je napisao/la:Samo da nije sponzor b.win, pa da konačno mogu uplatiti na njih, a da ne odigram neko iznenađenje. Smiješno mi je kada ih pogledam, a kao sponzor im kladionica(kao i Realu iz Madrida).
Btw, ima li kakvih naznaka da će se "zahvaliti" mnogima iz kluba, kao što su: Kaladze, Jankulovski, Senderos(iako je posudba)...Pročitah da je Inzaghiju ponuđena još godina ugovora, a šta je sa Didom? Odlazi, ili?
Ovo je sponzor i Arsenalu, čak se i stadion zove Emirates radi tog što su oni napravili stadion, ustvari Arsenalu platili određenu sumu da se idućih 10-15 godina tako zove i investirali u stadiontony-mortale je napisao/la: al eto milanu je novi fly emirates
ma prejaki su, negdje sam čitao da će godišnje davati 5 m eura više od bwina, sad se ne sjećam koji je iznos, a puno klubova oni još sponzoriraju, od ovih poznatijih znam za psg i hsvGunnerS je napisao/la:Ovo je sponzor i Arsenalu, čak se i stadion zove Emirates radi tog što su oni napravili stadion, ustvari Arsenalu platili određenu sumu da se idućih 10-15 godina tako zove i investirali u stadiontony-mortale je napisao/la: al eto milanu je novi fly emiratesDobar sponzor, puno love daje
od fly emiretsa ce mo dobivati po 15 mil u slijedece 4 godtony-mortale je napisao/la:ma prejaki su, negdje sam čitao da će godišnje davati 5 m eura više od bwina, sad se ne sjećam koji je iznos, a puno klubova oni još sponzoriraju, od ovih poznatijih znam za psg i hsvGunnerS je napisao/la:Ovo je sponzor i Arsenalu, čak se i stadion zove Emirates radi tog što su oni napravili stadion, ustvari Arsenalu platili određenu sumu da se idućih 10-15 godina tako zove i investirali u stadiontony-mortale je napisao/la: al eto milanu je novi fly emiratesDobar sponzor, puno love daje
lijevi bek bi mogao biti Aogo iz Hmburga, a berlusconi je rekao da ce igrati sigurno nekoliko juniora slijedece sezone u 1.A_d_0 je napisao/la:ma dosta vise price o ronaldinhu. skontali smo da mora biti pozvan i valjda ce se onaj glupson opametiti.
dresovi su nam strasni. jos kad na njima bude pisalo DZEKO ma drama.
Robinho je aktuelan i vrlo lahko bi mogao doci.
Izjavio Otamendi da mu je zelja da igra za Milan. Znaci evo sanse za dobrog a mladog stopera.
Najvise bi volio kada bi ovako izgledala formacija:
Abbiat
xxx Otamnedi Silva xxx
Ganso Pirlo Hernanes
Pato Ronaldinho
Dzeko
xxx-su igraci koji su nepoznanica totalna.
mladi ganso je strasan. ima pas ko kaka i dobar bi bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.