AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Wolverine
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Wolverine » 20 maj 2010, 00:40

slika

sta nisu ovo dresovii za sljedecu sezonu? samo sto ce pisat fly emirates umjesto bwin. jedan je obicni, a drugi je techfit verzija.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 maj 2010, 11:36

slika
a ja naletio na ovaj dres koji je navodno za novu sezonu, dok ne vidim službeno predstavljanje nikom ne vjerujem, mada bi ovakav odma kupio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 11:40

Samo da nije sponzor b.win, pa da konačno mogu uplatiti na njih, a da ne odigram neko iznenađenje. Smiješno mi je kada ih pogledam, a kao sponzor im kladionica(kao i Realu iz Madrida).
Btw, ima li kakvih naznaka da će se "zahvaliti" mnogima iz kluba, kao što su: Kaladze, Jankulovski, Senderos(iako je posudba)...Pročitah da je Inzaghiju ponuđena još godina ugovora, a šta je sa Didom? Odlazi, ili?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 11:41

Iskreno, treba pola tima pustit u trenerske vode ili ih poslat u mlađe kategorije da uće djecu, njihovo iskustvo zlata vrijedi, a one koji su stasali umjesto njih.

Btw.ovaj dres zadnji ako je za iduću sezonu extra je...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 maj 2010, 11:44

Monolog je napisao/la:Samo da nije sponzor b.win, pa da konačno mogu uplatiti na njih, a da ne odigram neko iznenađenje. Smiješno mi je kada ih pogledam, a kao sponzor im kladionica(kao i Realu iz Madrida).
Btw, ima li kakvih naznaka da će se "zahvaliti" mnogima iz kluba, kao što su: Kaladze, Jankulovski, Senderos(iako je posudba)...Pročitah da je Inzaghiju ponuđena još godina ugovora, a šta je sa Didom? Odlazi, ili?
svima nabrojanim će se zahvaliti, osim inzagiju za kojeg se još ne zna ali i ako produže biće na još samo 1 godinu i biće tek 4 ili možda 5 napadač i on je svjestan toga, a što se tiče kladionica pa pola premier lige (eng ne ove naše) ima kladionice za sponzore, u španiji valencija i sevilja, nije to ništa neobično, al eto milanu je novi fly emirates, extra uslovi, plus taj neki šeik se nudio da kupi i paket dionica al silvio se zainatio i ne prodaje ništa, a neće da ulaže jer u vrijeme recesije bi izgubio glasače da troši na luksuz kakav je sigurno fudbalski klub

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 11:47

Jbg, pa svakako će umrijeti brzo, šta ima štedjeti. Mislim na Berluschonija, da se razumijemo. Ti klubovi su ipak male "mace" kada se porede sa gigantima kakvi su Real i Milan, moraš priznati. A, čim bude jedna utakmica 1/2 ili 2/1 ja odmah pomislim da je namještena samo što pogledam u sponora koji se nalazi na dresu. Što se tiče Inzaghija, trebaju produžiti ugovor s njim, s obzirom na to kakvih je sve golova dao(sjeti se protiv Liverpoola samo), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 maj 2010, 11:52

ma ja milan svakako ne igram na kladionici al ne kontam zašto bi kladionica namještala prelaze kad je tu najveća kvota i najveći rizik da će biti velike isplate, prije da namjeste neki x kad je neko izraziti favorit i kvota bude 1.2 ili 1.3 i pola svijeta na to uplati(npr. real zadnje kolo) a oni lagano x odigraju i ćao đaci :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 11:54

Znam, ali live klađenje, na to mislim. Kada je u pola utakmice kvota na Cagliari(recimo) 20, onda uplate i hlade m*da, kada ovi preokrenu. Nebitno, odosmo u neke druge vode, samo zbog prokletog natpisa na dresu. Uglavnom, puno sreće, kako sa trenerom, tako i sa pojačanjima koja su prijeko potrebna da se ovaj div probudi i napravi neki rezultat, jer ovako više ne ide.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 12:01

tony-mortale je napisao/la: al eto milanu je novi fly emirates
Ovo je sponzor i Arsenalu, čak se i stadion zove Emirates radi tog što su oni napravili stadion, ustvari Arsenalu platili određenu sumu da se idućih 10-15 godina tako zove i investirali u stadion ;) Dobar sponzor, puno love daje :)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 maj 2010, 12:08

GunnerS je napisao/la:
Ovo je sponzor i Arsenalu, čak se i stadion zove Emirates radi tog što su oni napravili stadion, ustvari Arsenalu platili određenu sumu da se idućih 10-15 godina tako zove i investirali u stadion ;) Dobar sponzor, puno love daje :)
ma prejaki su, negdje sam čitao da će godišnje davati 5 m eura više od bwina, sad se ne sjećam koji je iznos, a puno klubova oni još sponzoriraju, od ovih poznatijih znam za psg i hsv

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 12:12

Imaš po stadionima širom europe, fly with Emirates :) Vidi se da su se bacili na marketing ogromno i da hoće da svi znaju za njih, tako da...

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 20 maj 2010, 18:33

Evo nam dresovi ko u Arsenala :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 maj 2010, 19:27

sve jedno .........dunga je glup covjek...ronaldinha je morao pozvat,gledajuci po formi imao je bolju sezonu od kake :|
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 maj 2010, 19:32

ma dosta vise price o ronaldinhu. skontali smo da mora biti pozvan i valjda ce se onaj glupson opametiti.
dresovi su nam strasni. jos kad na njima bude pisalo DZEKO ma drama.
Robinho je aktuelan i vrlo lahko bi mogao doci.
Izjavio Otamendi da mu je zelja da igra za Milan. Znaci evo sanse za dobrog a mladog stopera.
Najvise bi volio kada bi ovako izgledala formacija:

Abbiat

xxx Otamnedi Silva xxx

Ganso Pirlo Hernanes

Pato Ronaldinho

Dzeko

xxx-su igraci koji su nepoznanica totalna.
mladi ganso je strasan. ima pas ko kaka i dobar bi bio.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 maj 2010, 19:37

tony-mortale je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
ma prejaki su, negdje sam čitao da će godišnje davati 5 m eura više od bwina, sad se ne sjećam koji je iznos, a puno klubova oni još sponzoriraju, od ovih poznatijih znam za psg i hsv
od fly emiretsa ce mo dobivati po 15 mil u slijedece 4 god
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 maj 2010, 19:39

ma taj bi otamendi bio extra čim je u reprezentaciji argentine, al nema šanse da on dođe jer sad štopera ima i previše, jedino ako on nije bek, moram priznati da o njemu nemam pojma, al pošto se onjewu oporavio doveden i yepes tako da nevjerujem da će se još jedan stoper dovoditi, a što se tiče dresova nebi me začudilo da bude neki skroz drugi jer ovo su većinom sve fotošop želje navijača

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 maj 2010, 19:40

A_d_0 je napisao/la:ma dosta vise price o ronaldinhu. skontali smo da mora biti pozvan i valjda ce se onaj glupson opametiti.
dresovi su nam strasni. jos kad na njima bude pisalo DZEKO ma drama.
Robinho je aktuelan i vrlo lahko bi mogao doci.
Izjavio Otamendi da mu je zelja da igra za Milan. Znaci evo sanse za dobrog a mladog stopera.
Najvise bi volio kada bi ovako izgledala formacija:

Abbiat

xxx Otamnedi Silva xxx

Ganso Pirlo Hernanes

Pato Ronaldinho

Dzeko

xxx-su igraci koji su nepoznanica totalna.
mladi ganso je strasan. ima pas ko kaka i dobar bi bio.
lijevi bek bi mogao biti Aogo iz Hmburga, a berlusconi je rekao da ce igrati sigurno nekoliko juniora slijedece sezone u 1. :) timu
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 maj 2010, 17:08

pipo produžio do juna 2011., ne vjerujem da će on svojim igrama nešto pomoći milanu, trebao se nakon prošle sezone već oprostiti al ovo je vjerovatno poklon za njega jer je zadužio ac milan sigurno, al bolje da su mu dali neku funkciju u klubu.
igrači još nisu pušteni na odmor jer se pripremaju za tu USA turneju, a ni nemaju trenera???
sad se spominje alegri, koji je vodio cagliari, daleko od toga da je loš, čak je dobio prošle godine i neku nagradu od ostalih trenera u seriji a, ali nije ni neki mega trener, ako već dovode nekog još uvjek nedokazanog bolje da su svom čovjeku dali šansu(galli ili tasoti). spominjao se i donadoni al to bi bilo katastrofa, frajer gdje god dođe propast je zagarantovana

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 21 maj 2010, 19:41

@ ado,dobra ti ta formacija,samo sto je to nemoguce iz prostog razloga jer su:otamendi,ganso,Dijamant,hernanes igraci izvan eu,sto ih automatsko cini strancima,a nama je dozvoljeno max 2 non eu igraca godisnje dovesti,ja biram Dijamanta i Gansa :mrgreen: .A da cemo imati previse stopera to nije problem,nesta mi je zelja ogromna da Silvu isporbamo na desnom boku,decko ima vrlo dobru tehniku a i pregled ige mu nije los nimalo,a plus je jak i ima brzinu,i naravno imajuci na umu mogucnost Nestine povrede ipak godine su ga pritisnule,neka oni dovode jos stopera,samo da ne gledam vise Kaladzea i co.,
I vezano za ove dresove sve su to photo shopovi i nijedan nece biti to je sigurno,ovaj sto si postavio ti Tony mortale,tp je frajer u photoshopu odradio dres djurgardena iz svedske,chelsea-ja i reala i predstavio ih kao sve tri nase garniture,sminkerski nema sta :mrgreen:
Pippo jos godinu dana,ma neka njega nek malo jos poduci Patku i abd Dijamanta kad dodje o nekim stvarima kao npr,kako izbjeci ofsajd zamku i kako isprovocirati penal i obrvom ili kukom dati i vise nego vazan gol :mrgreen: ,sala naravno,moze on puno tu njima pomoci oko postavljanja u 16 ercu i tako tih stavri jer je tu neprikosnoven.
A vezano za trenera opet je Lippi glavni kanditat,jer je Prandelli najvjerovatnije novi selektor Italije poslije SP.
I da Silvio obecao fudbalera svjetske klase u ljetnom prelaznom roku,a sta ce drugo nakon negodovanja navijaca politicar je to hehheehehehhehe
Eto toliko od mene.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 maj 2010, 19:43

Hoće li biti kakvih pojačanja ?
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.