NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LenBias
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 17:09

BIHfan je napisao/la:Mi Bulls navijaci smo retardi, vlada u nama tardizam, dvlocni smo, arogantni, sumsko ponasanje pripovjedamo. Eto OK, takvi smo. Hajd sad nas se okanite, i ne dolazite na nasu temu Bullsa ko sto mi ne dolazimo na vasu. Mi vas ne prozivamo, zato nemojte ni vi nas.

Mi smo za razliku od Heat fanova tu svaku noc i pratimo utakmicu, bez obzira dal gubili ili pobjedili, bez obrzira jel bili najgora ekipa lige ili najbolja.
jedini ste vi pravi navijaci, ne znam zasto postoje drugi timovi i simpatizeri istih kada ne mogu nikada biti kao bullsi, prosto ne mogu vjerovati kakve ti stvari pises u zadnje vrijeme druze :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 maj 2013, 17:10

Ode tema helać :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2013, 17:15

LenBias je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Mi Bulls navijaci smo retardi, vlada u nama tardizam, dvlocni smo, arogantni, sumsko ponasanje pripovjedamo. Eto OK, takvi smo. Hajd sad nas se okanite, i ne dolazite na nasu temu Bullsa ko sto mi ne dolazimo na vasu. Mi vas ne prozivamo, zato nemojte ni vi nas.

Mi smo za razliku od Heat fanova tu svaku noc i pratimo utakmicu, bez obzira dal gubili ili pobjedili, bez obrzira jel bili najgora ekipa lige ili najbolja.
jedini ste vi pravi navijaci
Jesam ja ovo rekao? Nisam.
Pogledaj momke koji prate Knickse ili Lakerse itd. Tu su citavo vrijeme, navijaju. Heat navijaci se jave kad pobjede i napisu "sa pola snage". Mislim sta dalje pricat, samo se smijat.

ps. dal tebe neko pocne nazivat retardom i da je tvoje ponasanje naziva "u nivou sumara" i tebi bi zivac pukao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 11 maj 2013, 17:20

Zasluzena pobjeda Majamija. Volio bih da ih izbace sto prije, pa da se nba i rasprave o istoj poprate normalno.
Pojedinci su ovdje gori od Kobe Bryant fanatika

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 17:20

BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:

jedini ste vi pravi navijaci
Jesam ja ovo rekao? Nisam.
Pogledaj momke koji prate Knickse ili Lakerse itd. Tu su citavo vrijeme, navijaju. Heat navijaci se jave kad pobjede i napisu "sa pola snage". Mislim sta dalje pricat, samo se smijat.
ma jesi rekao, kako nisi, na osnovu cega ti znas kakav sam ja navijac, trebam pisati komentare za vrijeme utakmice na forumu da bi bio dobar navijac :lol: gledam svaku utakmicu koju sam u mogucnosti u zavisnosti od umora, obaveza i ostalih stvari, koji ne gledam odmah gledam dan kasnije jer vjerovao li ne ti meni sada moze se utakmica skinuti i pogledati kako treba samo ako se zeli, ljudi trebaju sjediti svaku utakmicu i piskarati na forumu da bi neko rekao za njih da su pravi navijaci i bodre svoj klub :lol: nevjerovatno prijatelju moj, nevjerovatno, imas li jos koju u nisu prituzbi na heat, navijace, klub, nase sudije, mozda ti se ne svidja parket u dvorani ili tusevi u svlacionicama, ne bi se cudio da pustamo samo hladnu vodu u svlacionicama igracima bullsa kada nam dodju na gostovanje :mrgreen:
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 11 maj 2013, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 maj 2013, 17:21

Svaka cast Nazr na potezu :!: :!:
Ovako treba cesce, da ovi superstarovi se malo spuste na zemlju. ;)

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 11 maj 2013, 17:23

Kobe Bryant je napisao/la:
work je napisao/la:Skandalozne scene sinoć u Chicagu. Jedno je da se igra jaka fizička košarka, ali je potpuno druga stvar fizički se obračunavati nakon zvižduka i to kada to tvoj protivnik ne očekuje. Prvo onaj Noah udara Andersena kada ovaj leži na podu, a zatim i onaj fizički napad na Jamesa. James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano. Sramotno je da se jedna ekipa oslanja na takve metode u cilju onesposobljavanja najboljeg igrača na svijetu i trenutnog MVP-a lige. Ponavljam, jedno su jaki faulovi, međutim ono je bilo u cilju da se povrijedi protivnik nakon prekida igre. Košarka je, nije boks.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne mogu da dodjem sebi od smjeha , momak jesi li ti gledao ikad PO kosarku :?: :roll:

N. Mohamed treba u zatvor zato sto je odgurnuo James-a jer je ovaj njega laktom prvi :roll: :oops: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inače rijetko komentarišem u posljednje vrijeme, ali ovaj što je napisao, je vrstan poznavalac prava! :lol:
Treba smrtnu kaznu Nazru za ovaj potez...
Allez

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 maj 2013, 17:24

@Titinac

A cija je ovo tema :?: Da nije mozda o Bullsima i samo o njima :?: :lol:
Tvoja ideologija je totalitarizam i ti kao poklonik iste ne mozes ni da skapiras druge ljude, koji razmisljaju drugacije. Jasno svakome, ne i tebi samom. :roll:

@skyisthelimit

Prijatelju, preko tog sajta sve je moguce prikazati. Mozda zato sto je upis slobodan. :roll:
Zna se zasta se koristi termin "tard" u sportu - za slepe obozavatelje i nekriticke fanove, ne i za mentalno obolele ljude.

@BIHfan

Nista od toga "sumsko ponasanje", "retardiranost", "bolest"... nije pomenuto ovde. To su tvoje slobodne interpretacije. Ono sto takodje interpretiras slobodno je i ova tema. Nije ona o Bullsima vec o PO, ako se ne varam. :roll:
Dok je o PO, a Bullsi su u njemu, ne mozes da zabranis ljudima da o tome pisu, pa cak i ako se ne slazes sa njima. Ali, ti samo razumes relacije tipa ljubav-mrznja, crno-belo, dobro-lose, itd. Niti sam zaljubljen u "kraljicu", niti je vise volim od Bryanta. Da, istina je da ga smatram boljim od Bryanta, ali jel to ljubav ili objektivnost :?: Mislim da je ipak objektivnost. ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2013, 17:27

@LenBias pitaj svog prijatelja Sportfanatik, dal salje poruke navijacima Bullsa. Govori nam da smo izasli iz misje rupe nakon pobjede u GAME 1. Meni je to pravo jadno.
Eto preskocit cemo to za navijanje, ali zasto se u svakom vasem postu kad diskusujete utakmicu na temi Heata moraju spomenut Bulls navijaci, sta mi pricamo i pisemo ? Ako vam brate smetamo sto citate nasu temu? Vi ste prvi poceli sa prozivanjem i to je to. Nemas se sta opravdavati, mozda nisi ti ali tvoje kolege jesu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 maj 2013, 17:28

MaGiCa je napisao/la:
@skyisthelimit

Prijatelju, preko tog sajta sve je moguce prikazati. Mozda zato sto je upis slobodan. :roll:
Zna se zasta se koristi termin "tard" u sportu - za slepe obozavatelje i nekriticke fanove, ne i za mentalno obolele ljude.
fanovi jamesa??da su bile obrnute uloge mislis da bi navijaci heata napali jamesa kako nije trebao??
trebao je Nazr jos jace da ga udari(vjerovatno bi dobio nesportsku da james nije pokazao poznavanje judo-a) zbog protesta za tehnicku koju je zasluzio...ovako treba svakog superstara koji pokusava da sere sudiji na zasluzeni zvizduk ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 maj 2013, 17:30

Serija Bulls-Heat je tipična serija kada ekipa s manjkom talenta pokušava nešto nesportskim ponašanjem.Protiv Netsa im je uspjelo,sad neće.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2013, 17:37

LBJ MVP je napisao/la:Serija Bulls-Heat je tipična serija kada ekipa s manjkom talenta pokušava nešto nesportskim ponašanjem.Protiv Netsa im je uspjelo,sad neće.
Da su Spursima kojim slucajem (ne prizivam) povrijedjeni Parker, Duncan, Manu, pa da Pop nalozi svoje da ubijaju brasno u protivnicima, ti bi rekao kako je to prava old school kosarka i da se tako treba igrati.

Daj Boze da sve ekipe igraju "fizicki jaku" kosarku, pa da se "zarati" na terenu, ne bi zvijezde isle u par timova, nego bi zvijezde ostajale u svojim timovima i pokusavale da resetaju druge zvijezde. Da su svi takvi, ne bi danas bila situacija da Howard trazi trejd, Deron trazi trade, Paul trazi trade, Melo trazi trade itd. nego bi oni svi ostali u svojim timovima i klali se sa ostalim zvijezdama, kao sto je nekad bilo. Tek na kraju karijere bi pokusali da odu u neki tim kako bi osvojili taj toliko zeljeni prsten.

Rivalitet izmedju timova i zvijezda polako gubi svoj smisao, upravo zbog pickaste igre i nedostatka muda na parketu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2013, 17:40

adriano_leite je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Serija Bulls-Heat je tipična serija kada ekipa s manjkom talenta pokušava nešto nesportskim ponašanjem.Protiv Netsa im je uspjelo,sad neće.
Da su Spursima kojim slucajem (ne prizivam) povrijedjeni Parker, Duncan, Manu, pa da Pop nalozi svoje da ubijaju brasno u protivnicima, ti bi rekao kako je to prava old school kosarka i da se tako treba igrati.

Daj Boze da sve ekipe igraju "fizicki jaku" kosarku, pa da se "zarati" na terenu, ne bi zvijezde isle u par timova, nego bi zvijezde ostajale u svojim timovima i pokusavale da resetaju druge zvijezde. Da su svi takvi, ne bi danas bila situacija da Howard trazi trejd, Deron trazi trade, Paul trazi trade, Melo trazi trade itd. nego bi oni svi ostali u svojim timovima i klali se sa ostalim zvijezdama, kao sto je nekad bilo. Tek na kraju karijere bi pokusali da odu u neki tim kako bi osvojili taj toliko zeljeni prsten.

Rivalitet izmedju timova i zvijezda polako gubi svoj smisao, upravo zbog pickaste igre i nedostatka muda na parketu.

zar nema vec dovoljno povrijedenih :?:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2013, 17:45

lumani je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

zar nema vec dovoljno povrijedenih :?:
Ko prica o povredama? O cemu ti zivota ti? Koliko je tih igraca povrijedjeno u ove dvije sezone nakon grubog prekrsaja?

Ja ne govorim o lomljenju kostiju protivnicima, ja govorim o fizickoj igri, kakva se nekad igrala, a opet je tada manje povrijedjenih igraca bilo nego sada.

Nekad stvarno pomislim da imas poteskoca da razumijes nesto procitano, jer vazda to interpretiras na neki svoj nacin koji nema veze s poentom napisanog.

Mes Que Un Club!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 maj 2013, 17:51

Vidim kolege Charlie i @work nastavljaju dominaciju na ovoj temi kvalitetnim postovima. @MagiCa im se takodjer prikljucuje (rijetkost da ovoliko znanje ima navijac Lakersa).
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2013, 17:53

Kakav rivalitet spominjes :?: ne mogu bullsima svi biti rivali,da bih se opravdala ona igra ;) :!: hajde nabroji ti meni tko igra pickasto :?: mozda oni sto tankiraju :?:
Samo se vrati na temu :arrow: kada onaj mali iz denvera skoci kobe u noge :!: ;)

Ja tebe ne kontam :?: :lol: :lol: ehh drug moj,da znas sta radim,nikada to ne bih rekao :!:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 maj 2013, 17:56

[youtube][/youtube]
sigurno gore od onog juce al je ipak samo flagrant 1 :lol: :lol:

@lumani koji mali iz denvera skoci kobeu u noge?? :roll: :roll:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2013, 17:58

lumani je napisao/la:Kakav rivalitet spominjes :?: ne mogu bullsima svi biti rivali,da bih se opravdala ona igra ;) :!: hajde nabroji ti meni tko igra pickasto :?: mozda oni sto tankiraju :?:

Ja tebe ne kontam :?: :lol: :lol: ehh drug moj,da znas sta radim,nikada to ne bih rekao :!:
Kakve veze ima to sta radis s kontanjem? Ako napisem jedno, ti protumacis kao drugo, to je znak da kontas na neki svoj nacin, koji nema veze s napisanim.

Pickasto igraju oni koji flopaju, koji na svaki kontakt padaju kao snajperom pogodjeni, koji na svaki prekrsaj placu sudiji, koji napadaju nize igrace od sebe, koji se udruze sa superstarom kojeg ne mogu dobiti itd. Dosta udjela imaju i suci u tome, jer su zvijezde zasticene kao polarni medvjedi, dok se druge igrace smije lomiti. Timovi koji nemaju zvijezde u ekipi, nemaju ni protekciju kod sudaca, te su manje konkurentni protiv takvih timova.

Upravo zbog svega ovoga, ekipe i tankiraju, ne bi li draftovale neku novu zvijezdu koja ce isto tako biti zasticena, ali najgori dio danasnje NBA lige je sto su te zvijezde vece od klubova u kojima igraju. Danas je NBA liga liga u kojoj je bitno ime na ledjima, a ne ime na prsima.

Mes Que Un Club!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 maj 2013, 18:02

Bez obzira, koliko god ja volio kosarku 90'tih i sve te tuce, ono guranje Jamesa ne mogu da opravdam. Ali hajde, to je moj licni stav. Neka malo vruce krvi, to i jeste bit kosarke, ali ono je opet preko mjere. Ono Noahovo aplaudiranje, deranje i provociranje - respect! Da je Bogdo da svaka ekipa ima onakvog igraca.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 11 maj 2013, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 18:03

za danasnju kosarku nisu krivi igraci i ekipe nego sudije i pravila, ne moze jedna ekipa u danasnjoj kosarci igrati kao detroit kojeg se svi doticete dok drugi igraju kako danas treba, prestanite vise plakati kao kakve zene o starim boljim vremenima kosarke, zvuci krajnje pateticno, jednostavno sto prije prihvatite stanje kakvo jeste po pitanju sudjenja i same kosarke danas to ce nam svima biti bolje
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 11 maj 2013, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.