BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Siroki pokazao kako se stize rezultat,da sad dolete u Sarajevo uvjeren sam da bi razbili Kukesi 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E sad ko igra na Koševu

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
umal opet autogol
ajde sarajevo vise
ajde sarajevo vise
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Siroki rutinski, kao sto sam i rekao, pobjeda od dva razlike i cao. Sarajevo me razocaralo, nadam se da ce do kraja promjeniti to. Ocekivao sam 5-0, a ne ovu muku.
I da se dotaknem Zrinjskom. Bugari su kvalitetnija ekipa, odigrali su puno bolje, ali mostarcima cestitke, izdrzali su poluvrijeme, kamo srece da se moglo jos. Primili su glupav gol i jbg. Ja im ne zamjerim, jednostavno su ispali od boljeg iako sam se i sam na prvu ponadao, ali realno, Botev je bolji od Zrinjskog.
I da se dotaknem Zrinjskom. Bugari su kvalitetnija ekipa, odigrali su puno bolje, ali mostarcima cestitke, izdrzali su poluvrijeme, kamo srece da se moglo jos. Primili su glupav gol i jbg. Ja im ne zamjerim, jednostavno su ispali od boljeg iako sam se i sam na prvu ponadao, ali realno, Botev je bolji od Zrinjskog.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 25 jul 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala bogu vise 

Zadnja izmjena: Damian, dana/u 25 jul 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Samo mi nije jasno ko najgorem igracu dade da suta penal.
- Armageddon2012
- Kontakt:
sad na usporenom snimku vidim da cak nije lose ni pucao....ovako ja pucam penale
plasiram po zemlji unutrasnjom,u lijevu golmanovu stranu...ali moje lopte idu blize stativi,i golman je apsolutno nemocan!
plasiram po zemlji unutrasnjom,u lijevu golmanovu stranu...ali moje lopte idu blize stativi,i golman je apsolutno nemocan!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
A sto volim ovo poredjenje Viktorie Plzena i velejakog Kukesija kao i monstruma iz Plovdiva, Boteva!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
pa LAZAR je za ovog melunatora, da ne pretjeram, FILIPO PIPO INZAGHI !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
A meni je jos smjesnije sto albanija ima predstavnika u trecem pretkolu lige prvaka dok BIH nema niz ovih zadnjih godina otkako je zeljo sampion....sajo10 je napisao/la:A sto volim ovo poredjenje Viktorie Plzena i velejakog Kukesija kao i monstruma iz Plovdiva, Boteva!![]()
![]()
![]()
uvijek po sredini treba pucatArmageddon2012 je napisao/la:sad na usporenom snimku vidim da cak nije lose ni pucao....ovako ja pucam penale![]()
RIP CITY!
Kako nema? Siroki je prosaoEXIT je napisao/la: A meni je jos smjesnije sto albanija ima predstavnika u trecem pretkolu lige prvaka dok BIH nema niz ovih zadnjih godina otkako je zeljo sampion....
Izmedju ostalih svog predstavnika ima i Moldavija(2), Island, Crna Gora, Luxemburg (ljudi izbacili Utrechta, cak izbacili i predstavnika Albanije s dvije pobjede
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 25 jul 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
a sto ih komentator pere

RIP CITY!
svaki kontakt traze penal,pusti se penala igrajte konji !
Željeznicar za život cijeli !
Pitari su pali vec u 70 min. Protiv Kuksia ne mogu 90 min. odigrati koji realno nisu nista jaci od celika, Travnika, Zvijezde... kako misle protiv Metalurga, Metalist ili koga vec 
NO PYRO NO PARTY
- samoposteno
- Kontakt:
vidjet ce se koliko je ko jak kad krene nasa ligaBuu je napisao/la:Pitari su pali vec u 70 min. Protiv Kuksia ne mogu 90 min. odigrati koji realno nisu nista jaci od celika, Travnika, Zvijezde... kako misle protiv Metalurga, Metalist ili koga vec
Re: $: BH klubovi u Evropi 2013/14
Navikli jbg.likusa je napisao/la:svaki kontakt traze penal,pusti se penala igrajte konji !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.