BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anton 1983
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anton 1983 » 06 dec 2010, 12:18

Svaka čast. trudim se tu i tam nekaj posrat po BvB-u, ali neam kaj. Suvereno se igra i stvarno ste zasluženo prvi. OK igrate debelo iznad svojih mogučnosti i bolje nego je to iko oćekivao, ali za to zaslužujete pohvalu i ništa više. Bude ili BVB prvak, ja ću vam prvi čestitiati ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 dec 2010, 14:15

anton 1983 je napisao/la:Svaka čast. trudim se tu i tam nekaj posrat po BvB-u, ali neam kaj. Suvereno se igra i stvarno ste zasluženo prvi. OK igrate debelo iznad svojih mogučnosti i bolje nego je to iko oćekivao, ali za to zaslužujete pohvalu i ništa više. Bude ili BVB prvak, ja ću vam prvi čestitiati ;)

Shvatio i ti da smo toliko mocni da je svaka rijec suvisna :D

Jucer onaj komentatro sa eurosporta rece da su Nurneberg i BvB ekipe koju su pogodile najvise stativa u dosadasnjem dijelu prvenstva...zna li neko da li postoji stranica na kojoj mogu provjeriti tu informaciju?

P.S. Jest ova tema postala aktivna :D ...ni sam ne znam kako nije zakljucana kad sam je tek otvorio...vjerovatno je neki moderator u dubini duse crno-zut :mrgreen: (mozda geronimo :D )

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 06 dec 2010, 15:37

A čuj, vi se sada koncentrirate na Bayerna i to vam je možda greška. trebali biste se vi okrenuti NEVERkusenu ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 dec 2010, 16:11

anton 1983 je napisao/la:A čuj, vi se sada koncentrirate na Bayerna i to vam je možda greška. trebali biste se vi okrenuti NEVERkusenu ;)

Ne trebamo nikoga gledati...imamo dovoljno bodova da se mozemo posvetiti samo sopstvenoj igri i rezultatima. A ako mene pitas Leverkusen je trenutno najveci protivnik BvB-a pa onda iza njih Bayern.

Pogledajte transparent iz Nurneberga :mrgreen: -ja mislim da niko prije nije uspio obezbjediti opstanak... :D
slika

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 dec 2010, 16:14

Ako ove sezone Borussia prospe ovoliku prednost onda nikad neće osvojiti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 06 dec 2010, 16:16

adnan24 je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:A čuj, vi se sada koncentrirate na Bayerna i to vam je možda greška. trebali biste se vi okrenuti NEVERkusenu ;)

Ne trebamo nikoga gledati...imamo dovoljno bodova da se mozemo posvetiti samo sopstvenoj igri i rezultatima. A ako mene pitas Leverkusen je trenutno najveci protivnik BvB-a pa onda iza njih Bayern.
Pa i ako mene pitaš...Ja to već par kola govorin. Ja sam velim da se više netreba pisati -17 jer Bayern je sada nebitan. Kusen je taj koji vam sada jedino može zaprijetiti...
Ted Mosby je napisao/la:Ako ove sezone Borussia prospe ovoliku prednost onda nikad neće osvojiti
Vidiš kako "svijet" razmišlja. Svi su uvjereni da vi fakat imate 17 bodova prednosti pred drugim ;)
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 06 dec 2010, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 dec 2010, 16:18

anton 1983 je napisao/la: Pa i ako mene pitaš...Ja to već par kola govorin. Ja sam velim da se više netreba pisati -17 jer Bayern je sada nebitan. Kusen je taj koji vam sada jedino može zaprijetiti...

A ti bi sad da se samo tako izvucete...treba pomenuti ovih -17 kad god se moze :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 06 dec 2010, 16:20

adnan24 je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la: Pa i ako mene pitaš...Ja to već par kola govorin. Ja sam velim da se više netreba pisati -17 jer Bayern je sada nebitan. Kusen je taj koji vam sada jedino može zaprijetiti...

A ti bi sad da se samo tako izvucete...treba pomenuti ovih -17 kad god se moze :mrgreen:
Pa to da, ali isto tako onda odstupaš od svoje teze:
adnan24 je napisao/la:
Ne trebamo nikoga gledati...imamo dovoljno bodova da se mozemo posvetiti samo sopstvenoj igri i rezultatima.
;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 dec 2010, 16:23

anton 1983 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:

Pa to da, ali isto tako onda odstupaš od svoje teze:
adnan24 je napisao/la:
Ne trebamo nikoga gledati...imamo dovoljno bodova da se mozemo posvetiti samo sopstvenoj igri i rezultatima.
;)

A to treba da rade Klopp i druzina a mi navijaci smijemo da budemo malo opusteniji i "bahatiji" :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 dec 2010, 18:21

adnan24 je napisao/la: P.S. Jest ova tema postala aktivna :D ...ni sam ne znam kako nije zakljucana kad sam je tek otvorio...vjerovatno je neki moderator u dubini duse crno-zut :mrgreen: (mozda geronimo :D )
Samo nam još fali onaj @D1no da nam kaže da smo gloryhunters. :lol: :mrgreen:

Neko se ozbiljno zauzeo za opstanak ove svetinje. :? :mrgreen:

Nadam se da ovi natpisi po medijima kako smo već prvaci i slična sranya, neće ostaviti trag na naše omladince, jer pritisak je sve veći iz kola u kolo. Naredna dva meča su izuzetno teška. Werder se vraća u formu i mnogo bolje igraju, a poslije nas čeka opasno gostovanje kod odličnog Eintrachta.

EDIT

Kuba proglašen za nogometaša godine u Poljskoj. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 06 dec 2010, 23:47

TOP 11 ZA MJESEC NOVEMBAR:

Golman: Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund)
Obrana: Patrice Evra (Manchester United)
Obrana: Carlos Puyol (FC Barcelona)
Obrana: Nemanja Vidic (Manchester United)
Obrana: Dani Alves (FC Barcelona)
Sredina: Xaxi (FC Barcelona)
Sredina: Andres Iniesta (FC Barcelona)
Sredina: Gareth Bale (Tottenham Hotspur)
Napad: Dimitar Berbatov (Manchester United)
Napad: Zlatan Ibrahimovic (AC Mailand)
Napad: Lionel Messi (FC Barcelona)

Haha slaaaaaaab WAJDI al skroz ... Bravo za Wajdi zasluziso si majstore ovo priznanje !!! Treba s covjekom produzit jer BvB ne moze dobit puno boljeg golmana al nikako ...
BvB Echte Liebe !!!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 07 dec 2010, 00:22

Hare_BvB je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: P.S. Jest ova tema postala aktivna :D ...ni sam ne znam kako nije zakljucana kad sam je tek otvorio...vjerovatno je neki moderator u dubini duse crno-zut :mrgreen: (mozda geronimo :D )
EDIT

Kuba proglašen za nogometaša godine u Poljskoj. :mrgreen:
Lewandowski drugi, Piscek treci, znaci tri najbolja igraca iz Poljske igraju za nas :mrgreen:
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 dec 2010, 00:23

Borussia je prava mala Poljska kolonija
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2010, 00:27

Svaka cast i na ovom uspjehu (mi smo prije bili okrenuti talentima iz Benelux zemalja, dok ste se vi okrenuli istocnoj Evropi), ali ruku na srce onkurencija im nije bila velika. Ja mislim da je ovo trenutno najbolje sto Poljska ima da ponudi. Po meni u nas je trenutno jaca konkurencija sto se tice izbora za fudbalera godine.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 07 dec 2010, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 07 dec 2010, 00:27

Damir_BvB je napisao/la:TOP 11 ZA MJESEC NOVEMBAR:

Golman: Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund)
Obrana: Patrice Evra (Manchester United)
Obrana: Carlos Puyol (FC Barcelona)
Obrana: Nemanja Vidic (Manchester United)
Obrana: Dani Alves (FC Barcelona)
Sredina: Xaxi (FC Barcelona)
Sredina: Andres Iniesta (FC Barcelona)
Sredina: Gareth Bale (Tottenham Hotspur)
Napad: Dimitar Berbatov (Manchester United)
Napad: Zlatan Ibrahimovic (AC Mailand)
Napad: Lionel Messi (FC Barcelona)

Haha slaaaaaaab WAJDI al skroz ... Bravo za Wajdi zasluziso si majstore ovo priznanje !!! Treba s covjekom produzit jer BvB ne moze dobit puno boljeg golmana al nikako ...
Roman je sila, poslije Neuera najbolji golman trenutno u Njemackoj. Najbolje godine za golmana, ima iskustva dovoljno, od 2003 standardan golman i sve slabosti je otklonio u posljednjih 2-3 sezone. Pokusavam da mu nađem kakvu manu ali uzalud, Roman je svjetska klasa. Jos on moze 5-6 godina braniti na ovom nivou, tu smo osigurani u narednom periodu.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 dec 2010, 00:29

Cestitam vam i ja BvB mi nikad nije bio mrzak , ustvari nije ni jedna Njemacka ekipa al ostale ne simpatisem a vi ste ono kad Bayern ne moze da osvoji osvojite Vi vrijeme je ne moze Bayern da osvaja uvijek !
I ovako ima titula za slijedecih 100 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 07 dec 2010, 00:53

Hvala ljudi na cestitkama. Lijepo je procitati ove cestitike sa raznih strana. Svima je drago sto je BVB napokon tamo gdje i pripada. Nakon katastrofalnih 6-7 godina ponovo smo u vrhu. Ovo sve djeluje kao bajka, i svi navijaci uzivaju u ovom periodu. Jos jednom ponavljam, ovaj povratak nije slucajan. Na ovom projektu se radi 5 godina dolaskom Watzkea a onda i Kloppa. Od prvog intervjua su potencirali da klub nema novca vec da moraju praviti igrace. Dovoditi mlade talente i omoguciti im uslove da napreduju, bez ikakvog pritiska. Evo sad protiv Nurnberga drugi najmlađi sastav u historiji Bundeslige od svih klubova. Samo 2 igraca u startnoj postavi starija od 88' godista, Roman i Piscek. I to je ono sto daje jos veci znacaj ovom uspjehu. Kad je zapoceo ovaj projekat Watzke je govorio da ce BVB tek 2012-2013 biti u rangu sa Bremenom, HSV-om, Schalkeom i ostalim klubovima iz vrha. Al evo vidimo da su malo uranili :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 dec 2010, 00:55

Sljedeće sezone u Ligi Prvaka Borussia će biti mina, svak će htjeti izbjeći. Želio bi je vidjeti protiv Uniteda. Ovo sam napisao pošto vjerujem da ne možete ispustiti ovu veliku prednost i da ćete nakon dugo vremena zaigrati LP
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2010, 01:25

Klopp je napisao/la:Hvala ljudi na cestitkama. Lijepo je procitati ove cestitike sa raznih strana. Svima je drago sto je BVB napokon tamo gdje i pripada. Nakon katastrofalnih 6-7 godina ponovo smo u vrhu. Ovo sve djeluje kao bajka, i svi navijaci uzivaju u ovom periodu. Jos jednom ponavljam, ovaj povratak nije slucajan. Na ovom projektu se radi 5 godina dolaskom Watzkea a onda i Kloppa. Od prvog intervjua su potencirali da klub nema novca vec da moraju praviti igrace. Dovoditi mlade talente i omoguciti im uslove da napreduju, bez ikakvog pritiska. Evo sad protiv Nurnberga drugi najmlađi sastav u historiji Bundeslige od svih klubova. Samo 2 igraca u startnoj postavi starija od 88' godista, Roman i Piscek. I to je ono sto daje jos veci znacaj ovom uspjehu. Kad je zapoceo ovaj projekat Watzke je govorio da ce BVB tek 2012-2013 biti u rangu sa Bremenom, HSV-om, Schalkeom i ostalim klubovima iz vrha. Al evo vidimo da su malo uranili :mrgreen:
Svima je drago da napokon jedan velikan bude na vrhu, čast Bayern-u, a da više se kane osvajat Wolsfburg i takvi klubovi. Iskreno, BVB igra lijepo i igra efikasno i nadam se da će tako ostat i da će onakve navijače, sigurno najbolje u Europi, po meni, obradovati jer su, ako je iko, zaslužili to ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 dec 2010, 01:32

Weidi je fantastičan ove sezone. Nevjerovatno je siguran, a ranije je znao primati pacerske golove. Puca od samopuzdanja. Kapitenske poslove obavlja fenomenalno. Postižemo gol za 4-1 na kraju meča i on trči na drugi kraj terena da podijeli radost sa saigračima. 8-) Njegova arogantnost odlično ide uz kapitensku vrpcu. 8-) Stekao je veliki autoritet, kako među saigračima, tako i među protivničkim igračima.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.