Ibrahim je napisao/la:Mešoljubci, pratite li vi fudbal ili i dalje baljezgate na osnovu svoga vidjenja Papeta i njegovih poteza jer je eto izostavio Mujdzu par puta, a to je svakako pogresno, hehehe. Mujdza se vec duže vrjeme ozbiljno ne bavi fudbalom, igra kada mora, kada nema niko drugi u Frajburgu, vjecitom aspirantu za drugu ligu. Još Jasmin Mujdze je bio moj favorite igrač, da Mensura ne pominjemo, znao si ko će desno i znao si da ce to dobro odraditi. Protiv Francuske bi mu pozavidio i Maikon. ALI, ALI, ALI... posle toga, posle nesretne povrede koju je onaj gurbet namjerno napravio, Mujdza je obična rupa, igrač manjka, propuha na desnoj strani. Hajde sto ga je Hazard okretao kao ne petobanci, stid me umjesto Mensura bilo kada ga je onaj zvaljavi civut otpuhao par puta sa desne strane ko tornado slamku. AKO se ikada vrati, e to je druga priča, iako sam ja za stamenog Bičakčića desno jer je kadar stići i uteći, a na strašnom mjestu postajati.
Papetoljubac, imas li jos koji djabni savjet da proslijedis Mesi?
Ako nemas ohani zivota ti, pusti nas da uzivamo u novom selektoru. Ide u posjete igracima, znas ono dodjes, popricas, obidjes, objasnis ... a ja, ne mozes znati, tvoj idol je asocijalan lik.
Sto bi ti idol rekao: '' Ti si decko, ocito zaluto ovdje''!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921