dema je napisao/la:neno#4 je napisao/la:dema je napisao/la:Ma nisu Lakersi nepobjedivi daleko od toga,jesu jos favoriti ali ovakvi zdravi Spursi s prednoscu domaceg terena i s znanjem kako se dolazi do titula,mogu izbacit Lakerse,meni se ko ni ameorsm ne svidja pristup ne djeluju gladni ko neki koji dugo ili nikad nisu vidjeli titulu.
Kazem i dalje su ekipa koju treba dobit ali da ce im bit puno teze nego lani hoce i da ce morat bit jos bolji morat ce.
Posebno ako ne budu prvi na zapadu.
Nisu nepobjedivi, ali pratim pomalo dema sta pises na temu Lakersa...
Haj ti nama reci sta imas protiv te ekipe, ali iskreno
Ocigledno je da imas, jer ne cijenis dovoljno sto su ljudi dva puta uzastopno uzeli titulu..
I kakva onda motivacija, naravno da ce biti u down fazi...
Pa evo aj budi posten i reci koliko ste samo poraza dozivili da nisam nista napisao,pisao sam da ste u krizi na pocetku poslije one serije 8 ili 9 pobjeda i onda ste me ubjedjivali da nije tako i ja se povucem,poslije toga su gubili i gubili i svi govorili ono sto sam ja prvi pisao cak si i ti to potvrdio,sad nisam dugo o njima napisao nista ,sad jesam i cuj iskreno nisu mi medju drazim ekipama ,al su ekipa koju cjenim,gledao sam protiv Cllipersa i jos par utakmica i napisao ono sto vidim,uostalom kad navijaci Lakersa koji ih vole vise od mene nisu zadovoljni onda sta rec.
I samo napisah da nisu nepobjedivi,a sto su uzeli 2 titule uzeli su oni njih 16 mislim,to ne mijenja nista ne moze se od stare slave zivit oni moraju zapet ak zele titulu i to jako zapet.
Gledam ekipu protiv Cllipsa i vidim tako opustenost ko da im je svejedno a niko ne zeli doc na utakmicu i gledat to ama bas niko,niko ne voli kad mu gubi ekipa za koju je platio kartu da ih gleda.
Ali realno oni ne igraju specijalno dobro, a ni specijalno lose...U vrhu su, igraju solidno i to je to...
Zamisli neku ekipu sada da je dvostruki uzastopni sampion, sta bi se desilo..Pa nakon jedne godine nestane motivacije, a kamoli nakon dvije godine....
Ljudi su aktuelni sampioni NBA lige...
Ne mozes pisati kao da su oni eto tamo neka ekipa, koja je slucajno zakacila titulu, nego jesu ekipa koja u posljednje tri godine ima dvije titule i jedno finale, sto NIKO nema u NBA ligi..
Moras da shvatis da je doslo do zasicenja, da je doslo do faze kada je vrlo tesko igrati, jer svi protivnici su ekstra motivisani protiv Lejkersa....
Oni jesu bili u krizi, ali su itekako ekipa koja zna da se podigne, imaju problema sa formom, imaju problema ozljedama, najvise su utakmica odigrali u posljednje tri godine...
Ali ne treba ih otpisivati, jer ekipa koja je sposobna da ode u TD Garden i dobije trecu utakmicu u play - offu, je prava ekipa, koja ima pobjednicki mentalitet na maksimalnom nivou...
Shvatam ja da si ti subjektivan, ali moras ipak da priznas da su i dalje vrlo blizu TOP 3 favorita za osvajanje titule..