Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
@Dado samo mi nije jasno kako nekome ne odgovara Sunjic momak dokazano odlicno igra, x puta spasavao guzicu Spahicu. Ili vas nesto drugo j.ebe pa ga zapostavljaju pojedinci. Vranjes je brzi, svaka mu cast.
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 03 sep 2015, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
''Neka me mrze samo da me se boje''
0-2 i to dva brza gola.
Idemooooooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Idemooooooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Belgija će da chokira, samo ih treba pritisnut.

Mozda nije do tehnike. Mozda Krstic vidi u buducnost.Alucard je napisao/la:OK, pripremite se za još jedan prenos s neusklađenim tonom i slikom. Čim naši komentatori odu vani, pojavi se ovaj problem![]()
![]()
Ko hljeb će Kristićev glas ići prije slike što će totalno u*ebati užitak gledanja kuknjava

Nece se Emenike ponoviti, sad imamo lijevog beka.BadrHari je napisao/la:Prelistaj stranicu dvije nazad.gaston je napisao/la:Jel ima neko listu programa na kojoj će se prenositi utakmica..na satelitskoj i sl. ?
Ja bi Spahu istjero da se ne svađamo![]()
Moze nam se Emenike ponovit

Jedva čekam da počne.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Pa nije nam bek ni trebao vec da stoper samo izbije loptu a ne da se poigrava. Bio je desni bek u Parizu pa se isto dogodilo i popusili smo.JFH9 je napisao/la:Nece se Emenike ponoviti, sad imamo lijevog beka.BadrHari je napisao/la:Prelistaj stranicu dvije nazad.gaston je napisao/la:Jel ima neko listu programa na kojoj će se prenositi utakmica..na satelitskoj i sl. ?
Ja bi Spahu istjero da se ne svađamo![]()
Moze nam se Emenike ponovit![]()
Jedva čekam da počne.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koga boli k… sta ja ili bilo ko na ovom forumu misli. Do Mese je. Za sad nije imao niti jednu gresku sa reprezentacijom. Ako Vranjes u.here znacemo do koga jecipiripi je napisao/la:@Dado samo mi nije jasno kako nekome ne odgovara Sunjic momak dokazano odlicno igra, x puta spasavao guzicu Spahicu. Ili vas nesto drugo j.ebe pa ga zapostavljaju pojedinci. Vranjes je brzi, svaka mu cast.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno nacijo. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://www.realstreamunited.com/free-li ... 12520.html
evo jos jedan pa et sa Bismilom i Bozijom pomoci
evo jos jedan pa et sa Bismilom i Bozijom pomoci
TSS nije ni na klupi, slavi Bosno i Hercegovino!! 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Belgija - BiH / BiH - Andora
Neka te bolan... pomislit' će narod da pričaš o Ramosu, a ne o Šunjiću. Slažem se da bi u ovom slučaju trebao viši stoper i svaka čast momku ali ipak malo pretjeruješ. Siguran sam da će Vranješ dobro odigrati.cipiripi je napisao/la:@Dado samo mi nije jasno kako nekome ne odgovara Sunjic momak dokazano odlicno igra, x puta spasavao guzicu Spahicu. Ili vas nesto drugo j.ebe pa ga zapostavljaju pojedinci. Vranjes je brzi, svaka mu cast.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 03 sep 2015, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Zar Belgijanci nemaju bolje bekove 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Igra samo zato sto Sunjic nema utakmica.. da je nastupio makar zadnju za Stutgart on bi bio u pocetnoj.. vidjet cemo u nastavku kvalifikacija sto ce biti ispred Tonija ako ovaj izbori mjesto u Stutgartu.. glupa prica da neko drugi odlucuje.KK_Bosna je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:ma zna se da su gore besic-medo-mire, lula-edo-edo... problem je ko nazad? samo je lijevi bocni siguran (seo), ostale tri pozicije su pod upitnikom zbog spahe koji se nikome ne javlja, pa ni mesi![]()
ako dodje bit ce
seo-spaha-ogi-menso
ili
seo-spaha-toni-ogi (malo vjerovatno, ali ogi mora igrati)
a ako ne dodje spaha, onda nema dileme da je odbrana
seo-toni-ogi-mensoMomciluk je napisao/la:Nego ko zeli tako? glupa prica ja sam siguran da nece igrat.KK_Bosna je napisao/la:nije sigurno zato sto tako zeli visca...kad se pojedinci pocnu praviti pametni... a ja lijepo rekoh - ogi mora igrati jer zna se ko odlucuje (a nije mesa, a ni visca, kao sto rekoh...)Fordinjo je napisao/la:ogi moze bilijara u hotelu igrati , ni ja ga ne vidim u startnoj postavi ...
This time next year we'll be millionaires.
- Principatus
- Kontakt:
Ispade kao da prvi put igramo sa njima ili da imamo los medjusobni score. Borbeno i hrabro, Belgija igra kod kuce, a tribine pune nasih navijaca, imaju lose kvalifikacije a danas se ocekiva pobjeda od njih, nije ni jakim reprezentacijama lagano. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dobro je, šuti.topnik1 je napisao/la:Zar Belgijanci nemaju bolje bekove

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
samo hrabro momci

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nermin "Sigurno" Sabic & Mirsad "Ovaj" Beslija

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Prilika za naša krila, nema šta 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.