Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Frosinone ce da grohne fizicki tamo oko 60-e minute, a i 2-0 je najopasniji rezultat.
Nisam ni znao da EDF vodi Frosinone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zapata je bas grohnuo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nikakve ljutnje ovdje nema jarane...meni je jos davno bilo jasno da Juventus nece biti prvak vjecno..Beduin je napisao/la: ↑25 avg 2023, 23:55Ko gubi ima pravo i da se ljuti, jeldeBiscione je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:09Nije ovdje stvar Interovih finansija, znamo mi Interisti gdje smo zaglibili s ovim kinezima, nego što on sve Juventusove mutne radnje krivi Inter, pročitaj malo njegove postove Inter ne vadi iz usta. Stiče se utisak da mu nije toliki problem što je Juve kažnjen nego samo što nije Inter. Teški neki kompleks
p.s. a to "kme" ja govorim zato što je Juventino a sjećamo se kako su u periodu 2012-2019 na sve naše rasprave (npr protiv sudija ili saveza) odgovarali sa "kme" a sad kad više ne pobjeđuju se pretvorili u veće kmečavce nego smo mi i Milanisti ikad bili. Koliko su tada branili savez a sad odjednom me valja, haman ne sjede više njihovi ljudi![]()
prosla njihova era, dosla sad era drugih, Boze moj.
U to stvarno ne ulazim vezano za prijasnje rasprave, averzije jednih prema drugima, jer to je sastavni dio sporta i normalno da cemo biti protiv suparnickih timova i nasladjivati se njihovoj nevolji, ljudski jesamo sam se osvrnuo na finansije i to razumijevanje po pitanju poslovanja +/- gdje i pored par dobrih prodaja igraca klub je u minusu, a ti si to drugacije malo napisao.
Meni je on jedan od realnijih forumasa, barem po onome sto sam ja uspio citati, dosta zrelih osvrta i detaljnijih postova kad se polemise oko necega.
Vjerovatno bi i meni bilo krivo i prozivao bih i druge da je samo kaznjen Milan, a ocito je da i drugi klubovi muljaju na istu foru. Ne samo u Italiji, narocito englezi pa i drugi bogati timovi koji na "legalan" nacin peglaju knjige i pored ocito manje dobiti u odnosu na rashode, kao i neku swap dealovi izmedju timova i ko zna sta sve ne.
Razlika je u tome dok smo bili prvaci, oni su uvijek pisali kako cijeli savez, sudije, svi ostali pomazu Juventusu, kao da mi vladamo Italijom, zar ne?..to se dakako vidjelo sa capital gain i ostalim glupostima..veliku smo pomoc imali..

Danas kad nismo prvaci koji to Juventino upire prst u bilo koga?? Svi upiremo prste u nas rad, rad uprave, transfete, itd..
Niko od nas nije rekao da scudetta Intera, Milana, Napolija nisu regularna...ako ima da je to neko rekao, pa postajte ovdje, nema frke..
Devet godina sam citao kako nasa scudetta nisu zasluzena..jos dok je Inter zaostajao po 30-40 bodova..

Vec sam postao neke transfere gotovo identicne Juventusove i Interove...nasi su svi(neko je vec postao screenshot sa nekih 20-30 igraca) lopovski, ali od ovih drugih valjda nisu..

Kaznili su nas ali ne i one sa kojima smo radili te transfere...

Ako su nas kaznili po zasluzi, ja nemam problem sa time, ali ako ce nama uzeti 10 bodova, a druge niti pogledati, pa gdje je tu logika??
Da su im barem uzeli po bod/dva, to bi mi nekako bilo logicno, zar ne? Pa nismo sami sa sobor radili te silne transfere..

Za plate ispod stola, treba da nas kazne, svi oni sto su to radili treba da odgovaraju, nikad nisam rekao da ne trebaju..
Ovaj gore kaze da smo branili savez?? Ma ko je ikada branio te uhljebe?? Pa ti vec 20/30 godina nemaju pojma sta rade, meni nije vazno da Juventus bude prvak vjecno, meni je vaznije da Serie A bude jaca, da imamo jak Milan, Inter, pa i ostale..a ovi uhljebi sta rade, naredne godine ce nam to najbolje pokazati..
Lik izmislja i valjda konta da to moze prolaziti okolo..svasta..

Ja redovno pratim forum Serie A godinama, ja barem nisam nikada vidio da neko od Juventina brani i likuje savez...svasta..
Ovaj drugi opet kaze da su financijski problemi Intera koji su gotovo isti(oko 400m) zadnje dvije godine kao i Juventusovi glupost..

Pa to su cinjenice..nisam ja to izmislio..ali ovaj okrene mlin na svoju stranu, i u pravu je..

Farsopoli je izreziran od strane sektaske vjestice, to je svima jasno..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Koopmeiners igrac od 45 miliona 

Juventus je bio zainteresiran za tog kloca.
Srecom opametise se.
Lozano se vraca u PSV za oko 10 milki. Igrac koji skoro pa ništa nije pokazao za 4g, plaćen 42M.
Srecom opametise se.
Lozano se vraca u PSV za oko 10 milki. Igrac koji skoro pa ništa nije pokazao za 4g, plaćen 42M.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Premalo provokacija.
Da je Juve u pitanju ___________(dopuniti)
Da je Juve u pitanju ___________(dopuniti)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Auuu što ste osjetljivi.
Očigledno navučen penal. Jer šta će onaj nesretnik iz Torina u onoj situaciji? Jedino da sebi osječe ruke 
Onaj neke čireve spominje? Onaj Inter? Onaj dječije provokacije? A ni jedno,ni drugo,a ni treće veze s ovim penalom nema.
Opustite se 3:1 je
Onaj neke čireve spominje? Onaj Inter? Onaj dječije provokacije? A ni jedno,ni drugo,a ni treće veze s ovim penalom nema.
Opustite se 3:1 je

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Penal vise nije nego sto jeste, napuca ga lopta sa pola metra ali kad vidim onda kako se pale ovdje jos mi draze sto je svirao 
Edit:

Edit:

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan top 3 kandidat za scudetto bez ikakve dileme! 
- Beduin
- Kontakt:
I vi nasjedate na njegove upise, dokazani forumski klaun i smarac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roma je teška kastastrofa. Mourinho i njegov fudbal od prije 20 godina više ne prolaze očito
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma nije toliko do Mou-a koliko do igrackog kadra. Koliko para toliko muzike.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:18Roma je teška kastastrofa. Mourinho i njegov fudbal od prije 20 godina više ne prolaze očito